Lucifer Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 omnislash, κόβεις αν θες την κριτική και τις σπόντες αναφορικά με τις πολιτικές πεποιθήσεις του καθενός? Αν δν θες πάλι, μου λες.
Lucifer Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Το θρεντ ξανάνοιξε. Ο Βελουχιώτης και ο ΛΛ είναι και πάλι στην χαρούμενη και νομοταγή παρέα μας.
omnislash Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Οπότε συνεχίζεται και το ερώτημα: Βρειτε μου ΙΠ στην Αυστρία που να προσφέρει κλασσικές σπουδές.(οχι μαθήματα σπόντες).Μετά αφότου πάρω τις απαντήσεις θα σας εξηγήσω και το σκεπτικό μου.Αν και το χετε πάρει χαμπάρι πιστεύω.
mandate Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Οπότε συνεχίζεται και το ερώτημα: Βρειτε μου ΙΠ στην Αυστρία που να προσφέρει κλασσικές σπουδές.(οχι μαθήματα σπόντες).Μετά αφότου πάρω τις απαντήσεις θα σας εξηγήσω και το σκεπτικό μου. έστω ότι δέν υπάρχει κανένα που να προσφέρει κλασσικές σπουδές(?) τί θές να πείς? edit άντε ντε πές την άποψη σου edit 2 γουάου με έκανε ignore και ο omni
Physics_Rulez Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Απάντηση προς την ερειστικότατη και προχειρότατη δημιουργία εντυπώσεων του κυρίου Βελουχιώτη Με ένα πρόχειρο search στο google. Και επαναλαμβάνω οτι καμμιά φοιτητική πλειοψηφία δεν έχει το δικαίωμα να κλείσει τη σχολή, καθώς η κατάληψη είναι παράνομη και καταχρηστική Αν μου βρέις εσύ έναν νομικό που τεκμηριώνει το αντίθετο πες μας. Αν το έχει ψάξει και ο paredwse ας παρέμβει please.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Απάντηση προς την ερειστικότατη και προχειρότατη δημιουργία εντυπώσεων του κυρίου Βελουχιώτη Με ένα πρόχειρο search στο google. Και επαναλαμβάνω οτι καμμιά φοιτητική πλειοψηφία δεν έχει το δικαίωμα να κλείσει τη σχολή, καθώς η κατάληψη είναι παράνομη και καταχρηστική Αν μου βρέις εσύ έναν νομικό που τεκμηριώνει το αντίθετο πες μας. Αν το έχει ψάξει και ο paredwse ας παρέμβει please. Διάβασα εν τάχει το άρθρο στο οποίο παραπέμπεις. Εν τάχει, πραγματικά. Δεν είναι απόλυτα ακριβής η νομική ανάλυση που κάνουν οι συγγραφείς του. Για να είμαι ειλικρινής, ψιλοβαριέμαι να αντικρούσω τώρα αλλά υπόσχομαι να το κάνω αύριο το πρωί. Μόνο μία αρχική παρατήρηση: Το άρθρο αναφέρεται στο αδίκημα της διατάραξης της οικιακής ειρήνης, η περιγραφή του οποίου ξεκινά: "Όποιος εισέρχεται παράνομα σε κατάστημα ή χώρο [...]" κλπ. Οι συγγραφείς του άρθρου παραβλέπουν (εντέχνως τον παράνομο χαρακτήρα της εισόδου. Η είσοδος των φοιτητών σε έναν πανεπιστημιακό χώρο δεν είναι παράνομη, οι φοιτητές δικαιούνται να βρίσκονται εντός του πανεπιστημιακού χώρου στον οποίο φοιτούν. Αυτό ως μία πρώτη παρατήρηση. Δεν αποφαίνομαι ότι οι καταλήψεις είναι νόμιμες - ούτε βέβαια ότι είναι παράνομες. Δεν το'χω ψάξει το θέμα και πιθανότατα σηκώνει αρκετή συζήτηση (και από νομική άποψη). Υπόσχομαι να επανέλθω εντός της αυριανής ημέρας - πάντα για το καθαρά νομικό κομμάτι της υπόθεσης.
