Melissa_virus Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 dkangel000039 ΣΤΕΦ είμαι... Και πίστεψε με έχει βγει ήδη η απόφαση από το Συμβούλιο του ΤΕΙ για μια εξεταστική (Από όποιους αποτελείτε. 2,3 φοιτητές και 5,6 καθηγητές.)... Τώρα αν αυτό αλλάξει στην πορεία μακάρι. Αλλά η απόφαση έχει ήδη βγει είτε το θες είτε όχι. Και δεν αναφέρομαι για το τι λέγαμε στην καραγκιοζοσυνελεύσεις μας, μια και ήμουν παρούσα. Άλλοι αποφασίζουν. Επίσης όπως θα ξέρεις το ΤΕΙ έκλεισε την εβδομάδα των εργαστηρίων Τετάρτη 8 το βράδυ. Και όσοι γράφανε Πέμπτη και Παρασκευή, δεν δώσανε. Τώρα αν έτυχε κάποιοι φοιτητές να είχανε τα εργαστήρια τους αυτές της μέρες τότε είναι τυχεροί. Εγώ το last εργαστήριο μου το είχα Πέμπτη. Και από όσο ξέρω δεν πρόκειται να χαθεί. Θα βγει ανακοίνωση για το πότε θα δοθούν τα χαμένα. Και αυτά που λέω δεν τα λέω τυχαία… Γνωρίζω ότι στις συνελεύσεις λέγανε ότι δεν θα χαθεί η εξεταστική… Αλλά, άλλο τι λένε οι φοιτητές και άλλο τι λένε αυτοί που διοικούν τα ΤΕΙ. Από μεγάλο κεφάλι του ΤΕΙ… μια εξεταστική θα γίνει… Έχει ήδη περάσει και αποφασιστεί από το συμβούλιο. Εκτός και αν γίνει καμιά μικρή κατάληψη πάλι και αναγκαστούν να μας δώσουν 2. Και στο ίντερνετ άμα κοιτάξεις το πρόγραμμα που ανέβασαν για το Πληροφορικής είναι: Πρόγραμμα Β εξεταστικής εαρινού Εξαμήνου Σεπτέμβριος 2006 .
Jimmy_BlinD Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Chiapas είναι αυτόνομοι εξεγερμένοι , τα EAAK , με άλλη εννοια εννοούν την ανεξαρτησία αλλά τέλωςπάντων... Όσο για τον χρήστη admin.iekep , θα έλεγα πως μερικά πράγματα τα ισοπέδωσε εντελώς... Ποια μύκονο και @ηδείες... , ο καθένας αφού η κατάληψη έχει σταματήσει , μπορεί να πάει όπου θέλει και να κάνει ότι θέλει. Κανείς δν τον αναγκάζει να κάνει κάτι... Το νομοσχέδιο αν περάσει , αφού πρώτα διασφαλιστούν όλες οι εξεταστικές και τελειώσουν τα πηγαδάκια τύπου "Χάσαμε την εξεταστική , πάει το πτυχίο που το ήθελα τώρα κλπ." , θα αρχίσουν πιο μαζικές , πιο δυναμικές ενέργειες. Ο καθένας ας κρίνει την κατάσταση και ας συμμετέχει σε καμία συνέλευση... theomen , δεν έχεις και απόλυτο άδικο με τον ατομικισμό που προτείνεις αλλά μπορεί να υπάρξει και η άλλη λύση... να ενημερώνεται ο καθένας πολυπλεύρως, συμμετέχοντας σε συνελεύσεις και πορείες (γιατί η μόνη ενημέρωση που βλέπω εγώ μέχρι σήμερα είναι μέσω της sportday... )και παράλληλα να μεριμνά έτσι ώστε να αφοσιώνεται στα μαθήματά του , να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του και να τελειώνει όσο πιο γρήγορα μπορεί γιατί όντως η ελληνική παιδεία δεν βγάζει και ότι το καλύτερο... Βέβαια , δέν είμαστε όλοι Λάτσηδες οπότε ένα μεταπτυχιακό στο εξωτερικό που προτείνεις απ ότι κατάλαβα , δεν είναι οικονομικά εφικτό για αρκετούς απο εμάς. Τα φοιτητόπαιδα δεν χρειάζεται να καταντήσουν σαν την παιδεία μας , σίγουρα αξίζουν κάτι καλύτερο και γι αυτό γίνονται προσπάθειες , με όσα εμπόδια , δυσχέρειες κ αν υπάρχουν απο διάφορους φορείς και σκ@τ@νθρώπους !
