Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με σκληρο

novice21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδες,και καλο καλοκαιρι

Εχτες μου παρουσιασε ενα προβλημα ενας απο τους σκληρους (slave),ο οποιος ειναι σε συρταρι.Σε ανυποπτο χρονο,και κατα χρονικα διαστηματα,ακουω την κεφαλη να "παρκαρει",με το χαρακτηριστικο ηχο "κλικ",και εκει κολλαει ολο το συστημα.Μετα απο αυτο,υποχρεωτικα reset/restart, και κανει chkdsk,απο μονο του,πραγμα φυσικο, μετα απο απο το αποτομο κολλημα.Αλλαξα συρταρι,αλλα το προβλημα συνεχιζεται.Να σημειωσω δε,οτι ο δισκος παρ'ολο "παρκαρισμενος",εξακολουθει να εχει ρευμα,βλεποντας τα leds αναμενα.Παρ ολο που δεν ειμαι και πολυ εμπειρος, υποψιαζομαι το τροφοδοτικο,να μην στελνει κανονοκο ρευμα στο πηνιο της κεφαλης,ενω στο μοτερ του πλατω,στελνει κανονικα,εφ'οσον αυτο εξακολουθει να γυριζει.Πριν λιγο αλλαξα την φισα που τροφοδοτει τον δισκο,και μεχρι τωρα δεν το εχει παρουσιασει.Εκτος απο αυτα που αναφερα,τι αλλο μπορει να φταιει?.Ειναι δυνατον,το τροφοδοτικο να στελνει ελλειπες ρευμα σε μια φισα,και οχι σε ολες?.Εκτος εαν καπου στην διαδρομη υπαρχει διακοπη στην συγκεκριμενη φισα.Πραγμα που εψαξα αλλα δεν υφισταται τετοιο προβλημα.

Ευχαριστω για τυχον απαντησεις.:confused:

Δημοσ.

otan paliotera ston p2...akouga to klik se takta xronika diastimata simenai oti tha paw gia neo skliro sidoma..kai piga telika..mono pou otan evala to neo skliro fanike oti to provlima htan h trofodosia.oxi mono edine reuma alla paedine kai ton ekapse!!!olokainourgio skliro...h o skliros prepei na paei na ta tezarei h endexetai na ta tezarei spo thn trofodosia..mou fainetai xlwmo na thn vgaleis kathari...emena meta apo arketa klik mou evgaze ble othoni. pandws...

Δημοσ.

Οχι,δεν εχω μπλε οθονη,απλα κολλαει ολο το συστημα.Παντως με την αλλαγη της φισας εδω και καμποση ωρα,ολα πανε καλα.Ας ελπιζω οτι εκει ηταν το προβλημα.Σε ευχαριστω.

Δημοσ.

Καλα με το backup εχω ερωτα.Ηδη απο το πρωτο συμπτωμα,εγινε κατ' ευθειαν. Το προβλημα ειναι μηπως ξεσπασει και καπου αλλου,η ανωμαλια του τροφοδοτικου,και εχω χειροτερα ντραβαρα.Ιδωμεν....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...