omnislash Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 τί θές να πείς? Μα δεν καταλαβαίνεις;Το Πανεπιστήμιο είναι για να μορφώνει και να καλλιεργεί συνειδήσεις πάνω απόλα.Καλές οι τεχνολογικές επιστήμες (Πληροφορική) η οι σχολές Διοίκησης η βιολογία αλλά χρειάζονται και οι κλασσικές σπουδές. Το Πανεπιστημιο δεν είναι μοχλός εξευρεσης εργασίας αλλά ένα βιβλίο γνώσης.Δε γουστάρω να σπουδάζω για να βρω ευκολα δουλειά.Γουστάρω να σπουδάζω για να κάνω αυτό που αρέσει και να προσφέρω χρήσιμες υπηρεσίες στο κοινωνικό σύνολο. Ετσι λοιπόν από το 2005 στην Αυστρία αλλάζει η νομοθεσία εισαγωγής στα πανεπιστήμια, που πλέον ορίζει ότι επιτρέπεται στα πανεπιστήμια να επιλέγουν φοιτητές (μόνο) για τα εξής αντικείμενα: βιολογία, διοίκ. επιχειρήσεων ,επικοινωνιακές επιστήμες, ιατρική, φαρμακευτική, ψυχολογία, και κτηνιατρική. λογικό θα μου πεις γιατί πως αναπτυσσεται η οικονομία με τη φιλοσοφία και τη φιλολογία.Πεθαμένες επιστήμες.Ξεφτιλισμένοι όσοι διάλεξαν τις επιστήμες αυτές.Στο σύγχρονο κόσμο του χρήματος και της υλιστικής ανάπτυξης σημασία έχει το κέρδος.Και οι κλασσικές σπουδές δεν αποτελούν κέρδος για τον επιχειρηματία του ΙΠ. γουάου με έκανε ignore και ο omni :confused: http://e-rooster.gr/07/2006/295 Καλά προσέξατε ποιους έχει ως συνδέσμους το site αυτό.Το κόμμα του Μάνου.Πες το βρε πως εισαι από τους φιλελευθερους.Εντάξει κινεισαι σε αλλο μήκος κύματος εσύ έχεις ως στόχο το κέρδος εγώ την προάσπιση τοης κοινωνικής δικαιοσύνης.Είμαστε πολιτικά εχθροί οπότε είναι ανώφελο να συζητάμε.
S2Katana Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Ετσι λοιπόν από το 2005 στην Αυστρία αλλάζει η νομοθεσία εισαγωγής στα πανεπιστήμια, που πλέον ορίζει ότι επιτρέπεται στα πανεπιστήμια να επιλέγουν φοιτητές (μόνο) για τα εξής αντικείμενα: βιολογία, διοίκ. επιχειρήσεων ,επικοινωνιακές επιστήμες, ιατρική, φαρμακευτική, ψυχολογία, και κτηνιατρική. λογικό θα μου πεις γιατί πως αναπτυσσεται η οικονομία με τη φιλοσοφία και τη φιλολογία. Μια απορια.Γιατι οχι και Νομικη?Δεν θελω να περιαυτολογω, αλλα κατα τη γνωμη μου ο Νομος και η ερμηνεια του ειναι θεμελιωδεις εννοιες για την επιβιωση ενος κρατους.
omnislash Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Μια απορια.Γιατι οχι και Νομικη?Δεν θελω να περιαυτολογω, αλλα κατα τη γνωμη μου ο Νομος και η ερμηνεια του ειναι θεμελιωδεις εννοιες για την επιβιωση ενος κρατους. δλδ εσύ συμφωνεις στο να καταργηθούν όλες οι άλλες θεωρητικές επιστήμες εκτός της νομικής.
fireflies Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Ναι κι εγώ κάτι δεν καταλαβαίνω. Στην Αυστρία μπορείς να γίνεις κτηνίατρος αλλά όχι δικηγόρος?
