Προς το περιεχόμενο

WiFi-κεντρο Αθηνας

mjmj

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.athenswifi.gr/

Εχει παει κανεις? Το χρησιμοποιησε?

Που ακριβως ειναι? Εννοω χωροι? Στην ιστοσελιδα δεν ειδα κατι.

Καπου αλλου ειχα διαβασει για ενα καφε 'εθνικον'.

Καλη προσβαση? Καμια δυσκολια?

Λεει να το προτιμουμε για περιστασιακη χρηση?

Πρεπει απαραιτητως να εχεις το laptop μαζι σου ή υπαρχουν καπου και υπολογιστες σαν νετ καφε?

Τυχον κρυφες χρεωσεις?

Κινδυνοι από το εγχειρημα από πλευρας ασφαλειας?

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Που ακριβως ειναι? Εννοω χωροι? Στην ιστοσελιδα δεν ειδα κατι.

Στο κέντρο της Αθήνας, στην περιοχή της Πλατείας Συντάγματος

Καλη προσβαση? Καμια δυσκολια?

Η πρόσβαση είναι ελεύθερη, αρκεί κανείς να επιλέξει το ασύρματο δίκτυο (SSID) athenswifi[/b'] στις επιλογές των ασυρμάτων δικτύων και να πληκτρολογήσει τον αριθμό που θα εμφανιστεί στην οθόνη του browser του μόλις προσπαθήσει για πρώτη φορά να προσπελάσει μια ιστοσελίδα. Η ταχύτητα ασύρματης διασύνδεσης είναι ιδιαίτερα γρήγορη, ενώ η συνολική χωρητικότητα της γραμμής με το Internet είναι 4Mbps.

Την ώρα που το κοιτάω έχει 3 συνδεδεμένους χρήστες οπότε 4Mbps/3... καλά είναι...

Πρεπει απαραιτητως να εχεις το laptop μαζι σου ή υπαρχουν καπου και υπολογιστες σαν νετ καφε?

αρκεί να διαθέτουν τα κατάλληλα τερματικά, όπως ένα laptop ή έναν υπολογιστή χειρός (PDA) τα οποία να υποστηρίζουν τεχνολογίες WiFi.

Τυχον κρυφες χρεωσεις?

Η πρόσβαση στο Internet είναι ελεύθερη[/b'] για όλο το χρονικό διάστημα πιλοτικής λειτουργίας του δικτύου (18 μήνες) σε όλους τους πολίτες,
Δημοσ.

Παιδιά εγώ προσπάθησα μια δυό φορές να συνδεθώ και να πάρω τα mail μου από το ΝΟΚΙΑ Ε60 που έχει WiFi αλλά ποτέ δεν κατάφερα να συνδεθώ. Τώρα είδα τη λεπτομέρεια για την πληκτρολόγηση του κωδικού. Θα πάω να πιω έναν καφέ το απόγευμα για να δοκιμάσω πάλι.

Δημοσ.

vagpap εξακολουθεις κι εσυ οπως κι αλλοι να πιστευεις οτι γραφουν στις ιστοσελιδες. Μπραβο. Θα πας μπροστα. Στις ιστοσελιδες λενε για κοινωνια της πληροφοριας, για λαγους με πετραχειλια κλπ. Ισχυουν στην ελληνικη πραγματικοτητα? Οχι φυσικα... Αλλο θεωρια κι αλλο πραξη.

Ηδη ο Snollygoster ειπε για προβλημα στη συνδεση.

Κι επειτα, που προσφερεται η συνδεση? Στα παγκακια της πλατειας συνταγματος?

Οποτε εδω ας πουμε εμπειριες, οχι αντιγραφες απο το site.

• Super Moderators
Δημοσ.
vagpap εξακολουθεις κι εσυ οπως κι αλλοι να πιστευεις οτι γραφουν στις ιστοσελιδες. Μπραβο. Θα πας μπροστα. Στις ιστοσελιδες λενε για κοινωνια της πληροφοριας' date=' για λαγους με πετραχειλια κλπ. Ισχυουν στην ελληνικη πραγματικοτητα? Οχι φυσικα... Αλλο θεωρια κι αλλο πραξη.

Ηδη ο Snollygoster ειπε για προβλημα στη συνδεση.

Κι επειτα, που προσφερεται η συνδεση? Στα παγκακια της πλατειας συνταγματος?