admin.iekep Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 ποιός ήρθε ??? :D:DΒΑΝ? τι είναι αυτό? να σου κάνουμε ένα για πείραμα? αυτο δεν το σχολιαζω καθολου γιατι δεν ειναι ΔΙΚΗ μου αρμοδιοτητα να το κρινω το ποιος εγω μια προταση εκανα επειδη βλεπω πολλους χρηστες που το λενε και οι ιδιοι στην υπογραφη τους αλλα και στα λεγομενα τους οτι ειναι αλλοι. καλώς ήλθατε στην ελληνική πραγματικότητα έλληνες φοιτητές. Τίποτα όσοι πραγματικά θέλετε να σπουδάσετε μείνετε μακριά από καταλείψεις και κοιτάξτε μόνο τον εαυτό σας πως θα ξεμπλέξετε πιο γρήγορα από αυτό το χάος που λέγεται ελληνική παιδεία. Βρείτε κάποιον από αυτούς του λίγους καθηγητές που νοιάζονται ' date='συνεργαστείτε μαζί τους και αποχωρήστε με το πτυχίο ρίχνοντας μια μούντζα σε όλους τους υπόλοιπους. [/quote'] σε αυτο δεν διαφωνω καθολου με τα λεγομενα σου.
admin.iekep Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Chiapas είναι αυτόνομοι εξεγερμένοι ' date=' τα EAAK , με άλλη εννοια εννοούν την ανεξαρτησία αλλά τέλωςπάντων... Όσο για τον χρήστη [b']admin.iekep[/b] , θα έλεγα πως μερικά πράγματα τα ισοπέδωσε εντελώς... Ποια μύκονο και @ηδείες... , ο καθένας αφού η κατάληψη έχει σταματήσει , μπορεί να πάει όπου θέλει και να κάνει ότι θέλει. Κανείς δν τον αναγκάζει να κάνει κάτι... Το νομοσχέδιο αν περάσει , αφού πρώτα διασφαλιστούν όλες οι εξεταστικές και τελειώσουν τα πηγαδάκια τύπου "Χάσαμε την εξεταστική , πάει το πτυχίο που το ήθελα τώρα κλπ." , θα αρχίσουν πιο μαζικές , πιο δυναμικές ενέργειες. Ο καθένας ας κρίνει την κατάσταση και ας συμμετέχει σε καμία συνέλευση... theomen , δεν έχεις και απόλυτο άδικο με τον ατομικισμό που προτείνεις αλλά μπορεί να υπάρξει και η άλλη λύση... να ενημερώνεται ο καθένας πολυπλεύρως, συμμετέχοντας σε συνελεύσεις και πορείες (γιατί η μόνη ενημέρωση που βλέπω εγώ μέχρι σήμερα είναι μέσω της sportday... )και παράλληλα να μεριμνά έτσι ώστε να αφοσιώνεται στα μαθήματά του , να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του και να τελειώνει όσο πιο γρήγορα μπορεί γιατί όντως η ελληνική παιδεία δεν βγάζει και ότι το καλύτερο... Βέβαια , δέν είμαστε όλοι Λάτσηδες οπότε ένα μεταπτυχιακό στο εξωτερικό που προτείνεις απ ότι κατάλαβα , δεν είναι οικονομικά εφικτό για αρκετούς απο εμάς. Τα φοιτητόπαιδα δεν χρειάζεται να καταντήσουν σαν την παιδεία μας , σίγουρα αξίζουν κάτι καλύτερο και γι αυτό γίνονται προσπάθειες , με όσα εμπόδια , δυσχέρειες κ αν υπάρχουν απο διάφορους