Dark-Shadow Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Πώς μπορώ να επαναφέρω τις ρυθμίσεις που εμφανίζονται πληκτρολογώντας about:config στη Location Bar του Firefox στις προεπιλεγμένες; Apla trexontas to Safe Mode tou Mozila sou emfanizei ena parathiraki kai sou lei an thes na kaneis default oles tis rithmiseis!!!
pusher Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Apla trexontas to Safe Mode tou Mozila sou emfanizei ena parathiraki kai sou lei an thes na kaneis default oles tis rithmiseis!!! Ευχαριστώ για τη βοήθεια!
Goacore Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 υπαρχει και η εκδοση 1.5.0.7 RC5. δεν ειναι η τελικη εκδοση αλλα πιθανως να λυνει καποια προβληματα. οποιος ενδιαφερετε μπορει να την κατεβασει απο εδω: http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/1.5.0.7-candidates/rc5/firefox-1.5.0.7.en-US.win32.installer.exe
stelini Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Παιδια εχω ενα προβλημα με τον firefox καθε φορα που ανοιγω τα email μου στο hotmail οταν τα διαβαζω στην πρωτη σελιδα μου τα δειχνει ελληνικα και οταν μπαινω να το διαβασω τα δειχνει κινεζικα!!!!!Καθε φορα μα καθε φορα αλλαζω το encoding σε greek!!!!! Δεν υπαρχει καποια ρυθμιση να ειναι default greeK?????? Thanks!!!!!!!!!
Sebastienomnia Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 file an pathseis view->character encoding->auto-detect ??
stelini Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 file an pathseis view->character encoding->auto-detect ?? Ναι το ειχα κανει αλλα τιποτα!!!Την Πρωτη σελιδα μου τιν δειχνει με ελληνικα αλλα την επομενη οταν μπαινω μεσα να διαβασω πρεπει συνεχεια να αλλαζω το encoding.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.