Προς το περιεχόμενο

Κατάληψη και μετά?

Melissa_virus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Η απάντησή σου δηλαδή σε αυτούς που δεν θέλουν να χάνουν το χρόνο τους είναι "βρείτε δουλειά". Καλό. Και πόσα θα βγάλεις από τη δουλειά; Το ενοίκιο; τη Δεη; τον ΟΤΕ; το φαί σου; πάλι οι γονείς σου θα σε πληρώνουν.

Καλά καλά.Δλδ μέχρι το λύκειο δεν πληρώναν οι γονείς σου δεη οτε ευδαπ και τα ρούχα σου.σε αυτό συμφωνείς ελπίζω.Ε εγώ με τους γονείς μου έχω καταλήξει στην εξής απόφαση.Οτι αφορά την τροφή και τις υπηρεσίες δΕΗ ΟΤΕ τις κανουν αυτοί αφού είναι στο ίδιο σπίτι.Διαφωνείς;:twisted: Ε τα έξοδα μου από ρούχα καφέδες εξόδους τα κανω μόνος μου.

Ξεκαρδιστικό και άκυρο όσο τίποτα, όχι επειδή το λέω εγώ, αλλά επειδή το λές εσύ.

Καλά τραγούδα.Δε λέω να βρουν δουλειά.Ειδικά τα παιδιά από την επαρχία αναγκαζονται να βρουν δουλειά γι αυτό και βάζουν τις σπουδές τους σε 2η μοίρα.Αλλά που να το καταλαβεις αυτό.Αλήθεια που σπουδάζεις;

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ε τότε να μου δώσει ο Περισσός τα σχέδια του για τους μελλοντικούς αγώνες του ωστε να κάνω κ εγώ τα κουμάντα μου ρε αδερφέ να ψάξω καμιά δουλίτσα κτλ.. Έλεος φίλε μου! Να σπουδάσω θέλω, όχι να γίνω γκαρσόνι επειδή μερικοί την είδαν επαναστάτες!

edit: Α! Να τονίσω οτι εγώ θέλω να τελειώσω τη σχολή μου για να φτιάξω τη ζωή μου και όχι για να μην μου την πουν οι γονείς μου..

Δημοσ.

Ενδιαφέρουσα η ιστοριούλα σου με τους γονείς σου, εξ ου και οι συμβουλές που δίνεις lol. Δεν μένεις μόνος σου, και δεν έχεις δουλέψει ποτέ από ανάγκη, για να πληρώσεις ένα λογαριασμό βρε αδερφέ. Τα γνωρίζεις όλα όμως και τα θεωρείς και εφικτά. Τι θα σου λέγανε εσένα οι γονείς σου αν είχες σπουδάσει όπως εγώ, που σαν φοιτητής έκανα και δυο ρημαδοδουλειές, σε άλλη πόλη και συντηρούσαν ένα σπίτι ακόμη;

- "Μπράβο παιδί μου που χάνεις εξάμηνα, δεν πειράζει που αργείς να βγάλεις τη σχολή σου, όλοι οι εργοδότες εσένα περιμένουν. Πιάσε και μια δουλειά γιατί δεν την παλεύουμε άλλο και καθυστέρησε επιπλέον να βγάλεις τη σχολή σου λόγω της δουλειάς."

Κατάλαβέ το οτι χωρίς την υποστήριξη των δικών σου δε σπουδάζεις. Και η υποστήριξη αυτή καλό θα είναι να κρατάει όσο το δυνατόν λιγότερο. Το "εμένα δε με πειράζει γιατί δουλεύω" είναι άθλια δικαιολογία, γιατί το ενοίκιο πάλι οι δικοί σου θα στο πληρώνουν. Στο κάτω κάτω υποτίθεται πως είσαι στο πανεπιστήμιο για να σπουδάζεις και όχι να δουλεύεις, και θέλεις να τελειώνεις γρήγορα για να κάνεις ένα καλό στον εαυτό σου.

Δημοσ.

