Προς το περιεχόμενο

Προσοχη προβλημα με μητρικες για ΑΜ2 και γρηγορες μνημες

Vaggelovich

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις έμαθα από ένα φίλο μου τεχνικό oτι πολύ μεγάλο νούμερο μητρικών ΑΜ2 ανεξάρτητα μάρκας δεν μπορούν να δουλέψουν με μνήμες άνω των 533 mhz είτε είναι OCZ είτε είναι μάρκα με έκαψες. Είχαμε αυτή τη συζήτηση αφού τη πάτησα με μια Asrock Am2nf4g sata2 και μνήμες S3+ στα 667mhz...Μέχρι να βγει νέα έκδοση Βιος η μοναδική λύση είναι να έχεις πρόχειρο ένα στικ μνήμης ddr2 400 η 533 για να καταφέρεις να μπεις στο Bios και να χαμηλώσεις τη συχνότητα της μνήμης. Συστήματα με 2 Χ DDR2 έχουν ακόμα περισσότερα προβλήματα....

Άντε να δούμε τι άλλο θα πάθουμε τουλάχιστον δεν έστειλα τις μνήμες μου RMA Αυγουστιάτικα και να μου τις γυρίσουν πίσω το Σεπτέμβρη και αφού πληρώσω τα ταχυδρομικά

Δημοσ.

Άσε φίλε Τόλη τι έχω τραβήξει 2 μέρες τώρα....Δεν είναι μόνο οι OCZ .Είναι όλες οι μνήμες με συχνότητα πάνω από 533 mhz.Δοκιμάσαμε τόσο τις Corsair xms τις S3+ και διάφορες άλλες .Τίποτα ,η μόνη λύση είναι να κατέβεις σε συχνότητα.

Το πρόβλημα αφορά σίγουρα τα NF4 chipsetγια τα άλλα δεν είμαι σιγουρος

** ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΙΝ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΧΕΙΡΗ ΜΙΑ DDR2 400 ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ 533 ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΟΥΝ **

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...