dark_banishing Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 ... Την εκπομπή του Τσίμα, την "Έρευνα" την είδε κανείς χθες ; ... Την είδα εγώ. Ήταν όντως πολύ καλή. Επίσης είχα παρακολουθήσει και μια ανάλογη πριν από καιρό από την νετ. Πάνω κάτω τα ίδια συμπεράσματα. Μου άρεσε η πρόταση που έκανε στο τέλος. Επίσης μου άρεσε που ήταν πραγματικά ουδέτερος και ότι ακόμα και για προφανή συμπεράσματα, πάντα παρουσίαζε και την αντίθετη άποψη. Ακριβώς το αντίθετο από ότι συμβαίνει σε αυτό το thread, που σχεδόν όλοι είναι τελείως κολημμένοι.
omnislash Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Τρία πράγματα που έμειναν από αυτή την εκπομπή.Πρώτον ο χοντρούλης σπουδαστής του γεωπονικού που είπε πως μόνο 1 από τους 300 γούσταρε τη γεωπονική αν και αυτό έχει πολύπλευρες διαστάσεις και δείχνει τη διαφορά σπουδαγμένου από μη(σηκώνει συζήτηση αν θελετε το αναλύουμε).2ον προσέξατε πως το 74 το ποσοστό των 18άρηδων που έμπαιναν στο πανεπιστήμιο ήταν το 10%.Σημαίνει πως υπήρχε ζήτηση για νέους επιστήμονες.Εδώ μάλλον συμβαίνει το αντίθετο.:twisted: Τρίτον ποιος Ελληνας θα διαθέσει 200 εκ ευρώ για να φτιάξει ΙΠ.Μάλλον κανείς.4ον φανταστείτε τους αποφοίτους των ΙΠ στην Πορτογαλία που έκλεισαν αν θα βρίσκουν δουλειά και πως καταστράφηκε το μέλλον τους.5ον το μετροπόλιταν βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις στις κατατάξεις στη Βρεταννία φανταστείτε το παράρτημα του(Σχέση ΠΑΟ- ΟΦΗ δλδ). Αν και μάλλον τη συζήτηση αυτή θα την ξανανοίξουμε σε 4 χρόνια αν δε συμβεί κατι απρόοπτο μέχρι τότε.
KWSN_Men Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Χεχεχε Έκλεισε το πανεπιστήμιο και δε βρίσκουν δουλειά οι απόφοιτοι. Καλό.
omnislash Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Έκλεισε το πανεπιστήμιο και δε βρίσκουν δουλειά οι απόφοιτοι. Καλό. Δηλαδή εσύ θα έπαιρνες για αρχιτέκτονα κάποιον που τα σπίτια που έφτιαξε είχαν χαρακτηρισθεί με κόκκινο μετά τους σεισμούς.
Mika Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δηλαδή εσύ θα έπαιρνες για αρχιτέκτονα κάποιον που τα σπίτια που έφτιαξε είχαν χαρακτηρισθεί με κόκκινο μετά τους σεισμούς. εντελως ασχετο
mandate Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 θέλει να πεί ότι το να βγάλεις μία μπαζοσχολή είναι σά να παίρνεις επιβεβαίωση ανικανότητας, (!) ή κάτι τέτιοιο. μήν του τη πέφτετε όλοι μαζί
KWSN_Men Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Ωραία, το πανεπιστήμιο λοιπόν στην Πορτογαλία, γιατί έβαλε λουκέτο, θα μας πει κάποιος;
The_Judas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Επειδή με αφορά, ποτέ δεν είπα ότι με αφορά προσωπικά το Δημόσιο. Πραγματικά, είναι η τελευταία σκέψη μου για εργασία. Και αν ήθελα να διοριστώ στο δημόσιο, δεν θα πήγαινα στο ΑΕΙ Πληροφορικής Ιωαννίνων, αλλά στο ΤΕΙ Πληροφορικής Σίνδου. Είναι προτιμότερο να βγάλω βαθμό πτυχίου 8,5 (και να έχω κάνει και την φοιτητική μου ζωή) παρά να βγάλω 7 (και να έχω λιώσει στην C, στην Αριθμητική Ανάλυση, στα