Προς το περιεχόμενο

Κατάληψη και μετά?

Melissa_virus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το δικαιολογήσαμε κι αυτό, εμμέσως πλήν σαφώς.

που είδες να μιλάω έμμεσα?

Σαφέστατα Μίλησα, κ μάλιστα για κάτι που έχω κ προσωπική πείρα εκ των έσω (δυστυχώς), συν το ότι ακόμα κ πολλοί γνωστοί κάφροι της tv, που όταν ακούν πορεία που δεν είναι του παναθηναικού στην ευρώπη,αλλά κάτι άλλο, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ άλλο, τους πιάνει σύγκρυο, έχουν αρχίσει κ ψελλίζουν ότι μιλάμε για προβοκάτσια, ότι επίτηδες η αστυνομία μένει απαθής, κλπ κλπ.......

Δημοσ.

αντε μετα ας ισοπεδωσουν και τη βουλη και ας φερουν το πολιτευμα που ονειρευονται

ετσι και αλλιως τις σχολες τις εκαψαν,τις εκλησσιες τις βεβηλωσαν,τις σημαιες τις ξεσκισαν,τα μνημεια τα ξεφτιλισαν

ΡΕ ΤΣΟΓΛ@ΝΙΑ ΕΙΣΤΑΙ ΚΑΛΑ???!!! στον Αγνωστο Στρατιωτη ακομα και ο ΤΟΥΡΚΟΣ κατεθεσε στεφανι και εσεις τον κανετε σταχτη...

Δημοσ.
αντε μετα ας ισοπεδωσουν και τη βουλη και ας φερουν το πολιτευμα που ονειρευονται

ετσι και αλλιως τις σχολες τις εκαψαν,τις εκλησσιες τις βεβηλωσαν,τις σημαιες τις ξεσκισαν,τα μνημεια τα ξεφτιλισαν

ΡΕ ΤΣΟΓΛ@ΝΙΑ ΕΙΣΤΑΙ ΚΑΛΑ???!!! στον Αγνωστο Στρατιωτη ακομα και ο ΤΟΥΡΚΟΣ κατεθεσε στεφανι και εσεις τον κανετε σταχτη...

για κάτι τέτοιους πολίτες,όπως ανέφερα στο προηγούμενο μήνυμά μου πριν....3 λεπτά, αξίζει η κάθε προσπάθεια προπαγάνδας κ σπίλωσης...

Δημοσ.

Spartacos, τα παιδιάκια αυτά έχουν σύνθημα, που το γράφουν σε όλους τους τοίχους. Αναρχικός, Άπατρης, Άθρησκος. Ε, το άθρησκος ok δε σπάει τίποτα, αλλά τα άλλα δύο έχουν αρκετές συνεπαγωγές.

Δημοσ.
κ μάλιστα για κάτι που έχω κ προσωπική πείρα εκ των έσω (δυστυχώς)

Πάντως είναι απίστευτα αυτά που μεταφέρουν αυτοί οι εκ των έσω (όχι εσύ, άλλοι). Στην προηγούμενη πορεία είχαν συλλάβει "για το τίποτα", όπως υποστήριζαν οι εκ των έσω, τον περιβόητο "Μάκη". Δύο φιλαράκια μου που ήταν στην πορεία μου είπαν οτι ξυνόταν αγρίως ο κώλος του εδώ και καιρό, και οτι ήταν στην πρώτη γραμμή με καλυμμένο το πρόσωπό του (για τα δακρυγόνα βρε αδερφέ) κραδαίνοντας ένα παλούκι και πετώντας διάφορα :mrgreen:

*edit* Χθές υπήρξαν πάνω από 8 συλλήψεις, πάλι καλά.

Δημοσ.
για κάτι τέτοιους πολίτες,όπως ανέφερα στο προηγούμενο μήνυμά μου πριν....3 λεπτά, αξίζει η κάθε προσπάθεια προπαγάνδας κ σπίλωσης...

Στο γαρυφαλο και τα υπολοιπα μαντρια της γειτονιας βλεπω η πλυση εγκεφαλου παει συννεφο

Δημοσ.
Πάντως είναι απίστευτα αυτά που μεταφέρουν αυτοί οι εκ των έσω (όχι εσύ, άλλοι). Στην προηγούμενη πορεία είχαν συλλάβει "για το τίποτα", όπως υποστήριζαν οι εκ των έσω, τον περιβόητο "Μάκη". Δύο φιλαράκια μου που ήταν στην πορεία μου είπαν οτι ξυνόταν αγρίως ο κώλος του εδώ και καιρό, και οτι ήταν στην πρώτη γραμμή με καλυμμένο το πρόσωπό του (για τα δακρυγόνα βρε αδερφέ) κραδαίνοντας ένα παλούκι και πετώντας διάφορα :mrgreen:

*edit* Χθές υπήρξαν πάνω από 8 συλλήψεις, πάλι καλά.