φορείς και σκ@τ@νθρώπους ! Φιλε μου επειδη δεν ειμαι φοιτητης δεν μπορω να εχω αποψη οσο εσεις που ειστε απλα επειδη ανηκω σε διοικητικο προσωπικο σχολης επετρεψε μου να σου πω οτι στην μυκονο και στα αλλα νησια υπηρχαν φοιτητες που δεν συμμετεχαν στις καταληψεις βεβαια αλλα υπηρχαν και συνδικαλιστες φοιτητες κατα την περιοδο των καταληψεων γιατι σιγα αν αυτοι χανανε τις διακοπες τους οπως αυτοι που τις κανουν τωρα και διαβαζουν για την εξεταστικη. Δεν ειπα ποτε οτι το νομοσχεδιο ειναι καλο/κακο ουτε οι καταληψεις αν ειναι κακες/καλες ουτε θελω να γινουμε οπως οι ξενοι να πληρωνουμε χωρις να μαθαινουμε γιατι ναι να πληρωσω αν ειναι να μαθω οπως κανουν οι φοιτητες μας στο εξωτερικο διοτι εκει φιλε μου μαθαινεις εκτος απο το να πληρωνεις που δεν ισχυει παντα αυτο αν δεν εχεις την δυνατοτητα να πληρωσεις αλλα εισαι καλος σε κρατανε και σε πληρωνουν μακαρι να βρισκοτανε μια φορμουλα να ειχαμε ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ και ΙΣΑΞΙΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ. Δεν εχω ισοπεδωσει τιποτα οτι ειπα ισχυει και αν ειναι αληθεια θα το δειτε λιαν συντομα εγω απλα σας ενημερωσα πριν βρεθειτε προ εκπληξεως γιατι οπως το εχουν πει καποιοι στην ελλαδα βρισκεστε οχι σε αλλη χωρα και αν καποιοι νομιζουν οτι θα σταματησουν αυτο το νομοσχεδιο για την παιδεια και αλλα πολλα που ειναι εντολες των "ευρωπαιων" εταιρων μας τοτε δεν εχω να πω τιποτα καλη πιστη.
theomen Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Βέβαια ' date=' δέν είμαστε όλοι Λάτσηδες οπότε ένα μεταπτυχιακό στο εξωτερικό που προτείνεις απ ότι κατάλαβα , δεν είναι οικονομικά εφικτό για αρκετούς απο εμάς. Τα φοιτητόπαιδα δεν χρειάζεται να καταντήσουν σαν την παιδεία μας , σίγουρα αξίζουν κάτι καλύτερο και γι αυτό γίνονται προσπάθειες , με όσα εμπόδια , δυσχέρειες κ αν υπάρχουν απο διάφορους φορείς και σκ@τ@νθρώπους ![/quote'] συγνώμη αν έδωσα λάθος εντύπωση αλλά εγώ δεν πρότεινα να την κάνετε για εξωτερικό αν και είναι μια εμπειρία γιατί βλέπεις πως είναι να δουλεύει σωστά το εκπαιδευτικό σύστημα.Έχει και στην Ελλάδα καλά μεταπτυχιακά αλλά άμα δεν έχεις τα conne δύσκολα τα πράγματα (αυτό πάει στο να βρείτε ένα καλό καθηγητή να συνεργαστείτε). Δυστυχώς στην Ελλάδα για να πάρει κάποιος πτυχίο σε μια αξιοπρεπή σχολή θα πρέπει εκτός από τα μαθήματα και τις εξετάσεις να αντιμετωπίσει καταλήψεις, απεργίες ,κομματόσκυλα ,γραμματείες , κομπλεξικούς καθηγητές και ότι άλλο μπορεί να σκεφτεί κανείς. Ε πολλοί και με το δίκιο τους τα παρατάνε γιατί πλέον το πτυχίο για αυτούς φαντάζει γολγοθάς. Αλλά αυτοί που πεισμώνουν και τελειώνουν μαγκιά τους, για μένα είναι ανώτεροι από όσους τελειώνουν έξω και κάνουν 3 χρόνια και καλά κάνει το Δικατσά και δεν τους αναγνωρίζει (αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία)
