thief7710 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Και γω θα ειχα παρει το πτυχιο περισι αλλα το πηρα φετος...τι να γινει...κανεις και καποιες θυσιες για το γενικοτερο καλο. Εδω θα ειμαστε ολοι και θα γελαμε που παλι δεν θα βγει τπτ απο αυτη την ιστορια.Το ξερετε καλα οτι τους κλ@νετε μια μαντρα με τις καταληψεις.Το μονο που κανετε ειναι να γ@μ@τε τα σχεδια χιλιαδων παιδιων.Κανεις δεν σας ακουει και απο Σεπτεμβριο κιολας πιστευω θα εχουν ανοιξει ιδιωτικα πανεπιστημια. Δεν συμφωνω με την αναθεωρηση αλλα ουτε και με την καταληψη.Ισως επειδη ειμαι +1 εξαμηνο απο οτι εχει η σχολη μου και τωρα θα παω +2.Πιστευω οτι τους δινετε ενα ακομη καλο λογο για να φτιαξουν ιδιωτικα "Ελατε σε εμας και δεν θα εχετε καταληψεις"
sotirakis.net Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 At first, έχω μια μικρή δουλειά. Φτιάχνω site (http://www.dagiovanni.gr, http://www.pontikinet.gr, http://www.sotirakis.net ). Αν υπήρχαν ιδιωτικά, αντί να έδινα τα λεφτά στα νοίκια μου, θα τα έδινα στα δίδακτρα της ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ σχολής μου η οποία πιθανώς να άνηκε στον αξιότιμο κ. Κλεφτοκόκκαλη. At second, και εγώ ήθελα 3 μαθήματα και την πτυχιακή μου για να πάρω πτυχίο. Και δεν μπορείς να φανταστείς πόσο σε μαμάει η κατάληψη αν θέλω να γίνω καθηγητής στο δημόσιο. Αλλά επέλεξα ότι είναι σημαντικότερο να αργήσω τώρα 1 χρόνο από το να πρέπει μετά να πείσω το δημόσιο ότι ο απόφοιτος του ΙΠ Πληροφορικής δεν θα είναι καλύτερος από μένα απλά και μόνο επειδή βγήκε από το ΙΠ του κ. Κλεφτοκόκκαλη... Προσπαθώ με λίγα λόγια να κατοχυρώσω την αξία μου, τον μισθό μου και τα δικαιώματα μου απέναντι σε αποφοίτους 3ετών προγραμμάτων, ΙΕΚιτζήδες που νομίζουν ότι επειδή μάθανε το .ΝΕΤ γίνανε επιστήμονες και ερημιτζήδες που τελείωσαν ένα ΚΕΚ που συνεργαζόταν με κάποιο αγγλικό πανεπιστήμιο και οι οποίοι ερημιτζήδες θεωρούν ότι έχουν λάβει (και πρέπει να πληρώνονται) οσάν να είχαν σπουδάσει στην Αγγλία. ΑΝ τώρα όλα αυτά σας φαίνονται ουτοπία ή υπερβολή, δύο τινά μπορούν να ισχύουν : είτε εθελοτυφλείτε, είτε δεν ξέρετε πραγματικά πως έχουν τα πράγματα. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, πολύ ευχαρίστως να σας εξηγήσω. Κάποιος είπε να κόψω τον χαβαλέ και να οργανωθώ με δράσεις. Κάναμε και τις πορείες, κάναμε και τις εξορμήσεις μας, κάναμε και τις διαδηλώσεις μας, φάγαμε και τα δακρυγόνα στα Γιάννενα από τον αξιότιμο νομάρχη μας κ. Καχριμάνη, ε, φτάνει πια ! Ας ακούσουμε και λίγη μουσικούλα να χαλαρώσουμε ρε παιδιά να ηρεμήσουμε... Το αν θα γράψω μανιφέστο, believe me, δεν είναι ο στόχος μου. Ειδικεύομαι σε άλλες βλακείες. Αυτό όμως που είναι στόχος μου, είναι να πω τα πράγματα όπως τα βλέπω εγώ. Και αυτό τουλάχιστον