Λειτουργικά, στα Δίκτυα και στις Βάσεις Δεδομένων και τις σχέσεις 3NF και BCNF). Μια και ανέφερες το ΤΕΙ Πληροφορικής Σίνδου... ο μεγαλύτερος βαθμός όλων των εποχών είναι 8,8 και σε γενικές γραμμές είναι άρκετα δύσκολη σχολή. Οπότε αμφιβάλλω αν θα έβγαζες χαλαρά όπως λες το 8.5, γιατί κανείς δεν βγάζει το ΤΕΙ αυτό με τέτοιους βαθμούς. Οι βαθμοί αυτού του ΤΕΙ είναι οτι χειρότερο αν θες να διοριστείς στο δημόσιο... Οσον αφορά το δημόσιο, κανένας δεν το σκέφτεται όταν σπουδάζει, ονειρεύεται οτι θα βγει από την σχολή του, που με τόσο κόπο τελείωσε και θα του δίνουν οι εταιρίες 2000-3000 ευρώ πρώτο μισθό.
omnislash Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 ο μεγαλύτερος βαθμός όλων των εποχών είναι 8,8 και σε γενικές γραμμές είναι άρκετα δύσκολη σχολή. Τσέκαρε το παράδειγμα που εφερα στα ΤΕΙ.Ακου δύσκολη σχολή.Δηλαδή οι Ηλεκτρολόγοι τι είναι;offtopic τέλος Τεσπα στη κυβέρνηση τα χουν χάσει.Για να στηρίξουν την ίδρυση ΙΠ προβάλλουν ως επιχείρημα τους κουκουλοφόρους.Λες και αν ιδρυθούν οι κουκουλοφόροι-ασφαλίτες δε θα τα σπάνε στις σχολές.Απλά υποβαθμίζουν τα ΔΠ ώστε ώστε να προλειάνουν το έδαφος.Να στα ΙΠ δε μπαίνουν οι κουκουλοφόροι. οπότε είανι καλές σχολές.Τι τα θ΄λετε τα ΔΑΕΙ;Γιατί να τα χρημαδοτούμε; Και κάτι άλλο συναίνεση σημαίνει κάτι που το θέλει η αυξημένη πλειοψηφιά του ελληνικού λαού.Οταν εσύ συνεχίζεις την ανθεώρηση έχοντας όλους όλους τους άλλους εναντίον σου ε δε μιλάς για συναίνεση αλλά για διαίρει και βασίλευε.στη φιλοκυβερνητική καθημερινή οι δημοσκοπήσεις είανι 47-43 υπέρ κατά.Ε άντε αυτό με αναλογία να φτάσει στο 52-48 σε ένα δημοψήφισμα.Είναι αυτό συναίνεση;
kaci Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Έχουμε περάσει ήδη ένα μήνα κατάληψης και έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι με την βλακεία μερικών! Δηλαδή άντε και το χειμερινό εξάμηνο το χάσαμε, δεν έγινε τίποτα σχετικά με το νόμο, αλλά είναι ανάγκη να χάσουμε και το εαρινό; Θα μου πείς αφού στις ΓΣ ψηφίζει ο κόσμος υπέρ τι να κάνεις; Έλα όμως που στην ΑΣΟΕΕ που είμαι στις τελευταίες 3-4 ΓΣ ΔΕΝ υπάρχει πλαίσιο κατά της κατάληψης!!! Δηλ πάμε να ψηφίσουμε ανάμεσα στο αν θέλουμε κατάληψη ή αν θέλουμε κατάληψη!! Εντελώς δημοκρατικά! Πως τα βλέπετε ρε παίδες τα πράγματα; Θα σταματήσει καμιά φορά αυτή η ρουφιάνα η κατάληψη;;
Physics_Rulez Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Κάτσε ρε c kaci, επειδή δηλαδή εσύ θέλεις επιτέλους να πας στρατό και να βγείς στην αγορά εργασίας, ή οι γονείς σου δεν έχουν να σε ταΐζουν ένα χρόνο ακόμα σημαίνει οτι ο αγνός αγώνας για ένα καλύτερο αύριο πρέπει να σταματήσει; Σε παρακαλώ, άκου ρουφιάνα... Μην κοιτάς μόνο τον εαυτούλη σου. lol Άκου να δεις τι έγινε στην Ιατρική. "Ψήφισαν" για το αν θα αφήσουν να κατέβει πλαίσιο το οποίο θα λέει κατάληψη αλλά να δίνουν οι επι πτυχίο μαθήματα!!! και φυσικά το πλαίσιο δεν κατέβηκε καν προς ψήφιση!!!! Γιατί; αφου τα παιδιά ψήφηαν! αχαχαχαχα, και συ ακόμα προσπαθείς να βρεις άκρη.