1ον, όταν μιλούσα εκ των έσω, δεν εννοούσα για την πορεία,αλλά για αυτό το απίστευτα γελοίο πραγμα που ονομάζεται προεδ.φρουρά....

αν ο κώλος του μάκη τον έτρωγε,τότε πραγματικά καλά του έκαναν κ οτν μάντρωσαν, ώστε να του τον....τρίψουν λίγο...

Αλλά δε βλέπω να ουρλιάζεται να παλουκωθούν όλοι αυτοί που καίνε το θεσμό της προεδ.φρουράς με τις πράξεις τους, (απλά πιο...συγκαλυμμένες βανδαλιστικές πράξεις, λόγω της κοιν.θέσεως που κατέχουν),κ φυσικά εννοώ σταρτιωτικούς, πολιτικούς κλπ ηγέτες...

Στο γαρυφαλο και τα υπολοιπα μαντρια της γειτονιας βλεπω η πλυση εγκεφαλου παει συννεφο

δεν έχω καμία σχέση με γαρύφαλα,τριαντάφυλλα κ λοιπά μαντριά...

Απλά, προσπαθώ να σκεφτώ λογικά ...αλλού τα καταφέρνω,αλλού όχι...

Σίγουρα πάντως, αν ΠΟΤΕ οι μπάτσοι κατάφερναν να δέσουν τα κορδόνια τους σωστά, κ έπιαναν τους κουκουλοφόρους, δε θα μου προκαλούσε έκπληξη αν μέσα στους 20 "αρχηγούς" κ πανταχού παρόντες,που έμμεσα υποκινούν κ τους άλλους 80-100 μαλάκες , βρισκόντουσαν 3-4 από τα καλόπαιδα της αστυνομίας (ξερεις μωρέ,ασφαλίτες πχ,κλπ)!

τώρα,αν εσύ στον δικό σου κόσμο, θεωρείς ότι φαινόμενα προπαγάνδας από το σύγχρονο κράτος δεν υπάρχουν, τότε σε παρακαλώ,χρειάζομαι απεγνωσμένα μια πρόσκληση να έρθω κ εγω σε αυτόν τον όμορφα και αγγελικά πλασμένο κόσμο...

Δημοσ.

ευτυχώς που υπάρχουν κάποιοι έλληνες σαν κ σένα spartake που τιμούν κάθε μέρα την ελλάδα με τις πράξεις τους κ που βέβαια γνωρίζουν την ιστοριά του έθνους μας, όπως 1 παληκαράκι στο τμήμα της γεωλογίας,χρώμα τ'ουρανού,έγραψε στα πρακτικά του ΔΣ ζήτω το έθνος των ελλήνων...

@ physics για πολλοστή φορά πιάσανε τους γνωστούς-αγνώστους που τα σπάνε στις πορείες λόγω των πολιτικών τους φρονημάτων

Δημοσ.

Βλέπω στις ειδήσεις οτι πιάσανε πάνω από 50 άτομα.

DarkKnight ή πολύ ειρωνικό ήταν το σχόλιό σου, ή ζείς στον αντίστοιχο αγγελικά πλασμένο κόσμο του antreaslam, στον οποίο όλοι συνομωτούν εναντίων των αγγέλων-ειρηνικών διαδηλωτών.

*edit*

Τη σημαία γιατί την κάψανε; (προπαγάνδα της κυβέρνησης) ;

Το μνημείο; (προπαγάνδα της κυβέρνησης);

Τα πεζοδρόμια γιατί τα ξύλωσαν;

Τη σημαία γιατί την κατέβασαν από την πρυτανεία στην Αθήνα;

Γενικά όλοι αυτοί που τα κάνουν αυτά είναι βαλτοί της κυβέρνησης;

Δημοσ.

Προβοκάτσια και μλκιες, αμα ήταν μπάτσοι και κάναν όλες αυτές τις ιστορίες επίτηδες δεν θα τους είχαν τσακώσει τόσες φορές σε τόσες πορείες οι "προοδευτικοί" αγωνιστές?????

Άρα ή είναι όλοι οι κουκουλοφόροι που κάνουν τις φασάριες ασφαλίτες ή δεν είναι οπότε τα περι προβοκάτσιας ΑΛΛΟΥ!!!!

Δημοσ.

Ναι βρε, είναι αυτά τα καταραμμένα στοιχεία που παρεισφρύουν πάντα μέσα στην πορεία, παρά τη θέληση των διαδηλωτών.

Δημοσ.
ευτυχώς που υπάρχουν κάποιοι έλληνες σαν κ σένα spartake που τιμούν κάθε μέρα την ελλάδα με τις πράξεις τους κ που βέβαια γνωρίζουν την ιστοριά του έθνους μας, όπως 1 παληκαράκι στο τμήμα της γεωλογίας,χρώμα τ'ουρανού,έγραψε στα πρακτικά του ΔΣ ζήτω το έθνος των ελλήνων...

