Προς το περιεχόμενο

Θα διδάσκουν στα παιδιά μας τούρκικα!!!!!!!!!!

opera

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ατσαχατέ, ισαγιαβρούμ, έλα λουλούδι του μπαχτσέ, για να σε κάνω νταχτιρντί,

έλα λουλούδι του μπαχτσέ, για να σε κάνω νταχτιρντί,

έλα λουλούδι του μπαχτσέ, για να σε κάνω νταχτιρντί,

ΕΚΜΕΚ....:mrgreen:

(μπάι Χάρυ Κλυν)....

• Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δε βοηθάει ο προοδευτισμός σε αυτήν την περίπτωση. Δοκίμασε το πατροπαράδοτο κλύσμα για καλύτερα αποτελέσματα. Έρχεται σε σύγκρουση με τον αβυσσαλέο ανδρισμό μας, αλλά είναι η ενδεδειγμένη λύση όταν επιβάλλεται να κοινωνήσουμε τον πλούσιο εσωτερικό μας κόσμο.

Για ακόμα μια φορά η εμπειρία σου και η γνώση σου επι του θέματος είναι αφοπλιστική.

Εκτός κι αν διαβάζουν οι εκάστοτε κυβερνώντες το forum του Insomnia και τα λοιπά και τους πήγε να, μόλις διαπίστωσαν τις αντιδράσεις του LL_NEO.

Τουλάχιστον έχω άποψη και την υπερασπίζομαι. Εσύ απο την άλλη κατά δηλωση σου δεν είσαι υπερ του να μαθαίνουν τα παιδιά τουρκικά, αλλά απο την άλλη υπερασπίζεσαι μια τέτοια απόφαση. Το επόμενο βήμα είναι να πιάσεις πολιτική συζήτηση με τον ευατό σου στο καθρέφτη και στο τέλος να του κόψεις και την καλημέρα.

Δημοσ.

ημίμετρα όλα. μόνο με Δράση θα έχουμε λύση τελική.

Σαπουνι όλα τα απολίτιστα καθίκια!

έξω τα γουρούνια απο την Ευρώπη μας.

Σύνορα με το Βιετνάμ.

neos.gif

Δημοσ.
Για ακόμα μια φορά η εμπειρία σου και η γνώση σου επι του θέματος είναι αφοπλιστική.

Μα φυσικά...και γι' αυτό άλλωστε τα συζητάμε, γιατί ξέρω πως καταλαβαινόμαστε. It takes one to know one που λένε κι οι σύντροφοι.

Τουλάχιστον έχω άποψη και την υπερασπίζομαι. Εσύ απο την άλλη κατά δηλωση σου δεν είσαι υπερ του να μαθαίνουν τα παιδιά τουρκικά, αλλά απο την άλλη υπερασπίζεσαι μια τέτοια απόφαση. Το επόμενο βήμα είναι να πιάσεις πολιτική συζήτηση με τον ευατό σου στο καθρέφτη και στο τέλος να του κόψεις και την καλημέρα.

Έξυπνο παιδί είσαι, για να αντιλαμβάνεσαι πως η πρωταρχική μου παρέμβαση έγινε για να στηλιτεύσει ανόητες απόψεις περί ανόθευτης ελληνικής γλώσσας (σε αντιδιαστολή με τις λοιπές μπασταρδεμένες) και πολιτισμικού μονοχνωτισμού. Κάνε μια επιστροφούλα στα αρχικά post, για να βοηθήσεις και τη μνήμη σου.

