STEVEtheGREEK Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 εγω ομως θελω να ειναι τελειως αθορυβη. δε μπορω να αγορασω αλλη μητρικη γιατι χθες την αγορασα. επισης δεν μπορω να δωσω τοσα λεφτα για ενα συστημα υδροψηξης. X8es agorases loipon ola ta kaloudia sou eee? Xmm skeftomai kai blepw oti de les pou8ena mexri twra poios ta montarise! 8oryboi- 8ermokrasies k.l.p. pou anafereis mipws einai kai ligo aporeia kakoy montarismatos (efarmogh kai xorotaksinomish)
tsakonas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 hahaha sovara milate re paidia? toso polu zestenontai oi dual core ??? Eyxaristw to theo poy den ton agorasa kai kateliksa se AMD 64 AM2 3500 kai se full load se games den paei panw apo 35!!!!! psygeio!!! Zhtw i AMD
tolis_01 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 hahaha sovara milate re paidia? toso polu zestenontai oi dual core ??? Eyxaristw to theo poy den ton agorasa kai kateliksa se AMD 64 AM2 3500 kai se full load se games den paei panw apo 35!!!!! psygeio!!! Zhtw i AMD Πάρα πολύ καλά έκανες
trospe Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 hahaha sovara milate re paidia? toso polu zestenontai oi dual core ??? Eyxaristw to theo poy den ton agorasa kai kateliksa se AMD 64 AM2 3500 kai se full load se games den paei panw apo 35!!!!! psygeio!!! Zhtw i AMD Μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα Τοποθέτησα έναν intel με 4mb cache πριν από 10 μέρες. Από το φόρτο της δουλειάς, δεν είχα το χρόνο να δώ revision. Θυμάμαι ότι ήταν στα 3.0ghz. Το είχα στο bios 1 ώρα σε κλειστό μαύρο κουτί. Αποτέλεσμα? 26 βαθμούς κελσίου με μαμά ψύκτρα και εμείς να βαράμε ενέσεις Ιούλιο μήνα!!! Tώρα όσο για το φίλο μας που έχει το πρόβλημα,μην ξέχνάς όπως ανέφερε και ο georgeadams ότι έχεις prescott. Σε μεγάλο ποσοστό λύνεται με ένα bios update. Βιοs update....step by step...
Luxx Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 700 Ευρώ!!!!! Τώρα το πρόσεξα. Πόσο έκανε ο επεξεργαστής και πόσο η μητρική? (Αν θυμάμαι καλά εδωσες άλλα 100 για τροφοδοτικό και 100 για μνήμη).120 ο επεξεργαστης και 60 η μητρικη. επισης ποντικι, ακουστικα, πριζες ασφαλειας ( ειναι και πανακριβες!! ), dvd αντιγραφικο. γενικα μια αναβαθμισουλα.. παντως και εγω αυτο το ανεμιστηρακι ειχα παραγγειλει απο το πλαισιο, αλλα το ακυρωσα.. που να ηξερα οτι ο νεος επεξεργαστης θα κανει ετσι!! bios update; καλυτερα οχι.. θα τα χαλασω ολα! θα ηθελα κατι τελειως αθορυβο και καλο. εξαλλου για αυτο το λογο εδωσα και 110 ευρω για το τροφοδοτικο. αλλα για να λεει αυτο της zalman οτι εχει αθορυβη λειτουργια, αληθεια θα ειναι. εξαλλου και το τροφοδοτικο το ιδιο ελεγε, και ειναι τελειως αθορυβο. αν το παραγγειλω απο το πλαισιο, θα μπορεσω να το βαλω εγω ο ιδιος; επισης τι επιπεδα db Πρεπει να εχει ο ανεμιστηρας;
trospe Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 120 ο επεξεργαστης και 60 η μητρικη. επισης ποντικι' date=' ακουστικα, πριζες ασφαλειας ( ειναι και πανακριβες!! ), dvd αντιγραφικο. γενικα μια αναβαθμισουλα.. παντως και εγω αυτο το ανεμιστηρακι ειχα παραγγειλει απο το πλαισιο, αλλα το ακυρωσα.. που να ηξερα οτι ο νεος επεξεργαστης θα κανει ετσι!! bios update; καλυτερα οχι.. θα τα χαλασω ολα! θα ηθελα κατι τελειως αθορυβο και καλο. εξαλλου για αυτο το λογο εδωσα και 110 ευρω για το τροφοδοτικο. αλλα για να λεει αυτο της zalman οτι εχει αθορυβη λειτουργια, αληθεια θα ειναι. εξαλλου και το τροφοδοτικο το ιδιο ελεγε, και ειναι τελειως αθορυβο. αν το παραγγειλω απο το πλαισιο, θα μπορεσω να το βαλω εγω ο ιδιος; επισης τι επιπεδα db Πρεπει να εχει ο ανεμιστηρας;[/quote'] Η assrock κάνει update μέσα από windows με 2-3 κλίκ. Εχει το πιο εύκολο bios update. Απλά κάντο βήμα βήμα...δεν είναι service pack Mην αγχώνεσαι...
