Προς το περιεχόμενο

Κατάληψη και μετά?

Melissa_virus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Mια που λέγαμε για την ΑΣΟΕΕ κύριε kaci και αντόνιε σήμερα που σαν προβατάκια κατεβήακτε αφού σας πήρε τηλέφωνο η ΔΑΠ(ναι θα το αρνηθείτε βέβαια 700 άτομα πως στο καλό ειδοποιηθηκαν αφού ούτε πατάγανε στις προηγούμενες ΓΣ) μάθετε πως δεν πρέπει να γίνεστε πρόβατα στη ΔΑπ.Αν γουστάρατε μη κατάληψη να κατεβάζατε πλαισιο αντικατάληψης όχι πλαισιο ΔΑΠ.Γιατί στο πλαίσιο κατάληψης συμμετείχαν όλες οι άλλες παρατάξεις.Στο πλαισιο αντικατάληψης μόνο η ΔΑΠ.Αρα στην ουσία ψηφίσατε ΔΑΠ ,ΝΔ και όχι μη κατάληψη:evil: Συγχρονοι Καλαμπόκες.

Στη νομική αλλα ωραία αφού οι δαπίτες έχασαν στη συνέλευση θεώρησαν σκόπιμο πως με μεθόδους Καλαμπόκα και άλλων παρακρατικών έπρεπε να τη σπάσουν.

Δημοσ.

Στη νομική αλλα ωραία αφού οι δαπίτες έχασαν στη συνέλευση θεώρησαν σκόπιμο πως με μεθόδους Καλαμπόκα και άλλων παρακρατικών έπρεπε να τη σπάσουν.

Υποθετω οποιος σου το ειπε αυτο ξεχασε να αναφερει οτι οι ΑΛΗΤΕΣ ειχαν φερει το μισο πολυτεχνειο στη συνελευση.

Δημοσ.
Mια που λέγαμε για την ΑΣΟΕΕ κύριε kaci και αντόνιε σήμερα που σαν προβατάκια κατεβήακτε αφού σας πήρε τηλέφωνο η ΔΑΠ(ναι θα το αρνηθείτε βέβαια 700 άτομα πως στο καλό ειδοποιηθηκαν αφού ούτε πατάγανε στις προηγούμενες ΓΣ) μάθετε πως δεν πρέπει να γίνεστε πρόβατα στη ΔΑπ.Αν γουστάρατε μη κατάληψη να κατεβάζατε πλαισιο αντικατάληψης όχι πλαισιο ΔΑΠ.Γιατί στο πλαίσιο κατάληψης συμμετείχαν όλες οι άλλες παρατάξεις.Στο πλαισιο αντικατάληψης μόνο η ΔΑΠ.Αρα στην ουσία ψηφίσατε ΔΑΠ ,ΝΔ και όχι μη κατάληψη:evil: Συγχρονοι Καλαμπόκες.

Καλά δεν θα απαντήσω σε μπανάρανε ήδη!

Δημοσ.

Τραγελαφικό: Η Αρχιτεκτονική του ΑπΘ κλειστή εδώ και ένα μήνα (το ίδιο και η βιβλιοθήκη της φυσικά), αλλά τα μαθήματα μεταπτυχιακών συνεχίζονται σε διάφορα μουσεία. Και φυσικά οι καθηκιτές έχουν την απαίτηση να τους παραδοθούν οι εργασίες εξαμήνου στην ώρα τους (πάντα με κλειστή βιβλιοθήκη)...

Α, και όπως πάντα το άσυλο ισχύει όσο προστατεύει την άποψή μας...ας τολμήσει να αρθρώσει κανείς αντίλογο και να δείτε ξύλο που θα πέσει...

Δημοσ.
Τραγελαφικό: Η Αρχιτεκτονική του ΑπΘ κλειστή εδώ και ένα μήνα (το ίδιο και η βιβλιοθήκη της φυσικά), αλλά τα μαθήματα μεταπτυχιακών συνεχίζονται σε διάφορα μουσεία. Και φυσικά οι καθηκιτές έχουν την απαίτηση να τους παραδοθούν οι εργασίες εξαμήνου στην ώρα τους (πάντα με κλειστή βιβλιοθήκη)...

