myle Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Έπεσε το gmail; Προσπαθώ να μπω τώρα το πρωί και δεν γίνεται. Server Error We're sorry, but Gmail is temporarily unavailable. We're currently working to fix the problem -- please try logging in to your account in a few minutes.
forgotten Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 οχι δεν επεσε αυτο συμβαινει καποιες φορες αν εχεις 56κ συνδεση τωρα ειμαι στο gmail kai λειτουργει κανονικα
myle Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 ADSL έχω και δεν μπαίνει ακόμα. Δοκίμασα και από άλλη ip.
asmilon Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Με ADSL Forthnet μπαινω χωρις προβλημα απο το πρωι...
myle Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Εντάξει, τελικά μπήκα αλλά όχι κάνοντας κανονικά login. Χρησιμοποιήσα απευθείας το link για το inbox μου. Αν και χάρηκα που μπήκα, λυπάμε που μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. :???:
asmilon Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Τι εννοεις? Προφανως εχεις αποθηκευμενο ενα cookie και εχεις πει στο Gmail να σε θυμαται, οποτε μπαινει αυτοματα. Δε μπορεις να αντιγραψεις το link και απο καποιον αλλο υπολογιστη να μπεις, θα σου ζητησει ονομα χρηστη και κωδικο...
myle Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Ναι όντως. Το πρωί δεν δουλεύει ο εγκέφαλος και πολύ. Έχεις δίκιο. Δεν είχα καθαρίσει τα cookies από εχθές.
corsakias Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 ME2. Την τελευταία βδομάδα μόνο όμως... παλιοτερα δεν είχα πρόβλημα. Μήπως μπορεί να συμβαίνει και κάτι άλλο????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.