μπορώ να το κάνω έχοντας ακούσει πλέον όλες τις απόψεις, έχοντας ζήσει τις πορείες, έχοντας συμμετάσχει στις καταλήψεις, έχοντας δει τις ειδήσεις, έχοντας ακούσει τους πολιτικούς... Για τον godlike, που θεωρεί τους καταληψίες αργόσχολους που ασχολούνται όλη μέρα με καφέ και τάβλι, απλά μια φράση : "lick my balls..." Αποδίδουν οι θυσίες ;;; Κανείς δεν ξέρει... Μπορεί όμως να μάθει αν τις τολμήσει. Τουλάχιστον θα έχει προσπαθήσει...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Σωτηράκη, το μόνο που προσπαθείς να πετύχεις, αγόρι μου, είναι να εξασφαλίσεις όσο το δυνατόν μικρότερο ανταγωνισμό για τις περίζηλες θέσεις του δημοσίου. Και αυτό, πίστεψέ με, ΚΑΘΟΛΟΥ δεν το κατακρίνω. Απλά, δεν μπορώ τις ιδεολογικές σάλτσες.
bandito Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Σωτηράκη, το μόνο που προσπαθείς να πετύχεις, αγόρι μου, είναι να εξασφαλίσεις όσο το δυνατόν μικρότερο ανταγωνισμό για τις περίζηλες θέσεις του δημοσίου. Και αυτό, πίστεψέ με, ΚΑΘΟΛΟΥ δεν το κατακρίνω. Απλά, δεν μπορώ τις ιδεολογικές σάλτσες. Έτσι. Στον ιδιωτικό τομέα, το που τελείωσες και αν ηταν ΕΜΠ, ΠΑ ή ΚΕΚ μπαρμπα μήτσου μικρή σημασία έχει. Η περίζηλη θέση στο δημόσιο που τα ξύνεις ολημερίς και πληρώνεσαι είναι η ταμπακιέρα. Τα υπόλοιπα είναι αυτο ακριβώς: Σάλτσες. edit: @sotirakis Καμία απο τις τρείς σελίδες που έγραψες δεν είναι valid (x)html (και ας το γράφουν). Όποτε καλό είναι να αναρωτηθείς τι σε κάνει εσένα επιστήμονα , πριν κατηγορήσεις σαν βλάκες όλους όσους τελειώνουν ΚΕΚ ή ξέρουν .NET.
mandate Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 ------------------------------------------------------
godlike Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 @sotirakis.net: Όπως τα καταφέρατε εσύ και οι ξυσταρχίδες ομοϊδεάτες σου έχουμε φτάσει να μαθαίνουν περισσότερα στα ΙΕΚ παρά εμείς αφού πολύ απλά δεν γίνετε ποτέ μάθημα λόγω καταλήψεων. Εσείς υποβαθμίζετε την παιδεία από τις αποφάσεις σας να κλείσετε 1 βδομάδα νωρίτερα τα χριστούγεννα μέχρι τις καταλήψεις σας. Και έλα να μου αποδείξεις ότι δεν είναι αργόσχολοι οι ομοϊδεάτες σου όταν τους βλέπω να την έχουν αράξει με τα κεφεδάκια τους και τις σκατοαθλητικές εφημερίδες τους. Σωτηράκη, το μόνο που προσπαθείς να πετύχεις, αγόρι μου, είναι να εξασφαλίσεις όσο το δυνατόν μικρότερο ανταγωνισμό για τις περίζηλες θέσεις του δημοσίου. Και αυτό, πίστεψέ με, ΚΑΘΟΛΟΥ δεν το κατακρίνω. Απλά, δεν μπορώ τις ιδεολογικές σάλτσες. +1
mandate Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 μπά είναι θέμα θέλησης,μπορεί αρκετοί που έχουν βγάλει αει να τρέμουν - να γίνονται ρόμπες από έναν που έχει βγάλει ΙΕΚ , γιατί πολύ απλά δέν επαναπαύθηκε και ακολούθησε αυτό που του βγάζει το καλύτερο του εαυτό.
