lefterisv Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 παιδια πηγα σημερα στουρναρη κ οπως γυριζα τα μαγαζια να δω κανα laptop παω multirama κ ειχε προσφορα ΜΟΝΟ για σημερα τον acer 1642wlmi μονο 729? +δωρο κ μια τσαντα!φυσικα κ τον πηρα!με μια αναζητηση που εκανα στο skroutz το χε 899? κ 989? το ιδιο μοντελο με τα ιδια χαρακτηριστικα!!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Καλοριζικο και να παρακαλας να μην παθει τιποτα και μπλεξεις με την www.alman.gr :-D
vagos789 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Καλοριζικο,πηρες την χειροτερη μαρκα της αγορας με την χειροτερη υποστηριξη
silencer51 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Αναρωτιέμαι πόσο κομπλεξικοί μπορεί να ειναι κάποιοι...
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Αναρωτιέμαι πόσο κομπλεξικοί μπορεί να ειναι κάποιοι... Ή ποσο πονεμενες ιστοριες εχουν με την Acer .... :mrgreen:
blu-ray Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Καλοριζικο φίλε αλλα νομίζω οτι έπρεπε να το ψάξεις περισσότερο όπως και να έχει και πάλι καλορίζικο.
alfista Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Καλορίζικο φίλε. Ααααααααν χαλάσει (όπως ενδέχεται να συμβεί σε όλα τα laptops) τότε υπάρχει και το ταχύτατο service στην Ιταλία. Άσε τους κομπλεξικούς στον κόσμο τους.
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Καλορίζικο φίλε. Ααααααααν χαλάσει (όπως ενδέχεται να συμβεί σε όλα τα laptops) τότε υπάρχει και το ταχύτατο service στην Ιταλία. Άσε τους κομπλεξικούς στον κόσμο τους. Πολυ ταχυτατο...3 μηνες εκανε το δικο μου στην Ιταλια !!!! :mrgreen: Προσεξε λιγο τος χαρακτηρισμους σου.Δεν βλαπτει .:twisted: :twisted:
lefterisv Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Καλοριζικο,πηρες την χειροτερη μαρκα της αγορας με την χειροτερη υποστηριξη ελπιζω να χεις προσωπικη εμπειρια...κ να χεις laptop για να κανεις τετοια σχολια...αλλιως εισαι γραφικος!παιδια με τα λεφτα που δωσα δεν παιρνεις centrino αλλα μονο celeron ή sempron ΑΡΑ απο αυτο βγηκα κερδισμενος!
alfista Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Τελικά με το σέρβις στην Ιταλία τα έχεις ή με την αλμαν; Οι περιπτώσεις που έχω στα υπόψη μου δεν έκαναν πάνω από 2 εβδομάδες σε αντίθεση με το ελληνικό σέρβις που ακόμα και για να σου φέρουν ένα δίσκο έκαναν καναδυό μήνες. Ο χαρακτηρισμος μου ήταν ο ίδιος με του silencer51. Εκεί δεν σε πείραξε, εδώ πως και; Στραβοξύπνησες μήπως;
vagos789 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Μακαρι να βγηκες κερδισμενος φιλε μου,αλλα η acer και η mustek ειναι οι μοναδικες μαρκες για τις οποιες οτι λεφτα εχω δωσει τα εκλαψα πικρα... Οταν μας πουλανε το χειροτερο προϊον της αγορας,δεν ειναι super προσφορα αλλα ξεφόρτωμα του μαγαζιού από κατι που κανενας δεν θα αγοραζε διαφορετικα.Αν το χρησιμοποιεις αραια,ειναι πολυ πιθανον να μην σε προβληματίσει.
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Τελικά με το σέρβις στην Ιταλία τα έχεις ή με την αλμαν; Οι περιπτώσεις που έχω στα υπόψη μου δεν έκαναν πάνω από 2 εβδομάδες σε αντίθεση με το ελληνικό σέρβις που ακόμα και για να σου φέρουν ένα δίσκο έκαναν καναδυό μήνες. Ο χαρακτηρισμος μου ήταν ο ίδιος με του silencer51. Εκεί δεν σε πείραξε, εδώ πως και; Στραβοξύπνησες μήπως; Και με τους δυο τα εχω γιατι ο ενας με παρεπεμπε στον αλλον.Δεν συνιθιζω να στραβοξυπναω. :-D
kotetsi Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Καλορίζικο κι απροβλημάτιστο Λευτέρη! Λέγονται πολλά για τα Acer αλλά στη θέση σου κι εγώ θα το αγόραζα. Εξάλλου, δε λέγανε και τα μύρια όσα για τα FSC με τα lagging issues κλπ; Εμένα πάντως δε μου έχει παρουσιάσει τίποτε από αυτά. Βασικά, είναι και τι κομμάτι θα σου «κάτσει».
ALFR3D Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 ektos apo kerdismenos eisai kai ikanopoihmenos apo to laptop se apodoseis/poiothta kai se genikes grammes?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.