Ρε παιδιά δε διαφωνώ με τα λεγόμενα σας αλλά σκεφτείτε πως υπάρχουν και φοιτητές που δουλευουν γιατί δε τους φτάνουν όχι γιατί βαριούνται.Και γω μαζί σας να μη δουλευει κανείς φοιτητής αλλα΄αφού έτσι είνaι η σημερινή κατάσταση τι να κανουμε;Να τους το απαγορέψουμε;

Να σπουδάσω θέλω, όχι να γίνω γκαρσόνι επειδή μερικοί την είδαν επαναστάτες!

Το σχόλιο σου φίλε είανι άκρως ρατσιστικό και προσβλητικό.εχω γνωστούς που και γκαρσόνια δουλέψαν 4 χρόνια για να τα βγάλουν πέρα και άλλα κάνανε.Σε παρακαλώ να ανακλέσεις.Πρόσεχε φίλε μου που δεν στο εύχομαι μη χρειαστείς και συ να δουλέψεις γκαρσόνι.ρώτα κανά πτυχιούχο της Παντείου αν κάνει αυτό που σπούδασε;θες να μιλήσεις με κατι γνωστούς στο ΟΔε της αΣΟΕΕ που ο ένας άνοιξε περίπτερο και ο άλλος δουλεύει σε μεταφορική εταιρεία;Να μη σπυ πω τι παιχτηκε όταν ο ένας αναγνώρισε το να άλλον:twisted: Μήπως λοιπόν διεκδιδούμε και ένα πτυχίο με αξία που θα μας ανοίγει τις πόρτες;

Δημοσ.
Και γω μαζί σας να μη δουλευει κανείς φοιτητής αλλα΄αφού έτσι είνaι η σημερινή κατάσταση τι να κανουμε;Να τους το απαγορέψουμε;

Να ανοίξουν οι σχολές να κάνουμε τις δουλείες μας!

Το σχόλιο σου φίλε είανι άκρως ρατσιστικό και προσβλητικό

Εγώ είπα πως θέλω να σπουδάσω και όχι να γίνω γκαρσόνι. Με ποιόν τρόπο πρόσβαλα όσους είναι;

Δημοσ.
Εγώ είπα πως θέλω να σπουδάσω και όχι να γίνω γκαρσόνι. Με ποιόν τρόπο πρόσβαλα όσους είναι;

Ναι βρε στούρνο γιατι κάποιοι σπουδάζουν και δουλεύουν ως γκαρσόνια.Το κατάλαβες;Και το είπες υποτημητικά.Γκαρσόνι.Να δω στις καφετέριες που σχυχνάζεις πως θα έπινες τον καφέ σου.

Να ανοίξουν οι σχολές να κάνουμε τις δουλείες μας!

Δλδ αν ανοίξουν οι σχολές δε χρειάζεται ο επαρχιώτης φοιτητής να δουλέψει.

Δημοσ.

Μην τσακώνεστε, ότι είναι να γίνει θα γίνει. Και εγώ απο επαρχία είμαι, τα νοίκια και οι λογαριασμοί τρέχουν και η σχολή κλειστή εδω και ένα μήνα, η εξεταστική πάει αποτι φαίνεται και καλή συνέχεια. Απο την μια είμαι υπερ της κατάληψης αλλα απο την άλλη κατά λόγω οικονομικών προβλημάτων(πληρώνω κ καθομαι τσάμπα στην αθήνα)

Δημοσ.
Μην τσακώνεστε, ότι είναι να γίνει θα γίνει.

Κυριοι σας βλεπω να κουραζεστε τζαμπα στους δρομους και να κανετε ενα αγωνα που ξερετε οτι ειναι χαμενος.(Βασικα σας υποστηριζω γιατι και εγω αυτο θα εκανα).Θα σας πω το γιατι

Εχω μαγαζι 15 χρονια και βλεπω με ποιο τροπο δουλευουν οι 300 που στελνουμε στην βουλη.Πριν 5 χρονια πηραν την αποφαση να μας παρουν την λεγομενη συναφεια.Καναμε και εμεις καποιες κινιτοποιησεις.Το αποτελεσμα μας καλεσε η ΔΟΥ και μας τα πηρε με το γαντι.

Οτι και να γινει αν παρουν την αποφαση τους εμας δεν μας λογαριαζουν.Αν ειναι να δωσουν καμια αυξηση στους βουλευτες ψηφιζουν και με τα 2 χερια.

Ηθελα να ρωτησω για τα ιδιωτικα πανεπηστημια.