@ physics για πολλοστή φορά πιάσανε τους γνωστούς-αγνώστους που τα σπάνε στις πορείες λόγω των πολιτικών τους φρονημάτων

δυστηχως που υπαρχουν καποιοι σαν και εσενα,μαυρε,ψευτοεπαναστατες,που

ξεσπουν πανω σε αψυχες εικονες και τοιχους εκκλησιων

την πεφτουν πανω σε παππαδες

καινε το fiataki του φουκαρα και το μαγαζακι του μικρομεσαιου

καταστρεφουν το ΣΥΜΒΟΛΟ για το οποιο χιλιαδες Ελληνες εχυσαν το αιμα τους

βεβηλωνουν το ΜΝΗΜΕΙΟ αυτων των χιλιαδων ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ αγωνιστων

ειμαι ΥΠΕΡ του ΔΗΜΟΣΙΟΥ πανεπιστημιου και του δικαιωματος ΟΛΩΝ για ΔΩΡΕΑΝ τριτοβαθμια παιδεια

συγχαριτηρια που με τις φασιστικες τριτοκοσμικες και αρρωστημενες πραξεις σας κηλιδωσατε τον ΑΓΩΝΑ των αγνων φοιτητων

Δημοσ.
Βλέπω στις ειδήσεις οτι πιάσανε πάνω από 50 άτομα.

DarkKnight ή πολύ ειρωνικό ήταν το σχόλιό σου, ή ζείς στον αντίστοιχο αγγελικά πλασμένο κόσμο του antreaslam, στον οποίο όλοι συνομωτούν εναντίων των αγγέλων-ειρηνικών διαδηλωτών.

*edit*

Τη σημαία γιατί την κάψανε; (προπαγάνδα της κυβέρνησης) ;

Το μνημείο; (προπαγάνδα της κυβέρνησης);

Τα πεζοδρόμια γιατί τα ξύλωσαν;

Τη σημαία γιατί την κατέβασαν από την πρυτανεία στην Αθήνα;

Γενικά όλοι αυτοί που τα κάνουν αυτά είναι βαλτοί της κυβέρνησης;

Προβοκάτσια και μλκιες, αμα ήταν μπάτσοι και κάναν όλες αυτές τις ιστορίες επίτηδες δεν θα τους είχαν τσακώσει τόσες φορές σε τόσες πορείες οι "προοδευτικοί" αγωνιστές?????

Άρα ή είναι όλοι οι κουκουλοφόροι που κάνουν τις φασάριες ασφαλίτες ή δεν είναι οπότε τα περι προβοκάτσιας ΑΛΛΟΥ!!!!

χμμμ...μάλιστα! ως γνωστόν, έτσι είναι αν έτσι νομίζεις.

(χρησιμοποιείται την εκπληκτική λογική, του:

500 οπαδοί του οσφπ έκαψαν το γήπεδο=>ΟΛΟΙ οι οπαδοί του οσφπ είναι ανεγκέφαλοι.

5.000 ελλήνες συμμετείχαν στην καυση της αμερ.σημαίας=>ΟΛΟΙ οι έλληνες δεν σέβονται τα σύμβολα ξένων χωρών

Μπορώ να φέρω χιλιάδες παραδείγματα γενικεύσεων,αλλά θεωρώ ότι το πιάσατε το νόημα αυτών που θέλω να πω...

100-200-500 αναρχικοί -ή εγκάθετοι- κάνουν επεισόδια συνέχεια-ΟΛΟΙ οι φοιτητές το κάνουν!

Κ έρχομαι κ ρωτάω τώρα...αν εγώ σας χαρακτηρίσω βολεμένους,(προσοχή, ΟΧΙ ότι το πιστεύω,αλλά χάριν παραδείγματος), επειδή, ένας γνωστός μου πρόλαβε κ βολεύτηκε σε μια θεσούλα του δημοσιου πχ, κ τώρα δεν τον ενδιαφέρει τι θα γίνει στην παιδεία,αλλά να είναι οι δρόμοι ανοιχτοί για να πηγαίνει στη δουλειά του,οπότε συμφωνείτε σε μεγάλο ποσοστό αφού κ εσείς αυτό θέλετε(κ όχι μόνο),αυτό σας κάνει κ εσάς βολεμένους?

Επίσης, ειλικρινά πιστεύετε οτι είναι ΤΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΗ η ελ.αστυνομία, που δε μπορεί να μαζέψει 200 άτομα?