omnislash Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Έλα όμως που στην ΑΣΟΕΕ που είμαι στις τελευταίες 3-4 ΓΣ ΔΕΝ υπάρχει πλαίσιο κατά της κατάληψης Το πλαίσιο κατάληψης στην ΑΣΟΕΕ όταν κατέβαινε η ΔΑΠ εφτανε τους 1000 υπέρ 500 κατά.Οότε τα 2/3 θέλαν κατάληψη.Και στην τελική βγες στους δρόμους ,κατέβα στις πορείες να μην περάσει ο νόμος πλαίσιο να επιστρέψουμε στις αίθουσες.Οι πορείες σταμάτησαν την αναθεώρηση του άρθρου 16 ε οι πορείες θα σταματήσουν το νόμο πλαίσιο.Σκέψου αν δεν υπήρχε ο νόμος πλαίσιο και η ναθεώρηση αν θα έχανες μαθήματα και αν οι αληθνοί εχθροί σου είναι η κυβέρνηση ή οι φοιτητές Άκου να δεις τι έγινε στην Ιατρική. "Ψήφισαν" για το αν θα αφήσουν να κατέβει πλαίσιο το οποίο θα λέει κατάληψη αλλά να δίνουν οι επι πτυχίο μαθήματα!!! και φυσικά το πλαίσιο δεν κατέβηκε καν προς ψήφιση!!!! Γιατί; αφου τα παιδιά ψήφηαν! αχαχαχαχα, και συ ακόμα προσπαθείς να βρεις άκρη. Η πλακα είναι ότι το ψήφισαν οι επί πτυχίω αυτό το ψήφισμα.Ρο ίδιο έγινε και στην πληροφορική στο ΕΚΠΑ.Κάποιοι βλάκες του προπτυχιακού κατέθεσαν να γίνουν οι εξετάσεις του μεταπτυχιακού και σύσσωμοπι οι μεταπτυχικακοί το καταψήφισαν. Μην παραπληροφορείς τον κόσμο.Το ίδιο συνέβη και με τους μεταπτυχιακούς συλλόγους πολών σχολών ΕΜΜΕ Νομική Αριστοτελείου κα.
