Προς το περιεχόμενο

Κατάληψη και μετά?

Melissa_virus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φοράω τα λευκά μου γάντια και αρχίζω :

Παραλαμβάνω τα συγχαρητήρια και αναφωνώ 3 ζήτω στην μνήμη όλων αυτών των φοιτητών και των φοιτητριών Πληροφορικής που έλιωσαν τους κώλους τους μπροστά σε ένα PC να βρουν που σκατά χτυπάει αυτό το γαμημένο bash error.

Ταυτόχρονα, αναθεματίζω και εύχομαι ταχείαν αποστολήν εις τον βόθρο του δήμου σε όλους αυτούς που κοιτάνε μόνο τον κώλο τους και έχουν για όλα άποψη...

Επίσης εύχομαι σύντομη αποδήμηση εις τόπον χλοερόν σε όλους αυτούς που σέρνονται σε πράσινα, κόκκινα και μπλε υπόγεια και σκέφτονται τις ατάκες που θα πουν σε όλους τους άλλους...

Να μην ξεχάσω να δώσω και έναν πατριωτικό χαιρετισμό με ανοιχτή την παλάμη και ψηλά το χέρι σε όλα τις τρομολάγνες και φιλομπατσικές μύξες-υπανθρώπους, που βλέπουν παντού αναρχικούς-κουκουλοφόρους-γνωστούς-αγνώστους και δεν καταλαβαίνουν ότι ο μόνος επικίνδυνος σε αυτήν την ζωή είναι ο οκνηρός εαυτός τους που βαριέται να κουνήσει τον κώλο του και απλά κατηγορεί ΟΤΙ και αν γίνεται...

Η ζωή μας δεν καταστρέφεται από τις καταλήψεις.

Καταστέφεται από μπάτσους σε μορφή ζαρντινιέρας, από πολιτικούς-χαμαιλέοντες που μεταμορφώνονται σε ότι τους βολεύει και έχει περισσότερους ψήφους...

Καταστρέφεται από όλους αυτούς που δεν διεκδικούν όσα δικαιωματικά τους ανήκουν και στήνουν κώλο (αναγκάζονται να πληρώνονται λιγότερο, δεν έχουν ασφάλιση) στα αφεντικά τους, από όλα εκείνα τα άτομα που θεωρούν ότι μια εξεταστική είναι πιο σημαντική από την υπόλοιπη ζωή τους. Ξεχνάνε αυτά τα άτομα ότι είναι πιο σημαντικό να διεκδικήσουν ΤΩΡΑ να έχουν καλύτερες συνθήκες εργασίας και αμοιβής παρά να γίνουν υπάλληλοι και τότε να θυμηθούν τι δικαιούνται...

Δεν έχουμε κοστίσει σε κανέναν την εξεταστική. Έχουμε συναποφασίσει μαζί με τους συμφοιτητές μας να δράσουμε. Και αν η δράση αυτή απαιτεί κάποιες θυσίες, τότε συνειδητά τις κάνουμε. Αυτό που δεν κάνουμε είναι να παρακολουθούμε τις εξελίξεις και να μένουμε άπραγοι, όπως κάνουν πολλοί...

Και πράγματι κάνουμε χαβαλέ. Γιατί είμαστε νέα παιδιά και το γουστάρουμε ! Δεν έχουμε γεράσει πριν την ώρα μας, ούτε έχουμε καεί με το "πολύ την Κυριακή" και το "παρά 5".

Κατά τα άλλα, Gorgoth πέρνα μια βόλτα και θα τα πούμε από κοντά :-D !

Α ! Και να μην ξεχάσω ! Τετάρτη και Πεμπτη κάνω πρόγραμμα εγώ !

Είμαι εκεί που λέει στο πρόγραμμα εκπομπών "Sex, rock και πάλι sex !"

Αυτάάάά !

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

[offtopic]

Δεν έχουμε κοστίσει σε κανέναν την εξεταστική. Έχουμε συναποφασίσει μαζί με τους συμφοιτητές μας να δράσουμε. Και αν η δράση αυτή απαιτεί κάποιες θυσίες, τότε συνειδητά τις κάνουμε.

Sorry, αλλά έφτασα στο σημείο όπου τα έχω ακούσει όλα. Οκ λοιπόν, έστω οτι δεν κοστίζετε σε κανέναν τίποτα. Έστω λέμε.

