harrys23 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Γνωριζο οτι το θεμα εχει αναπτυχθει πριν κανα μηνα αλλα επροκειτο να αγορασω πισσοχαρτο για ηχομονωση στο pc μου το ερωτημα ειναι.. τι θερμοκρασιες θα αναπτυχθουν εντος του κουτιου?? και ειναι φυσιλογικο οταν μετρω με το ντεσιμπελομετρο διπλα στο κουτι να εχω 75db θορυβο?? θα εχω αποτελεσματα με το πισοχαρτο η ενω ελεισα το θεμα θερμοκρασιας θα εχω παλι προβλημα με θερμοκρασιες?? το pc αποτελειται απο CPU AMD ATH.64 (s939) 3700+2,2 και εχω και την παρακατω ψυχτρα στο επεξεργαστη το τροφοδοτικο μου 400 watt 12αρι akasa και ενα απλο 12αρι fan αθορυβο μπροστα απο τους 2 σκληρους και 2fan πανω σε καθε σκληρο Μηπωσ πρεπει να αρχιζω να βγαζω ανεμιστηρακια? Σας ευχαριστω...
harrys23 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Μια μικρη βοηθεια βρε παιδια!!! ευχαριστω
GIA_Blackmore Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 prosopika exo valei to monotiko tis akasa.liga pramata apo ola.ligo ekopse apo thorivo....ligo anevase thermokrasia.se genikes grammes de paizei na luseis kanena provlima.Gia mena den aksizei.
Tenshi Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Είσαι σίγουρος οτι το μηχανάκι μετράει με ακρίβεια τα dbA;Γιατί βάση του πίνακα τα 75 είναι μάλλον πολλά....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.