Στη συνέχεια βέβαια το εκρηκτικό σου επιπόλαιο ταμπεραμέντο που έπεσε στην χύτρα της καφρίλας όταν ήσουν μικρός, σε παρακίνησε να γράψεις περί φαλλών, προοδευτισμού κι άλλων δαιμονίων, μόνο και μόνο για να υπενθυμίσεις τις συμπάθειες και αντιπάθειές σου. Η δική μου θέση ήταν ευθύς εξαρχής συγκεκριμένη και στην επαναλαμβάνω: φυσικά και τάσσομαι υπέρ της εκμάθησης οποιασδήποτε γλώσσας, αρκεί να πληρεί κριτήρια χρησιμότητας, από τη στιγμή που το εκπαιδευτικό μας σύστημα είναι προσανατολισμένο σε αυτήν την κατεύθυνση καλώς ή κακώς. Ήμουν σαφέστατος όταν έλεγα πως θα προτιμούσα να δώσουμε στο παιδί κίνητρο να μάθει ένα μουσικό όργανο ή βαρύτητα στα Ελληνικά, μπας και γλυτώσουν και τα ματάκια μας από τα τέρατα που διαβάζονται κι εδώ μέσα.

Το τι υπερασπίζομαι λοιπόν, ελπίζω να το κατάλαβες εν τέλει κι αν όχι, δε θα στενοχωρηθώ κι όλας. Για ένα πράγμα όμως να είσαι απόλυτα σίγουρος...δεν υπερασπίζομαι τα ανόητα αντανακλαστικά των εθνικιστών, που καλύπτονται πίσω από το μανδύα της υγιούς εθνικοφροσύνης κατά τα άλλα, και παθαίνουν σύγκρυο με το που θα διαβάσουν λέξεις που ξεκινούν από τουρκ-, χωρίς να πολυεξετάσουν το πως και το γιατί. Δε με χαλάνε όσοι διαφωνούν με την είσοδο των Τουρκικών (άλλωστε σε αυτούς ανήκω)...με τις υστερίες και τις a priori αντιδράσεις δεν τα πάω καλά, πόσο μάλλον όταν προκαλούμαι από κάτι άρρωστα αγόρια και λοιπά τρελά που αναφέρονται σε "μαλακίες" σε μια προσπάθεια να χαρακτηρίσουν μάλλον το περιεχόμενο των λόγων τους.

Πλάκα έχει να είσαι έτοιμος να κατέβεις σε συλλαλητήρια για ανύπαρκτα ζητήματα. Όπως και να γράφεις σε thread που αποδεικνύονται εν μέρει απαύγασμα hoax.

Edit:

@random

Παίζουν επίσης:

ΠΕ.Ο.Σ. = Πεζοναύτες Ορθόδοξου Συναγερμού

και

ΘΕ.Ο.Σ. = Θεόβλακες Ορθόδοξου Συναγερμού

Δημοσ.
Έξυπνο παιδί είσαι, για να αντιλαμβάνεσαι πως η πρωταρχική μου παρέμβαση έγινε για να στηλιτεύσει ανόητες απόψεις περί ανόθευτης ελληνικής γλώσσας
Οι γλώσσες κύριοι είναι ζώντες οργανισμοί και μεταλλάσονται πράγμα που σημαίνει ότι δανείζονται στοιχεία απο άλλες. Μήπως λοιπόν πρέπει να βάλουμε όσους μιλάνε Λατινογενή γλώσσα να μάθουν ελληνικά επειδή ένα σεβαστό ποσοστό των λεξεών τους είναι ελληνικό;

Επειδή λοιπόν σε αυτό συμφωνούμε σου έχω άλλη μια ερώτηση. Εφόσον δεν τάχθηκες υπέρ της υιοθέτησης της μογγολικής, γιατί θέωρησες ότι θίγεσαι απο το πρώτο μου ποστ και πετάχθηκες (ξέρεις σαν τι) για να δικαιολογήσεις με ειρωνικό υφάκι όσους θα συμφωνούσαν με μια τέτοια κίνηση; Είδες τον ευατό σου να καθρεφτίζεται σε αυτά που έγραφα;

Στη συνέχεια βέβαια το εκρηκτικό σου επιπόλαιο ταμπεραμέντο που έπεσε στην χύτρα της καφρίλας όταν ήσουν μικρός

Λες μαλακίες διότι είμαι κάφρος εκ γενετής. Η μαρμίτα στην οποία αναφέρεσαι ήταν του τραμπουκισμού και έπεσα εκεί όταν ήμουν 2 χρονών.

