cger Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Μιας και έχουν πέσει οι τιμές τους πολύ έχω κοιτάξει για MAXTOR MAXLINE 3 SATA II και WD KS SATA II. Τι γνώμη έχετε?
Draculina Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Εχω τον wd που λες, ευχαριστημένη είμαι, όταν πρωτοβγήκαν υπήρχε πρόβλημα στις θερμοκρασίες τους,πλέον είναι οκ,με το ανεμιστήρι του κουτιού να τον χτυπάει δεν είναι καθόλου ζεστός... Αλλά νομίζω ο maxline είναι καλύτερος.Είναι στην επαγγελματική σειρά της maxtor, έχει 5 χρόνια εγγύηση (αυτό άρχισε από τότε που η seagate αγόρασε τη maxtor αν δεν κάνω λάθος) και από benchmarks που είδα είναι γρηγορότερος.Ίσως και λιγάκι πιο θορυβώδης όμως. Όσο αφορά την αξιοπιστία τους η δική μου εμπειρία και με maxtor και με wd είναι καλή ,δεν είχα πρόβλημα με κανέναν,ο παλιότερος μου είναι maxtor 5 χρόνων και δουλεύει 1 χαρά!
question mark Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Φίλε cger προτείνω τον maxtor. Εγώ έχω τέσσερις σκληρούς (της maxtor) και είμαι απολύτως ικανοποιημένος. Ούτε ένα πρόβλημα δεν έχω αντιμετωπίση μέχρι στιγμής!
dhmak Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 ΚΑΙ 'ΓΩ Maxtor, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΑ Maxtor ΓΙΑ ΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ 'ΤΑΝ, ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ.
paparoupas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Μπορει να ειναι λιγο ασχετο αυτο που θα πω, καθοτι εχω 2 250αρηδες IDE και οχι SATA II, αλλα επειδη τυχαινει ο ενας να ειναι WD και ο αλλος Seagate, εχω να πω οτι τον Seagate τον πηρα για να μη θερμαινεται πολυ και τελικα ειναι πιο ζεστος κι απο τον WD. Αλλα επισης ειναι και αρκετα πιο γρηγορος. Επισης αυτο που μετρησε για μενα ειναι η 5ετης εγγυηση, γιατι ενας αλλος WD που ειχα, 2 μηνες αφοτου εληξε η εγγυηση του αρχισε να κανει κατι περιεργα. Λες και ειχε προγραμματισμενη την αυτοκαταστροφη στο firmware του...
adi32 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 εγω σκεφτομαι γι αυτον Barracuda 250GB SATA II [sT3250620AS] http://www.msystems.gr/v_products.asp?v_Cat=2017&v_Item=3586 WD δε θελω και εχω 2 MAXTOR χωρις προβλημα λεω να παω σε Seagate για τα 5 χρονια
Nfountou Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Egw tha elega na pareis kati me 5 xronia eguhsh. mou exoun xalasei diskoi apo olous tous kataskeuastes... Tha proteina loipon seagate, nomizw oti kai oi Maxtor exoun twra 5 xronia...
kosmasgr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Εγώ Samsung είχα πάντα. Κανένα πρόβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.