Προς το περιεχόμενο

Η Τζούλια Αλεξανδράτου γυμνή στο περιοδικό Esquire !!!

angeloffun

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξεφύλισσα την φωτογράφηση της στο esquire και δηλώνω

ότι είναι μούφα φωτογράφηση. (ειναι απλα κακη)

του νίτρο ειναι οντως πολύ καλή και σέξι,

ειδικά σε σχεση με αυτή εδώ τη μ*λ*κια.

μακρια

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

γιατι ρε παιδια δεν σας αρεσει η τζουλια???κουκλα ειναι..κανα λινκ με το βιντεακι που ειναι σπιτι της υπαρχει???εχω ψαξει αλλα ειναι παντου με πληρωμη..

Δημοσ.

Πολύ κακό για το τίποτα. Έχει στυλ Ρωσίδας-Ουκρανέζας. Και αν πάτε εκεί πιστέψτε με, υπάρχουν πολύ καλύτερες σε αυτό το στυλ.

Δημοσ.

Σιγα μην ειναι και φουρκα , παιχταρας ειναι αλλα απο χαρακτηρα για κλωτσιες να μην βαριεσαι να ριχνεις και οταν τελειωσεις της ριχνεις και ενα π****ο και ισιωνει και αυτη και εσυ...

Δημοσ.

Μα άμα ήταν τόσο όμορφη που λέτε γιατί δν κέρδισε στα καλλιστεία;Θυμάμαι είχε γίνει κ χαμός τότε!

Δν μ αρέσει κ τόσο(προσωπικά),αλλά δν θα με χάλαγε κιόλας!Απλά πράγματα ρε παιδιά!

Ε μπορείτε να τν ακούσετε στο τραγούδι, ''Μόνο για σένα'',άμα πετύχετε κ το βίντεο κλιπ είστε οκ!

Δημοσ.
Μα άμα ήταν τόσο όμορφη που λέτε γιατί δν κέρδισε στα καλλιστεία;Θυμάμαι είχε γίνει κ χαμός τότε!

Δν μ αρέσει κ τόσο(προσωπικά)' date='αλλά δν θα με χάλαγε κιόλας!Απλά πράγματα ρε παιδιά!

Ε μπορείτε να τν ακούσετε στο τραγούδι, ''Μόνο για σένα'',άμα πετύχετε κ το βίντεο κλιπ είστε οκ![/quote']

μεγαλη αδικια αυτο στα καλλιστεια!Ηταν αδικο κατα την γνωμη μου. Κλασεις ανωτερη απο αυτην που βγηκε για αυτο και ολοι ασχοληθηκαν με την Τζουλια και οχι την αλλη.

Δημοσ.

Εγω ξερω πως την βοηθαγα να περασει τον δρομο απεναντι αν την συναντουσα τα υπολοιπα αδικιες και κουραφεξαλα ας τα λυσουν αυτοι που νομιζουν οτι ξερουν

Δημοσ.
get a life plx :)

Εσυ που εχεις δεν μας δινεις κανα μαθημα μεγαλε γκουρου της ζωης που μας λες να αποκτησουμε αυτο που ουτε στον υπνο σου εχεις δει..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μετα απο μερες ψαξιματος στο web καταφερα να βρω 3 βιντεακια της τζουλιας!!!!!

Πως μπορω να τα μεταφερω απο το πι-σι μου εδω??????

contact me!

Δημοσ.

καλα ρε πατε καλα ολοι!!!! 5 σελιδες για ενα Βουρλο με Β ΚΑΦΑΛΑΙΟ και μαλιστα σε τεχνολογικο site για να σοβαρευτουμε... Α και κατι αλλο για go here υπαρχουν και πιο εξυπνες που@$νες (sorry αλλα δεν ειναι και τιποτα καλυτερο) και σαφος πιο ομορφες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...