Οποτε εδω ας πουμε εμπειριες, οχι αντιγραφες απο το site.[/quote']

Κι εσύ εξακολουθείς:

α. Να ΜΗΝ διαβάζεις ΟΥΤΕ ΚΑΝ τα links που ΕΣΥ δίνεις! :evil:

β. Να ΖΗΤΑΣ αλλά να μην ΔΙΝΕΙΣ! :evil:

γ. Να θέτεις ΑΝΟΗΤΕΣ ή ΑΟΡΙΣΤΕΣ ερωτήσεις. :evil:

Κι έχεις και το ΘΡΑΣΟΣ να κάνεις παρατηρήσεις όταν σου δίνουν απαντήσεις - έστω και μέσα από την ιστοσελίδα.

ΥΓ: Αν δεν γουστάρεις τα παγκάκια στο Σύνταγμα, μπορείς να πας στο Grande Bretagne.

Δημοσ.
Κι εσύ εξακολουθείς:

α. Να ΜΗΝ διαβάζεις ΟΥΤΕ ΚΑΝ τα links που ΕΣΥ δίνεις!

β. Να ΖΗΤΑΣ αλλά να μην ΔΙΝΕΙΣ!

γ. Να θέτεις ΑΝΟΗΤΕΣ ή ΑΟΡΙΣΤΕΣ ερωτήσεις.

Κι έχεις και το ΘΡΑΣΟΣ να κάνεις παρατηρήσεις όταν σου δίνουν απαντήσεις - έστω και μέσα από την ιστοσελίδα.

ΣκύλΟ και συ εξακολουθείς να μιλάς σε τοίχο. Έχεις δυο επιλογές κατά την ταπεινή μου άποψη...

α) Κάνεις ban το λογαριασμό mjmj και περιμένεις μέχρι ένας καινούργιος χρήστης να ξαναρχίσει τις ίδιες ηλίθιες ερωτήσεις (μην ανησυχείς η βλακεία και ίδιως η απαστράπτουσα βλακεία δεν κρύβονται τη 2η μέρα τον έχουμε πάρει χαμπάρι)

β) Βρίσκουμε την IP του και τα συναφή και κανονίζουμε ατυχηματάκι

• Super Moderators
Δημοσ.
Και δηλαδη τι εμβελεια εχει?

Πχ. στο κουκακι πιανει? στην ομονοια? λυκαβητο?

Στο κέντρο της Αθήνας' date=' [b']στην περιοχή της Πλατείας Συντάγματος.[/b]

Αν καίγεσαι τόσο πολύ για την εμβέλεια, γιατί δεν πας ΕΣΥ να μας πεις;

Μπας και ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙΣ κι εσύ κάτι εδώ;

Δημοσ.

Για πρώτη φορά θα πάρω το μέρος του mjmj. Πιστεύω ότι τον παρεξηγήσατε. Αν και ο τίτλος του topic είναι άστοχος και το θέμα θα έπρεπε να είναι στο Μπλα-Μπλα IMHO.

Είναι ένα νέο παιχνίδι, το έχω δει και σε άλλα forums, όπου δίνεις ένα link κάνεις κάποιες ερωτήσεις και όλοι οι άλλοι πρέπει να κάνουν quote τις απαντήσεις από το συγκεκριμένο link.

Μέχρι στιγμής ο vagpap μας ρίχνει στα αυτιά.

Δημοσ.

Εφόσον το topic μεταφερθεί στο αντίστοιχο subforum και αλλάξει ο τίτλος τότε το post μου είναι ontopic. Αν κάνω λάθος τότε θα βάλω offtopic :D

Δημοσ.
vagpap εξακολουθεις κι εσυ οπως κι αλλοι να πιστευεις οτι γραφουν στις ιστοσελιδες. Μπραβο. Θα πας μπροστα. Στις ιστοσελιδες λενε για κοινωνια της πληροφοριας, για λαγους με πετραχειλια κλπ. Ισχυουν στην ελληνικη πραγματικοτητα? Οχι φυσικα... Αλλο θεωρια κι αλλο πραξη.

Επανέρχομαι!!!!!

Καπου αλλου ειχα διαβασει για ενα καφε 'εθνικον'.

