Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση για Mozilla 1.7.13

muretto

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ελπίζω να ποστάρω στο σωστό σημείο

Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος στον Mozilla να κατεβάζεις αρχεία που είναι αρκετά μεγάλα αλλά όταν για κάποιον λόγω θες να κλείσεις το pc αυτά τα αρχεία

να σώζονται και να συνεχίζουν από εκεί που σταμάτησαν????

Δημοσ.
Κατεβασε το plugin Flashgot, το οποιο συνεργαζεται με τους πιο πολλους download managers και συνδυασε το με καποιον π.χ το Flashget[/b']

Κατέβασα και τα δυο που μου είπες αλλά από το FlashGet δεν κατάφερα τπτ με τόσες ρυθμίσεις που έχει (αν κα στα ελληνικά που να ξέρω τι είναι η συγχώνευση

η η γραμμή ρίψης :confused: ) εγώ θέλω απλά όταν ένα αρχείο κατεβαίνει και πάω να κλείσω τον υπολογιστή να το κάνει save και να το συνεχίζει όταν τον ανοίγω

:cry:

Δημοσ.

Κατέβασα και τα δυο που μου είπες αλλά από το FlashGet δεν κατάφερα τπτ με τόσες ρυθμίσεις που έχει (αν κα στα ελληνικά που να ξέρω τι είναι η συγχώνευση

η η γραμμή ρίψης :confused: ) εγώ θέλω απλά όταν ένα αρχείο κατεβαίνει και πάω να κλείσω τον υπολογιστή να το κάνει save και να το συνεχίζει όταν τον ανοίγω

:cry:

Δημοσ.

Βαλτο στα αγγλικα αν θες επειδη η μεταφραση ισως απλα μπερδευει αντι να βοηθαει...

Η διαδικασια που κανεις για ενα αρχειο ειναι: Κανεις κλικ πανω στο λινκ του και εκει που θα εμφανιζοταν το παραθυρο διαλογου του Mozilla για Ανοιγμα ή Αποθηκευση υπαρχει τωρα επιπλεον η επιλογη Flashgot. Επιλεγεις αυτο και ανοιγει το παραθυρο ληψης το Flashget. Του λες που να το σωσει και πατας ΟΚ και αυτο αρχιζει να κατεβαινει. Το προγραμμα εχει ενδειξεις που σου λεει ποσο εχει κατεβει, ποσος χρονος απομενει ταχυτητα κλπ...

Ελπιχω να σε βοηθησα, αν εχεις απορια πες μου να σε βοηθησω οκ? ;-)

Δημοσ.
Βαλτο στα αγγλικα αν θες επειδη η μεταφραση ισως απλα μπερδευει αντι να βοηθαει...

Η διαδικασια που κανεις για ενα αρχειο ειναι: Κανεις κλικ πανω στο λινκ του και εκει που θα εμφανιζοταν το παραθυρο διαλογου του Mozilla για Ανοιγμα ή Αποθηκευση υπαρχει τωρα επιπλεον η επιλογη Flashgot. Επιλεγεις αυτο και ανοιγει το παραθυρο ληψης το Flashget. Του λες που να το σωσει και πατας ΟΚ και αυτο αρχιζει να κατεβαινει. Το προγραμμα εχει ενδειξεις που σου λεει ποσο εχει κατεβει' date=' ποσος χρονος απομενει ταχυτητα κλπ...

Ελπιχω να σε βοηθησα, αν εχεις απορια πες μου να σε βοηθησω οκ? ;-)[/quote']

Σε ευχαριστώ πολλή με την βοήθεια σου τα κατάφερα να το κάνω αλλά υπάρχει

ακόμα ένα αρκετά μεγάλο πρόβλημα για εμένα, ενώ κατεβάζω από διάφορα site

αρχεία δεν μπορώ από το rapidshare να κατεβάσω κάτι και να το σταματήσω

(όταν πάω να συνεχίσω το κατέβασμα το flashget μου το βγάζει με ένα

κόκκινο Χ) φαίνεται σαν κατεστραμμένο αρχείο μήπως ξέρεις-ξέρετε τι παίζεται????

Δημοσ.

Χαιρομαι που σε βοηθησα :-)

Για το Rapidshare, αφου δε εχεις premium account, δοκιμασε καλυτερα το Rapget, που ειναι ειδικα φτιαγμενο για sites οπως το Rapidshare

Δημοσ.
Χαιρομαι που σε βοηθησα :-)

Για το Rapidshare' date=' αφου δε εχεις premium account, δοκιμασε καλυτερα το [b']Rapget[/b], που ειναι ειδικα φτιαγμενο για sites οπως το Rapidshare

Μπράβο ρε φίλε έγραψες, σε ευχαριστώ πάρα πολύ:wink:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...