antreaslam Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 http://www.topapi.gr/images/stories/vima/310107.pdf Παρότι την πκσ τη σιχαίνομαι, κ παρ'ότι είχα πει ότι δε θα ξαναχαλαστώ προσπαθώντας να πείσω κάποιους για πράγματα που δε θέλουν (κ όχι δε μπορούν) να καταλάβουν,και παρότι δε θέλω να απαντώ στον omnislash(πόσο μάλλον να τον εκθειάζω), στη φωτογραφία που παραθέτει, το παληκάρι που είναι στον 2ο κύκλο από δεξιά, έχει υπάρξει σε τραμπουκισμούς από την εποχή που ήμουν εγώ φοιτητής (τότε είχε περισσότερα μαλλιά επάνω,κ λιγότερα μούσια),κ από τότε κυκλοφορούσε η φήμη ότι προέρχεται από τη γυμ.ακαδημία. Συμμετείχε δε κ σε ξυλοδαρμούς φοιτητών,ενώ του είχε γίνει κ μήνυση από μέλος νομίζω της πκσ του οικονομικού νομικής. Απλά τα αναφέρω για να σταματήσει το παραμύθι, κ σόρρυ που ξαναπετάχτηκα σα σφηνόπουτσα σε ένα διάλογο που προσπαθεί να εξελιχθεί!
Physics_Rulez Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 ..σε ένα διάλογο που προσπαθεί να εξελιχθεί! Μεγάλη κουβέντα είπες τώρα ΥΓ. Μην αρχίσουμε να postάρουμε φωτογραφίες, δε θα κερδίσει αντικειμενικότητα όποιος postάρει τις περισσότερες...
omnislash Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Στις εφημεριδες διαβαζουμε και στις τηλεορασεις βλεπουμε οτι μικρες ομαδες (αριστερων συνηθως) αποφασιζουν τις καταληψεις σε βαρος της πλειοψηφιας Ε σόρρυ ρε φίλε αλλά αν μου διαβάζεις ΕΛ.Τύπο και Καθημερινή τι να σου κάνω;Πήγαινε να διαβάσεις και στόχο που λει ότι για όλα φταινε οι Εβραιοι. και να μου λες μετά είδες ε αφού το είπε ο στόχος τότε είναι σωστό.Η πολύπλευρη ενημέρωση κάνει καλό.διάβασε από το νετ καμιά αλλη εφημερίδα.Και ξαναλέω υπάρχουν σχολές που πλειοψήφισαν αυτοί που ήταν κατά της κατάληψης και διεξάγεται κανονικά η εξεταστική Αν θες να διαδηλωσεις πηγαινε στο δρομο και κανε ενα τσαντηρι, τα παιδια που θελουν να κανουν μαθημα τι σου φταινε? Τα παιδιά αυτά να το σκέφτονταν όταν κάνανε οι καθηγητές αποχή απ τα καθήκοντα τους. Βεβαια εσυ θα μου πεις οτι ειναι μια ενορχηστρωμενη συνομωσια εναντιον σας ε εσύ τι λές.Προσπαθούν τα media να πείσουν τον κάθε μικροαστό ότι οι φοιτητές τα σπάνε ,τα καίνε κτλ.Πράγμα που δεν ισχύει.Περσι στις 429 καταλήψεις του καλοκαιριού σε 428 τμήματα δε συνέβη το παραμικρό (ναι είχε λίγη σκόνη το πάτωμα) και βρήκαν μόνο να πουν ότι καταστράφηκαν 2 υπολογιστές από το ΤΕΙ Αθήνας.
Physics_Rulez Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Εγώ λέω να μαυρίσουμε τα media και να πάμε όλοι για indymedia χαχααχαχ αντικειμενική ενημέρωση.
omnislash Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Εγώ λέω να μαυρίσουμε τα media και να πάμε όλοι για indymedia χαχααχαχαντικειμενική ενημέρωση. δεν είπα εγώ αυτό το πραγμα.Αλλά εσύ θεωρεις ότι η Καθημερινή και ΕΛ.Τύπος προσφέρουν αντικειμενική ενημέρωση;για τη φωτογραφία δε μου απάντησες όπως και για τους αγανακτισμένους φοιτητές.Τα προσπεράσαμε αυτά ε;
Physics_Rulez Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δεν θα κάτσω να συγκρίνω καμμια εφημερίδα μεγάλης κυκλοφορίας, η οποία βρίσκεται στην κρίση όλης της Ελλάδας, με το τυχάρπαστο indymedia που το κατακρίνουν οι πάντες εκτός συνασπισμού. Είναι σαν να συγκρίνεις την πάπυρος λαρούς με την wikipedia. Απάντησέ μου (αν κατάλαβες) περί καταχρηστικής και παράνομης κατάληψης please. Η απεργία και η αποχή είναι νόμιμη και η κατάληψη παράνομη. Είναι πολύ απλό για να το καταλάβει κανείς και να μη σγκρίνει ανόμοια πράγματα. Αλλά εδώ δεν πρέπει μόνο να τα εξηγούμε όλα, πρέπει να αποδεικνύουμε οτι δεν είμαστε και ελέφαντες.