Lucifer Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 At first, έχω μια μικρή δουλειά. Φτιάχνω site (www.dagiovanni.gr, www.pontikinet.gr, www.sotirakis.net ). Αν υπήρχαν ιδιωτικά, αντί να έδινα τα λεφτά στα νοίκια μου, θα τα έδινα στα δίδακτρα της ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ σχολής μου η οποία πιθανώς να άνηκε στον αξιότιμο κ. Κλεφτοκόκκαλη. Ε δν είναι και καλή φάση βέβαια να σκας νοίκια για να κλείνουν άσχετοι τη σχολή.
KWSN_Men Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Θυμάμαι πριν αρκετό καίρό ότι όλο το νταβαντούρι γίνεται για τις θεσούλες στο δημόσιο. Πέσανε να με φάνε οι ιδεολόγοι. Τώρα πια το παραδέχονται. Οι καταληψίες χαρακτηρίζουν βολεμένους τους αντιφρονούντες γιατί μπορεί να τους χαλάσουν το δικαίωμα στο βόλεμα. Γαμώ τις φάσεις. Τρε σουρεάλ.
parsifal Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 ...Οι καταληψίες χαρακτηρίζουν βολεμένους τους αντιφρονούντες γιατί μπορεί να τους χαλάσουν το δικαίωμα στο βόλεμα... Πόθεν προκύπτει αυτό το συμπέρασμα...;
KWSN_Men Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Από προλαλήσαντα. Και όχι μόνο. Όλο το νταβαντούρι γίνεται για τα επαγγελματικά δικαιώματα ως αυτά αναγνωρίζονται από το μισητό αλλά πάντα ποθητό δημόσιο.
babyboy Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Εγω αδυνατω να καταλαβω ολους αυτους τυπου sotirakis (ενταξει, καθενας με τις αποψεις του), αλλα τι ειναι τα πανεπιστημια που θα ειναι μονο δημοσια? Η ελληνικη κυβερνηση εχει στην Ελλαδα την αντιπροσωπεια της γνωσης? Αποκαλεις αχρηστους αυτους που σπουδασαν σε ιδιωτικα πανεπιστημια? ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟλος ο κοσμος ειναι ηλιθιος εκτος απο εμας, τους Ελληνες, που ειμαστε ανωτεροι, και ξερουμε, και ακομα ανωτεροι ειστε εσεις, που κανετε τις καταληψεις, γιατι 'εσεις ξερετε' και ολοι οι αλλοι ειμαστε ζωα. Οταν με το καλο βγεις στην αγορα εργασιας και αν εισαι ειλικρινης με τον εαυτο σου τα ξαναλεμε
parsifal Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 KWSN_Men, πρέπει να παραδεχτείς ότι το δείγμα είναι φτωχό για να βγάλεις γενικευμένο συμπέρασμα. Όσο για το δημόσιο, δεν είναι αυτό καθεαυτό μισητό. Μισητή είναι η στρεβλή κατάσταση της αγοράς εργασίας, της έλλειψης νομοθεσίας που να ενθαρρύνει την ιδιωτική πρωτοβουλία και την ανάπτυξη. Δεν είναι όλοι οι καταληψίες οπαδοί γνωστών κοινοβουλευτικών και μη πολιτικών χώρων με παλαιολιθική ιδεολογία. Υπάρχουν και πιο προσγειωμένα άτομα, που πιστεύουν απλά ότι: 1. Η παιδεία δε μπορεί να είναι εμπόρευμα και μόνο το κράτος μπορεί να εγγυηθεί θεσμικά για τη σωστή παροχή της. 2. Είναι κοροϊδία από τη μία το κράτος να μην έχει στηρίξει τόσα χρόνια με όλες του τις δυνάμεις τη Δημόσια Παιδεία ώστε να φτάσει στο 100% των δυνατοτήτων της και από την άλλη να δεχόμαστε de facto ότι το σύστημα είναι ανεπαρκές και πρέπει να το ανταλλάξουμε με κάτι άλλο.
