px2 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Γεια σας παιδια Εχω ενα toshiba P10 και για να το ανοιξω πρεπει να πατησω το διακοπτη Απο 4 μεχρι και 10 φορες για να ανοιξη ξερει κανεις τιποτα για αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GABA Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Το δικό μου laptop Tecra S1 έκανε ακριβώς ο ίδιο πράγμα. Τους το πήγα μια φορά, το κράτησαν 4 εβδομάδες, μου άλλαξαν τον ανεμιστήρα και μου είπαν ότι είναι OK. Δυστυχώς όμως κάθε άλλο παρά OK ήταν αφού έκανε το ίδιο ακριβώς πράγμα. Τους το ξαναπήγα και τον κράτησαν 5 εβδομάδες για να αλλάξουν τη motherboard και τη μπαταρία "προληπτικά". Παρότι αυτό το προληπτικά όταν μου το είπαν δεν μου άρεσε, τώρα το μηχάνημα ανάβει κανoνικά. Καλή υπομονή με την IDEAL! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
px2 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 δηλαδη να μην το παω καθολου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkardo91 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 @GABA http://www.notebookreview.com/price/default.asp?productID=0&productFamilyID=221&display=opinionDetail Afto den exeis? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
clopier Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Γεια σας παιδιαΕχω ενα toshiba P10 και για να το ανοιξω πρεπει να πατησω το διακοπτη Απο 4 μεχρι και 10 φορες για να ανοιξη ξερει κανεις τιποτα για αυτο Exeis dokimasi na vgalis to visma tou trofodotikou kai na to xana valis tin ora pou patas to power on koubi !! ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GABA Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 @kkardo91 Sorry εννοούσα Tecra S2 είναι αυτό: http://www.notebookreview.com/price/default.asp?display=priceDetail&brandID=15&productID=12419&productFamilyID=556 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
px2 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 δοκιμασα και το βισμα αλλα τιποτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
px2 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 εχω το toshiba satellite p 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
px2 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 http://cgi.ebay.com/Toshiba-Satellite-P15-S409-Laptop-P4-2-8-Ghz-DVDRW-60GB_W0QQitemZ300013586451QQihZ020QQcategoryZ80214QQrdZ1QQcmdZViewItem Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GABA Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Αν είναι στην εγγύηση εγώ θα σου έλεγα να το πας στην αντιπροσωπεία, αλλιώς θέλει πολύ σκέψη Ελπίζω μέχρι να στο φτιάξουν να έχεις και άλλο PC ή Mac για να κάνεις τη δουλειά σου ή ακόμα καλύτερα να φύγεις διακοπές και μόλις γυρίσεις να το βρεις έτοιμο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user-64 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 αν μπορεισ να του βαλεισ χερι να δεισ τι συμβαινει ενταξει αλλα καλυτερα παρτο στην αντιπροσωπια για να εισαι σιγουροσ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
px2 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Εγγυηση δεν εχω ! Υπαρχει καποιο μαγαζι που να ασχολειται Χωρις να χρειαζαιται προκαταβολη για οικοπεδο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.