omnislash Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Αν κοίταζες λίγο στο ιντερνετ, θα έβλεπες π.χ. αυτό http://www.kug.ac.at/englisch/index_e.shtmlThe University of Music and Dramatic Arts Graz. Ναι μόνο που αν θες να μάθεις μίλησα για κλσσικές όχι μουσικές σπουδές.Και επειδή φαίνεται να ξέρεις κατιτίς θα ταν παράλογο να μην έχει η Αυστρία σχολή για να διδαχθείς μουσική.Θα ταν Ελλάδα χωρίς λάδωμα για όσους πιάνουν το συνειρμό. Είπαμε μετά το 2005 βρείτε μου σχολή που να δέχεται άτομα σύμφωνα με τις επιστήμες που ανέφερα. Είναι προφανές ότι δεν είναι παράνομο αυτό, αλλά ακόμα περισσότερο προφανές είναι ότι το παιδί δεν μπορεί να κατανοήσει τι σημαίνει δημοκρατία Μα κατάλβες τι μου λες τώρα;είανι σαν να λέω γω πως θα πάμε για μπάλα και εσύ να μου λες όχι θα πα΄με για ποτό.Και μετά να αποφασίζουμε για το που θα πάμε για ποτό.Δλδ με το ζόρι να πάμε για ποτό;Δε θέλω ρε φίλε θέλω να παίξω 5*5.
Lucifer Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Καλά προσέξατε ποιους έχει ως συνδέσμους το site αυτό.Το κόμμα του Μάνου.Πες το βρε πως εισαι από τους φιλελευθερους.Εντάξει κινεισαι σε αλλο μήκος κύματος εσύ έχεις ως στόχο το κέρδος εγώ την προάσπιση τοης κοινωνικής δικαιοσύνης.Είμαστε πολιτικά εχθροί οπότε είναι ανώφελο να συζητάμε. 3 μέρες για πολιτικό ποστ. Άλλες 3 επειδή το έκανες καπάκι μετά το κλείδωμα που έγινε για τον ίδιο λόγο. Και άλλες 4 γιατί είμαι φασίστας.
S2Katana Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Πφφφ, δεν προλαβα να παρω και απαντηση στο ερωτημα μου! Lucifer κουραγιο!
KWSN_Men Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 3 μέρες για πολιτικό ποστ.Άλλες 3 επειδή το έκανες καπάκι μετά το κλείδωμα που έγινε για τον ίδιο λόγο. Και άλλες 4 γιατί είμαι φασίστας. Όχι ρε φούστη μου! Πάνω που περίμενα ότι θα πει κι άλλα για τον Ολυμπιακό. Φτου!!!
Physics_Rulez Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Ρε παιδιά, το φαντάστηκα οτι θα ερχόντουσαν μπηχτές για την πηγή. Ήταν απλά ένα άρθρο που βρήκα στο internet. Τι σε νοιάζει ποιος το έγραψε; Αν ήταν ανώνυμο δηλαδή θα είχε διαφορά; Να βγάλουμε μια άκρη προσπαθούμε. Εγώ πάντως θα επιμένω, γιατί έχω ρωτήσει δικηγόρο, αλλά το άρθρο που βρήκα στο rooster ήταν το μόνο που μπορούσα να παρουσιάσω εδώ μέσα ώς επιστημονικά τεκμηριωμένο. Επίσης θα σεβαστώ το οτι ο omni δεν μπορεί να απαντήσει (ότι απάντηση και να ναι βρε αδερφέ) και δε θα του απαντήσω περι επικοινωνιακού πολιτισμού ή λογικής του στιλ "Είμαστε πολιτικά εχθροί οπότε είναι ανώφελο να συζητάμε". edit: Η ιστορία με το "η ελευθερία του ενός σταματάει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου" παίζει;
S2Katana Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Παιζει στη θεωρια, αλλα στην πραξη παραμενει ανεφαρμοστη.Κανεις δε σεβεται κανεναν.
