nliokal Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Ξέρει κανείς αν το παραπάνω royterάκι κάνει για το adsl2 της HOL στα 4Μb?΄
poulinos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 tora me kanes na gelaso.a.to routeraki den ipostirizei adsl2.alla to basiko ine poios mamakas tis hol ipe oti ta 4 mbit einai adsl2.adsl2 einai apo 8 mbit kai pano.ta apla ta routerakia pou ine adsl1 na to po apla einai mexri 8 mbit download kai 1 mbit upload.apo ta 8 mbit mexri kai ta 25 einai to adsl2.tora bebea gia na poulisoun ta zoa mporoun na to onomasoun kai adsl4.
FELIX Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 asxeto me to ti einai ta 4mb ths hol to router me katalhlo firmware yposthrizei adsl2 kyta sto site ths d-link au
DIMERR Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Paidia auto me ta 4mbit den to eida pouthena na to diafimizoun sto site tis HOL?
poulinos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 ine se sigkekrimenes perioxes pou ipostirizei me dika tis dslam.oso gia to an ipostirizei adsl2 me firmware update auto den to xero.pantos me to firmware pou exei pezei mexri 8 mbit.ama diabasete to kouti auto tha deite.apo ekei kai pera me firmware den xero ti ginetai alla sigoura tha protimousa to linksys.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.