bianca76 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Ας το παραθέσω κι εδώ, διότι μας ενδιαφέρουν οι απόψεις των brother gamers! Προσωπικά-το έχω ξαναδηλώσει-είμαι fun των rpg's. Λιώνω με τις ώρες μερικές φορές μπροστά στην οθόνη-οταν έχω χρόνο βεβαίως και χωρις να παραμελώ χαρην αυτού ΤΙΠΟΤΑ σημαντικό, ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ-εντούτοις όμως αντιμετωπίζω έναν πρωτόγνωρο ρατσισμό βρε παιδιά. Τόσο κακό είναι άραγε το γυναικείο gaming;Ε, μα πια, με την φουρκέτα και με την ποδια μας θέλετε;
john2gr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Η γυναίκα μ'αρέσει να παίζει games αλλά αφενός είναι σπαστικό να βρίζει όλη την ώρα (σιγά ρε νταλικέρη να πούμε) προσπαθώντας να δείξει ότι ξέρει να παίζει,αφετέρου έχω δει μερικές φίλες που πραγματικά ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ στο L2 περισσότερο κι από αγοράκια,χωρίς εντωμεταξύ να έχουν δοκιμάσει καν άλλα παιχνίδια. Έλεος. Κατά τα άλλα δεν έχω πρόβλημα με το ασθενές φύλο
Marcos_Aurilius Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Θεωρόντας οτι το μέλος bianca76 είναι γυναίκα (έχουν δει εδω μέσα τα μάτια μας...) ;-), απαντάω: όταν ακούσω από μιά κοπέλα ότι αρέσκεται στο gaming, αρχικά μου περνάει θετικά, κυρίως επειδή αυτό συνεπάγεται κατανόηση σε αυτή την ανδρική ενασχόληση/αδυναμία. Αυτά, σε single player καταστάσεις, όπου το γυναικείο gaming είναι απόλυτα θεμιτό. Σε multiplayer όμως, είδικά σε καταστάσεις αντιπαλότητας, το απφεύγω για τους ίδιους λόγους που δεν επιθυμώ να παίζω τάβλι με γυναίκες (άσχετα με το ότι τελικά παίζω...): αν κερδίσεις, κέρδισες μια γυναίκα. Αν όμως χάσεις, έχασες από γυναίκα... Αυτά, φιλικότατα
bianca76 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Θεωρόντας οτι το μέλος bianca76 είναι γυναίκα (έχουν δει εδω μέσα τα μάτια μας...) ;-)' date=' απαντάω: όταν ακούσω από μιά κοπέλα ότι αρέσκεται στο gaming, αρχικά μου περνάει θετικά, κυρίως επειδή αυτό συνεπάγεται κατανόηση σε αυτή την ανδρική ενασχόληση/αδυναμία. Αυτά, σε single player καταστάσεις, όπου το γυναικείο gaming είναι απόλυτα θεμιτό. Σε multiplayer όμως, είδικά σε καταστάσεις αντιπαλότητας, το απφεύγω για τους ίδιους λόγους που δεν επιθυμώ να παίζω τάβλι με γυναίκες (άσχετα με το ότι τελικά παίζω...): αν κερδίσεις, κέρδισες μια γυναίκα. Αν όμως χάσεις, έχασες από γυναίκα... Αυτά, φιλικότατα [/quote'] Δυστυχώς γυναίκα είμαι, μόνο που δεν μπορω να ασχολούμαι μονίμως με τα...ηλεκτρικά ειδη...με εξιτάρει η τεχνολογια και το pc gaming, γι αυτο και βάλλομαι απο παντου και κυριως απο δικους μου ανθρωπους:"ειναι σοβαρα πραματα αυτα για μια 30άρα γυναικα;":cry: :cry:
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 "ειναι σοβαρα πραματα αυτα για μια 30άρα γυναικα;":cry: :cry: πιστεύω ότι σιγά σιγά το gaming θα απενοχοποιηθεί στη συνείδηση του κόσμου. Απλά πρέπει να περάσει λίγος καιρός. Μην ξεχνάς ότι πρόκειται για πολύ καινούργια ιστορία. Και την μίνι φούστα έκανε καιρό να συνηθίσει ο κόσμος. Εγώ προσωπικά δεν νιώθω καθόλου ενοχές όταν παίζω παιχνίδια (ειδικά adventures, RPG και strategy που είναι τα αγαπημένα μου είδη). Θα προτιμούσα χίλιες φορές τα παιδιά μου να παίζουν τέτοια παιχνίδια από το να βλέπουν τηλεόραση. Όσον αφορά τώρα τα διάφορα action του τύπου "τρέχω και πυροβολώ", είμαι λίγο πιο ρατσιστής είναι η αλήθεια. Αντίστοιχα πιστεύω ότι θα ξεπεραστεί το ζήτημα "γυναίκα και παίζει games". Σιγά σιγά θα γίνει κατανοητό ότι πρόκειται απλά για ένα νέο μέσο διασκέδασης που τους αφορά όλους και δεν είναι σημάδι παλιμπαιδισμού (κάτι στο οποίο για κάποιο λόγο έχουν δικαίωμα μόνο οι άντρες)
Japan Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Giati ratsismo? Emena den mou exei tyxei pote. Isa isa poy i antimetopisi einai poly kali. Ti na po, mallon etyxes se 2-3 koulous kompleksikoys...
