mandate Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 θα βοηθήσει σίγουρα.νομίζω ότι αυτή ευθύνεται που κάνει 5000 στροφές ο ανεμιστήρας.και εγώ έτσι την είχα πατήσει ο πιρι-gogos boy και νόμιζα ότι έφταιγε το τροφοδοτικό! δέ σου λέω να τσακιστείς να τη πάρεις αύριο κιόλας αλλά όταν μπορέσεις. α,ναι και ότι σου μένει πχ το παλιό τροφοδοτικό το κρατάς καβάτζα,ποτέ δε ξέρεις. γνωστός έφτιαξε κουτί με κάτι τέτοια περισσευούμενα κομμάτια άλλων.
mandate Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 ποιός @@@ σου είπε 70 εγκατάσταση? στα multirama Stoornaree St[στουρνάρη Ρ] έχει 20 Ε η εγκατάσταση έτσι μένουν τα 50 Ε για μία τούμπανο thermalright ψύκτρα και το coolermaster που έλεγα.
deathlok Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 ποιός @@@ σου είπε 70 εγκατάσταση?στα multirama Stoornaree St[στουρνάρη Ρ] έχει 20 Ε η εγκατάσταση έτσι μένουν τα 50 Ε για μία τούμπανο thermalright ψύκτρα και το coolermaster που έλεγα. 70 me tin egatastasi tou ipan
trospe Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Τι intel επεξεργαστή έβαλες επάνω στο μηχάνημα? Τι μάρκα τροφοδοτικό έβαλες επάνω στο μηχάνημα?
deathlok Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 ναι αλλά μέ τι ψύκτρα ,και τι ανεμιστήρα ? tou ipan egatastasi 15 (pio ftina apo oti les esi) opote me ta ipoloipa fantazomai tha dialeksi mia kali psiktra
mandate Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 ρωτησαμε και μας ειπαν να βαλουμε ενα silent ανεμιστηρα, δλδ +70 ευρω μαζι με την εγκατασταση. ελεος;basika ayrio 8a masta pei pio analytika pisteuw
Luxx Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 εχω τροφοδοτικο zalman 460 watt το οποιο ειναι τελειως αθορυβο. ο επεξεργαστης ειναι Intel Pentium D 2,66 Ghz Dual Core. η μητρικη ειναι η Asrock 775DUAL-VSTA. μολις βγηκα απο το warcraft και η θερμοκρασια του επεξεργαστη ειχε φτασει στους 67 βαθμους!! καλα, τι γινεται; δλδ με το silent mode θα ειχε ξεπερασει του 80; ημαρτον!! ο παλιος επεξεργαστης δεν ανεβαινει πανω απο 40 βαθμους..!!
georgeadams Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Οι θερμοκρασίες αυτές είναι φυσιολογικότατες για τον επεξεργαστή που έχεις. Φαντάσου πως στο χώρο που έπιανε ο παλιός σου επεξεργαστής τώρα έχεις 2 πυρήνες (αφού είναι dual core) και μάλιστα prescott που από μόνοι τους ζεσταίνονται πιο πολύ από τον παλιό σου (northwood)... Προφανώς, όταν σου είπαν για νέο αθόρυβο ανεμιστήρα, εννοούσαν ψύκτρα+ ανεμιστήρα, γιατί δεν είναι και τόσο εύκολο να βγάλεις μόνο τον ανεμιστήρα από τη "μαμίσια" ψύκτρα της intel και να βάλεις κάποιον άλλον... Για πες μας όμως και τι ακριβώς σου πρότειναν ως "αθόρυβο" για να σου πούμε και μια γνώμη παραπάνω...