kaci Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Το πλαίσιο κατάληψης στην ΑΣΟΕΕ όταν κατέβαινε η ΔΑΠ εφτανε τους 1000 υπέρ 500 κατά.Οότε τα 2/3 θέλαν κατάληψη.Και στην τελική βγες στους δρόμους ,κατέβα στις πορείες να μην περάσει ο νόμος πλαίσιο να επιστρέψουμε στις αίθουσες.Οι πορείες σταμάτησαν την αναθεώρηση του άρθρου 16 ε οι πορείες θα σταματήσουν το νόμο πλαίσιο.Σκέψου αν δεν υπήρχε ο νόμος πλαίσιο και η ναθεώρηση αν θα έχανες μαθήματα και αν οι αληθνοί εχθροί σου είναι η κυβέρνηση ή οι φοιτητές Η ΔΑΠ κατέβασε πλαίσιο μόνο την πρώτη φορά που έγινε η ΓΣ στις 16-1-2007 και τα αποτελέσματα ήταν: ΕΝΩΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ ΑΓΩΝΑ: 645 (ΠΑΣΠ-ΑΡΕΝΑ-ΠΚΣ) ΕΝΩΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ: 125 (ΡΑΣ-ΑΓ.ΚΙΝΗΣΕΙΣ-ΠΡ.ΓΕΝΟΒΑ) ΔΑΠ-ΝΔΦΚ: 524 Α/Λ: 13 Δηλαδή 645+125=770 Υπερ και 524 κατά (όχι 1000 υπέρ 500 κατά όπως έγραψες). Αυτό έγινε πρίν ακόμα αρχίσει η εξεταστική περίοδος και δεν νομίζω πως συνεχίζουν όλοι οι φοιτητές να θέλουν ακόμα την κατάληψη όπως θές να νομίζεις. Ενδεικτικά να σου πω πως στην τελευταία ΓΣ την Τρίτη 20/2 ψήφισαν όλοι και όλοι 540 άτομα (χωρίς να υπάρχει πλαίσιο κατά της κατάληψης). Από κει και πέρα δεν καταλαβαίνω με ποιό σκεπτικό νομίζεις πως όλος ο κόσμος συμφωνεί με τις δικές σου απόψεις και μου προτίνεις να κατέβω στους δρόμους. Επίσης συγγνώμη αλλά εγώ βλέπω μια χαρά να περνάνε οι νόμοι δεν καταλαβαίνω πως νομίζεις πως τους σταματούν οι καταλήψεις! Υ.Γ.: Άσχετη απορία: Το πλαίσιο κατάληψης στην ΑΣΟΕΕ όταν κατέβαινε η ΔΑΠ εφτανε τους 1000 υπέρ 500 κατά.Οότε τα 2/3 θέλαν κατάληψη Η ΑΣΟΕΕ 1500 φοιτητές έχει;
omnislash Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Ενδεικτικά να σου πω πως στην τελευταία ΓΣ την Τρίτη 20/2 ψήφισαν όλοι και όλοι 540 άτομα (χωρίς να υπάρχει πλαίσιο κατά της κατάληψης). ναι γιατί αν δεν υπάρχει πλαίσιο αντικατάληψης δεν κάθεται ο αλλος να ακούει τους φοιτητοπατέρες. Από κει και πέρα δεν καταλαβαίνω με ποιό σκεπτικό νομίζεις πως όλος ο κόσμος συμφωνεί με τις δικές σου απόψεις και μου προτίνεις να κατέβω στους δρόμους Δε νομίζω.30000 κόσμος έδιξε τις προθέσεις του , το ίδιο και οι Πνεπιστημακόι που σε ΕΜΠ και Παντειο το απόρριψαν το νομοσχέδιο.Πρόσεχε μην κατέβεις και φας τη ρετσινιά του αριστερού χαραμοφάη Επίσης συγγνώμη αλλά εγώ βλέπω μια χαρά να περνάνε οι νόμοι δεν καταλαβαίνω πως νομίζεις πως τους σταματούν οι καταλήψεις! Διαφωνώ.Το Πασόκ απεχώρησε αρα αναθεώρηση γιοκ που σημαίνει δε θα χεις φόβο μη σου φάει τη δουλειά κάποιοςαπόφοιτος ιΠ για 8 χρόνια ακόμα.Το 78 ο νόμος είχε ψηφιστεί αλλά οι διαδηλώσιε ανάγκσαν το θειο του Καραμανλή να τον παρει πίσω.Το ίδιο και το 91 που ΟΝΕΔΔΙΤΕΣ δολοφόνησαν τον Τεμπονέρα. Η ΑΣΟΕΕ 1500 φοιτητές έχει; Και στη Μεγάλη βρεταννία ψηφίζει το 25% των εγγεγραμμένων.Να μη βγάζει ευρωβουλευτές η βρεταννία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.