sarisn Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Πάντως στο WoW ξέρω αρκετά ζευγάρια από Ολλανδία, Γερμανία κλπ., είτε παντρεμένα είτε που συζούν προς το παρόν, που κάθονται και λιώνουν κάθε μέρα και οι δύο μαζί... αυτό το ξέρω επειδή είναι στο guild μου κάμποσοι, και δεν χάνουν ούτε ένα raid. Τώρα Ελλάδα πλευρά δεν έχω γνωρίσει ούτε καν μια γυναίκα μόνη να παίζει τέτοιου είδους παιχνίδια. Προφανώς έχουν βρει το νόημα της ζωής και προτιμούν μόνο άλλους τρόπους διασκέδασης.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Μα τι μαλακίες είναι αυτές μωρέ!Ακου "30άρα γυναίκα και παίζεις game?" Ενώ είναι πιο πρέπον να κάθεσε με το τσιγάρο στο ένα χέρι και το άλλο στο τηλεκοντρόλ, και να κάνεις ζάπινκγ βλέποντας τα τούρκικα σήριαλ και το "Κους Κους" Α ρε σανίδα που θέλουν μερικοί...
Melissa_virus Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Bianca και εγώ παίζοντας counter stike έχω ακούσει πολλές φορές καντήλια... Και έτσι άλλαξα nickname και έβαλα κάποιο που δεν φαίνεται και πολύ για γυναικείο. Και έτσι δεν με πρήζουν οι αρκετοί κάφροι που κοιμούνται στα netcafe παίζοντας 10αδες ώρες cs. Βέβαια δεν είναι όλοι κάφροι... Υπάρχουν και πολλοί νορμαλ. Παίζε όποιο game σου αρέσει και μην ακούς ούτε γονείς ούτε κανέναν. Και εμένα αμα με δούνε να παίζω game αρχίζουν να μου λένε, θα χαλάσουν τα μάτια σου, και ένα σωρό άλλες ανοησίες... Αλλά έτσι και αλλιώς τώρα είναι καλοκαίρι και δεν προλαβαίνω να παίξω τίποτα, οπότε δεν με ζαλίζουν.
Xvipes Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 να φανταστώ ότι έχεις τέτοια αντιμετώπιση απο άτομα που ΔΕΝ παίζουν games?αν ναι λογικό κ πιστεψέ με το ίδιο αντιμετοπιίζοντε και οι άντρες απο άτομα που ΔΕΝ παίζουν games... λες και όποιος δεν παίζει games είτε online είτε όχι έχει βρει το νόημα της ζωής κλπ κλπ κλπ.δεν μπορούν να καταλάβουν ότι αντί να κάνω οποιοδήποτε άλλο χόμπυ προτειμώ να παίζω κάποιο game...
asmilon Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Προσωπικα μου αρεσει να βλεπω εκπροσωπους του ωραιου φυλου να παιζουν games και δε εχω κανενα προβλημα να παιζω μαζι τους... Και αν με νικησουν, μαγκια τους, οπως θα ελεγα το ιδιο σε οποιονδηποτε αλλο αν παιζαμε και νικουσε. Στο κατω κατω παιχνιδια ειναι, θα παιξεις και θα ξαναπαιξεις και ο σκοπος ειναι να περασεις καλα και να διασκεδασεις
bianca76 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Λοιπον παιρνω δυναμη και συνεχιζω ακαθεκτη. Πολυ χαιρομαι που μεχρι στιγμης δεν υπαρχει καποιο αρνητικο σχολιο...και που υπαρχουν κι αλλες συναδελφισσες gamer και οχι μονο. Το gaming δεν αναγνωριζει φυλο και ηλικια.Το θεμα ειναι οτι αυτο δυστυχως λιγοι το κατανοουν....
bianca76 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Μα τι μαλακίες είναι αυτές μωρέ!Ακου "30άρα γυναίκα και παίζεις game?"Ενώ είναι πιο πρέπον να κάθεσε με το τσιγάρο στο ένα χέρι και το άλλο στο τηλεκοντρόλ' date=' και να κάνεις ζάπινκγ βλέποντας τα τούρκικα σήριαλ και το "Κους Κους" Α ρε σανίδα που θέλουν μερικοί...[/color'] ΕΥΓΕ!!!Συμφωνω απολυτα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.