Και φυσικά για κάποιο αόρατο λόγο πρέπει σχεδόν όσοι δε θέλουν τα μογγολικά στα σχολεία να είναι εθνικιστές, πατριδολάγνοι κτλ κτλ κτλ. Ε λοιπόν κύριοι αφού τίθεται έτσι το ζήτημα χαρισμά σας τα ανοιχτά μυαλά, έτσι όπως εσείς τα ορίζετε. Το δικό μου, το προτιμώ, πάλι κατά τον δικό σας ορισμό κλειστό σαν και τον κώλο μου. Εσείς πάλι όχι. Ε για αυτό μπορούν να σας βοηθήσουν τα οθωμανικά σας αδέλφια.

Δημοσ.
Εφόσον δεν τάχθηκες υπέρ της υιοθέτησης της μογγολικής, γιατί θέωρησες ότι θίγεσαι απο το πρώτο μου ποστ και πετάχθηκες (ξέρεις σαν τι) για να δικαιολογήσεις με ειρωνικό υφάκι όσους θα συμφωνούσαν με μια τέτοια κίνηση; Είδες τον ευατό σου να καθρεφτίζεται σε αυτά που έγραφα;

Η αλήθεια είναι πως δεν άφησες και πολλά περιθώρια, μια και ενέταξες και την αμφιβολία ακόμα υπό τη σκέπη της φαλλικής ανεπάρκειας. Τι σε στενοχώρησε όμως; Η παρέμβασή μου σκοπό είχε να υπερασπιστεί τον όρχη σου από την ταύτιση με το Θεό της ομοφυλοφιλίας, γεγονός που ξέρω πως θα σε έκανε να αισθάνεσαι άβολα κι αμήχανα.

Ή μήπως έχεις καμία αμφιβολία κι ο ίδιος πως δεν χρησιμοποίησες τις ίδιες και χειρότερες μεθόδους από αυτές που μου αποδίδεις; Χωρίς καμία ουσιαστική διαφωνία και μόνο με ψήγματα "προοδευτισμού" (sic!) να ακροφαίνονται, πετάχτηκες (σαν ξέρεις τι) για να μας κοινοποιήσεις πως τα έχεις καλοβαλμένα όλα όσα κάποιοι μπορούν να γουστάρουν στα @@ σου. Κι αφού φρόντισες να ενημερώσεις πως δεν έχει νόημα η συζήτηση, ξεσκίστηκες να συζητάς εδώ και 4 μέρες. :P

Λες μαλακίες διότι είμαι κάφρος εκ γενετής. Η μαρμίτα στην οποία αναφέρεσαι ήταν του τραμπουκισμού και έπεσα εκεί όταν ήμουν 2 χρονών.

Μια ευκαιρία δηλαδή υπήρξε να πνιγείς και να σωθεί η ανθρωπότητα και τη χάσαμε; Φτου γαμώτο... :P

Και φυσικά για κάποιο αόρατο λόγο πρέπει σχεδόν όσοι δε θέλουν τα μογγολικά στα σχολεία να είναι εθνικιστές, πατριδολάγνοι κτλ κτλ κτλ.

Μα τώρα...κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις και θα μας προκύψεις και θύμα στα καλά καθούμενα. ;)

Εθνικιστής και πατριδολάγνος είσαι (όπως κι ο φίλος μου ο ntountou)ανεξάρτητα από το παρόν thread...υπάρχει ολόκληρο ιστορικό προηγούμενο. Νομίζεις πως κι εμένα μου κόλλησαν την ταμπέλα του προοδευτικού (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό) με βάση τη θέση μου απέναντι στην παρουσία ή μη της τουρκικής γλώσσας στη δημόσια εκπαίδευση;

Ε λοιπόν κύριοι αφού τίθεται έτσι το ζήτημα χαρισμά σας τα ανοιχτά μυαλά, έτσι όπως εσείς τα ορίζετε. Το δικό μου, το προτιμώ, πάλι κατά τον δικό σας ορισμό κλειστό σαν και τον κώλο μου. Εσείς πάλι όχι. Ε για αυτό μπορούν να σας βοηθήσουν τα οθωμανικά σας αδέλφια.

