Προς το περιεχόμενο

Κατάληψη και μετά?

Melissa_virus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
BTW, τόσο κακό είναι να παραδεχτείτε ορισμένα πράγματα; οτι πχ εκμεταλλεύεστε και υπερασπίζεστε το πανεπιστημιακό άσυλο (αν σύμφωνα με τη λογική μπορούν ποτέ να γίνουν και τα 2), το οποίο είναι "χώρος διακίνησης ιδεών" και την ίδια στιγμή κλείνετε τη σχολή. Λίγο τραγικός τρόπος υπεράσπισης του "χώρου διακίνησης ιδεών" δεν είναι; Εγώ μαζί σας για το άσυλο εννοείται. Να μην καταργηθεί ποτέ.

Συμφωνω μαζι σου για το οξυμωρο αυτό με το ασυλο.

Εμενα η ενσταση μου στην ολη υποθεση με το ασυλο ειναι η εξής:

Απ'ό,τι όλοι ξέρουμε γινεται καταχρηση αυτου του ασυλου. Κατα τη γνωμη μου λοιπον,αν το ασυλο υπαρχει για να βρισκουν τροπο καποιοι είτε να τα σπανε όλα μεσα στα πανεπιστημια ή για να κλείνουν τις σχολές παρά τις αντιρρήσεις των μισων, τότε μήπως καλύτερα να μην υπαρχει σαν θεσμός?

Δεν ειμαι κατα των καταλήψεων όταν υπαρχει σοβαρός λόγος όπως τώρα και όταν η μεγάλη πλέιοψηφία των φοιτητών μιας σχολής είναι υπερ,αλλα είναι λίγο αντιδημοκρατικό μια σχολή με1000 φοιτητες να κλεινει με 100 ή 200 ψηφους υπερ....

Δημοσ.

1000 - 200 = 800. Που βρίσκονται αυτοί οι 800 όταν παίρνονται αποφάσεις που αφορούν την σχολή τους, το μέλλον τους, την φοίτηση τους, το πτυχίο τους, τα λεφτά που θα ξοδέψουν για τα επόμενα χρόνια ;

Αν βρίσκονται για καφέ, ντροπή τους.

Αν πιστεύουν ότι δεν θα μπορέσουν να μιλήσουν, τότε αποποιούνται των ευθυνών τους. Μπορεί οι συνελεύσεις να μην παντού εύκολο να τις παρακολουθήσεις, αλλά αν ακουστεί μια φωνή λογικής,μια φωνή χωρίς κόκκινο-μπλε-πράσινο-μαύρο καπέλο, τότε σίγουρα θα βρει υποστηρικτές.

Η μεταφορά της ευθύνης σε λίγους και εκλεκτούς για τα τεκταινόμενα σε μια σχολή είναι ακόμη μια κατάκτηση των κομματικών παρατάξεων στα πανεπιστήμια... Η ευθύνη βρίσκεται σε όλους όσους μετέχουν με οποιονδήποτε τρόπο στην σχολή !

Αν πάλι βαριούνται, είναι ΚΑΙ αυτοί άξιοι της μοίρας τους...

*Το ποσοστό όσων εχουν φύγει από τις πόλεις που σπουδάζουν δεν αξίζει αναφοράς καθώς είναι πολύ μικρό σε σχέση με το συνολικό πλήθος φοιτητών μιας σχολής.

(Εχει γαμάτη συναυλία Jean Michel Jarre στην ΕΤ1. Δείτε την, αξίζει... Μιλάμε σε ταξιδεύει ο τύπος...)

Δημοσ.
(Εχει γαμάτη συναυλία Jean Michel Jarre στην ΕΤ1. Δείτε την, αξίζει... Μιλάμε σε ταξιδεύει ο τύπος...)

Προτιμώ τον Phillip Glass που ακούω στο PC μου... :)

Δημοσ.
Eγω λεω να κανουμε ενα poll ποσοι ειναι υπερ των καταληψεων. Λογικα δε πρεπει να ειναι πανω απο 10%.

Καλά μας δουλεύεις;

Ψηφίζουμε στις γενικές συνελεύσεις και η απόφαση βγαίνει από την πλειοψηφία.

Και τα επιχειρήματα τύπου αυτός που είναι υπέρ την κατάληψης θα πάει να ψηφίσει ενώ αυτός που είναι κατά δεν θα παραβρεθεί στην Γ.Σ. είναι τελείως άκυρα.

Δημοσ.
Η κατάληψή μας έχει πλέον και (internetικό) ραδιόφωνο !!!! :mrgreen:

Θέλετε να ακούσετε τα παιδιά της κατάληψης της Πληροφορικής Ιωαννίνων να δίνουν ρέστα και να κάνουν χαβαλέ ;

Βαρεθήκατε τις ξενέρωτες ραδιοφωνικές εκπομπές και τους άχαρους εκφωνητές ;

Θέλετε να ακούσετε μαλακίες on air ;

Τότε μπείτε στο uoiradio.wordpress.com, πατήστε το μαγικό κουμπάκι που λέει "Ακούστε μας Live" και απολαύστε μας !!!!

Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε απ'ευθείας add το url http://195.130.121.128:8000/ στο winamp.

Έχετε κοστίσει την εξεταστική σε ένα σορό άτομα ο χαβαλές σας έλειπε. Συγχαρητήρια.

Δημοσ.
sotirakis.net μια ερωτηση!

Μονο απο internet παιζει να ακουσω?Γιατι ειμαι γιαννενα θελω να σας ακουσω αν ειστε fm..

μαζοχισμος ε? οχι και στα fm οι τζεδες! καλος ο χαβαλες απο νετ αλλα οχι και στα fm! :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...