Creation Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Φίλε μου, posts σαν τα δικά σου, θα ήταν ντροπή να τα έχω στο profile μου. Γι αυτό λοιπόν συνέχιζε να αυξάνεις τον αριθμό των posts σου και δείχνε το ποιόν σου όσο πιο πολύ μπορείς. Εσύ γίνεσαι περίγελος όλων. Απλά θα σου ξαναπώ φιλικότατα: Grow up.
Bougas Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 αφου να φανταστεις,δεν τολμω να βγω απ'το σπιτι μου!εχω γινει περιγελος,και ντρεπομαι να κυκλοφορισω!
aGka8l Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 αφηστε τις διαμάχες και στηλτε καμια ριπαρισμενη εκδοση του εsquire ;P
forgotten Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 συμφωνο και εγω megauplad rapidshare you know how xi xi xi
ClouD Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Φίλε μου, posts σαν τα δικά σου, θα ήταν ντροπή να τα έχω στο profile μου. Γι αυτό λοιπόν συνέχιζε να αυξάνεις τον αριθμό των posts σου και δείχνε το ποιόν σου όσο πιο πολύ μπορείς. Εσύ γίνεσαι περίγελος όλων. Απλά θα σου ξαναπώ φιλικότατα: Grow up. :grin: Ιδού ένα αξιοζήλευτο post. Btw, ontoppic, εγώ θα της καθόμουνα.
Bougas Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Ιδού ένα αξιοζήλευτο post. οχι απλα αξιοζηλευτο....αλλα ενα ποστ σταθμος,στην ιστορια του ινσομνια.gr!
Cristina Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Ιδού ένα αξιοζήλευτο post. Btw' date=' ontoppic, εγώ θα της καθόμουνα. [/quote'] Μάλλον δεν θα είχες δει το post του BOUGAS (το οποίο διεγράφη), από όπου και ξεκίνησαν όλα.
Bougas Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Μάλλον δεν θα είχες δει το post του BOUGAS (το οποίο διεγράφη), από όπου και ξεκίνησαν όλα. [img']http://www.mplampla.gr/files/Trillian/tongue.gif[/img] ζηλευεις που γουσταρω τζουλια αλεξανδρατου?πολυ στην κοντρα με εχεις
ClouD Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 οχι απλα αξιοζηλευτο....αλλα ενα ποστ σταθμος' date='στην ιστορια του ινσομνια.gr! :smile:[/quote'] Όμως αυτός ο ανταγωνισμός...
Cristina Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 ζηλευεις που γουσταρω τζουλια αλεξανδρατου?πολυ στην κοντρα με εχεις Τώρα θέλεις να σου απαντήσω σοβαρά; Θα είναι επειδή σ' αγαπάω πολύ...
Bougas Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Θα είναι επειδή σ' αγαπάω πολύ... ευχαριστω,δεν θα παρω....
Cristina Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 ευχαριστω,δεν θα παρω.... Δόξα σοι Θέε μου! Με έβγαλες από τη δύσκολη θέση...
ClouD Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δόξα σοι Θέε μου! Με έβγαλες από τη δύσκολη θέση... [img']http://www.mplampla.gr/files/Trillian/LMAO.gif[/img] Σε έριξε από την καρέκλα η απάντησή του ;
Bougas Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δόξα σοι Θέε μου! Με έβγαλες από τη δύσκολη θέση... [img']http://www.mplampla.gr/files/Trillian/LMAO.gif[/img] ναι,σε εβγαλα απο την δυσκολη θεση! ειχες και απο χθες,αντρα σαν τον Bougas.
Cristina Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Σε έριξε από την καρέκλα η απάντησή του ; Ναι, από τη χαρά μου. ναι' date='σε εβγαλα απο την δυσκολη θεση![b']ειχες και απο χθες,αντρα σαν τον Bougas.[/b] Ασχολίαστο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.