admin.iekep Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 συγνώμη αν έδωσα λάθος εντύπωση αλλά εγώ δεν πρότεινα να την κάνετε για εξωτερικό αν και είναι μια εμπειρία γιατί βλέπεις πως είναι να δουλεύει σωστά το εκπαιδευτικό σύστημα.Έχει και στην Ελλάδα καλά μεταπτυχιακά αλλά άμα δεν έχεις τα conne δύσκολα τα πράγματα (αυτό πάει στο να βρείτε ένα καλό καθηγητή να συνεργαστείτε). Δυστυχώς στην Ελλάδα για να πάρει κάποιος πτυχίο σε μια αξιοπρεπή σχολή θα πρέπει εκτός από τα μαθήματα και τις εξετάσεις να αντιμετωπίσει καταλήψεις, απεργίες ,κομματόσκυλα ,γραμματείες , κομπλεξικούς καθηγητές και ότι άλλο μπορεί να σκεφτεί κανείς. Ε πολλοί και με το δίκιο τους τα παρατάνε γιατί πλέον το πτυχίο για αυτούς φαντάζει γολγοθάς. Αλλά αυτοί που πεισμώνουν και τελειώνουν μαγκιά τους, για μένα είναι ανώτεροι από όσους τελειώνουν έξω και κάνουν 3 χρόνια και καλά κάνει το Δικατσά και δεν τους αναγνωρίζει (αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία) καλο φιλε μου ειναι να μην εισαι τοσο απολυτως γιατι αν ο αλλος θελει να κανει καριερα ξερεις παρα πολυ καλα οτι σε πολυεθνικες εταιρειες αλλα και μεγαλες ελληνικες το χαρτι των ελληνικων πανεπιστημιων/σχολων δεν μετραει οπως ενα ξενου ειτε ειναι μαστερ ειτε ειναι οτιδηποτε και δεν λεω για πανεπιστημια π.χ βουλγαρια , ρουμανια αλλα για αγγλια , γερμανια , γαλλια κ.α σιγουρα οποιος το βγαζει στην ελλαδα ειναι ηρωας και δεν τα παραταει αλλα οχι οτι εχει και τοσο αξια πιστεψε στο λεει ενας ο οποιος εχει φαει καποια χρονια στα θρανια και τι καταλαβε? αστο... στην σημερινη ζωη φιλε μου (εργασια) μετραει να εχεις ΔΥΝΑΤΟ ΧΑΡΤΙ στα χερια σου , ΕΜΠΕΙΡΙΑ στο αντικειμενο σου και το κυριοτερο να ξερεις να ΠΟΥΛΑΣ τον εαυτο σου.
theomen Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 κανείς δεν είπε ότι τα χαρτιά του εξωτερικού δεν μετράνε. Το βλέπω από τον μένα που έχω λιώσει κοντά ένα χρόνο non-stop μπροστά από το pc να γράφω κώδικα και reports. Αντέ σε λιγότερο από μήνα την κάνω και εγώ με το χαρτάκι μου ρίχνω και μια μούτζα που με πατήσανε σα σκουλίκι ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ....