Η τρίτη πρόταση ακυρώνει την πρώτη ή μου φαίνεται;

Και χωρίς παρεξήγηση, δεν αναφέρομαι σε εσένα προσωπικά, αναφέρομαι σε όσους έχουν καταντήσει να ζητούν και τα ρέστα από όσους, για τον χ-ψ-β, λόγο γουστάρουν και θέλουν να κάνουν μάθημα ή να δώσουν.

Δεν αντιλέγω, να κάνετε την επανάστασή σας, να αντιδράσετε, αλλά ταυτόχρονα να είστε έτοιμοι να αποδεχτείτε και τον αντίλογο. Δεν ξέρω τί γίνεται στη σχολή σου, αλλά δεν είναι δυνατόν (παίρνοντας ένα -εντελώς τυχαίο- παράδειγμα που πιστεύω πως ανταποκρίνεται -ίσως όχι στην Πληροφορική Ιωαννίνων- αλλά στην πλειοψηφία των σχολών) 60-100-200 το πολύ άτομα τα οποία διαματύρονται (ασχέτως αν ελάχιστοι εξ'αυτών γνωρίζουν το γιατί -πραγματικά- διαμαρτύρονται) και μιλούν για πολιτικούς, τρομονόμους, χούντες κ.ο.κ. να στερούν εξεταστικές και εξάμηνα σε χιλιάδες φοιτητές με το έτσι θέλω. Just my 2c.

[/offtopic]

Στο θέμα τώρα, καλή προσπάθεια. Ένας επιπλέον server σε υψηλότερη ποιότητα θα ήταν καλή ιδέα.

Δημοσ.

Το θέμα είναι να κάνετε κατάληψη αν έχει αποφασιστεί από όλους σας,αλλά τωρα να βάζετε και ραδιόφωνο και να κάνετε χαβαλέ δεν ακούγεται και πολύ σωστό, αφενός γιατί δείχνει ότι δεν καταλαβαίνεις τη κρισημότητα της κατάστασης στην οποία βρισκόμαστε σαν παιδεία, αφετέρου λέγοντας μαλακίες στο ραδιόφωνο (όπως εσύ ανέφερες) χάνεις την ευκαίρια να κάνεις κάτι πιο παραγωγικό. Να στέιλεις κάποιες επιστολές, να διοργανώσεις κάποιες πορειές. Ποτέ δεν κατάλαβα το λόγο ύπαρξης των ραδιοφώνων στις καταλήψεις. ΑΝ πραγματικά ξέρεις γιατί κάνεις κατάληψη μη το ρίχνεις στο χαβαλέ.

Επίσης δεν έχω καεί με το Πολύ τη Κυριακή και το παρά 5, και από τη στιγμή που ήρθες εδώ να μας κάνεις διαφήμιση του ραδιοφώνου σου μην μας τη λες και από πάνω...

Δημοσ.

Παραλαμβάνω τα συγχαρητήρια και αναφωνώ 3 ζήτω στην μνήμη όλων αυτών των φοιτητών και των φοιτητριών Πληροφορικής που έλιωσαν τους κώλους τους μπροστά σε ένα PC να βρουν που σκατά χτυπάει αυτό το γαμημένο bash error.

Ταυτόχρονα, αναθεματίζω και εύχομαι ταχείαν αποστολήν εις τον βόθρο του δήμου σε όλους αυτούς που κοιτάνε μόνο τον κώλο τους και έχουν για όλα άποψη...

Επίσης εύχομαι σύντομη αποδήμηση εις τόπον χλοερόν σε όλους αυτούς που σέρνονται σε πράσινα, κόκκινα και μπλε υπόγεια και σκέφτονται τις ατάκες που θα πουν σε όλους τους άλλους...

Να μην ξεχάσω να δώσω και έναν πατριωτικό χαιρετισμό με ανοιχτή την παλάμη και ψηλά το χέρι σε όλα τις τρομολάγνες και φιλομπατσικές μύξες-υπανθρώπους, που βλέπουν παντού αναρχικούς-κουκουλοφόρους-γνωστούς-αγνώστους και δεν καταλαβαίνουν ότι ο μόνος επικίνδυνος σε αυτήν την ζωή είναι ο οκνηρός εαυτός τους που βαριέται να κουνήσει τον κώλο του και απλά κατηγορεί ΟΤΙ και αν γίνεται...

Καταστέφεται από μπάτσους σε μορφή ζαρντινιέρας, από πολιτικούς-χαμαιλέοντες που μεταμορφώνονται σε ότι τους βολεύει και έχει περισσότερους ψήφους...

