Προς το περιεχόμενο

Κατάληψη και μετά?

Melissa_virus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Plhροφοριακα και μονο στην ΑΣΟΕΕ, επειδη πηγαινω στις συνελευσεις, το 700-500 εγινε μονο σε μια απο τις συνελευσεις που κατεβηκε η ΔΑΠ.

Στις υπολοιπες ηταν μονιμως 1000-500.

Τωρα, οσο για τις τελευταιες 3, δυστυχως δεν κατεβαινει πλαισιο αντικαταληψης και παρα το γεγονος οτι ψηφιζουν 500(οποτε ενα πλαισιο αντικαταληψης θα μπορουσε να παει κοντρα) η καταληψη συνεχιζεται...

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Διαφωνώ.Το Πασόκ απεχώρησε αρα αναθεώρηση γιοκ που σημαίνει δε θα χεις φόβο μη σου φάει τη δουλειά κάποιοςαπόφοιτος ιΠ για 8 χρόνια ακόμα.Το 78 ο νόμος είχε ψηφιστεί αλλά οι διαδηλώσιε ανάγκσαν το θειο του Καραμανλή να τον παρει πίσω.Το ίδιο και το 91 που ΟΝΕΔΔΙΤΕΣ δολοφόνησαν τον Τεμπονέρα.

Αφού αγωνίζεστε, μπείτε στον κόπο να μάθετε τουλάχιστον για τι πράγμα αγωνίζεστε! Μια χαρά αναθεωρητέο ψηφίστηκε το άρθρο 16, απλώς, η ευθύνη για την επίτευξη της πλειοψηφίας των 180 βουλευτών μετατίθεται για την επόμενη βουλή. Πού τα βρήκες εσύ τα 8 χρόνια, δεν ξέρω. Αλλά βέβαια, η ημιμάθεια και η παραπληροφόρηση είναι το όπλο σας. Και το καλοκαίρι παραμύθια πουλούσε το αγωνιστικό κίνημα πριν καν βγει στη δημοσιότητα ο νόμος και ψήφιζαν τα πρόβατα καταλήψεις, γιατί τους έλεγαν ότι αν κοπούν 3 φορές στις εξετάσεις, θα τους διώχνουν από τη σχολή... Λέγε λέγε, κάτι θα μείνει, έτσι δεν έλεγε και κάποιος κυριούλης στο παρελθόν; Φαίνεται ότι τρέφετε μεγάλη συμπάθεια προς τις απόψεις του...

Δημοσ.
Μια χαρά αναθεωρητέο ψηφίστηκε το άρθρο 16, απλώς, η ευθύνη για την επίτευξη της πλειοψηφίας των 180 βουλευτών μετατίθεται για την επόμενη βουλή

To οποίο όμως δεν πρόκειται να αναθεωρηθεί για τί η Νδακόμα και με το λΑΟΣ στην επόμενη βουλή τους 181 βουλευτές δεν τους βλέπει ούτε στον ύπνο τους.Επομένως δεν αναθεωρείται με τπτ.η μεθεπόμενη βουλή βαφτίζεται προαναθεωρητική αφού δεν θα περάσει η ανθεώρηση στην επόμενη κοκ.

Και το καλοκαίρι παραμύθια πουλούσε το αγωνιστικό κίνημα πριν καν βγει στη δημοσιότητα ο νόμος και ψήφιζαν τα πρόβατα καταλήψεις

Οι άλλοι που τους παίρνουν τηλέφωνο για να κατέβουν στις Γσ δεν είναι πρόβατα δλδ.Μονόπλευρα τα βλέπεις λίγο.Χειρότερο είναι το νομοσχέδιο από το προσχέδιο.Το προσχέδιο δεν περιελάμαβανε επαναπροσδιρισμούς του ασύλου που οδηγούν σε συγκρούσεις μεταξύ των μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας (πχ ο μανατζερ που επειδή δεν μπορεί να δουλέψει λόγω κάποιας απεργίας ή κατάληψης να καλεί την αστυνομία.)

