Hamurabi Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Ρε παιδια εκανα φορματ και ξαναεγκατεστησα τα ΧΡ αλλα δε ξερω τι εκανα κατα την εγκατασταση και τωρα καποια ελληνικα (οχι ολα) μου φαινονται αλαμπουρνεζικα. Κυριως κατι τιτλοι mp3. Πως θα το φτιαξω;
Luxx Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Και εγω πριν απο λιγο εκανα format και ειχα το ιδιο προβλημα. λυθηκε οταν πηγα πινακα ελεγχου/ Regional and language options/ advanced και επελεξα το English ( United States ). Βεβαια σε 2 εγκαταστασεις που εκανα μου εδειξε κατι κινεζικα, αλλα τα περισσοτερα ειναι ενταξει πια.
asmilon Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Εννοεις Greek φιλε Luxx αλλιως παλι τα ιδια θα του βγαζει!
asmilon Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Στην πρωτη καρτελα πρεπει να βαλει Greece και Greek και στην καρτελα Advanced πρεπει να μπει Greek, 100% στανταρ αυτο 4 χρονια δουλευω με τα ΧΡ δε υπαρχει περιπτωση να ειναι κατι αλλο για να παιξουν σωστα τα ελληνικα
HER_ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Σωστά, και εγώ έχω τις ίδιες ρυθμίσεις με τον asmilion έχω και μου δουλεύει τέλεια.. δεν είχα ποτέ πρόβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.