Καταστρέφεται από όλους αυτούς που δεν διεκδικούν όσα δικαιωματικά τους ανήκουν και στήνουν κώλο (αναγκάζονται να πληρώνονται λιγότερο, δεν έχουν ασφάλιση) στα αφεντικά τους, από όλα εκείνα τα άτομα που θεωρούν ότι μια εξεταστική είναι πιο σημαντική από την υπόλοιπη ζωή τους. Ξεχνάνε αυτά τα άτομα ότι είναι πιο σημαντικό να διεκδικήσουν ΤΩΡΑ να έχουν καλύτερες συνθήκες εργασίας και αμοιβής παρά να γίνουν υπάλληλοι και τότε να θυμηθούν τι δικαιούνται...

Δεν έχουμε κοστίσει σε κανέναν την εξεταστική. Έχουμε συναποφασίσει μαζί με τους συμφοιτητές μας να δράσουμε. Και αν η δράση αυτή απαιτεί κάποιες θυσίες, τότε συνειδητά τις κάνουμε. Αυτό που δεν κάνουμε είναι να παρακολουθούμε τις εξελίξεις και να μένουμε άπραγοι, όπως κάνουν πολλοί...

Και πράγματι κάνουμε χαβαλέ. Γιατί είμαστε νέα παιδιά και το γουστάρουμε ! Δεν έχουμε γεράσει πριν την ώρα μας, ούτε έχουμε καεί με το "πολύ την Κυριακή" και το "παρά 5".

Αυτάάάά !

σιγα μην γραψεις και μανιφεστο ρε μεγαλε. χαλαρωσε λιγο απολυτως τιποτα

δεν κανεις ουτε εισαι καλυτερος απο αυτους που κατακρινεις.

Δημοσ.

Αυτάάάά !

Go get a job

Δημοσ.

Καλα αυτοι οι χιλιαδες που στερουνται το δικαιωμα τους να δωσουν εξετασεις απο 100-200 ατομα που ειναι οταν γινονται οι συνελευσεις;

Για καφε μαλλον ε;

sotirakis μπραβο για την προσπαθεια:-D

Δημοσ.

@the_maniac

είχαν ''διάβαμα'' τότε , ξέρεις ''πνευματική εργασία'', high class ΚΛΑΙΝΜΑΙΝ

πολύ συγκέντρωση , Hyperfocus κτλπ

είναι τόσο συγκεντρωμένοι , που δέ ξέρουν τί γίνεται στην σχολή τους !

Δημοσ.

Nαι ναι.....και καποιος αλλος απο το πολυ διαβασμα δεν πηρε γραμμη οτι ειχαμε χουντα:-D :-D :-D

Μου διαφευγει το ονοματακι του τωρα....ενας με μαυρα ειναι:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Για απάντα σε αυτό;

Μια φίλη δεν μπόρεσε να δώσει το μοναδικό μάθημα που χρωστάει το προηγούμενο εξάμηνο και από ότι φαίνεται ούτε και αυτό. Την έχουνε δεχτεί για μεταπτυχιακό και δεν μπορεί να πάει. Για πες μου τι απαντάς σε αυτήν την κοπέλα που περιμένει ένα χρόνο τώρα;;

Καταληψίες με καφέδες και τάβλι. Έχουν μαζευτεί όλοι οι αργόσχολοι και κάνουν κατάληψη. Κάνουν τον χαβαλέ τους τα παιδιά μην τα παρεξηγείτε αν δεν τον κάνουν τώρα που είναι νεα πότε θα τον κάνουν.

Δημοσ.

ανάθεμα άν τα πραγματικά προβλήματα στη ζωή είναι το άν θα ''χάσουμε''

μερικούς μήνες .

Δηλαδή όσοι πάνε στρατό και ''χάνουν'' 1χρόνο ή και 2.5[παλαιότερα]

τί πρέπει να κάνουν?

Ξεκολήστε λίγο και δείτε πιό μπροστά , πέρα από τη μύτη ...

Δημοσ.

godlike σου απανταω οτι σε οσα χρονια ημουν φοιτητης 2 χρονια εδωσα κανονικες εξεταστικες.

Ολες οι αλλες ή ειχαν χαθει ή ηταν διπλες.Καταλαβαινεις ποσο πισω σε παει αυτο.

Ποτε ομως δεν ειπα τιποτα.

Και γω θα ειχα παρει το πτυχιο περισι αλλα το πηρα φετος...τι να γινει...κανεις και καποιες θυσιες για το γενικοτερο καλο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...