Προς το περιεχόμενο

Θα διδάσκουν στα παιδιά μας τούρκικα!!!!!!!!!!

opera

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Oi γνωστοί συνήθεις ύποπτοι, οι οποίοι μέσα απο την υιοθέτηση ριζοσπαστικών απόψεων προσπαθούν να καλύψουν το σύνδρομο φαλλικής ανεπάρκειας που τους διακατέχει και να μπαλώσουν τη ματαιοδοξία τους (διότι θεωρούν ότι καταπίνοντας την κάθε καινοφανή μαλακία που τους σερβίρεται αυτομάτως γίνονται γαμάτοι) ξαναχτυπούν. Επειδή λοιπόν οι όρχεις μου κοντεύουν να γίνουν σαν την Ευρώπη και το Γαμημύδη (τους δορυφόρους του Δϊα) σας αφήνω στο δράμα σας.

Γουστάρετε να μάθετε τούρκικα; Στα @@ μου, μάθετε.

Γουστάρετε να φορέσετε σαρίκι; Στα @@ μου, φορέστε.

Γουστάρετε να πλακώσετε στο "κάπνισμα" κανα μεμέτη; Στα @@ μου, ρουφήξτε.

Δεν έχει νόημα ρε σεις να το συζητάμε αλήθεια. Είναι τουλάχιστον κουραστικό και τείνει προς εμετικό.

Εγώ έχω το δικαίωμα να αρνηθώ να το κάνω; Ή αύριο μεθαύριο το παιδί μου, μετά απο το μάθημα της Πληροφορικής (με βιβλία 10ετίας) θα πρέπει να μάθει τα μογγολικά αναγκαστικά;

Και για να μη νομίζετε ότι κρύβομαι πίσω απο τα λόγια μου όταν λέω "οι γνωστοί άγνωστοι" θα σας το πω απλά. Αν έχεις αμφιβολία φίλε μου αναγνώστη, αν σε παίρνει και σένα η μπάλα, ναι σε παίρνει.

• Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν ήταν μόνο ένα το σύνδρομο ίσως και να παλεύονταν η κατάσταση.

Θα μπορούσες την πρώτη παράγραφο να την βάλεις και στην υπογραφή σου... άνετα

Άλλα χωρίς να αποσύρεις το link που οδηγεί στον παράδεισο

Εντέλει εξακολουθώ να μην έχω διαβάσει ούτε ένα επιχείρημα σε τι μπορεί πραγματικά να οφελήσει η διδασκαλία της τουρκικής γλώσσας τη στιγμή που υπάρχουν πολύ πιο χρήσιμες για έναν νέο άνθρωπο γλώσσες όπως τα κινέζικά που προανέφερα ή και τα πορτογαλικά που τα μιλάει όλη η νότια Αμερική....

και είναι Γανυμήδης ο δορυφόρος, που παρεπιπτόντως πρόκειται για τη θεότητα της ομοφυλοφιλιάς στην αρχαία Ελλάδα...

τυχαία η αναφορά του συγκεκριμένου δορυφόρου;

ή μήπως σχετίζεται με το:

...προσπαθούν να καλύψουν το σύνδρομο φαλλικής ανεπάρκειας που τους διακατέχει...
Δημοσ.

Για την Μαριέττα πάει το καρφί! ;)

Θεωρώ ότι δεν ήταν τυχαίο το 'ορθογραφικό' λάθος, μιας και υπάρχει και έκφραση: μου γ@μήθηκε ο Δίας! Που σημαίνει ότι δεν πήγε καλά κάτι κι όλη την μέρα συνεχίζει να πάει έτσι! :D

Δημοσ.

Αυτή η φάρα των φαλλικά ανεπαρκών προοδευτικών είναι ό,τι χειρότερο. Ενώνω τη φωνή μου με τους πατριώτες και κάνω έκκληση στους συνήθεις υπόπτους να αφήσουν τους @@ του LL_NEO στην ησυχία τους...είναι κρίμα ο ένας εξ αυτών να μεταμορφωθεί στη θεότητα της ομοφυλοφιλίας, να γίνει δηλαδή ντιντής.