Βασικα εγω ειμαι της λογικης οτι ειναι καλο για το οτι γινεται οχι για το οτι δεν γινεται.

Αν αυτα τα πανεπηστημια μπορεσουν να κρατησουν τα παιδια που σπουδαζουν στην αγγλια γερμανια ρουμανια βουλγαρια κτλ. τοτε καλο θα κανουν κακο δεν θα κανουν.

Και με αυτο το κρητιριο θα ανεβει και ο πηχυς και για τα δημοσια πανεπηστημια που τωρα μοιαζουν με καφενεια.

Παραδειγμα

Θυμηθειτε ποσο καφενειο ηταν η ΕΡΤ πριν τα ιδιωτικα καναλια και ποσο καλη εγινε τωρα.Γιαυτο νομιζω οτι στο θεμα του Ιδιωτικου πανεπηστημιου εχετε αδικο.

Καληνυχτα

Δημοσ.

Έτυχε να δει κανείς Λαζόπουλο σήμερα???

Του έστειλε με mail ένας φοιτητής ένα βιντεάκι που είχε τραβήξει με το κίνητο του. Και έδειχνε ''φοιτητές'' - κουκουλοφόρους στο προαύλιο υπουργείου νομίζω να κάθονται και να χαζογελάν και να συζητάν με πρόσωπα και μπάτσους ενώ άλλοι μπάτσοι καθόντουσαν παραπέρα και κόβαν βόλτες. Α ρε οι πουστόμπατσοι τι άτιμη φάρα που είναι. Για να βγαίνουν μετά και να τα καλύπτουν με δικαιολογίες δημοτικού οι εκάστοτε φασίστες εκπροσώποι μπάτσων.

Δημοσ.

Μα για αυτες τις προβοκατσιες δε φταινε οι αστυνομικοι ρε Sellers, οχι και πουστομπατσοι ρε φιλε...

Φταινε αυτοι που τους βαζουν να κανουν τους φοιτητες και να γινονται τα στημενα επεισοδια(δηλαδη η κυβερνηση)...

Δημοσ.
Μα για αυτες τις προβοκατσιες δε φταινε οι αστυνομικοι ρε Sellers, οχι και πουστομπατσοι ρε φιλε...

Φταινε αυτοι που τους βαζουν να κανουν τους φοιτητες και να γινονται τα στημενα επεισοδια(δηλαδη η κυβερνηση)...

Ωωωπα Mulder... :mrgreen:

Ε πες μου ότι το κάνουν και με το ζόρι τώρα.

(Έτσι κι αλλιώς μπάτσοι και εξουσία - κυβέρνηση ταυτόσημα δεν είναι;)

Δημοσ.
Έτυχε να δει κανείς Λαζόπουλο σήμερα???

Του έστειλε με mail ένας φοιτητής ένα βιντεάκι που είχε τραβήξει με το κίνητο του. Και έδειχνε ''φοιτητές'' - κουκουλοφόρους στο προαύλιο υπουργείου νομίζω να κάθονται και να χαζογελάν και να συζητάν με πρόσωπα και μπάτσους ενώ άλλοι μπάτσοι καθόντουσαν παραπέρα και κόβαν βόλτες. Α ρε οι πουστόμπατσοι τι άτιμη φάρα που είναι. Για να βγαίνουν μετά και να τα καλύπτουν με δικαιολογίες δημοτικού οι εκάστοτε φασίστες εκπροσώποι μπάτσων.

@Sellers.. οχι φιλε δεν ειναι ολοι ετσι... ο χαρακτηρισμος πουστομπατσοι ειναι αποτυχημενος..

@anthony_88.. ειναι και καποιοι που γουσταρουν.. αλλα οι εντολες ερχονται απο πανω...

koukoulofwroiwx1.jpg

Δημοσ.
Ωωωπα Mulder... :mrgreen:

Ε πες μου ότι το κάνουν και με το ζόρι τώρα.

(Έτσι κι αλλιώς μπάτσοι και εξουσία - κυβέρνηση ταυτόσημα δεν είναι;)

Ακου να δεις Scully :mrgreen:

Επειδη υπαρχει ενα μικρο ποσοστο καποιων που γουσταρουν, δε σημαινει οτι πρεπει ολους να τους παρει η μπαλα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...