Τωρα, οσο για τις τελευταιες 3, δυστυχως δεν κατεβαινει πλαισιο αντικαταληψης και παρα το γεγονος οτι ψηφιζουν 500(οποτε ενα πλαισιο αντικαταληψης θα μπορουσε να παει κοντρα) η καταληψη συνεχιζεται...

Μα επειδή δεν υπάρχει πλαίσιο αντικατάληψης γι αυτό πάνε 500.Και στην πορεία επειδή κατα τύχη βρέθηκα στο μπλοκ της ΑΣΟΕΕ ήταν από τα πολυπληθέστερα στην πορεία.

Δημοσ.

Το ότι η αναθεώρηση είναι στο πρόγραμμα και του ΠΑΣΟΚ δε βλέπω να σε προβληματίζει. Το ότι έφυγε από τη συζήτηση τώρα, σε σχεδόν προεκλογική περίοδο, δε νομίζω ότι προδικάζει και τη στάση του στην επόμενη βουλή. Τέλος πάντων, μην την κάνω πολιτική τη συζήτηση. Λάθος μου που μπήκα στη διαδικασία να σου απαντήσω κιόλας, αφού έχει αποδειχθεί ότι δεν αξίζει τον κόπο. Τα πρόβατα είναι πρόβατα παντού κι εγώ δεν ανήκω σε κανέναν χώρο προβάτων. Το θέμα είναι τα ψέμματα, πάνω στα οποία στηρίχθηκαν οι κινητοποιήσεις και κανείς δεν ενδιαφέρεται να τα εξετάσει. Σας αφήνω...

Δημοσ.
Το θέμα είναι τα ψέμματα, πάνω στα οποία στηρίχθηκαν οι κινητοποιήσεις και κανείς δεν ενδιαφέρεται να τα εξετάσει.

Ηταν ψέμα ότι καταστρατηγείται ο θεσμός του ασύλου;Ανώτατο όριο φοίτησης;τα συγγράμματα. Πίστεψε με αν δεν γίνονταν οι κινητοποιησεις του καλοκαιριου και τα προαπαιτούμενα θα ίσχυαν και το ν+2.Διαφωνείς πως αν δεν έβγαινε στο δρόμο 10000 κόσμος ενάντια στον πόλεμο του ιράκ θα στέλναμε στρατό στο Ιράκ;

Το ότι η αναθεώρηση είναι στο πρόγραμμα και του ΠΑΣΟΚ δε βλέπω να σε προβληματίζει.

γιατί θα βγει κυβέρνηση(σορρυ λουσυ για το πολιτικό σχόλειο)

Τέλος πάντων, μην την κάνω πολιτική τη συζήτηση. Λάθος μου που μπήκα στη διαδικασία να σου απαντήσω κιόλας, αφού έχει αποδειχθεί ότι δεν αξίζει τον κόπο. Τα πρόβατα είναι πρόβατα παντού κι εγώ δεν ανήκω σε κανέναν χώρο προβάτων.

Δε θα κατηγορείς μόνο τη μια συνιστώσα ως πρόβατα.

Δημοσ.
Διαφωνείς πως αν δεν έβγαινε στο δρόμο 10000 κόσμος ενάντια στον πόλεμο του ιράκ θα στέλναμε στρατό στο Ιράκ;

100% διαφωνώ. Δεν υπήρχε τέτοια περίπτωση. Αλλά είναι πολύ off topic και ο κόσμος ήταν σαφώς περισσότερος.

Δημοσ.

Ρε omnislash αν οι καταλήψεις είχαν κάποιο όφελος, εφόσον πέρισυ στη διάρκεια της εξεταστικής του εαρινού εξαμήνου πάλι τα πανεπιστήμια ήταν κλειστά, τώρα γιατί συνεχίζει η κυβέρνηση να προωθεί τις μεταρρυθμίσεις της;

Δημοσ.