S2Katana Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 δλδ εσύ συμφωνεις στο να καταργηθούν όλες οι άλλες θεωρητικές επιστήμες εκτός της νομικής. Οχι, οχι δεν ειπα αυτο.Απλα, μου εκανε εντυπωση πως μεσα στις επιλεγμενες δυνατοτητες σπουδων δεν υπαρχει ΚΑΙ η Νομικη.That's all.
fireflies Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 ^ αυτό ακριβώς λέω κι εγώ. Εκτός αν η εξήγηση της νέας νομοθεσίας στην Αυστρια από τον όμνισλας δεν ήταν ακριβής. Αν θες, μας δίνεις και κανα λινκ για τις πηγές σου γιατί-πού-να-ψάχνουμε-τώρα?
izerman76 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Ετσι λοιπόν από το 2005 στην Αυστρία αλλάζει η νομοθεσία εισαγωγής στα πανεπιστήμια, που πλέον ορίζει ότι επιτρέπεται στα πανεπιστήμια να επιλέγουν φοιτητές (μόνο) για τα εξής αντικείμενα: βιολογία, διοίκ. επιχειρήσεων ,επικοινωνιακές επιστήμες, ιατρική, φαρμακευτική, ψυχολογία, και κτηνιατρική. λογικό θα μου πεις γιατί πως αναπτυσσεται η οικονομία με τη φιλοσοφία και τη φιλολογία.Πεθαμένες επιστήμες.Ξεφτιλισμένοι όσοι διάλεξαν τις επιστήμες αυτές.Στο σύγχρονο κόσμο του χρήματος και της υλιστικής ανάπτυξης σημασία έχει το κέρδος.Και οι κλασσικές σπουδές δεν αποτελούν κέρδος για τον επιχειρηματία του ΙΠ. Να ρωτήσω κάτι; Ότι βλακεία ακούτε την γράφετε χωρίς να την επιβεβαιώσετε;; Αν κοίταζες λίγο στο ιντερνετ, θα έβλεπες π.χ. αυτό http://www.kug.ac.at/englisch/index_e.shtml The University of Music and Dramatic Arts Graz. Να γράψω και άλλα, ή δεν έχει νόημα;
vastravoud Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Το Πανεπιστημιο δεν είναι μοχλός εξευρεσης εργασίας αλλά ένα βιβλίο γνώσης.Δε γουστάρω να σπουδάζω για να βρω ευκολα δουλειά.Γουστάρω να σπουδάζω για να κάνω αυτό που αρέσει και να προσφέρω χρήσιμες υπηρεσίες στο κοινωνικό σύνολο. Δηλαδή δεν θέλεις το Παν/μιο να είναι συνδεδεμένο με την αγορά εργασίας;
FilipposMD Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Καλά προσέξατε ποιους έχει ως συνδέσμους το site αυτό.Το κόμμα του Μάνου.Πες το βρε πως εισαι από τους φιλελευθερους.Εντάξει κινεισαι σε αλλο μήκος κύματος εσύ έχεις ως στόχο το κέρδος εγώ την προάσπιση τοης κοινωνικής δικαιοσύνης.Είμαστε πολιτικά εχθροί οπότε είναι ανώφελο να συζητάμε. Λοιπόν, τα λέει όλα το παιδί. Δεν έχει νόημα να γίνεται συζήτηση για το αν η κατάληψη είναι νόμιμη ή όχι. Πέρα από το γράμμα του νόμου, υπάρχει και το πνεύμα του νόμου. Το να καταλαμβάνεις ξένη περιουσία και να μην επιτρέπεις σε ανθρώπους να ασκήσουν βασικά δικαιώματά τους ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Ακριβώς όπως και στην περίπτωση του Omnislash. Επειδή θεωρεί ότι κάποιος συμπαθεί τον Μάνο, είναι ΑΝΩΦΕΛΟ να συζητάει μαζί του!! Είναι προφανές ότι δεν είναι παράνομο αυτό, αλλά ακόμα περισσότερο προφανές είναι ότι το παιδί δεν μπορεί να κατανοήσει τι σημαίνει δημοκρατία. Και φυσικά δεν είναι ο μόνος. Οι απεργοί που δεν αφήνουν τους άλλους εργαζομενους να εργαστούν, δεν κατανοούν τι σημαίνει δημοκρατία. Ούτε ο πρόεδρος κόμματος που απειλεί τους βουλευτές με διαγραφές, αν δεν ακολουθήσουν τη θέση του κόμματος. Μην συνεχίσω με παραδείγματα. Όσο για το παράδειγμα της Αυστρίας, είναι πραγματικά για γέλια. Δεν χρειάζεται καν αναζήτηση στο ίντερνετ για να καταλάβει κανείς ότι είναι εντελώς, εκτός πραγματικότητας. Κάτι σαν την εγκυμοσύνη και τον οργασμό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.