Μήπως ήταν τυχαίο το ότι την ημέρα που διέρευσε ότι θα έρθει προς ψηφιση η μερική ή ολική κατάργηση του ασύλου, έγιναν επεισόδια στο πολυτεχνείο, κ το ίδιο βράδυ βρεθηκε(ΚΑΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ Ε?) καθηγητής που υποστήριξε οτι γίνεται διακίνηση ναρκ.ουσιών μέσα στα πανεπιστημια, ούτε αυτό είναι προπαγάνδα ε?

Το ότι ο θεσμός της προεδ.φρουράς βεβηλώνεται καθημερινά από τους πολιτικους δεν το σχολιάζετε φυσικά!

Το ότι υπάρχει μια ΠΟΛΥ μεγάλη μερίδα ανθρώπων, που ενώ ανήκουν στην απεναντι από εσάς πλευρά στο συγκεκριμένο θέμα,καταδικάζει αυτούς τους βανδαλισμούς, για μένα λέει κάτι για το μυαλό τους...

Σε αντίθεση με το οτι, Δεν έχω παρατηρήσει κάποιον να σχολιάζει το ότι επιτρέπουν πχ στους μπάτσους να κάνουν πορεία ακριβώς έξω από την οικεία του προέδρου,ενώ οι υπόλοιποι δεν επιτρέπετε να περάσουν από 30 διαφ.σημεία της αθήνας... Ούτε είδα κάποιον να υπερασπίζεται το νόμιμο δικαίωμα της διαμαρτυρίας στους άλλους (αλλά μόνιμα προτάσει το ΕΓΩ,ότι ας κάνουν ότι θέλουν,ΕΓΩ θέλω να πάω στη δουλειά μου !). Πολλές φορές έχω αγανακτήσει από την κίνηση κ εγω πηγαίνοντας στη δουλειά μου,αλλά ας καταλάβουν κάποιοι ότι δυστυχώς ή ευτυχώς, είναι το μοναδικό μέσο αντίδρασης των χαμηλών τάξεων. (εκτός πχ αν θέλετε να διοργανώσουν ημερίδα οι εργάτες ενάντια στον ΣΕΒ)

ΥΓ: Αν έχεις υπάρξει ποτέ κατα λάθος σε σημείο που γίνονται επεισόδια, (γήπεδο, πορείες κλπ), θα έχεις δει οτι πάντα τα ξεκινούν 10 άτομα, κ ακολουθούν άλλοι 100 ανέγκεφαλοι,κ δημιουργείται πανικός στα αλλα Χ χιλιάδες άτομα που είναι εκεί κοντά...

άρα,αν ένα ποσοστό των 10 ατόμων είναι υποκινούμενο κ προπαγανδίζει αρνητικά, είναι πολύ εύκολο σε πολίτες που τους αρέσουν οι γενικεύσεις κ να δημιουργούν κλίμα φόβου κ τρομοκρατίας, να πιστέψουν για όλα τα παραπάνω ότι φταίνε οι φοιτητές...

ΥΓ2:Σε όλο σου το εντιτ, συνεχίζεις κ αναφέρεσαι μόνιμα σε αυτά τα 200 άτομα, ξεχνώντας τους υπόλοιπους 30.000 *(αν ήταν τόσοι ) διαμαρτυρόμενους διαδηλωτές

ΥΓ3:ειλικρινά, όταν ακόμα κ τα πιο δεξιά κανάλια,κ οι πιο...δεξιοί δημοσιογράφοι, βγαίνουν πια κ μιλάνε ανοιχτά για προπαγάνδα, μου κάνει εντύπωση που κάποιοι ΟΥΤΕ που θέλουν να το ακούσουν

ΥΓ4:σκεφτείτε το ψύχραιμα λίγο...Έστω ότι σε ένα ακραίο παράδειγμα, ερχεται το κράτος να μου πάρει το σπιτι,γιατί θέλει ο δήμος να φτιάξει ...παιδική χαρά. Όλη η γειτονιά, με υποστηρίζει. Ξαφνικά, βγαίνει μια είδηση σε κάποιο κανάλι που παίζει το θέμα, ότι εγώ έχω κάνει κακό σε 5 άτομα, ή χτυπούσα τη γυναίκα μου... Τότε όλη η γειτονιά σταματάει να με υποστηρίζει,κ λέει :ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ,τι καθόμαστε κ ασχολούμαστε, καλά του κάνουν,κλπ... Ακραίο μεν,αληθινό δε...

ΥΓ5: Τέλος πάντων,δε θα σας αλλάξω εγώ γνώμη,αυτό είναι σίγουρο. Απλά μην καταδικάζετε αγώνες παιδιών για 100 άτομα...Κ ειδικά όταν αυτοι οι 100 μλκες, κάνουν σε 1 ώρα,ότι προσπαθεί να κάνει το κράτος,πιο εκλεπτυσμένα,σε κάποια χρόνια...Δηλαδή να τα κάνει όλα μπουρδελο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...