Προς το περιεχόμενο

WiFi-κεντρο Αθηνας

mjmj

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Όσο για τις κρυφές χρεώσεις.... ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΧΡΕΩΣΟΥΝ ΚΡΥΦΑ?????? ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ scan ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ή ΓΙΑ ΤΟ MODEM ΣΤΟ LAPTOP ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ FIJI[/url']????

Όοοοχι. Δεν τα ξέρεις καλά. Βλέπουν την MAC address, βρίσκουν ποιος πούλησε τη συσκευή και σε ποιον και σου στέλνουν το λογαριασμό στο σπίτι. Οι χρεώσεις δεν είναι μαχητές.

Γι' αυτό, προτείνω τη χρήση ενός από τα εξής:

* MAC Address Changer

* Mac MakeUp

* Macshift (command-line)

Δισκλαίμερ

Τα παραπάνω προγράμματα ενδέχεται να περιλαμβάνουν κρυφές χρεώσεις.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

α. Να ΜΗΝ διαβάζεις ΟΥΤΕ ΚΑΝ τα links που ΕΣΥ δίνεις! :evil:

β. Να ΖΗΤΑΣ αλλά να μην ΔΙΝΕΙΣ! :evil:

γ. Να θέτεις ΑΝΟΗΤΕΣ ή ΑΟΡΙΣΤΕΣ ερωτήσεις. :evil:

Κι έχεις και το ΘΡΑΣΟΣ να κάνεις παρατηρήσεις όταν σου δίνουν απαντήσεις - έστω και μέσα από την ιστοσελίδα.

ΥΓ: Αν δεν γουστάρεις τα παγκάκια στο Σύνταγμα, μπορείς να πας στο Grande Bretagne.

Ειναι πολλοι αυτοι που με θεωρουν ιδια με τον karib/mjmj κ αυτο - παρ'οτι δν εδινα σημασια - αρχισε να γινεται ενοχλητικο ( περαν του οτι ειναι κ προσβλητικο ) .

Αλλα επειδη οταν δν δινεις σημασια σε κατι , καταληγει να γινει μπουμερανγκ , θα ηθελα να πω μερικα αυτονοητα (?) κ φανερα πραματα .

Οποτε εχουμε κ λεμε .

Α) Το αφηνω ως εχει . Τα λινκς που δινω ειναι απο αρθρα κατα κυριο λογο .

Β) Η αναλογια συνεισφορας - ζητησης ως προς το παρον φορουμ ειναι αρκετα ισορροπημενη ( ετσι νομιζω τουλαχιστον - αν δεν θεωρειται η συνεισφορα μου επαρκης , θα ηθελα να ενημερωθω ωστε να διορθωσω αυτη την παραλειψη )

Γ) Οι ερωτησεις που εκανα , ουδεποτε ηταν ανοητες .

Για αοριστες πιθανον ( εχει περασει πολυς καιρος που εχω παψει να τις κανω ...)

Επισης , μιας κ εφτασα στο σημειο να πρεπει να με υπερασπιστω λεγοντας τα φανερα κ για να παρει ενα τελος αυτη η ταυτιση , να πω κ το εξης .

Η σχεση μου με το θεμα το οποιο πραγματευεται το παρον φορουμ δεν ειναι κ τοσο στενη , αλλα απο την στιγμη που βρισκομαι εντος του , οσο αμελητεα κ να ειναι η συνεισφορα μου - αναλογικα με τους εχοντες σχεση - θελω να πιστευω οτι δεν ειναι ανυπαρκτη ή αρνητικη .

Οσο μπορω κ εκει που μπορω , προσφερω κ βοηθαω .

Αν ειχα ανοιξει εγω τα τοπικ που εχουν ανοιχτει κ με τους δυο λογαριασμους του συγκεκριιμενου χρηστη , αυτη την στιγμη θα υπηρχαν υπομνηματα μου σε ολα τα φορα σαν βοηθεια προς τους υπολοιπους .