Physics_Rulez Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Φιλε λές οτι να `ναι.... με το συμπάθειο!!!!!!!!!!Γιατι είναι παράνομη και καταχρηστικη, το λες επειδη θα θελες να είναι ή επειδή το ψαξες??? Περιμένω τουλάχιστον κάτι περισσότερο από σιωπή. Ένας, δυο το πολύ έχουν παραδεχτεί βιαστικά συμπεράσματα εδώ μέσα. Δυστυχώς. Εσύ δεν ήξερες καν οτι τίθεται θέμα νομιμότητας, αλλά την επιθεσούλα σου την έκανες αβασάνιστα.
sotirakis.net Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Το επιχείρημα ότι μια οποιαδήποτε κατάληψη είναι παράνομη και καταχρηστική, χρησιμοποιείται κατά κόρον όταν κάποιος δεν έχει επιχειρήματα για να αντικρούσει την απόφαση του πρώτου για δραστηριοποίηση. Η κατάληψη αποτελεί ένα ακόμη τρόπο δράσης απλά... Οταν προκύπτει μέσα από καφριλίκια, του τύπου "μπαίνω μέσα σε μια σχολή νύχτα, τα κάνω όλα πουτάνα, βάφω τους τοίχους, βεβηλώνω θρησκευτικές εικόνες", τότε σαφώς και είναι κατακριτέα μια τέτοια ενέργεια. Αν όμως μια κατάληψη έχει αποφασιστεί μέσα σε μια συνέλευση φοιτητών και αποτελεί πλειοψηφική απόφαση φοιτητών, τότε είναι καθ' όλα σωστή. Το νομικό της υπόθεσης πραγματικά δεν με απασχολεί. Ας καταφέρει η δικαιοσύνη να λύσει άλλα σημαντικότερα προβλήματα της (όπως η διαφθορά και οι αναβολές 1 χρόνου για σοβαρά αδικήματα) και ας έρθει μετά να μου χαρακτηρίσει την κατάληψη ως παράνομη και καταχρηστική. Και για να επανέλθουμε στην πραγματικότητα, το να επικαλείσαι την παρανομία και την καταχρηστικότητα μιας κατάληψης είναι γελοίο !!!! Τελείωσαν φαίνεται τα επιχειρήματα για αναρχικούς, για μειοψηφίες, για καταστροφές των σχολών κτλ... Αλήθεια, η κατάληψη των αστυνομικών στο Μαξίμου ήταν και αυτή παράνομη ; Η κατάληψη στο Πολυτεχνείο ήταν και εκείνη καταχρηστική ;;; Το χειρότερο είναι όμως, ότι κάποιοι θεωρητικά "συνάδελφοι" μου, αποφάσισαν να σπάσουν την παράνομη και καταχρηστικη κατάληψη του Φυσικού Ιωαννίνων, πηγάινοντας εκέι και πλακώνοντας στο ξύλο 2 άτομα, την στιγμή που αυτοί ήταν 5... Μήπως τους ξέρεις Physics_Rulez ; Χμ...
Physics_Rulez Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Αν όμως μια κατάληψη έχει αποφασιστεί μέσα σε μια συνέλευση φοιτητών και αποτελεί πλειοψηφική απόφαση φοιτητών, τότε είναι καθ' όλα σωστή. Αυτό ακριβώς είναι το λάθος της υπόθεσης. Τα μαθήματα στη σχολή σταματούν μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις, και μόνο με απόφαση της συγκλίτου. Αλλά όπως είπες... Το νομικό της υπόθεσης πραγματικά δεν με απασχολεί. Εδώ αρχίζουν και τελειώνουν όλα. Και για να επανέλθουμε στην πραγματικότητα, το να επικαλείσαι την παρανομία και την καταχρηστικότητα μιας κατάληψης είναι γελοίο !!!! Γελοίος είναι ο τρόπος που αντικρούεις το επιχείρημα. Περιττό να επαναλάβω οτι "στο πολυτεχνείο" είχαμε χούντα. Το χειρότερο είναι όμως, ότι κάποιοι θεωρητικά "συνάδελφοι" μου, αποφάσισαν να σπάσουν την παράνομη και καταχρηστικη κατάληψη του Φυσικού Ιωαννίνων, πηγάινοντας εκέι και πλακώνοντας στο ξύλο 2 άτομα, την στιγμή που αυτοί ήταν 5...Μήπως τους ξέρεις Physics_Rulez ; Οι δάφνες πηγαίνουν σε εμένα στην συγκεκριμένη περίπτωση, που το έχω αναφέρει κάτι σελίδες πριν. Αν και ρητορική η ερώτησή σου, η απάντηση είναι όχι (και πληροφοριακά έχω πλέον μόνο φιλικές σχέσεις με φυσικούς και καμμία σχέση με τη σχολή). Ανάθεμά με αν αναφέρεις κάποιο παράδειγμα από την πλευρά των καταληψιών (μάλλον δεν υπάρχει ) Τέλος μετά από κάτι χιλιάδες posts, πιστεύω πως ναι, το έχουμε σχεδόν εξαντλήσει το θέμα.
