gvarel Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Καλημέρα , είμαι πολυ φρέσκος στο σπόρ βρήκα.... ένα VCD και θέλω να του βάλω υπότιτλους τι πρέπει να κάνω. Συγνώμη εάν μερικούς τους πάω πίσω στην αλφαβήτα...
N_Pellas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 BSPlayer κι αν θες μετατροπή σε DVD >>> Ολα μαζί τα κάνει το VSO convertxtodvd. απλά ονόμασε και τα δύο αρχεία το ίδιο. Π.χ ( robots.avi - robots.srt ) add video file και τα βάζει και τα δύο μαζί και στα καίει. Επίσης και το Winavi αλλά νομίζω ότι πρέπει να έχεις εγκατεστημένο και το virtualdub i vobsub. νομίζω δεν είμαι σίγουρος. Αν και με το πρώτο που σου είπα είσαι οκ. Ο χρόνος μετατροπής και καψίματος είναι κοντά στη 1 1/2 ώρα και λιγότερο ανάλογα με το μέγεθος του avi, και του επεξεργαστή σου. Πιο γρήγορα προγράμματα δε θα βρείς απο αυτά τα 2 ως σήμερα τουλάχιστον.Καλή επιτυχία!!!
gvarel Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Το αρχείο απο το VCD ειναι AVSEQ01 και οι υποτιτλοι ropots.txt . Τα μετονομασε σε ropots.mpg και ropots.srt κανω προσθήκη αρχείου video και δέχεται μόνο το mpg όχι τους υπότιτλους κάνω κάτι λάθος.
N_Pellas Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 metetrepse tous se srt me to subtitleworkshop.....
--b}{d-- Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Είχα φτιάξει παλιά, όχι με το VSO, ένα DVD από VCD χωρίς μετατροπή του video (μόνο στο sample rate του ήχου) με υπότιτλους αλλά τα αποτελέσματα ήταν ανάμεικτα. Μιας και oi διαστάσεις των video ήταν εκτός specification οι υπότιτλοι εμφανιζοταν ΟΚ στο PowerDVD αλλά σε hardware players βγαίναν πολύ λάθος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.