tolis_01 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 εχω τροφοδοτικο zalman 460 watt το οποιο ειναι τελειως αθορυβο. ο επεξεργαστης ειναι Intel Pentium D 2,66 Ghz Dual Core. η μητρικη ειναι η Asrock 775DUAL-VSTA. μολις βγηκα απο το warcraft και η θερμοκρασια του επεξεργαστη ειχε φτασει στους 67 βαθμους!! καλα, τι γινεται; δλδ με το silent mode θα ειχε ξεπερασει του 80; ημαρτον!! ο παλιος επεξεργαστης δεν ανεβαινει πανω απο 40 βαθμους..!! Ναι, το ξέχασα, ο επεξεργαστής σου είναι από υην σειρά 8xx των dual core Pentium (συγκεκριμένα ο 805) οι οποίοι ανεβάζουν υψηλές θερμοκρασίες. Έχω δεί μηχάνημα με Prescott να δουλεύει σε 90+ βαθμούς. Oι 80 δεν είναι επικύνδινοι αλλά πιστεύω ότι είναι καλύτερα να αγοράσεις μια νέα ψύκτρα.
tolis_01 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Η δικιά μου ψύκτρα είνα αυτή εδώ, δεν κάνει πολύ θόρυβο και έχει ρυθμιστή στροφών από τις 1600-2000RPM (οι στροφές είναι λίγες γιατί το ανεμιστηράκι της είναι 12άρι). Ρίχτης μια ματιά.
electroasd Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Το silent mode στα Asrock κανει μονο αυτη τη δουλεια . δηλ να σταματαει τον ανεμιστηρα και οταν πιασει την θερμοκρασια αρχιζει να δουλευει ο ανεμιστηρας στο maximum. Δυστηχως το mobo σου δεν εχει την δυνατοτητα να ρυθμιζει την ταχητητα του ανεμηστηρα αυτοματα , αναλογα με την θερμοκρασια. Οποτε δυστηχως μονο 2 πραγματα μπορεις να κανεις : 1) να αγορασεις ενα καλυτερο mobo (~100Ε) , 2) να αλλαξεις και να βαλεις ρυθμιζομενο ανεμηστηρα. Υπαρχει και κατι τελευταιο , το οποιο εαν εφτιαχνα αθορυβο μηχανημα θα το εκανα. Θα εβαζα συστημα υδροψηξης , σαν και αυτο που εχει το πλαισιο(εννοειται ομως οτι δεν θα το επαιρνα απο εκει!!!!). Οσο αναφορα τις θερμοκρασιες που πιανει ειναι φυσιολογικες. Τα CPU φτιαχνονται για αντοχες πανω απο 100 βαθμους , αλλα σε λιγοτερους π.χ 95 , σταματανε να λειτουργουν για λογους ασφαλειας.
Luxx Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Η δικιά μου ψύκτρα είνα αυτή εδώ, δεν κάνει πολύ θόρυβο εγω ομως θελω να ειναι τελειως αθορυβη. δε μπορω να αγορασω αλλη μητρικη γιατι χθες την αγορασα. επισης δεν μπορω να δωσω τοσα λεφτα για ενα συστημα υδροψηξης.
tolis_01 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 εγω ομως θελω να ειναι τελειως αθορυβη. Ε, τελείως αθόρυβη δεν γίνεται Αυτή που σου λέω πάντως είναι πολύ ήσηχη. Να φανταστείς έμενα έχει χαλάσει το ρυθμιστήρι στροφών και τρέχει μόνιμα στο μέγιστο και δεν με ενοχλεί.
tolis_01 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 η εργοστασιακη ειναι. αφου σημερα πηρα τον επεξεργαστη. και τι να κανω; να αγορασω και ψυκτρα; ηδη σημερα εδωσα 700 ευρω για το τιποτα! εγω μονο στο internet μπαινω και παιζω και dota.. τιποτα αλλο.. τι να τον κανω τον καινουριο επεξεργαστη,μητρικη και τωρα ψυκτρες και αλλα κολπα; 700 Ευρώ!!!!! Τώρα το πρόσεξα. Πόσο έκανε ο επεξεργαστής και πόσο η μητρική? (Αν θυμάμαι καλά εδωσες άλλα 100 για τροφοδοτικό και 100 για μνήμη).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.