Επισκέπτης Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 καλα ρε πατε καλα ολοι!!!! 5 σελιδες για ενα Βουρλο με Β ΚΑΦΑΛΑΙΟ και μαλιστα σε τεχνολογικο site για να σοβαρευτουμε... ρε manic σαββατοκυριακο ειναι, ελευθερος χρονος υπαρχει και τυχαια ανακαλυψα βιντεοσ με τζουλια!!!!ζητηθηκαν τα βιντεο και σκεφτηκα να βοηθησω την κατασταση !!!! chill out!
manic Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 δεν ειπα αυτο αλλα δωστο καλυτερα σε threat που εδωσα!!!
talikra Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Πολύ κακό για το τίποτα. Έχει στυλ Ρωσίδας-Ουκρανέζας. Και αν πάτε εκεί πιστέψτε με, υπάρχουν πολύ καλύτερες σε αυτό το στυλ. Ακριβώς έτσι μα ακριβώς.
chris1989 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 στειλε μου τα λινκ για τα βιντεακια πλσ
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 αν μου πει κανεις πως γινεται..... (σορυ που ειμαι νουμπας αλλα αν δεν γνωριζω τον ακριβη τροπο!!)
kattistt Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 6 σελιδες και 81 post (incl me) για την Τζουλια? Δεν λεω ειναι ωραια κοπελα... αλλα οχι να τρελλαινεσαι... και ειναι χαζη και Ψωναρα.... υπαρχουν πολυ πιο ομορφες γυναικες στην Ελλαδα...
antreaslam Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 6 σελιδες και 81 post (incl me) για την Τζουλια?Δεν λεω ειναι ωραια κοπελα... αλλα οχι να τρελλαινεσαι... και ειναι χαζη και Ψωναρα.... υπαρχουν πολυ πιο ομορφες γυναικες στην Ελλαδα... thank you for your taste!εχεις απολυτο δικιο!
^BOOMBOOM Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 6 σελιδες και 81 post (incl me) για την Τζουλια?Δεν λεω ειναι ωραια κοπελα... αλλα οχι να τρελλαινεσαι... και ειναι χαζη και Ψωναρα.... υπαρχουν πολυ πιο ομορφες γυναικες στην Ελλαδα... Πού το ξέρεις πως είναι χαζή? Δεν λέω πως δεν ειναι αλλά εγω τουλάχιστον δεν μπορώ να το ξέρω, απλώς ελπίζω να μη το προεξοφλείς απο την εμφάνιση. Το ψωνάρα πάλι είναι σχετικό. Για πες μας λοιπον και ποιες είναι οι πιο όμορφες
GPRS Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Εγω εχω μονο 1 βιντεο.μηπως μπορεισ καπως να μου τα στειλεις η να μου πεις που τα βρηκες?
Pantelis51 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Ενδιαφέρον θα είχε να τη βλέπαμε ντυμένη και όχι γυμνή!
Super Moderators Snoob Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Εύγε στην Τζούλια, νεκραναστήθηκε το τόπικ μετά από τέσσερις (άντε, τρεις) μήνες. Τελικά, το τεύχος έγινε συλλεκτικό, ή τζάμπα αγόρασα μια ντάνα;
dealer Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Julia poetry Here is a poem a supporter of Julia wrote: A poem inspired by Julia Alexandratou by Spiros Kagadis You are a true star I see Rising like Aphrodite from the sea You shine and enlight This is how you show your might. I listen to what you say And even when you're away Your thoughts in my mind I feel And I know for sure that you are for real. You're kind and thoughtful What more can a man hope for Your beautiful smile is unique An enchantment full of mystic. You have a mind of your own With you geniuses feel at home Your spirit is always alight A beacon to guide people in the night. July 28th, 2006 LOL!! χαχαχα ΕΛΕΟΣ!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.