Προς το περιεχόμενο

WAv to midi prog + ....

therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

</font><blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr /><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif"> to audiocatalyst exei ena problima kai den moy metaferi pote to teleytaio tragoudi!Ti ftaiei? </font><hr /></blockquote><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Φαντάζομαι πως σου βγάζει ASPI error έτσι; Αυτό το έχω δει και εγώ σε μερικά δισκάκια. Δεν νομίζω να είναι πρόβλημα Audiocatalyst συγκεκριμένα γιατί και άλλα προγράμματα είχαν το ίδιο πρόβλημα. Το είχα παρατηρήσει μόνο σε δισκάκια τα οποία είχαν πολύ μεγάλη διάρκεια (πάνω από 80 λεπτά) και όπου μάλλον το τελευταίο track είναι πολύ "πακεταρισμένο" στην άκρη του CD με αποτέλεσμα ο τρόπος που κάνει extract το Audiocatalyst να μην δουλεύει καλά. Το μόνο πρόγραμμα με το οποίο μπορούσα να κάνω extract το τελευταίο κομμάτι σ'αυτές τις περιπτώσεις ήταν το EasyCDCreator. Δοκίμασε το.

Δημοσ.

Οντως φιλε μου,μου βγαζει ASPI error αλλα βρηκα λυση με το εκπληκτικο PCDJ το οποιο τα καταφερνει και με το τελευταιο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...