Τα θέλει κι ο δικός σου κώλος...μην βγάζεις την ουρά σου απ' έξω. Αν δεν τα ήθελε, θα είχες ακολουθήσει την προσωπική σου παρότρυνση και δε θα είχες ασχοληθεί με το ζήτημα έπειτα από το πρώτο σου post. Σε τρώει όμως! ;)

Δημοσ.
Γεια σας! Μείνετε ontopic! Ευχαριστώ!

Χεχεχε...εδώ είναι το πρόβλημα. Δεν έχουμε topic πλέον! :mrgreen:

Το απωλέσαμε μετά τη διαπίστωση πως ήταν φούσκα ο λόγος της επικείμενης επανάστασης!

Κανονικά θα έπρεπε να είχε αυτοκαταστραφεί το thread, αν είχε λίγη τσίπα. :-D

Δημοσ.

Πω, πω! Το βλέπω εγώ! Θα γίνει Τούρκος ο Louci αν συνεχίσει ο paredwse τα off/on-topic (που σε διαφορετική περίπτωση αν το συνεχίζαμε εμείς αυτό το μέσα-έξω, θα το'χε κλειδώσει πριν τον 'οξαποδώ')! :roll:

Δημοσ.
Θα γίνει Τούρκος ο Louci...

Μη λες τέτοια...εδώ γιορτάζουμε την αποφυγή των Τουρκικών από τα σχολεία μας, μη χαλάσουμε τώρα το κλίμα με τη νόθευση του Insomnia από τουρκικό ψηφιακό αίμα! :)

Δημοσ.

@random

Παίζουν επίσης:

ΠΕ.Ο.Σ. = Πεζοναύτες Ορθόδοξου Συναγερμού

και

ΘΕ.Ο.Σ. = Θεόβλακες Ορθόδοξου Συναγερμού

Σου θυμιζει κατι?

Λεω (γω ο ηλιθιος) αν σου θυμιζει κατι για δικαιωματα που εχει ο καθενας στη δημοκρατια...

Δημοσ.

Τι λες βρε παιδί μου... 116 posts γι'αυτό το φοβερό θέμα, ε; Αν η ανθρωπότητα δεν έχει καταφέρει να διδαχθεί πράγματα από την λειτουργία της ίδιας της ιστορίας, τότε τι να πω... μάλλον ο στίχος "με φωτιά και με μαχαίρι πάντα ο κόσμος προχωρά" είναι πιο σωστός απ'ότι ήθελα να ελπίζω.

ΥΓ1. χαρά στο κουράγιο σας

ΥΓ2. Οι στίχοι στην υπογραφή μου, είναι γραμμένοι από κάποιον απολίτιστο βάρβαρο. Τυγχάνει να είναι από τα λίγα έργα τέχνης που μου έχουν αλλάξει τη ζωή.

Δημοσ.
Μια ευκαιρία δηλαδή υπήρξε να πνιγείς και να σωθεί η ανθρωπότητα και τη χάσαμε; Φτου γαμώτο...

Κακο σκυλί...

Τι σε στενοχώρησε όμως; Η παρέμβασή μου σκοπό είχε να υπερασπιστεί τον όρχη σου από την ταύτιση με το Θεό της ομοφυλοφιλίας, γεγονός που ξέρω πως θα σε έκανε να αισθάνεσαι άβολα κι αμήχανα.

Αυτό πλάκα πλάκα ξέχασα να το πω (και μετά είχε πλάκα να σας αφήνω να αναρωτιέστε). Ήταν λάθος κατά την πληκτρολόγηση και γενικώς δεν είχα σκοπό να κάνω έμμεσους συνειρμούς με ομοφυλοφιλίες. Ούτοις ή άλλως είχα πει ξεκάθαρα ήδη ότι ήθελα. Ποιος ο λόγος για επιπλέον συνειρμούς;

Εθνικιστής και πατριδολάγνος είσαι (όπως κι ο φίλος μου ο ntountou)ανεξάρτητα από το παρόν thread

Έτσι όπως το ορίζεις εσύ ναι. Τουλάχιστον δεν είμαι επαναστάτης της μιας φακής...

