Προς το περιεχόμενο

Προβλημα μετα απο εγκατασταση των windows.

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω εγκαταστησει ολους τους drivers απο τα εξαρτηματα του υπολογιστη, αλλα εχω ενα προβλημα. οταν παταω διπλο κλικ στα περισσοτερα exe προγραμματα δεν ανοιγουν και βγαζει προβλημα. τι να κανω;

Δημοσ.

Μπορει να βοηθησει καποιος; τοση ωρα ειμαι μονο με 4 προγραμματα εγκατεστημενα. θυμαμαι οτι και στο προηγουμενο format ειχα το ιδιο προβλημα και κατι εγκατεστησα ή εκανα μια ρυθμιση και λυθηκε το προβλημα, αλλα δεν θυμαμαι τι ηταν..

Δημοσ.

Why do I get NSIS Error

From NSIS Wiki

A NSIS Error message box means the installer you're trying to run is corrupted. It means the installer data was somehow modified and is no longer valid.

πλακα μου κανει τωρα; θα καθομαι να ξανακατεβαζω δεκαδες προγραμματα ξανα απο την αρχη; ( ειμαι πολυ ηλιθιος που δεν κρατησα backup.. )

εγω φταιω που ακουσα καποιον απο εδω μεσα που μου ειπε να ενεργοποιησω το write caching στους δισκους..

Δημοσ.

Δοκιμασε να τρεξεις κανενα memtest και τσεκαρε αν μπορεις τον δισκο σου για ιους σε καποιο αλλο μηχανημα, μπορει να εχεις κολλησει κατι και να σε παιδευει για αυτο το λογο...

Δημοσ.

μα εχθες εκανα format. αποκλειεται να ειναι ιος. σιγουρα δεν εχουν καταστραφει απο διακοπη ρευματος; και αυτο με το write cashing να το απενεργοποιησω η οχι; τι να κανω;; (βολτααααα...εγω το εγραψα αυτο η αδελφη του.)

Δημοσ.

Συγνωμη φιλε Luxx τα αρχεια μετα το format τα ξανακατεβασες? Φανταζομαι απο οσα λες οχι, οποτε ειναι πιθανο να κολλησαν καποιο ιο και τρεχοντας καποιο απο τα exe τον ενεργοποιησες παλι.

Δε σου λεω οτι εχεις ιο σιγουρα, απλα σου λεω κανε και ενα ελεγχογια αυτο δε ξερεις... :-?

Memtest εκανες?

Δημοσ.

Τιποτα φιλε μου ;-) Απλα το οτι ερχεσαι απο format δε σημαινει απαραιτητα οτι ξεφορτωνεσαι και τυχον ιους, ειναι υπουλα προγραμματακια, οποτε προσοχη και ενα καλο antivirus απο εδω και περα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...