Marcos_Aurilius Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Μετά απο λαϊκή απαίτηση... Edited:http://img131.imagevenue.com/img.php?loc=loc24&image=bcfb8_marietaxrousalamarietta0017am_1.jpg
k_w_t Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Μετά απο λαϊκή απαίτηση...http://img131.imagevenue.com/aAfkjfp01fo1i-12192/loc24/bcfb8_marietaxrousalamarietta0017am_1.jpg Το link δεν παιζει Edit: Τωρα παιζει με αυτο http://img131.imagevenue.com/img.php?loc=loc24&image=bcfb8_marietaxrousalamarietta0017am_1.jpg
DIMERR Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Μετά απο λαϊκή απαίτηση...Edited:http://img131.imagevenue.com/img.php?loc=loc24&image=bcfb8_marietaxrousalamarietta0017am_1.jpg σωστοςςςςς
insomniaK Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Συγνώμη, αλλά ποια είναι αυτή στη φωτογραφία, που δε βγαίνει συχνά έξω;;;
Cristina Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 καμοια τσοντα παιζει? Akoustike oti exei vgei tsonta me tin Julia... Exei akouseis kaneis tpt?Kana link? Πιστεύετε πως βρίσκεστε στο σωστό forum για τέτοιες αναζητήσεις; Εσύ BOUGAS' date=' ξέρω... Πλάκα έκανες και πάλι σε παρεξήγησα. Δε χρειάζεται να επαναληφθείς. [img']http://www.mplampla.gr/files/Trillian/tongue.gif[/img] (άσχετα αν δεν θα σε χαλούσε να δώσει κάποιος ένα link και για να εξυπηρετήσει, να έτρωγε ban)
antreaslam Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 ε,να πω οτι ουτε εγω τρελλαινομαι με τη μπαρμπι... θα προτιμησω καμια αλλη σαβουριτσα ( χρουσαλα ειναι ενα καλο παραδειγμα! κ η πιεριδη που μου αρεσει πολυ...κ το χριστινακι η κωλετσα επισης! κ η σισσυ καλη ειναι παντως)!!!δε συνεχιζω,γιατι ειναι κ πρωι...!!!!
ODT Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 ε' date='να πω οτι ουτε εγω τρελλαινομαι με τη μπαρμπι... θα προτιμησω καμια αλλη σαβουριτσα ( χρουσαλα ειναι ενα καλο παραδειγμα! κ η πιεριδη που μου αρεσει πολυ...κ το χριστινακι η κωλετσα επισης! κ η σισσυ καλη ειναι παντως)!!!δε συνεχιζω,γιατι ειναι κ πρωι...!!!![/quote'] Ναι ναι, σαβουρίτσα, μόλις και μετα βίας μπορείς να την κυκλοφορίσεις...Ας μην ήμαστε υπερβολικοί, ναι, η γκόμενα έχει ένα τουπέ που δεν δικαιολογείται από την ομορφιά της(είπαμε κοπέλα μου, είσαι όμορφη, το ξέρεις, το ξέρουμε κι εμείς, αλλά μας τα έχεις κάνει τετράγωνα πια με αυτό το υφάκι) αλλά όχι και σαβούρα. Προτιμώ πάντως το άλλο "μπάζο" που ανέφερες, τη Χρουσαλά, είναι διαφορετικά πιο όμορφη από τα ξε**λα που βγαίνουν στα περιοδικά κατά καιρούς, δεν χρειάζεται να την δεις γυμνή για να πιστείς ότι είναι όμορφη ***edit*** Επειδή βλέπω πως ο πολύς κόσμος εδώ στο φόρουμ δεν αγοράζει τα σχετικά περιοδικά υπάρχει και το gwool
Icecut Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Τσόντα με τη Τζούλια δε νομίζω να υπάρχει υπάρχουνε όμως κατι βιντεάκια απο κινητό που είναι με τα εσώρουχα σπίτι της σε ένα καναπε κλπ κλπ...
Kandinsky Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Αγοράστε όλοι σήμερα το ανδρικό περιοδικό ESQUIRE για να δείτε την ομορφότερη ελληνίδα Τζούλια Αλεξανδράτου γυμνή !! Τρέξετε όλοι αμέσως πριν εξαντληθεί… Σιγά μωρέ. Θα πέσουν οι φωτό στα σάιτια και θα τσι δούμε ούλες. Σιγά μην πλερώ να δω -άλλον- ένα κώλο (έστω και ωραίο) με ότι υπάρχει free στο νετ....
MariaTs. Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Χμ! Κάτι δεν πάει καλά εδώ! Κανείς δεν τρελένεται με την Τζούλια, αλλά αισίως πήγε στις 3 σελίδες το τόπικ! :roll:
MariaTs. Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Κι εγώ μαζί σου, παρά το ότι είμαι γυναίκα! Την βρίσκω πολύ όμορφη, μου αρέσει το βλέμμα της και παρά την αδικία στα καλλιστεία η νικήτρια δεν ακούγεται όσο η Τζούλια!
Kandinsky Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Κι εγώ μαζί σου, παρά το ότι είμαι γυναίκα! Την βρίσκω πολύ όμορφη, μου αρέσει το βλέμμα της και παρά την αδικία στα καλλιστεία η νικήτρια δεν ακούγεται όσο η Τζούλια! Τα μέσα (για μέσα) να έχει κανείς και οι τίτλοι είναι άνευ ουσίας....
Edgar Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Σπαγγέτι με Σάλτσα Σκόρδου - Ντομάτας(για 4 άτομα) 500 γρ. σπαγγέτι' date=' 1 κουταλάκι ελαιόλαδο, 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 3 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες, 800 γρ. ντοματάκια κονσέρβα, 1 κουταλάκι ρίγανη, 2 κουταλάκια σαλτσα τσίλι καφτερή. * Ρίχνεις το ζυμαρικό σε μία μεγάλη κατσαρόλα με νέρο που βράζει. Βράσε τα χωρίς καπάκι μέχρι να μαλακώσει λίγο και μετά τα στραγγίζεις. * Ζεσταίνεις το λάδι σε ένα τηγάνι, ρίχνεις το κρεμμύδι και το σκόρδο. Σωτάρεις μέχρι να μαλακώσει το κρεμμύδι. * Προσθέτεις τα ντοματάκια πολτοποιημένα μαζί με το χυμό τους, τη ρίγανη και τη σάλτσα τσίλι. Σιγοβράστε χωρίς καπάκι, 30' ή μέχρι να πηχτώσει η σάλτσα. * Πριν σερβίρετε ρίξτε το βούτυρο να λιώσει. * Ανακατώστε την μισή σάλτσα με το ζυμαρικό, περιχύστε την υπόλοιπη[/quote'] Αυτό το συνοδεύεις με λευκό ή κόκκινο κρασί? :roll:
Bougas Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Και μετά μας λες ρε BOULIS πως δεν είσαι spammer. Grow up mate! θες να σου δωσω και σενα μερικα ποστ να εχεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.