Προς το περιεχόμενο

Αυτόματο restart στα Windows XP

tsok

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τις τελευταίες μέρες παρουσιάζεται το εξής πρόβλημα :

Μετά το άνοιγμα του υπολογιστή (3 ως 10 λεπτά) και αφού έχω συνδεθεί στο internet κάνει μόνο του restart. Το restart φτάνει μέχρι την αναγνώριση της κάρτας γραφικών και των cd,dvd και μετά σβήνουν όλα (φωτάκια,ήχοι) σαν να είναι κλειστό. Μένει έτσι για 10-15 sec. και ξανανοίγει μόνο του. Κάνει 2-3 προσπάθειες restart μέχρι το ίδιο σημείο (κάρτα γραφικών) και μετά εμφανίζεται η οθόνη του BIOS όπου έχει αναγνωρίσει σκληρό και cd,dvd και γράφει : overclocking failed press f1 for setup,f2 for default. Πατώντας f2 φορτώνει κανονικά τα windows και λειτουργεί για όλη την υπόλοιπη μέρα χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ξέρει κάποιος τί μπορεί να φταίει ; Ευχαριστώ.

Σημ.:

1. έχω απενεργοποιήσει ήδη στο recovery του my computer το restart when system fails

2. δεν εμφανίζεται καμμιά μπλέ οθόνη

3. δεν υπάρχει πρόβλημα υπερθέρμανσης

4. δεν εμφανίζει τίποτα στο event viewer

5. έχω κάνει scan με Norton Antivirus

6. δεν έχω αλλάξει κάτι πρόσφατα στο hardware ούτε εγκατέστησα κάποιο νέο πρόγραμμα

Δημοσ.

Τροφοδοτικο μυριζομαι εγω, πρεπει να εχει αρχισει να κανει νερα :-? Δοκιμασε με καποιο αλλο αν μπρορεις... Φανταζομαι δεν εχει πειραξει τιποτα στο Overclocking του υπολογιστη?

Κανε καλου κακου και ενα Restore Default Settings στο BIOS μηπως εχει πειραθει κατι κατα λαθος...

Ασχετο με το προβλημα σου (αλλα ειναι προβλημα =Ρ) βγαλε τον Norton, μονο επιβαρυνση φερνει στο μηχανημα σου και δε σε καλυπτει απο πολλους ιους. Δοκιμασε, αφου φτιαξεις αυτο το προβλημα, το Kaspersky ή το NOD32

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...