Τα θέλει κι ο δικός σου κώλος...μην βγάζεις την ουρά σου απ' έξω. Αν δεν τα ήθελε, θα είχες ακολουθήσει την προσωπική σου παρότρυνση και δε θα είχες ασχοληθεί με το ζήτημα έπειτα από το πρώτο σου post. Σε τρώει όμως!

Όταν μου μιλάνε συνηθίζω να απαντάω...

Δημοσ.

Φαντάζομαι ότι είδατε ότι δεν αφορά όλα τα γυμνάσια έτσι:

Tουρκικά - δεύτερη ξένη γλώσσα σε γυμνάσια

Το δικαίωμα να επιλέξουν σαν δεύτερη ξένη γλώσσα τα τουρκικά θα έχουν τη σχολική χρονιά 2006-2007 οι μαθητές πέντε γυμνασίων των νομών Ροδόπης και Ξάνθης. Σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας, η απόφαση για την πιλοτική εισαγωγή της διδασκαλίας της τουρκικής γλώσσας στα συγκεκριμένα σχολεία «ανταποκρίνεται στην αρχή της πολυγλωσσίας, η οποία σε μια εποχή πολυπολιτισμικότητας αποτελεί προτεραιότητα όλων των εκπαιδευτικών συστημάτων στην Ευρώπη». Ετσι, από τον Σεπτέμβριο, οι μαθητές της Α΄ τάξης τριών γυμνασίων του νομού Ροδόπης και δύο γυμνασίων του νομού Ξάνθης θα μπορούν να επιλέξουν για δεύτερη ξένη γλώσσα -μετά την αγγλική- ανάμεσα στη γαλλική, τη γερμανική και την τουρκική. Σύμφωνα με πληροφορίες, στόχος του πιλοτικού προγράμματος είναι να μειωθεί το μεγάλο ποσοστό των μουσουλμάνων μαθητών που εγκαταλείπουν το σχολείο γιατί αντιμετωπίζουν μαθησιακά προβλήματα. Αλλωστε, η τουρκική γλώσσα δεν θα διδάσκεται μόνο σε επίπεδο αρχαρίων, αλλά και σε προχωρημένο επίπεδο για τα παιδιά που έχουν αποφοιτήσει από μειονοτικά δημοτικά και επιθυμούν να συνεχίσουν την εκμάθηση των τουρκικών. Προφανώς, το συγκεκριμένο μάθημα θα μπορούν να παρακολουθήσουν όσα παιδιά το επιθυμούν.

Σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Εξωτερικών, η μουσουλμανική μειονότητα στην Ελλάδα αριθμεί σήμερα περίπου 120.000 μέλη. Στη Θράκη λειτουργούν 215 μειονοτικά σχολεία στοιχειώδους εκπαιδεύσεως, στα οποία η διδασκαλία γίνεται στην ελληνική και την τουρκική γλώσσα και διδάσκουν άνω των 400 μουσουλμάνων εκπαιδευτικών, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι απόφοιτοι της Ειδικής Παιδαγωγικής Ακαδημίας της Θεσσαλονίκης.

Υπάρχουν, επίσης, δύο μειονοτικά γυμνάσια και δύο λύκεια καθώς και δύο Ιεροσπουδαστήρια. Βάσει διμερούς σχετικού πρωτοκόλλου διδάσκονται σχολικά εγχειρίδια αποστελλόμενα εκ Τουρκίας.

Με στόχο τη βελτίωση της ελληνομάθειας των μουσουλμάνων, λειτουργεί το πρόγραμμα ενισχυτικής διδασκαλίας και το πρόγραμμα εκπαιδεύσεως μουσουλμανοπαίδων. Εχει, επίσης, θεσπισθεί ποσόστωση 0,5% για την εισαγωγή των μουσουλμανοπαίδων στα ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Πηγή:

http://www.edra.gr/modules1.php?name=News&file=article&sid=27554

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...