Jimmy_BlinD Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 admin.iekep, η πίεση που δεχόμαστε καθημερινά απο την ευρώπη και τους συνιφασμένους σε αυτή παράγοντες είναι πολύ μεγάλη. Το γεγονός όμως αυτό δεν αναιρεί την κίνηση της ελληνικής κυβέρνησης να ισχυροποιήσει τον έλληνα πτυχιούχο και να τον κάνει περισσότερο ανταγωνιστικό στη διεθνή αγορά. Η ελληνική παιδεία θεωρείται μέχρι στιγμής δημόσια αλλά δεν είναι!! Τους υπόλοιπους ευρωπαίους τους ενδιαφέρει το είναι και όχι το φαίνεσθαι όπως εμάς τους έλληνες. Εδώ ο καθένας έχει σκοπό να πάρει πτυχίο για να βρεί μια δουλειά. Δηλαδή ο κοινός έλληνας φοιτητής έχει φανταστεί πτυχίο (σαν χαρτί μόνο) + μεταπτυχιακό = σίγουρη δουλεία. Αυτή η νοοτροπία μας ξεχωρίζει απο τις υπόλοιπες και σαφώς πιο ανταγωνιστικές χώρες. Άλλωστε ένα απο τα αγαπημένα μου συνθήματα και πάνσοφο για την ελληνική πραγματικότητα είναι : "Τα πτυχία copies κτώνται" !!! Στην ελλάδα , επειδή οι βάσεις , οι θεμελιώδεις βάσεις δεν έχουν τοποθετηθεί σωστά , οι κινήσεις που πάνε να γίνουν τώρα απο την κυβέρνηση είναι εντελώς λανθασμένες και πρέπει με κάθε τρόπο να εμποδιστούν. To θέμα είναι πως η ευρώπη θέλει το αποτέλεσμα και όχι τον τρόπο , τον τρόπο μπορούμε να τον καθορίσουμε και σαν χώρα. Και αυτό προσπαθούμε να τροποποιήσουμε... Βέβαια απο τη στιγμή που υπάρχουν κερδοσκοπικές τάσεις αλλά και η τάση της κινεζοποίησης των επερχόμενων πτυχιούχων φοιτητών , το όλο σκηνικό χαραγμένο στην φαντασία του κάθε φοιτητή , σκιαγράφεται ως μια ουτοπία. Γι'άυτό άλλωστε και τόσες φωνές,αντιδράσεις,προβοκάτσια,ίντριγγες κλπ. Απ την άλλη υπάρχουν και οι τυπάδες της Sportday εποχής , αυτοί που έχουν τις πλάτες λόγω των μπαμπάκηδων τους και είναι σίγουρο πως κάτι θα έχουν να φάνε. Οι υπόλοιποι όμως, γιατί να ανεχτούν τέτοια κατάσταση??
admin.iekep Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 admin.iekep' date=' η πίεση που δεχόμαστε καθημερινά απο την ευρώπη και τους συνιφασμένους σε αυτή παράγοντες είναι πολύ μεγάλη. Το γεγονός όμως αυτό δεν αναιρεί την κίνηση της ελληνικής κυβέρνησης να ισχυροποιήσει τον έλληνα πτυχιούχο και να τον κάνει περισσότερο ανταγωνιστικό στη διεθνή αγορά. Η ελληνική παιδεία θεωρείται μέχρι στιγμής δημόσια αλλά δεν είναι!! Τους υπόλοιπους ευρωπαίους τους ενδιαφέρει το είναι και όχι το φαίνεσθαι όπως εμάς τους έλληνες. Εδώ ο καθένας έχει σκοπό να πάρει πτυχίο για να βρεί μια δουλειά. Δηλαδή ο κοινός έλληνας φοιτητής έχει φανταστεί πτυχίο (σαν χαρτί μόνο) + μεταπτυχιακό = σίγουρη δουλεία. Αυτή η νοοτροπία μας ξεχωρίζει απο τις υπόλοιπες και σαφώς πιο ανταγωνιστικές χώρες. Άλλωστε ένα απο τα αγαπημένα μου συνθήματα και πάνσοφο για την ελληνική πραγματικότητα είναι : [b']"Τα πτυχία copies κτώνται" !!! [/b] Στην ελλάδα , επειδή οι βάσεις , οι θεμελιώδεις βάσεις δεν έχουν τοποθετηθεί σωστά , οι κινήσεις που πάνε να γίνουν τώρα απο την κυβέρνηση είναι εντελώς λανθασμένες και πρέπει με κάθε τρόπο να εμποδιστούν. To θέμα είναι πως η ευρώπη θέλει το αποτέλεσμα και όχι τον τρόπο , τον τρόπο μπορούμε να τον καθορίσουμε και σαν χώρα. Και αυτό προσπαθούμε