Υ.γ. paredwse δεν απευθυνεται σε εσενα η απαντηση μου .

Απλα επειδη συνοψισες σε 5 γραμμες τι ΔΕΝ κανει ο ενλογω χρηστης , βασισα εκει την απαντηση μου .

Δημοσ.

paschalia μην τους ακους...

Καλυτερα να σου βγει το ματι παρα το ονομα! λεει μια λαικη παροιμια...

Αν οι 'καλοι' στο φορουμ σου εβγαλαν το ονομα(=σε θεωρουν κατι που δεν εισαι), δυσκολα το παιρνουν πισω...

Ειναι οι κυριοι καλοι που θεωρουν οτι πρεπει τα πραγματα να γινονται their own way....

Εγω ξερω οτι οτι με ενοχλει απλα δεν ασχολουμαι. Αλλα σε καποιους αρεσει να το παιζουν κριτες(και δεν εννοω τους Mods που εκ των πραγματων οφειλουν να βαζουν ταξη-ασχετα αν διαφωνω μαζι τους)

Οποτε για να γλυτωσεις ξερεις τι κανεις...τεχνικα και το πως γραφεις. Δυστυχως(καλα, δεν ειναι και τιποτε δυσκολο) ειναι μονοδρομος. Απλα εγω βαρεθηκα ως ωρας να το κανω.

Συμβουλες απο εναν ...κατατρεγμενο...αλλα ποτε φοβισμενο.

Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/vb3/search.php?searchid=675913

http://www.insomnia.gr/vb3/search.php?searchid=675914

Μπορεί κάποια να μου δείξει ένα topic που μπορεί να γίνει sticky [η στίκι για μερικούς ;)]

Eίναι πιθανό να επανέλθω, οπότε οποιαδήποτε απάντηση μπορεί να οδηγήσει σε αντ-απάντηση.

ΥΓ Δεν αναφέρομαι σε εσένα paschalia, απλά μου έδωσες ευκαιρία να πω και εγώ την άποψή μου. ;)

Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=114493

Επρεπε οποιος και να το ειχε δημιουργησει, να ειναι ηδη sticky.

Αλλα βλεπετε υπαρχει μεροληψια...

Τελωσπαντων, δεν θα μπω στη διαδικασια να ανταπαντω οτι καλος χρηστης ειναι αυτος με τα πιο πολλα sticky.

Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.

Δημοσ.

Ας δώσουμε λοιπόν ένα sticky στον κατατρεγμένο/αγωνιστή/ατρόμητο karib μιας και το αξίζει λοιπόν. Όχι στον mjmj, μιας και είναι διαφορετικό άτομο από ότι υποστήριζε!!!

Στο θέμα μας τώρα, πήγες τελικά καμιά βόλτα από το Σύνταγμα να δεις και μόνος σου τις δυνατότητες του AthensWiFi για να συνεχίσουμε τη συζήτηση περί του θέματος?

Δημοσ.

Υπήρχε πλέονασμα απαστράπτουσας "εξυπνάδας" στο τόπικ (εξ ορισμού αφού το άνοιξε ο καπετάν Ερωτήσεις) πλάκωσε και το αντίπαλο δέος και τώρα είμαστε έτοιμοι για εξαγωγές.....

Δημοσ.
Τι σε κάνει να πιστεύεις οτι ο mjmj[/b'] βρίσκεται στην Αθήνα??

Χαχαχαχα...Respect

Δημοσ.

Σωστά... Μπορεί όμως να ενδιαφέρεται να μετακομίσει Αθήνα, και να ψάχνει όλες τις προοπτικές/δυνατότητες/προβλήματα που μπορεί να συναντήσει ;)

Δημοσ.

Δηλαδή αποκλείεται το γεγονός να έχει συγγενείς βρε αδερφέ και να θέλει να ρωτήσει? Τον φάγατε τον άνθρωπο! Τα λόγια του προς απάντηση σας.

Καλυτερα να σου βγει το ματι παρα το ονομα!
Αλλα βλεπετε υπαρχει μεροληψια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...