Physics_Rulez Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Αν θές να ενημερωθείς διάβασε 2-3 εφημερίδες. Πρέπει να το πούμε κι αυτό; Υπάρχει κανείς που νομίζει οτι διαβάζοντας μόνο μια εφημερίδα ενημερώνεται αντικειμενικά; Εγώ δε θα αποκλείσω ούτε τον Τύπο, ούτε το έθνος ούτε την Ελευθεροτυπία ούτε την Καθημερινή. Εσύ απ ότι κατάλαβα Καθημερινή και ΕΛ.Τύπο δεν έχεις ανοίξει ποτέ.
omnislash Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Η απεργία και η αποχή είναι νόμιμη και η κατάληψη παράνομη. Ποιος το λέει αυτό;Πλειοψηφικά αποφασίζονται και τα δυο.Και στην απεργία αν θέλει κάποιος να δουλέψει δεν τον αφήνουν.Συνέχεια γίνονται τέτοια περιστατικά.Και εγώ σου λέω αν ο φοιτητής ενδιαφέρεται πραγματικά για τις σπουδές του ακαι όχι για ο συμφέρον της φοιτητικής του παράταξης δεν τον ενδιαφέρει αν έχει κατάληψη αποχή ή απεργία.Και τα 3 γι αυτόν είναι το ίδιο.Ομως φωνάζει μόνο για το ένα.Γιατί άραγε;Γιατί δεν κάνει ο εκάστοτε φοιτητικός σύλλογος ΔΣ για να επιστρέψουν οι καθηγητές στα μαθήματα Εσύ απ ότι κατάλαβα Καθημερινή και ΕΛ.Τύπο δεν έχεις ανοίξει ποτέ Πάλι λάθος κατάλαβες.
FilipposMD Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Ποιος το λέει αυτό;Πλειοψηφικά αποφασίζονται και τα δυο.Και στην απεργία αν θέλει κάποιος να δουλέψει δεν τον αφήνουν.Συνέχεια γίνονται τέτοια περιστατικά. Πράγματι, αν νομίζεις ότι δημοκρατία σημαίνει να γίνεται αυτό που θέλουν οι πολλοί. Ή μάλλον ότι νόμιμο είναι αυτό που θέλουν οι πολλοί. Βέβαια, αν μαζευτούμε, ψηφίσουμε και αποφασίσουμε ότι θα ξεκοιλιάσουμε έναν συμφοιτητή μας επειδή δεν μας αρέσει το κούρεμά του ή ότι θα στείλουμε τους κομμουνιστές στα ξερονήσια, δε νομίζω να ισχυριστείς ότι αυτό είναι δημοκρατικό ή νόμιμο! Επιτέλους, ας καταλάβουν μερικοί ότι η δημοκρατία και ο νόμος δεν υπάρχουν για να διασφαλίζουν ότι θα γίνει αυτό που θέλουν οι πολλοί, αλλά για να υπερασπίζει τα δικαιώματα των μειονοτήτων και μειοψηφιών. Οι δημοκρατικές ή "δημοκρατικές" διαδικασίες δε σου δίνουν το δικαίωμα να στερείς από άλλους το ανθρώπινο δικαίωμα της εργασίας, της μόρφωσης, της κατοικίας ή οποιοδήποτε άλλο. Αυτά τα έκανε ο Πολ Ποτ και οι Ναζί. Αν θες να εξομοιωθείς μαζί τους, συνέχισε να εμποδίζεις ανθρώπους να δουλέψουν, να μορφωθούν και να ασκήσουν τα κατοχυρωμένα από το Σύνταγμα δικαιώματα τους. Είσαι σε καλό δρόμο...
lucky_strike Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Eννοειται οτι διαβαζω 2-3 διαφορετικες εφημεριδες(χωρια τις τσαμπα πρωινες) Φυσικα καμμια δεν θα ευλογησει τις καταληψεις (εκτος ισως απ τις αριστεριζουσες που ειναι μια ζωη στην αντιδραση). Ποιο ειναι το ωραιο, φοιτητες και λοιποι που αντιδρουν σφοδρα στις μεταρρυθμισεις την ιδιωτικοποιηση και την υποβαθμιση της παιδειας, θα πανε στις επομενες εκλογες και θα τους ξαναψηφισουν(τους δυο μεγαλους μονομαχους) για να βγουν και να συνεχισουν τα ιδια και χειροτερα......