Σωστά είχες διαβάσει κάπου αλλού, μιας και στην πρώτη σελίδα κάτω δεξιά δεν το είδες (έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι κάνει η scroll bar που έχει στα δεξιά του παραθύρου που διαβάζεις τα παρακάτω?)

http://www.athenswifi.gr/contributors.php (είναι άλλη σελίδα από την πρώτη, πρέπει να κάνεις άλλο ένα κλικ)

Λοιπόν μέχρι στιγμής πάω μπροστά, ανεξάρτητα από το τι εσύ πιστεύεις (δεν με ενδιαφέρει και στην τελική... δεν έχω να σου αποδείξω τίποτα).

Από εκεί και πέρα, WiFi είναι, σιγά μην πιάνει και μέχρι τη Λαμία!!!!! Απλά πράγματα, διάβασε λίγο για την εμβέλεια που έχει το WiFi και θα καταλάβεις (δεν είμαι σίγουρος, αν μασήσουμε λίγο εμείς την τροφή σου για να σου τη δώσουμε έτοιμη και αυτή!).

Στην ιστοσελίδα δεν αναφέρει πουθενά "λαγούς και πετραχείλια". Από εκεί και πέρα, η Κοινωνία της Πληροφορίας, έχει κάνει μια αρχή, μικρή βέβαια αλλά αρχή. Εγώ τους δίνω χρόνο... Εσύ μάλλον όχι, οπότε μην σε απασχολεί το WiFi του Συντάγματος, μιας και είναι σε πιλοτική λειτουργία και δεν σε ενδιαφέρει να γίνεις beta tester για κανένα.

Το έχω δοκιμάσει από τα παγκάκια της πλατείας, και σε πληροφορώ ότι ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος για τη δουλειά που το ήθελα (browsing, direct downloading). Δεν δοκίμασα dc++, torrents κλπ, οπότε δεν έχω άποψη. Ο εξοπλισμός δοκιμής ήταν ένα Acer 1356LMi με Realtek RTL8180 WirelessLAN (miniPCI). (προτιμώ σε τέτοια test να έχω εξοπλισμό που ξέρω καλύτερα από ένα κινητό τηλέφωνο ή κάτι παρόμοιο).

Για το πρόβλημα που έχει ο χώρος εκπομπής (εκπέμπεται extra ηλεκτρομαγνητική ακτιοβολία στο χώρο της πλατείας, μιας και έβαλαν κεραίες, ας ανοίξουμε άλλο ένα topic για το πόσο κακό μας κάνουν τα ασύρματα κλπ κλπ κλπ), υπάρχουν 2 απλά προϊόντα που βοηθούν τους χρήστες.

1. Αλουμινόχαρτο: Τυλίγεσαι ολόκληρος και δεν σε πιάνει η ακτινοβολία. Προμηθευτής: εδώ.

2. Μαξιλαράκι για την μικρότερη καταπόνηση των γλουτών.

Μην ξεχνάμε, όταν κάτι είναι ΤΖΑΜΠΑ, δεν μας αρέσει και πολύ, ειδικά κάτω από επικίνδυνες συνθήκες εργασίας (βλέπε παγκάκι και ζημιά στους γλουτούς). Εναλλακτικά υπάρχουν και τα Starbucks τα οποία προσφέρουν και καφέ και πρόσβαση στο internet (με κόστος, αλλά ποιος το λογαριάζει...)

Όσο για τις κρυφές χρεώσεις.... ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΧΡΕΩΣΟΥΝ ΚΡΥΦΑ?????? ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ scan ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ή ΓΙΑ ΤΟ MODEM ΣΤΟ LAPTOP ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ FIJI????

Αν συνεχίζεις και έχεις απορίες, αντιγράφω πάλι από το site, μιας και δεν το έχω δοκιμάσει αυτό για να σου πω τις εμπειρίες μου,

Αυτά τα ολίγα, αν και θα μπορούσα να επεκταθώ πολύ περισσότερο στο θέμα, αλλά ας ακούσουμε και τις απόψεις σου περί του θέματος, μετά από όλη αυτή τη γνώση που έχεις πλέον σε όλα τα θέματα της τεχνολογιας και τις έχεις αποκτήσει τόσα χρόνια μέσα από τα threads που κατά καιρούς ανοίγεις....

Αν σε έθιξα... εδώ η λύση.

Cue is the man!!! Συνεχίζεις εσύ με νέο θέμα ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...