Ρε SGP, αυτό που έβαλες στο quote ποιος το είπε;;; Πολύ αστείο ήταν. Η πλάκα είναι οτι τα πιστεύουν κι όλας. Μεγαλομανία ένα πράγμα.

edit: α, ok o omni το είπε. Τρόμαξα στην αρχή.

Εγώ λέω να κάνουμε 10000 άτομα πορεία για να μην έρθουν να μας γκρεμίσουν ολονών τα σπίτια, και θα το δείτε στο τέλος θα νικήσουμε.

Δημοσ.

Εσείς γιατί πιστευετε πως δε στειλαμε στρατό στο ιράκ;Μη μας κάνουν ντου οι Τούρκοι;

Εγώ λέω να κάνουμε 10000 άτομα πορεία για να μην έρθουν να μας γκρεμίσουν ολονών τα σπίτια, και θα το δείτε στο τέλος θα νικήσουμε.

Ποιος θα σου γκρεμίσει το σπίτι;Πιωμένος γράφεις πάλι;

Ρε omnislash αν οι καταλήψεις είχαν κάποιο όφελος, εφόσον πέρισυ στη διάρκεια της εξεταστικής του εαρινού εξαμήνου πάλι τα πανεπιστήμια ήταν κλειστά, τώρα γιατί συνεχίζει η κυβέρνηση να προωθεί τις μεταρρυθμίσεις της;

Τις προωθεί χωρίς αντίκρισμα.Για να αναθεωρηθεί το άρθρο 16 πρέπει να να παρει 181 ψήφους στην επόμενη βουλή.Κατορθώσαμε να κάνουμε το Πασοκ να αποχωρήσει(του δημιουργησαμε και άλλο ένα πρόβλημα μαζί με τους αντιρρησίες που είχε).Η παράταξη αυτή απο το 78 ήθελε να βάλει ανώτατο όριο φοίτησης.Ε ο νόμος ψηφίστηκε το καλοκαίρι όμως με τις κινητοποιήσεις των φοιτητών αποσύρθηκε.Το ίδιο ήθελε να κάνει το 91 αλλά τότε δολοφόνησαν οι παρακρατικοί ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ τον Τεμπονέρα και δεν πέρασε.Ε έχουμε οδηγό το παρελθόν τις 2 νίκες των φοιτητών και μα αυτά πορευόμαστε.Παντως να διαφωνείς με τα μέτρα και να μένεις απαθής ε δεν τιμαέι κνέναν.

Δημοσ.
Ποιος θα σου γκρεμίσει το σπίτι;Πιωμένος γράφεις πάλι;

Μια φορά να καταλάβεις ένα σχόλιο ρε γμτ... Φαντάζομαι πόσο δύσκολο σου είναι να επικοινωνήσεις στον πραγματικό διάλογο, "πιωμένε"

"Εσένα" ποιος θα σε έστελνε στο Ιράκ και τον εμπόδισες με την πορεία σου;

Σαν την (sic) κατάργηση των δωρεάν συγγραμμάτων ένα πράγμα.

Συνέχισε, pleeeeeeeease :mrgreen:

Δημοσ.
Μια φορά να καταλάβεις ένα σχόλιο ρε γμτ... Φαντάζομαι πόσο δύσκολο σου είναι να επικοινωνήσεις στον πραγματικό διάλογο, "πιωμένε"

δεν είαμι υποχρεωμένος να καταλαβαίνω τα σχόλια σου.Αν απομονωνες τη φράση και την βάζαμε σε 10 άτομα δε θα μπορούσαν να βγάλουν άκρη.Πάντως δε μου απαντάς γιατί δε στείλαμε στρατό;Κο κο κο

Σαν την (sic) κατάργηση των δωρεάν συγγραμμάτων ένα πράγμα.