antreaslam Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Eννοειται οτι διαβαζω 2-3 διαφορετικες εφημςεριδες(χωρια τις τσαμπα πρωινες) Φυσικα καμμια δεν θα ευλογησει τις καταληψεις (εκτος ισως απ τις αριστεριζουσες που ειναι μια ζωη στην αντιδραση). ε καλά,αυτό δεν είναι φυσικό, από τη στιγμή που το 80% των εφημερίδων,καλύπτει το 80% του εκλογικού σώματος, που ψηφίζει το κυβερνών κόμμα του πασοκ κ της νδ,ή είναι απολιτικοποίητοι,κ ψηφίζουν ότι πει ο μπαμπάς,ή το % εκείνο που απλά εγωιστικά, ενδιαφέρεται αποκλειστικά κ μόνο για την πάρτη του? αλήθεια,αυτό το αριστερίζουσες,ποιες περιλαμβάνει,κ γιατί αναφέρεται ως "κατάρα" στο μήνυμά σου? (πάλι με παρασύρατε άτιμα)!
lucky_strike Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 δεν αναφερεται ως καταρα. Δεν σχολιασες καθολου τη προηγουμενη δευτερη παραγραφο μου που... ειναι ολα τα λεφτα.
Physics_Rulez Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Πράγματι, αν νομίζεις ότι δημοκρατία σημαίνει να γίνεται αυτό που θέλουν οι πολλοί. Ή μάλλον ότι νόμιμο είναι αυτό που θέλουν οι πολλοί. Βέβαια, αν μαζευτούμε, ψηφίσουμε και αποφασίσουμε ότι θα ξεκοιλιάσουμε έναν συμφοιτητή μας επειδή δεν μας αρέσει το κούρεμά του ή ότι θα στείλουμε τους κομμουνιστές στα ξερονήσια, δε νομίζω να ισχυριστείς ότι αυτό είναι δημοκρατικό ή νόμιμο! Επιτέλους, ας καταλάβουν μερικοί ότι η δημοκρατία και ο νόμος δεν υπάρχουν για να διασφαλίζουν ότι θα γίνει αυτό που θέλουν οι πολλοί, αλλά για να υπερασπίζει τα δικαιώματα των μειονοτήτων και μειοψηφιών. Οι δημοκρατικές ή "δημοκρατικές" διαδικασίες δε σου δίνουν το δικαίωμα να στερείς από άλλους το ανθρώπινο δικαίωμα της εργασίας, της μόρφωσης, της κατοικίας ή οποιοδήποτε άλλο. Αυτά τα έκανε ο Πολ Ποτ και οι Ναζί. Αυτό ακριβώς είπα και εγώ πριν, αλλά ο omni δε λέει να το καταλάβει, ούτε να το σχολιάσει.
omnislash Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Nαι ωράια τα λογύδρια σας τι σχέση έχει με το θέμα; Πάμε λοιπόν Βέβαια, αν μαζευτούμε, ψηφίσουμε και αποφασίσουμε ότι θα ξεκοιλιάσουμε έναν συμφοιτητή μας επειδή δεν μας αρέσει το κούρεμά του ή ότι θα στείλουμε τους κομμουνιστές στα ξερονήσια, δε νομίζω να ισχυριστείς ότι αυτό είναι δημοκρατικό ή νόμιμο! Εάν συμψηφίζεις τις καταλήψεις με τις δημοκρατικές αποφάσεις των ΓΣ με μια δολοφονία τότε βαυκαλίζεσαι.Στα υπόλοιπα τι να σχολιάσω δεν κατάλαβα;Οτι οι καταληψίες φοιτητές είμαστε ναζί η ερυθροί χμερ εκτός από το ότι είμαστε τζακ ο αντεροβγάλτης;Κατάπτυστο το κείμενο απαιτώ να ανακαλέσεις και εσύ και ο φυσικός που αποτι βλέπω συμφωνεί.
Physics_Rulez Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Απαιτείς; Τι σχέση έχει με το θέμα; (αυτό και αν ήταν τραγικό) Έχει πολύ πλάκα η συζήτηση μαζί σου γιατί δε βγάζει πουθενά, αλλά κάπου πρέπει να τελειώσει. Μόλις διαβάσεις ξανά τις τελευταίες σελίδες και ξανασκεφτείς ορισμένα πράγματα απάντησέ μου please. Μπορείς να καταλάβεις οτι και με 100% πλειοψηφία στη συνέλευση του τμήματος δεν έχεις το δικαίωμα να στερήσεις από τον άλλον το δικαίωμα της μόρφωσης; Πόσο πιο λιανό να στο κάνουμε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.