Στα πλαίσια της καθάρσεως προτείνω επιτέλους να αλλάξει και επώνυμο ο πρωθυπουργός...να γίνει Μαυρομανλής, μπας και σώσουμε τα ιερά και όσια.

@Kandinsky

Μακάρι τα παιδάκια, αντί για Τουρκικά και Γαλλικά φερ' ειπείν, να μαθαίνανε κιθαρίτσα, μπαγλαμά και κανονάκι, αλλά η τέχνη στην εποχή μας δεν εξυπηρετεί τα αμιγώς οικονομικά κίνητρα που εμπεριέχονται στην επαγγελματοποίηση των σπουδών.

Δημοσ.
Εγώ ξερω οτι για 2 ψήφους δεν γίναμε παγκόσμια γλώσσα, το Ο.Κ. σημαίνει όλα καλά,και η ελληνική διδάσκεται στους πράκτορες γιατι τους κάνει πιο έξυπνους.

Περιαστικός μύθος. Ηλίθιοι ήταν να χρησιμοποιήσουν μια δυσνόητη γλώσσα τη στιγμή που υπήρχε η αγγλική, κομμένη και ραμμένη για το εμπόριο?

Δημοσ.
Αυτή η φάρα των φαλλικά ανεπαρκών προοδευτικών είναι ό,τι χειρότερο. Ενώνω τη φωνή μου με τους πατριώτες και κάνω έκκληση στους συνήθεις υπόπτους να αφήσουν τους @@ του LL_NEO στην ησυχία τους...είναι κρίμα ο ένας εξ αυτών να μεταμορφωθεί στη θεότητα της ομοφυλοφιλίας, να γίνει δηλαδή ντιντής.

Στα πλαίσια της καθάρσεως προτείνω επιτέλους να αλλάξει και επώνυμο ο πρωθυπουργός...να γίνει Μαυρομανλής, μπας και σώσουμε τα ιερά και όσια.

Σοφή η εξυπνάδα σου.

Δημοσ.

Μετά από ενδελεχή (άκουγα και Ενδελέχεια....:mrgreen: ) σκέψη, κατέληξα στο εξής :

Τούρκικα να τους μάθουν, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΒΑΖΕΛΙΚΑ.:twisted: :mrgreen:

Δημοσ.

ναι ντούντου το ξέρω, αλλά είμαι και φρεσκοξεμπαναρισμένος...

Τούρκικα να τους μάθουν, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΒΑΖΕΛΙΚΑ.
Πειραιώτικα να τους μάθουν;

καφρίλα Mode: ON

Τους μαθαίνουν ήδη. Μην ξεχνάς ότι σχεδόν το σύνολο των παιδιών μαθαίνουν αγγλικα και δεδομένου ότι οι Αμερικάνοι μιλάνε την Αγγλική νομίζω ότι καταλαβαινόμαστε.... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Δημοσ.
Και για να μη νομίζετε ότι κρύβομαι πίσω απο τα λόγια μου όταν λέω "οι γνωστοί άγνωστοι" θα σας το πω απλά. Αν έχεις αμφιβολία φίλε μου αναγνώστη, αν σε παίρνει και σένα η μπάλα, ναι σε παίρνει.

Πρέπει να έγινε όταν κοιμόμουν, ξύπνησα με άσχημο πονοκέφαλο. Εσύ την πέταξες ;

Δημοσ.

Σοβαρά τώρα, εγώ το έχω πει : Όξω ξένες γλώσσες, μέσα εκμάθηση τεχνών και κυρίως μουσικής. Εκτός φυσικά κι αν κάποιος αρέσκεται στο να ταξιδεύει και να επικοινωνει με κόσμο ή λόγω σπουδών πάνω σε συγκεκριμένο θέμα, η εκμάθηση γλώσσας ειναι χαμένος χρόνος και χρήματα.