Α, και όπως πάντα το άσυλο ισχύει όσο προστατεύει την άποψή μας...ας τολμήσει να αρθρώσει κανείς αντίλογο και να δείτε ξύλο που θα πέσει...

Τουλαχιστον τα μαθηματα δε χανονται...Εμεις εχουμε ηδη χασει εναμισι μηνα μαθηματων και κατι ακουγεται οτι μπορει να χαθει και η εαρινη εξεταστικη...

Πακετο.Μας βλεπω για εξεταστικη τον Ιουλιο και τον Αυγουστο.

Δημοσ.

οτι και να γινει πρεπει να κανουμε υπομονη...μηπως αλλαξει κατι... αλλα δεν βλεπω οι καταληψεις να επηρεαζουν κανεναν.. στο τελος οτι θελουν θα κανουν.. αυτο που θελω να πω ειναι : παιδια μη καταστρεφετε τα πανεπιστημια!! το χρησιμοποιουν εναντιον μας ολοι! ακομα και οι γονεις μας, λενε "εγω πληρωνω φορους για το πανεπιστημιο σου κι εσυ το καταστρεφεις". Τουλαχιστον καταληψεις με προσοχη! ειναι ο χωρος μας, μη το ξεχνατε.

Υ.Γ. αυριο ολοι στη πορεια... με ηρεμια παντα...

Δημοσ.

Το θεμα δεν ειναι να μην τα καταστρεφουμε για να μην εχουν να μας λένε, αλλά να καταλάβουν αυτοί που τα σπανε όλα ότι οι ιδιοι θα κανουν μαθημα στα συντριμμια μετα!

Δημοσ.

Και ποιος σου ειπε ρε φιλε εξυπνε οτι εγω ψηφιζω ΔΑΠ και δευτερον ποιος σου ειπε οτι πηγα στη συνελευση. Και ποιος σου ειπε οτι εχεις το δικαιωμα να γραφεις τετοιες μαλακιες για αλλους χρηστες. Μηπως θες και δελτιο πολιτικων φρονηματων?? Χαρακτηρισμοι σαν και αυτους ειναι φασιστικοι και προσβλητικοι φιλε μου, το εχεις καταλαβει?

Ρουφα τωρα το αυγουλακι με το ban που εφαγες και ασε με εμενα να ειμαι προβατο και συγχρονος Καλαμποκας επειδη θελω να κανω μαθημα. Σε χαλασε φαινεται η εξεταστικη που εγινε στο ΠαΠει επειδη δε θα σταυρωσες μαθημα για μαθημα. Ισως να φαω ban μετα απο αυτα αλλα επρεπε να σου τα πω κυριε Αγωνιστη χωρις θυσιες με φασιστικες αποψεις...

Δημοσ.
αυτο που θελω να πω ειναι : παιδια μη καταστρεφετε τα πανεπιστημια!! το χρησιμοποιουν εναντιον μας ολοι! ακομα και οι γονεις μας, λενε "εγω πληρωνω φορους για το πανεπιστημιο σου κι εσυ το καταστρεφεις". Τουλαχιστον καταληψεις με προσοχη! ειναι ο χωρος μας, μη το ξεχνατε.

Ναι κάτι μας είπες τώρα!! Να σας δώσω μια γεύση με φωτογραφίες της ΑΣΟΕΕ όπως είναι σήμερα:

2001540775325082100_th.jpg

2001589803421918760_th.jpg

2001141151152035880_th.jpg

2001187279546068522_th.jpg

2001191011016538373_th.jpg

Δημοσ.
Ναι κάτι μας είπες τώρα!! Να σας δώσω μια γεύση με φωτογραφίες της ΑΣΟΕΕ όπως είναι σήμερα:

2001540775325082100_th.jpg

2001589803421918760_th.jpg

2001141151152035880_th.jpg

2001187279546068522_th.jpg

2001191011016538373_th.jpg

ε αυτα δεν ειναι σωστα πραγματα, ειναι ντροπη για μας τους ιδιους...τι καταλαβαινουν οσοι κανουν τετοια πραγματα; τους αρεσει να σπουδαζουν σ'ενα χωρο χαλια (για να μην το πω αλλιως.. ) και μετα φωναζουν οτι τα πανεπιστημια ειναι υποβαθμισμενα. δηλαδη αν δεν βοηθησουν οι ιδιοι οι φοιτητες τοτε πώς θα φτιαξουν τα πραγματα; νομιζετε οτι η κυβερνηση θα δωσει λεφτα για να ξαναφτιαξει (εμφανισιακα) τους πανεπιστημιακους χωρους; γελιεστε... θα το λεει για χρονια οτι οι φοιτητες φταινε κα δεν θα εχουν και αδικο... δε μπορεις να θες καλυτερο πανεπιστημιο και να το κανεις ετσι... στο κατω κατω ειναι δημοσια περιουσια, να πας στο σπιτι σου και να το κανεις οτι θες. Εγω ειμαι υπερ των καταληψεων χωρις να ειμαι σε καποια παραταξη ή να υποστηριζω καποια συγκεκριμενη.. τα λεω αυτα για να μην παρεξηγηθει τιποτα... ειναι η γνωμη μου απλα... edit: και ειμαι υπερ των καταληψεων γιατι επιτελους θελω να αλλαξουν τα πραγματα προς το καλυτερο...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

http://news.contra.gr/News/Hellas/145316.html

Πάνω που λέγανε ότι χειρότερα δε γίνεται, οι μην τους πω κατάφεραν και το πήγαν ένα βήμα παραπέρα, βεβηλώνοντας το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Προσωπικά για μένα δεν ανήκουν στο ανθρώπινο γένος. Θάνατος με ηλεκτροφόρο σίδερο στον κώλο και γρήγορα.

Δημοσ.
http://news.contra.gr/News/Hellas/145316.html

Πάνω που λέγανε ότι χειρότερα δε γίνεται, οι μην τους πω κατάφεραν και το πήγαν ένα βήμα παραπέρα, βεβηλώνοντας το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Προσωπικά για μένα δεν ανήκουν στο ανθρώπινο γένος. Θάνατος με ηλεκτροφόρο σίδερο στον κώλο και γρήγορα.

θα έρθω να διαφωνήσω μαζί σου, όχι γιατί δεν ισχύει αυτό που λες, αλλά γιατί:

1) το μνημείο αυτό έχει ήδη βεβηλωθεί από τη διοίκηση της προεδ. Φρουράς, ρίχνοντας φυλακές σε οποιον έφεδρο πχ λιποθυμήσει (ενώ γνωρίζουν ΠΟΣΟ ΠΙΘΑΝΟ ειναι να συμβεί, από την εκπ/ση).

2) επίσης, έχει βεβηλωθεί από τους ίδιιους τους έφεδρους (όπως εγω), που με το πατούσαν το πόδι τους στην σκοπιά, έβριζαν τα πάντα κ τους πάντες,κ δεν ένιωθαν καθόλου "τιμημένοι"

3) από τους κατα καιρούς προέδρους της δημοκρατίας (πχ στη δική μου περίπτωση ο στεφανόπουλος),αλλά κ τους πολιτικούς ηγέτες αυτής της χώρας, που ΠΟΤΕ δεν κοιτούσαν όταν κ καλά επιθεωρούσαν

4) από τους και καλά παλιούς, που θεωρούσαν σκόπιμο να πράττουν βιαιότητες ενάντια των και καλά νεων.

5) φυσικά από τα κωλόπαιδα με τις κουκούλες (just qurious: όταν φτάνουν ακόμα κ ο πρετεντέρης κ λοιπές "δημοκρατικές" δυνάμεις να μιλάνε για προβοκάτσια, τι άλλο πρέπει να γινει για να επέμβει εισαγγελέας?

6)από τους μπάτσους, γιατί προκειμένου η πορεία να μην περάσει μπροστά απο τη βουλη (ακους εκεί,αίσχος!), υποχρέωσαν όλη την πορεία σε άτακτη φυγή προς τα πίσω, που οδήγησε φοιτητές, κουκουλοφόρους κ μπάτσους, να περνάνε από το μνημείο σαν να ειναι η πλ.Κολιάτσου

7) ας διαχωρίσουμε στο μυαλό μας λίγο, τους κουκουλοφόρους, με τους φοιτητές.... Δεν υπάρχει πια ΚΑΜΙΑ σχέση, γίνετε καθημερινά όλο κ πιο φανερό....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...