να τροποποιήσουμε... Βέβαια απο τη στιγμή που υπάρχουν κερδοσκοπικές τάσεις αλλά και η τάση της κινεζοποίησης των επερχόμενων πτυχιούχων φοιτητών , το όλο σκηνικό χαραγμένο στην φαντασία του κάθε φοιτητή , σκιαγράφεται ως μια ουτοπία. Γι'άυτό άλλωστε και τόσες φωνές,αντιδράσεις,προβοκάτσια,ίντριγγες κλπ. Απ την άλλη υπάρχουν και οι τυπάδες της Sportday εποχής , αυτοί που έχουν τις πλάτες λόγω των μπαμπάκηδων τους και είναι σίγουρο πως κάτι θα έχουν να φάνε. Οι υπόλοιποι όμως, γιατί να ανεχτούν τέτοια κατάσταση?? Σε βρισκω απολυτως σωστο φιλε μου στην σκεψη το κακο ομως ειναι οτι αυτοι που ανηκουν στο αντιεξουσιαστικο χωρο οι "γνωστοι-αγνωστοι" στην πλειοψηφια τους ειναι αυτοι που λες και απο οτι φαινεται αυτοι δεν εχουν προβλημα οπως λες γιατι εχουν την πλατη του μπαμπα τους οι αλλοι εχουμε.
Jimmy_BlinD Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Το πρόβλημα δεν είναι οι ΑΚ. Αυτό το ζήτημα αντιμετωπίζεται μέσα απο τις συνελεύσεις και τα διασυντονιστικά σε περίοδο καταλήψεων. Τα όσα έκτροπα έγιναν ήταν απο προβοκάτορες επι το πλείστον, αυτοί που λέγαμε της sportday εποχής... Και είναι αλήθεια , οι περισσότεροι για να συντηρηθούνε έχουν τις απαιτούμενες πλάτες , διασυνδέσεις καλύτερα. Ας μην ξαχνάμε πως εαν κάποιος είναι σε κατάσταση κρίσης λόγω ναρκωτικών , για να πάρει τη δόση του είναι ικανός να κάνει το οτιδήποτε χωρίς να το σκεφτεί καν. Πάντως πρόβλημα στην όλη περίσταση , οι ΑΚ δεν αποτελούν, όσο παράξενο και ας φαίνεται...
sotirakis.net Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Το πρόβλημα δεν είναι οι ΑΚ. Αυτό το ζήτημα αντιμετωπίζεται μέσα απο τις συνελεύσεις και τα διασυντονιστικά σε περίοδο καταλήψεων. Τα όσα έκτροπα έγιναν ήταν απο προβοκάτορες επι το πλείστον' date=' αυτοί που λέγαμε της sportday εποχής...Και είναι αλήθεια , οι περισσότεροι για να συντηρηθούνε έχουν τις απαιτούμενες πλάτες , διασυνδέσεις καλύτερα. Ας μην ξαχνάμε πως εαν κάποιος είναι σε κατάσταση κρίσης λόγω ναρκωτικών , για να πάρει τη δόση του είναι ικανός να κάνει το οτιδήποτε χωρίς να το σκεφτεί καν. Πάντως πρόβλημα στην όλη περίσταση , οι ΑΚ δεν αποτελούν, όσο παράξενο και ας φαίνεται...[/quote'] +1 και από μένα Jimmy. Και εγώ πιστεύω ότι είναι πολύ πιο εύκολο να συνενοηθείς με τους ΑΚίτες και τους ΕΑΑΚίτες ( συγχωρέστε με για πριν που είπα λαλακία, οφείλω να παραδεχτώ ότι δεν τα είχα και πολύ ξεκάθαρα στο μυαλό μου σχετικα με τις ομοιότητες και τις διαφορές τους (όποιος δεν βαριέται,ας μου στείλει ένα pm με πηγές σχετικά με αυτούς) ) παρά με τους κολλημένους τους ΠΚΣίτες... Αλήθεια, οι πρυτάνεις τι ρόλο παίζουν στην όλη κατάσταση ; Απ'ότι θυμάμαι, Ο Γεροθανάσης (Ιωαννίνων) ήταν υπέρ του ΝΠ, ο Μπαμπινιώτης καραμπινάτα κατά και άλλος ένας (από το ΕΜΠ) νομίζω ήταν κατά. Οι υπόλοιποι τι λένε ; Πιστεύω ότι θα παίξει καθοριστικό ρόλο η θέση και το "σθένος¨με την οποία θα την διεκδικήσουν... Και μη ξεχνάμε ότι Οκτώβρη είναι και οι νομαρχιακές εκλογές... Οπότε η κυβέρνηση θα θέλει να ξεμπερδεύει γρήγορα με το όλο ζήτημα... Οπότε από Σεπτέμβρη θα υπάρχουν σίγουρα εξελίξεις. Είδομεν...
