Xvipes Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 hi.αγόρασα προχθες την LG 19" L1919s και ενώ είναι μια χαρά σε game και windows,σε βιντεάκια ή dvd μου κάνει μια θολούρα.λες και τα βίντεο είναι σε χαμιλή ποιότητα και pixeliazoun...(έχω δοκιμάσει και με αυθεντική ταινία dvd και κάνει το ίδιο)η κάρτα γραφικών μου είναι msi fx 5950 ultra με klite codecs και last drivers... μερικοί μου είπαν ότι έτσι είναι οι tft(πρώτη φορά αγοράζω tft) και άλλοι λένε το κάνει λόγο ποιότητας εικόνας τις tft δλδ ότι επιδή είναι πολύ καλή η ποιότητα της οθόνης φαίνοντε τα βίντεο έτσι... υπάρχει τρόπος να μου δίχνει τα βίντεο όπως στην crt (χωρίς πιχελς?) επίσης δεν μπορώ με τίποτα να βρω τα σωστά settings σε contrast brightness κλπ...υπάρχει κανένα manual με κάποια standar settings? help...
thanos75x Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Επειδή έχω κάνει διατριβή πάνω στις LG TFT... 2 Στο σπίτι 1915s. 1 Στον κολλητό μου 1715s 4 Στο Εργοστάσιο 1915s , 1917s. Εχω επιστρέψει 6 συνολικά με καμμένα pixels και ηρθαν άλλες με άλλα καμμένα και ξανα μεχρι να ερθουν σωστες και η ζωή συνεχίζεται... Δηλώνω οτι τα βιντεάκια που παίζουν σε TFT δεν έχουν διαφορά ούτε λόγω ανάλυσης ουτε τίποτα... Κάποιο άλλο είναι το πρόβλημα ή ίσως είναι προβληματική η συγκεκριμένη οθόνη. Να φανταστείς σε ένα μοντέλο που είχε έρθει στο εργοστάσιο δούλευε πολύ καλά σε όλους τους τομείς αλλά όταν έβαζες μαύρο background ή desktop τοτε και μόνο έβγαζε κάτι χιόνια αμυδρά σαν τα καναλια των παλιων τηλεορασεων που δεν ειχαν σημα... και ήθελε να το παρατηρήσεις γιατι αν κοιταζες χαμηλά ψιλοχανότανε αν κοιταζες πιο πάνω το εβλεπες (Το παραδέχτηκαν και στη Θεσ/νικη που την εστειλα) Την επέστρεψα και μου εστειλαν αλλη η οποία ηταν αψογη!
Xvipes Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 δλδ προτείνεις να την στείλω πίσω ή άμα ήταν άλλη μάρκα δεν θα το έκανε αυτό το prob?και αν ξέρει κανείς περίπου τα settings γιατί δεν μπορώ να τα ρυθμίσω σωστά και ιδικά με το μαύρο...πολύ φωτεινό... απλά το prob με τα video μου κάνει εντύπωση ότι δεν το έχει αναφέρει κανείς...όχι μόνο στο ινσομνια αλλά και με google που κοίταξα δεν βρήκα τπτ...
dumbodumby Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 i analysi einai 1280x1024 ? prosekse to ayto
Nfountou Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Emena pantos otan alaksa thn palia mou CRT (EIZO T57S) me thn LG 1715S mou fanhke oti h poiothta htan xeiroterh. To idio mporw na pw gia oles tis tft pou exw dei (ektos vevaia apo kati sony xblack). Auth th tholoura pou les thn kanei se kapoio sugekrimeno shmeio ths o8onhs? Elekse h analush na einai sta 1280x1024 kai prospa8hse na ru8miseis ta xrwmata exwntas thn palia o8onh dipla... Emena to leuko htan sxedon galazio alla me ligo ru8misma ola ok... Pantos logiko na pikseliazei ligaki, an skefteis exei ton idio ari8mo pixels me thn antistoixh 17 TFT alla se megaluterh epifaneia opote kai megalutero mege8os pixel....
ODT Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Φαντάζομαι πως ένα βιντεάκι 320χ200κάτι σε πλήρη οθόνη στα 1280χ1024, θα φαίνεται κάπως...Νομίζω ότι λόγω της υψηλής ανάλυσης δημιουργείται γενικά αυτό το φαινόμενο, αν το πρόβλημά σου έιναι μόνο με τις ταινίες δοκίμασε να παρακολουθείς από πιο μακρυά και όχι τόσο κοντά όσο όταν εργάζεσαι στον υπολογιστή.
Xvipes Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 ευχαριστώ για τις απαντήσεις...ναι την οθόνη την έχω σε 1280χ1024 75hz τελικά απο ότι κατάλαβα αυτό γίνετε λόγο του ότι είναι 19αρα.είχα συνηθήσει σε 17αρα crt και κοίταγα κ την παραμικρή λεπτομέρια μιας κ είναι καινούργια οθόνη. τώρα το άλλο prob είναι τα settings δεν μπορώ να βρω με την καμία τα σωστά settings για φωτεινότητα και χρώματα...any ideas?
Nfountou Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 An thumamai kala uparxei ena mple kartelaki mesa sth suskeuasia twn LG kai me th voh8eia enos programmatos (nomizw legetai lightsurf, paei kairos kai den thumamai) to opoio uparxei mesa sto cd ths o8onhs mporeis na pareis "ta xontra". To epomeno pou ekana (kai to kalutero) htan na valw thn palia o8onh dipla en leitourgia kai na ru8msiw vleponatas ta xrwmata ths CRT.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.