sotirakis.net Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Η απογόητευση σε όλο της το μεγαλείο... Εγώ σας μιλάω για εργασιακά δικαιώματα και ο moderator μου ανταπαντάει ότι οι σελίδες που φτιάχνω δεν είναι valid xhtml !!! Ήμαρτον δηλαδή ! Fuck me sideways. Εγώ σου λέω να αντιταχθούμε σε όσους μας μαμάνε και ε΄συ μου μιλάς για validation στις σελίδες μου... Άστο ρε μεγάλε, ασχολήσουμε το moderating γιατί δεν κάνεις για εκπαιδευτικές συζητήσεις.... Κρατήσατε μόνο την αναφορά στο δημόσιο και παραλείψατε εντέχνως όλα τα άλλα. ! θεωρείτε τους καταληψίες αργόσχολους επειδή πίνουν καφέδες και διαβάζουν αθλητικές εφημερίδες, αλλά δεν θεωρείτε αργόσχολους όσους ασχολούνται με την φραπελιά και με την τρομολαγνία... Προσπάθησα να σας δώσω την άποψη μου για τις καταλήψεις. Την ακούσατε, την κατακρίνατε (σε μεγάλο ποσοστό), μου είπατε ότι και τα sites που φτιάχνω δεν είναι valid xhtml (οπότε τι ; Δεν είμαι επιστήμονας, δεν έχω δικαίωμα να κρίνω αυτούς που θα ανταγωνιστούν στην αγορά εργασίας ; ), ε, δεν παλεύεται άλλο. Ας ακολουθήσει ο καθένας τον δρόμο του. Over and out... :? edit ---- Γάμα το ρε Parsifal, αν κάποιος δεν θέλει να προσπαθήσει να ακούσει κάτι άλλο από αυτό που έχει καρφωμένο στο μυαλό του, δεν πρόκειται να το ακούσει ποτέ. Πάμε να συζητήσουμε για τον Ολυμπιακό, την πορεία του στην Ευρώπη και την φραπελιά καλύτερα !
Super Moderators Snoob Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 1. Η παιδεία δε μπορεί να είναι εμπόρευμα και μόνο το κράτος μπορεί να εγγυηθεί θεσμικά για τη σωστή παροχή της. Μην ακούω τέτοια ωραία. Υπάρχει ιδιωτική παιδεία στο δημοτικό, γυμνάσιο και λύκειο, δηλαδή στο υποχρεωτικό στάδιο. 2. Είναι κοροϊδία από τη μία το κράτος να μην έχει στηρίξει τόσα χρόνια με όλες του τις δυνάμεις τη Δημόσια Παιδεία ώστε να φτάσει στο 100% των δυνατοτήτων της και από την άλλη να δεχόμαστε de facto ότι το σύστημα είναι ανεπαρκές και πρέπει να το ανταλλάξουμε με κάτι άλλο. Δεν ανταλλάσσεις τίποτε. Δίνεις τη δυνατότητα στον Έλληνα να βρίσκει στη χώρα του αυτό που ήδη βρίσκει έξω. Τα έχουμε ξαναπεί αυτά, ή με γελά η μνήμη μου. Κάτι καινούργιο; edit: βρε Σωτηράκη, με σχόλια του στυλ "lick my balls" και "fuck me sideways" διαμαρτύρεσαι για το επίπεδο της κουβέντας;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.