Προς το περιεχόμενο

Γνώμη για αγορά σκληρού 250gb.

cger

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιας και έχουν πέσει οι τιμές τους πολύ έχω κοιτάξει για

MAXTOR MAXLINE 3 SATA II και WD KS SATA II.

Τι γνώμη έχετε?

Δημοσ.

Εχω τον wd που λες, ευχαριστημένη είμαι, όταν πρωτοβγήκαν υπήρχε πρόβλημα στις θερμοκρασίες τους,πλέον είναι οκ,με το ανεμιστήρι του κουτιού να τον χτυπάει δεν είναι καθόλου ζεστός...

Αλλά νομίζω ο maxline είναι καλύτερος.Είναι στην επαγγελματική σειρά της maxtor, έχει 5 χρόνια εγγύηση (αυτό άρχισε από τότε που η seagate αγόρασε τη maxtor αν δεν κάνω λάθος) και από benchmarks που είδα είναι γρηγορότερος.Ίσως και λιγάκι πιο θορυβώδης όμως.

Όσο αφορά την αξιοπιστία τους η δική μου εμπειρία και με maxtor και με wd είναι καλή ,δεν είχα πρόβλημα με κανέναν,ο παλιότερος μου είναι maxtor 5 χρόνων και δουλεύει 1 χαρά!

Δημοσ.

Φίλε cger προτείνω τον maxtor. Εγώ έχω τέσσερις σκληρούς (της maxtor) και είμαι απολύτως ικανοποιημένος. Ούτε ένα πρόβλημα δεν έχω αντιμετωπίση μέχρι στιγμής!

Δημοσ.

Μπορει να ειναι λιγο ασχετο αυτο που θα πω, καθοτι εχω 2 250αρηδες IDE και οχι SATA II, αλλα επειδη τυχαινει ο ενας να ειναι WD και ο αλλος Seagate, εχω να πω οτι τον Seagate τον πηρα για να μη θερμαινεται πολυ και τελικα ειναι πιο ζεστος κι απο τον WD. Αλλα επισης ειναι και αρκετα πιο γρηγορος. Επισης αυτο που μετρησε για μενα ειναι η 5ετης εγγυηση, γιατι ενας αλλος WD που ειχα, 2 μηνες αφοτου εληξε η εγγυηση του αρχισε να κανει κατι περιεργα. Λες και ειχε προγραμματισμενη την αυτοκαταστροφη στο firmware του...

• 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...