Dark_Sage Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 H erwtisi mou einai akrivws oti leei to topic.... Xserei kaneis kati SUGEKRIMENO? Den ennow auto poy leei sta recent topics tou insomnia: "Apo 2 ebdomades-2mines" Kati pio sugekrimeno k pio eguro xserei kaneis? Thanx in advance....
antreaslam Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=39868
tolis_01 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 [url']http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=39868[/url] Έχω τη εντύπωση ότι είναι για παραγγελία μόνο.
billpeppas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Κάντε ένα skroutz και όπου τον έχει, πάρτε τηλ να δείτε αν είναι όντως ετοιμοπαράδοτος. Απλά και εύκολα πράγματα.
aGka8l Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 υπολογιζε οτι ελλαντα θα ειναι καπου τελη του μηνα
billpeppas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 υπολογιζε οτι ελλαντα θα ειναι καπου τελη του μηνα Κάποιο πρόβλημα έχει ο calculator σου ρε man. Νωρίτερα θα έρθουν. Για να μην πω ότι μέχρι την Τρίτη θα έχουμε καμιά 5αρα στο μαγαζί { δεν είναι σίγουρο ακόμα, αλλά παίζεται 50-50 }
dancer Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Re pedia giati tetia diafora stis times? ti 355euro? diladi ta magazia bgazoun kerdos 100euro?an eine dinaton.
Voodooman Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Το έμπιστό μου μαγαζάκι μου λέει ότι από μέρα σε μέρα έρχονται, και η αντιπροσωπία τους το αναβάλει συνέχεια. Όσο για την τιμή, και εδώ ισχύει τελικά η προσφορά και η ζήτηση. Αφού πέσαμε όλοι σαν λυσσασμένοι να αγοράσουμε, οι αντιπροσωπίες και οι έμποροι φυσικά θα ανεβάσουν την τιμή όσο τους παίρνει. Ξέρω αρκετούς τρελούς που θα έδιναν και 450 ευρώ για έναν 6600...
ace1774 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Εχω προσβαση στο online συστημα της Quest θα σας ενημερωσω.Αλλα επειδη και οι συνεργατες μου στην DELL Hellas με ενημερωσαν να κανω υπομονη(τα ελληνικα κομματια ερχονται απο Ιρλανδια) Σεπτεμβριο και βλεπουμε.Θα σας πω για τιμες χονδρικης μολις βγουν.Να σας ενημερωσω οτι και την Δευτερα που περασε ενσωματωθηκαν στις τιμες χονδρικης οι πτωσεις AMD αλλα και INTEL O 805 κανει προ κερδους προ ΦΠΑ 87€ Ενω ο 3800 Χ2 αλλα σε 939 128€ .ΑΜ2 ουτε για δειγμα
Voodooman Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 O 805 κανει προ κερδους προ ΦΠΑ 87€ Ενω ο 3800 Χ2 αλλα σε 939 128€ .ΑΜ2 ουτε για δειγμα Οπότε δεν βιάζομαι ακόμα. Ας ομαλοποιηθεί η κατάσταση από Οκτώβριο και βλέπουμε... @blu-ray: Βρε φίλε μου, αυτό που λες δεν στέκει. Εντάξει, είναι φοβερά γρήγορος, αλλά πώς θα ανεχτείς να σε πιάσουν κορόιδο;
anthony_crete Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Το έμπιστό μου μαγαζάκι μου λέει ότι από μέρα σε μέρα έρχονται' date=' και η αντιπροσωπία τους το αναβάλει συνέχεια.Όσο για την τιμή, και εδώ ισχύει τελικά η προσφορά και η ζήτηση. Αφού πέσαμε όλοι σαν λυσσασμένοι να αγοράσουμε, οι αντιπροσωπίες και οι έμποροι φυσικά θα ανεβάσουν την τιμή όσο τους παίρνει. Ξέρω αρκετούς τρελούς που θα έδιναν και 450 ευρώ για έναν 6600...[/quote'] siga min katsw na mou piasoun kai ton k0l0!! protimw na paw stin agglia-germania gia 1 mono mera na ton agorasw na dwsw 100 euro parapanw na kanw kai to taxidaki mou [na parw ton aera mou(tou aircondition tou aeroplanou)] para na mou ta faei i quest kai i ka8e quest!!!!
billpeppas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Εχω προσβαση στο online συστημα της Quest θα σας ενημερωσω.Αλλα επειδη και οι συνεργατες μου στην DELL Hellas με ενημερωσαν να κανω υπομονη(τα ελληνικα κομματια ερχονται απο Ιρλανδια) Σεπτεμβριο και βλεπουμε.Θα σας πω για τιμες χονδρικης μολις βγουν.Να σας ενημερωσω οτι και την Δευτερα που περασε ενσωματωθηκαν στις τιμες χονδρικης οι πτωσεις AMD αλλα και INTEL O 805 κανει προ κερδους προ ΦΠΑ 87? Ενω ο 3800 Χ2 αλλα σε 939 128? .ΑΜ2 ουτε για δειγμα Ας φέρουνε όποτε θέλουνε αυτοί. Ας πάνε και για Νοέμβρη. Τόσο το καλύτερο // Μάλλον σε κανά 3ήμερο θα έχω 5 κομμάτια E6600 //
anthony_crete Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 // Μάλλον σε κανά 3ήμερο θα έχω 5 κομμάτια E6600 // kai gw 8elwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
Arxagellos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Apo enhmerwsh pou eixa apo 2-3 antiprwsopies Ellada erxontai 11 Augoustou
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.