Jimmy_BlinD Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Kαταρχήν , ωραία ιστοσελίδα έχεις... keep up the good work!! Εμένα προσωπικά μου είναι αδιάφορο το τι πιστεύουν μέχρι στιγμής οι πρυτάνεις. Αυτό που μας προβληματίζει είναι ότι λόγω των ερχόμενων εκλογών, η κυβέρνηση δεν θα προχωρήσει σε καμία μεταρρύθμιση , έστω και συζήτηση για να μην επιβαρυνθεί παιρετέρω η θέση της. Το θέμα είναι μετά απο τις εκλογές τι γίνεται...? Εκεί όντως , υπάρχει μια πεποίθηση ότι θα ξαναγίνει πανικός και το καλό είναι ότι θα έχουν διασφαλιστεί οι εξεταστικές. Κανείς δεν ξέρει ακριβώς το πρόγραμμα... Ελπίζουμε να υπάρξει ακόμα περισσότερη συμμετοχή και μαζικοποίηση , πιο σωστή και βαθύτερη ενημέρωση, δράση με οποιονδήποτε τρόπο ενάντια σε κάθε είδους μεταρρύθμιση που έχει στόχο την ισοπέδωση της φοιτητικής κοινότητας και γενικότερα επαγρύπνηση !!! Αν τώρα , αυτοί που θέλουν να πληρώνουν τα συγγράμματα ... συνεχίσουν την ίδια τακτική ... είμαι σίγουρος πως τα πράγματα θα χειροτερέψουν! ** Οι ΠΚΣήτες είναι κολλημένοι διότι έχουν την αυστηρότερη τακτική. Δλδ , έλεγχος και χαρτογράφηση των πάντων και στα πάντα. Οπότε η επιμονή τους σε διαδικαστικά θέματα κυρίως , θα είναι εμφανής ακόμα μια φορά
nontasg Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 στην σημερινη ζωη φιλε μου (εργασια) μετραει να εχεις ΔΥΝΑΤΟ ΧΑΡΤΙ στα χερια σου ' date=' ΕΜΠΕΙΡΙΑ στο αντικειμενο σου και το κυριοτερο να ξερεις να ΠΟΥΛΑΣ τον εαυτο σου.[/quote'] Πέστα ρε μεγάλε admin.........No comments,only respect.....
CHRIS_MALL Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Εγώ διαφωνώ στο "ναι αν πληρώνω αν είναι να μάθω και να έχω ένα ισχυρό πτυχίο!". Ε όχι ρε παιδιά δεν είναι έτσι, δεν είναι έτσι η ζωή με τα ίσα δικαιώματα που ονειρευτήκαμε όλοι μας. Είναι απαραίτητη η δωράν παιδεία και δεν μπορώ να φανταστώ να φτάσουμε σε ένα σημείο που ο φτωχός αγρότης δεν θα μπορεί να στείλει το γιο του να σπουδάσει στο ιδιωτικό πανεπιστήμειο ενώ ο πλούσιος θα μπορεί ή έστω θα έχει την επιπρόσθετη δυνατότητα του να σπουδάσει σε ένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο.
Jimmy_BlinD Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Eσύ δλδ nontasg καυχιέσαι ξέροντας να ΠΟΥΛΑΣ τον εαυτό σου?!?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.