Εχω πει πως όποιοι έχουν εισόδημα πάνω από 50000 ευρώ πρέπι να πληρώνουν για τα συγγράμματα

Δημοσ.
Τις προωθεί χωρίς αντίκρισμα.Για να αναθεωρηθεί το άρθρο 16 πρέπει να να παρει 181 ψήφους στην επόμενη βουλή.Κατορθώσαμε να κάνουμε το Πασοκ να αποχωρήσει(του δημιουργησαμε και άλλο ένα πρόβλημα μαζί με τους αντιρρησίες που είχε).Η παράταξη αυτή απο το 78 ήθελε να βάλει ανώτατο όριο φοίτησης.Ε ο νόμος ψηφίστηκε το καλοκαίρι όμως με τις κινητοποιήσεις των φοιτητών αποσύρθηκε.Το ίδιο ήθελε να κάνει το 91 αλλά τότε δολοφόνησαν οι παρακρατικοί ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ τον Τεμπονέρα και δεν πέρασε.Ε έχουμε οδηγό το παρελθόν τις 2 νίκες των φοιτητών και μα αυτά πορευόμαστε.Παντως να διαφωνείς με τα μέτρα και να μένεις απαθής ε δεν τιμαέι κνέναν.

Και πως την έχει δει ας πούμε; Θα κάνουμε κατάληψη μέχρι να σταματήσει να τις προωθεί; Μπορεί εμένα οι γονείς μου να μην είναι ικανοί να με τρέφουν 32 χρονιά που θα αναγκαστώ να σπουδάζω επιπλέον λόγω των εξαμήνων που πάμε να χάσουμε στο όνομα του "αγώνα".

Δημοσ.
Και πως την έχει δει ας πούμε; Θα κάνουμε κατάληψη μέχρι να σταματήσει να τις προωθεί;

Φιλαράκο υπάρχουν πολές δουλειές να κάνεις όντας φοιτητής.Η κοπέλα μου έχει φίλη στην ΑΣΟΕΕ που πέρσι από τότε που ξεκίνησαν οι καταλήψεις βρήκε δουλειά για να μη χανει το χρόνο της (βέβαια στις πορείες πήγαινε γιατί ήταν απογευματινή).Το ίδιο έκανε και φέτος σε διαφορετικό τομέα.Περσι το καλοκαίρι έπιασα και γω δουλειά σε μπαρ και έβγαλα τα λεφτά του 360.Οπότε το να είσαι 18 χρονών ενήλικας και να εξαρτάσαι από τους γονείς σου ε καιρός να μεγαλώσεις.Γι αυτό καλό είναι να πιασεις δουλειά και να μην στη λένε οι γονείς σου.Πάντως δε ξέρω κανέναν που να τελειώνει στα 6 χρόνια και να του τη λένε οι γονείς του.

Δημοσ.

Η απάντησή σου δηλαδή σε αυτούς που δεν θέλουν να χάνουν το χρόνο τους είναι "βρείτε δουλειά". Καλό. Και πόσα θα βγάλεις από τη δουλειά; Το ενοίκιο; τη Δεη; τον ΟΤΕ; το φαί σου; πάλι οι γονείς σου θα σε πληρώνουν. Εσύ φυσικά ως ανεξάρτητος πλέον από τους γονείς σου, έβγαλεσ μόνος σου τα λεφτά για το 360 :mrgreen: Ξεκαρδιστικό και άκυρο όσο τίποτα, όχι επειδή το λέω εγώ, αλλά επειδή το λές εσύ.

Δημοσ.
Κατορθώσαμε να κάνουμε το Πασοκ να αποχωρήσει

Τώρα το διάβασα και γέλασα. Όχι πως αποχώρησε λόγω εσωκομματικής διαφωνίας (διάλυσης καλύτερα) -Φύγε κακό απ τα μάτια μου- και αποποιήθηκε όλες τις ευθύνες του αλλά λέμε τώρα... Αποχώρησε λόγω του "αγώνα".

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...