Physics_Rulez Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 BTW, τόσο κακό είναι να παραδεχτείτε ορισμένα πράγματα; οτι πχ εκμεταλλεύεστε και υπερασπίζεστε το πανεπιστημιακό άσυλο (αν σύμφωνα με τη λογική μπορούν ποτέ να γίνουν και τα 2), το οποίο είναι "χώρος διακίνησης ιδεών" και την ίδια στιγμή κλείνετε τη σχολή. Λίγο τραγικός τρόπος υπεράσπισης του "χώρου διακίνησης ιδεών" δεν είναι; Εγώ μαζί σας για το άσυλο εννοείται. Να μην καταργηθεί ποτέ.
mandate Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 BTW, τόσο κακό είναι να παραδεχτείτε ορισμένα πράγματα; οτι πχ εκμεταλλεύεστε και υπερασπίζεστε το πανεπιστημιακό άσυλο (αν σύμφωνα με τη λογική μπορούν ποτέ να γίνουν και τα 2), το οποίο είναι "χώρος διακίνησης ιδεών" και την ίδια στιγμή κλείνετε τη σχολή. Λίγο τραγικός τρόπος υπεράσπισης του "χώρου διακίνησης ιδεών" δεν είναι; Εγώ μαζί σας για το άσυλο εννοείται. Να μην καταργηθεί ποτέ. κοίτα εμείς μέσω της κατάληψης προσπαθούμε να προωθήσουμε αξίες όπως την αυτοδιάθεση και την αυτομόρφωση αλλά εντάξει [παύση] κάποιοι άνθρωποι... .... τι να λέμε τώρα
Physics_Rulez Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 κοίτα εμείς μέσω της κατάληψης προσπαθούμε να προωθήσουμε αξίες όπως την αυτοδιάθεση και την αυτομόρφωση αλλά εντάξει [παύση] κάποιοι άνθρωποι... .... τι να λέμε τώρα χαχαχαχα
sotirakis.net Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Τι να πω... Παίρνεις ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ κομμάτια από όσα είπα για να παρουσιάσεις και να προωθήσεις ο,τι γουστάρεις. Είσαι πραγματικά άξιος της μοίρας σου. Και από την στιγμή που θεωρείς ότι χωριζόμαστε σε "εμείς, που υπερασπιζόμαστε έτσι τον χώρο διακίνησης ιδεών" και "εσείς, που δεν σας αφήνουμε να κάνετε μάθημα", τότε οκ, respect... Τα λέμε στις συνελεύσεις... Εσύ με την ΔΑΠ και εγώ με τους αναρχοκουμουνοεακίτες...
Physics_Rulez Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Thanx. Εσύ κατατάξου όπου θέλεις. Εγώ είμαι απλά κατά των καταλήψεων. ΥΓ. ακόμη μια φορά θα σου πω οτι οι προτάσεις που κάνω quote είναι ολοκληρωμένες προτάσεις. Αν εσύ δε συμφωνείς με τα λεγόμενά σου, είναι άλλο καπέλο. Οι αναγνώστες αν κοιτάξουν λίγο πιο πάνω και ας κρίνουν
mandate Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Σωτήρη σε κάποιες σχολές είναι αναγκαίο να παρακολουθείς κάθε μέρα όμως σε κάποιες άλλες σχολές μπαίνουν σπάνιες μεγαλο-ιδιοφυίες που όχι μόνο δέ χρειάζονται προφέσορες να τους κάνουν μάθημα αλλά τους κάνουν ρόμπες [τους προφέσορες] στις τελευταίες σχολές τη κατάληψη την υποκινούν οι προφέσορες που δέ αντέχουν να γίνονται άλλο ρόμπα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.