Προς το περιεχόμενο

Η Τζούλια Αλεξανδράτου γυμνή στο περιοδικό Esquire !!!

angeloffun

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φιλε angeloffun οταν λες γυμνη τι εννοεις? ολα στην φορα 'η κατι στο στλ της προηγουμενης εικονας....που περισσοτερο λεει οταν την βλεπεις στην παραλια....(βλεπεις περισσοτερα!!!)

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έλα κι εσύ βρε sam sam αισθησιακή θα είναι η φωτογράφιση, θα καλύπτονται δηλαδή τα επίμαχα σημεία! Αν ήταν σε κάνα Penthouse, θα ήταν όλα φόρα-παρτίδα! Μάλλον κανείς δεν το αγόρασε το περιοδικό να μας πει τι είδε ο... κινέζος! :lol:

Δημοσ.
nick['']so fucking what.

Σωστος,ειχα μια φαγουρα απο προχθες και ελεγα,τι να φταιει τι να φταει!

Ελεος δηλαδη αν ειναι αυτο θεμα που αξιζει να γινει thread στο forum τι να πω?

Δημοσ.

Να πω καί εγώ σε ένα τόσο ελαφρύ θέμα.

Με την Αλεξανδράτου επιβεβαιώνεται απόλυτα η γνώμη τού κόσμου γιά τις ξανθές.

Αυτό πού νομίζω θα πρέπει να τρομάζει κάθε άντρα πού πάει να κάνει κάτι μαζί της, είναι η τρομερή αστάθεια τού χαρακτήρα της, εκτός των άλλων παραξενιών της.

Δημοσ.

τι λέτε ρε παιδιά η κοπέλα είναι super. τι αστάθειες και βλακείες λες και θα την παντρευτείς θα κάνεις οικογένεια μαζί της και εκείνη θα μαγειρεύει στην κουζίνα. Είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα ψωνισμένου (ίσως όχι τελείως αλλά μέχρι ένα σημείο δικαιολογημένα) έφηβου εμφανίσιμου κοριτσιού. Ως έκει. Η γυναίκα (νομίμως γυναίκα άνω των 18 ετών) είναι χάρμα οφθαλμών και ίσως έκοβα το μικρό μου νυχάκι οταν μεγαλώσει για μια νύχτα μαζί της :)

Δημοσ.
τι λέτε ρε παιδιά η κοπέλα είναι super. τι αστάθειες και βλακείες λες και θα την παντρευτείς θα κάνεις οικογένεια μαζί της και εκείνη θα μαγειρεύει στην κουζίνα. Είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα ψωνισμένου (ίσως όχι τελείως αλλά μέχρι ένα σημείο δικαιολογημένα) έφηβου εμφανίσιμου κοριτσιού. Ως έκει. Η γυναίκα (νομίμως γυναίκα άνω των 18 ετών) είναι χάρμα οφθαλμών και ίσως έκοβα το μικρό μου νυχάκι οταν μεγαλώσει για μια νύχτα μαζί της :)

Μίλησε κανείς γιά παντρέματα?

Εγώ λέω ότι είναι ικανή την ώρα πού ετοιμάζεσαι να κάνεις έρωτα μαζί της,εκείνη να σε παρατήσει στα κρύα τού λουτρού καί να πάει με άλλον!

Δημοσ.

H Τζούλη βλέπω αντιμετωπίζεται πολύ αρνητικά, τελικά αυτό ίσως είναι η πιστοποίηση του πόσο όμορφη είναι, οι γυναίκες τη ζηλεύουν και οι άντρες φοβούνται πως της πέφτουν λίγοι.

Αν δεν είναι αυτό που λες (με το να σε παρατήσει λίγο πριν το σεχ) η αποθέωση της ανασφάλειας δε ξέρω και εγώ τι είναι.

Δημοσ.
H Τζούλη βλέπω αντιμετωπίζεται πολύ αρνητικά' date=' τελικά αυτό ίσως είναι η πιστοποίηση του πόσο όμορφη είναι, οι γυναίκες τη ζηλεύουν και οι άντρες φοβούνται πως της πέφτουν λίγοι.

Αν δεν είναι αυτό που λες (με το να σε παρατήσει λίγο πριν το σεχ) η αποθέωση της ανασφάλειας δε ξέρω και εγώ τι είναι.[/quote']

Δηλαδή η Λουκά πού αντιμετωπιζόταν τόσο εξευτελιστικά ήταν γιατί ήταν Θεογκόμενα?Τι λογικές είναι αυτές?

καμμία ανασφάλεια.

Αν είχα να κάνω με έναν νορμάλ άνθρωπο καί με παράταγε λίγο πριν το σεχ(πού λες) τότε θα ανησυχούσα.Αλλά με αυτήν την παλαβιάρα όλα να τα περιμένεις.

Όλοι τονίζετε την ομορφιά της.Είπε μήπως κανείς ότι δεν είναι ώραία?

Δημοσ.
Μίλησε κανείς γιά παντρέματα?

Εγώ λέω ότι είναι ικανή την ώρα πού ετοιμάζεσαι να κάνεις έρωτα μαζί της' date='εκείνη να σε παρατήσει στα κρύα τού λουτρού καί να πάει με άλλον![/quote']

καλά ας φτάναμε ως εκεί και μετά τον έπ**ζα κιόλας lol :D ... χαλάρωσε λίγο τα έχεις πάρει από φόβο τα πράγματα...

Δημοσ.
καλά ας φτάναμε ως εκεί και μετά τον έπ**ζα κιόλας lol :D ... χαλάρωσε λίγο τα έχεις πάρει από φόβο τα πράγματα...

Θάθελα μεγάλε γυναικοκατακτητή να ξέρω ποιό είναι το πρόβλημά σου.Μάθε πρώτα να συζητάς επί της ουσίας καί άσε τις υποδείξεις.

Δημοσ.
Πάλι τσακώνεστε στην ποδιά μιας γκόμενας ρε?

για να υπαρξει τσακωμός χρειάζονται τουλάχιστον 2 άτομα ;) όπως βλέπεις δεν δίνω σημασία... :)

Δημοσ.

και γω νομιζω πως ειναι η ωραιοτερη γυναικα στην showbiz της χωρας και η προηγουμενη φωτογραφηση της ηταν η καλυτερη της χρονιας (στο Νιτρο αν δεν κανω λαθος )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...