Με αγγλικά και ιταλικά που έμαθα, τί κατάλαβα? Δε χρησιμοποιώ παρά ελάχιστα και τις δύο, δε θυμάμαι σχεδον τίποτα και όταν μιλάω πλέον είμαι σαν τον Παναγιώτη Γιαννάκη με το φάουλ...:mrgreen: Έφαγα τόσα χρόνια, για ποιό λόγο? Θα ήταν το ίδιο αν είχα σπαταλήσει τον ίδιο χρόνο για κιθάρα, πιάνο, μπουζούκι, οτιδήποτε (όπως ειπε ο blueviper), γνώσεις που θα μου χάριζαν ψυχική ανάταση και ευχαρίστηση σε μένα και τους γύρω που θα κάναμε κέφι?

Άσε δε που με πιάνει και το εθνικιστικό, απ' την άποψη ότι έρχεται ο κάθε λούστρος που δε μιλάει καν Αγγλικα και έχει την απαίτηση να του μιλήσω στη γλώσσα του (πχ Ισπανοί στο Μοναστηράκι που ήθελαν να μου πουν να τους φωτογραφίσω και δεν μπορούσαν τα σούργελα!).

Βρε άει σιχτίρ πια με τις γλώσσες. Ακούγαμε από μερικά χρόνια πριν ακόμα, "μάθετε γερμανικά, η γλώσσα του μέλλοντος". Τώρα ακούμε τα ίδια για τα κινέζικά. Όξω ρεεεεεεεε!

Δημοσ.
Σοβαρά τώρα' date=' εγώ το έχω πει : Όξω ξένες γλώσσες, μέσα εκμάθηση τεχνών και κυρίως μουσικής. Εκτός φυσικά κι αν κάποιος αρέσκεται στο να ταξιδεύει και να επικοινωνει με κόσμο ή λόγω σπουδών πάνω σε συγκεκριμένο θέμα, η εκμάθηση γλώσσας ειναι χαμένος χρόνος και χρήματα.

Με αγγλικά και ιταλικά που έμαθα, τί κατάλαβα? Δε χρησιμοποιώ παρά ελάχιστα και τις δύο, δε θυμάμαι σχεδον τίποτα και όταν μιλάω πλέον είμαι σαν τον Παναγιώτη Γιαννάκη με το φάουλ...:mrgreen: Έφαγα τόσα χρόνια, για ποιό λόγο? Θα ήταν το ίδιο αν είχα σπαταλήσει τον ίδιο χρόνο για κιθάρα, πιάνο, μπουζούκι, οτιδήποτε (όπως ειπε ο blueviper), γνώσεις που θα μου χάριζαν ψυχική ανάταση και ευχαρίστηση σε μένα και τους γύρω που θα κάναμε κέφι?

Άσε δε που με πιάνει και το εθνικιστικό, απ' την άποψη ότι έρχεται ο κάθε λούστρος που δε μιλάει καν Αγγλικα και έχει την απαίτηση να του μιλήσω στη γλώσσα του (πχ Ισπανοί στο Μοναστηράκι που ήθελαν να μου πουν να τους φωτογραφίσω και δεν μπορούσαν τα σούργελα!).

Βρε άει σιχτίρ πια με τις γλώσσες. Ακούγαμε από μερικά χρόνια πριν ακόμα, "μάθετε γερμανικά, η γλώσσα του μέλλοντος". Τώρα ακούμε τα ίδια για τα κινέζικά. Όξω ρεεεεεεεε![/quote']

Πάντως εγώ όταν έβλεπα τις Ιταλίδες και ήξερα ότι δεν μπορούσα να μιλήσω Ιταλικά, ένιωθα κάπως περιθωριοποιημένος :-(

Δημοσ.
Πάντως εγώ όταν έβλεπα τις Ιταλίδες και ήξερα ότι δεν μπορούσα να μιλήσω Ιταλικά, ένιωθα κάπως περιθωριοποιημένος :-(

Δεν πειράζει, έχει κι εδώ πράμα που σαλεύει. Ας μάθουν κι ας έρθουν, ή μήπως μιλάνε κι αυτές κάποια γλώσσα που μιλιέται ανά την υφήλιο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...