tolis_01 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Μόνος μου τον έβαλα εγώ. Δεν μου φάνηκε ιδιαίτερα δύσκολο. Έχει οδηγίες μέσα, αλλά θα χρειαστεί να βγάλεις την μητρική για να τον κουμπώσεις. Και μην ξεχάσεις να βάλεις θερμοαπαγωγική πάστα! Προς Trospe: 26 βαθμοί μου φαίνονται λίγοι ακόμα και για Presler. O δικός μου Sempron (με 62 Watt κατανάλωση) βγάζει ύστερα από αρκετή χρήση σε full load 43-44 βαθμούς -με Zalman 7700-.
binary_dreamer Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Η arctic cooling έχει τρομερά συστήματα ψύξης και σε καλές τιμές. έχω τεσσερα συστήματα και τα τέσσερα τα έχω με arctic cooling και δουλεύουν σε πολύ χαμηλά επίπεδα θορύβου. ρίξε μια ματιά.
Luxx Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 αμα ειναι να βγει και η μητρικη, θα παμε να το κανει εκεινος. αυτη η παστα που μπαινει; ελπιζω να ειναι τα τελευταια λεφτα που δινω! Η arctic coolingα μπραβο! τετοια μου προτεινε ο τεχνικος. απλα δεν θυμομουν το ονομα της.
trospe Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Μόνος μου τον έβαλα εγώ. Δεν μου φάνηκε ιδιαίτερα δύσκολο. Έχει οδηγίες μέσα' date=' αλλά θα χρειαστεί να βγάλεις την μητρική για να τον κουμπώσεις. Και μην ξεχάσεις να βάλεις θερμοαπαγωγική πάστα! Προς Trospe: 26 βαθμοί μου φαίνονται λίγοι ακόμα και για Presler. O δικός μου Sempron (με 62 Watt κατανάλωση) βγάζει ύστερα από αρκετή χρήση σε full load 43-44 βαθμούς -με Zalman 7700-. Στα παντελόνια που φοράω σου μιλάω.... Οταν είναι στο bios το computer δουλεύει στο 1/3 πάντα. Σκέψου στο ένα τρίτο της λειτουργίας του σήκωνε 26 βαθμούς! Ητανε επάνω σε μια asus που είχε ανεμιστηράκια στις ψύκτρες γύρω από τον επεξεργαστή που και αυτός φόραγε μαμά ψύκτρα. Ισως έπαιξε και αυτό ρόλο,λόγω χαμηλής θερμοκρασίας chipset. Δεν έχω κάποιο λόγο να πώ ψέματα για τους intel. Υστερα απ'όλους τους εκβιασμούς καταστημάτων και τις backdoors που έχουν κατηγορηθεί...
Luxx Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 και επειδη ειμα τελειως ασχετως. αν το bios update αποτυχει τι επιπτωσεις θα υπαρξουν; και καποιος οδηγος για το πως θα κανω αυτο το update; αυτο το ανεμιστηρακι καλο ειναι; http://www.arctic-cooling.com/cpu2.php?idx=79&disc= καλα, αυτος γιατι μου ειπε 52 ευρω οτι κανει; που την ειδε; **** μηπως φταιει και το κουτι για την θερμοκρασια; ειναι το κλασσικο ασπρο. μολις το εβγαλα η θερμοκρασια απο 50 στην μητρικη πηγε 42 και απο 54 στον επεξεργαστη πηγε 47. να κανω καμμια τρυπα στην ευθεια που ειναι και το ανεμιστηρακι, ωστε να βγαινει ο αερας απευθειας εξω; ****
Luxx Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 29.5 dBA πολλα δεν ειναι; παντως τωρα εχουν ηρεμησει λιγο τα πραματα που εβγαλα και τα 2 πλαινα. ακουγεται μετρια τωρα ο ηχος. βεβαια αυτο δεν ειναι και πολυ καλο χωρις τα πλαινα, καθως ολη η ακτινοβολια τωρα ερχεται επανω μου. απο εδω θα κατεβασω την εκδοση bios; http://www.asrock.com/support/download.asp?Model=775Dual-VSTA
tolis_01 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 βεβαια αυτο δεν ειναι και πολυ καλο χωρις τα πλαινα, καθως ολη η ακτινοβολια τωρα ερχεται επανω μου Ποιά ακτινοβολία???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.