Προς το περιεχόμενο

Κατάληψη και μετά?

Melissa_virus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί διώχνουμε κανένα ;ισα ίσα όποιος θέλει μπαίνει.

Είσαι σωστός. Αύριο λέω να παω να δώσω μάθημα.

Ωραια έννοια της δημοκρατίας έχεις αφού η πλειοψηφιά αποφασίζει έτσι έτσι θα γίνει

Δεν μπορεί οποιαδήποτε πλειοψηφία να αποφασίζει για οτιδήποτε και να εφαρμόζει τις αποφάσεις της δημοκράτη μου. Αν δεν υπήρχε άσυλο, θα μπουκάρανε και δε θα έπαιζε κανένα ρόλο η ψηφοφορία στη συνέλευση. Δεν είναι δικαίωμα καμμιας πλειοψηφίας φοιτητών να κλείνουν το πανεπιστήμιο. Κατάλαβες; Αυτό εννοώ με τον όρο καταχρηστική.

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Είσαι σωστός. Αύριο λέω να παω να δώσω μάθημα.

Αλλος ένας αγνακτισμένος φοιτητής.Κοίτα μάθημα δε θα μπορούσες να δώσεις έτσι κι αλλιώς γιατί υπάρχει απεργία των μελών ΔΕΠ.Ολοι αυτοί που κόπτονται για το χάσιμο της εξεταστικής που ήταν όταν χάναμε διδακτικές ώρες όταν στο ιδρυμα μου (Πανεπιστήμιο Πειραιώς) οι καθηγητές είχαν αποχή για δικά τους θέματα;Γιατί δεν έβγαζαν τότε αποφάσεις που να καλούσαν τους καθηγητές να επιστρέψουν στις αίθουσες;

Αν δεν υπήρχε άσυλο, θα μπουκάρανε και δε θα έπαιζε κανένα ρόλο η ψηφοφορία στη συνέλευση.

A τι ωραία μπουκάρω (χμμ κατι μου θυμίζει τανκσ στο Πολυτεχνείο μήπως;).Ωραιοι δημοκράτες είστε .Ευγε.Απόγονοι του Καλαμπόκα:twisted: (ναι ναι δεν τον ξέρεις μην καρφώνεσαι)

Δεν είναι δικαίωμα καμμιας πλειοψηφίας φοιτητών να κλείνουν το πανεπιστήμιο.

Δεν κλεινει απλα δε λειτουργεί .Και οι εκκλησίες μπορεί να μην έχουν λειτουργία αλλά μπορεις να πας να ανάψεις ένα κεράκι.Δε σε εμποδίζει κανείς.

Δημοσ.

Δεν κλεινει απλα δε λειτουργεί

Όχι Γιάννης, Γιαννάκης.

Και οι εκκλησίες μπορεί να μην έχουν λειτουργία αλλά μπορεις να πας να ανάψεις ένα κεράκι.Δε σε εμποδίζει κανείς.

Άλλη μια αποτυχημένη παρομοίωση omni®

Δημοσ.
χμμ κατι μου θυμίζει τανκσ στο Πολυτεχνείο μήπως;

Έτσι λαϊκιστούλη, το είπες. Ένα και το αυτό, καταπιεσμένε δημοκράτη σε περίοδο χούντας :P

Δημοσ.
Άλλη μια αποτυχημένη παρομοίωση

Δεν περίμενα και να την καταλάβεις.Κάνε εσύ μια πετχημένη

Έτσι λαϊκιστούλη, το είπες. Ένα και το αυτό, καταπιεσμένε δημοκράτη σε περίοδο χούντας

Λαικιστούλη? εγώ δε σου προσέδωσα χαρακτήρισμο.Τεσπα το μπουκάρω να το καταλαβω είανι δεκτό μόνο σε έναν εγκληματια που έχει πάρει ομήρους .Και στην τελική αφού εισαι τόσο αγανακτισμένος πήγαινε και κάνε ανκατάληψη παρέα με άλλους αγανακτισμένους φοιτητές όπως αυτοί εδώ στη φωτογραφία.Μη σας ξεγελαέι η εμφάνιση.Πηγαίναν γυμναστήριο τα παιδιά γι αυτό είναι έτσι;

http://www.topapi.gr/images/stories/vima/310107.pdf

Δημοσ.

Απόγονοι του Καλαμπόκα; Χαρακτηρισμός δεν ήταν; Έχεις μνήμη χρυσόψαρου μου φαίνεται. Ασ το ρε μεγάλε το χρόνο μου χάνω μαζί σου. Θα ακολουθήσω το παράδειγμα των υπολοίπων :)

Δημοσ.

Shlasher της λογικής, το θυμάσαι το επεισόδιο με τον Καλαμπόκα ε; Ήσουν και εσύ στις καταλήψεις το 1991 ε; Σε ποιο σχολείο; Ε;

Δημοσ.
Shlasher της λογικής, το θυμάσαι το επεισόδιο με τον Καλαμπόκα ε; Ήσουν και εσύ στις καταλήψεις το 1991 ε; Σε ποιο σχολείο; Ε;

Δεν τον ήξερα τον κύριο, έψαξα στο google. Του omni πάντως του τον μάθανε. Και δεν είναι κάτι που το μαθαίνεις στο σχολείο

Γιατί εσύ την έζησες την επανάσταση του 21;Από που έμαθες τον Κολοκοτρώνη τι μου καταλογίζεις δλδ;

Θα ακολουθήσω το παράδειγμα των υπολοίπων

Ποιανού ακριβώς;Του εκπροσώπου του υπουργείου;Που την έκανε με ελαφρα πηδηματάκια;Ε κάντην και εσύ καλύτερα να έχω το τοπικ δικό μου και να μην το τρολάρρετε με τα μαργαριτάρια σας.Πριν φύγεις κάνε μου τη χάρη να μου πεις γιατί αυτοί οι αγανακτισμένοι φοιτητές είναι τόσο τούμπανα. :confused:

Απάντηση δεν πήρα

Εντάξει δε σου θίξαμε και το ίνδαλμα σου Η μήπως το θίξαμε;

Δημοσ.
Κολοκοτρώνης καταλήψεις

τον κολοκοτρώνη τον ανέφερα ως ένα γνωσιακό χαρακτηριστικό που δεν το μαθαίνεις όταν γεννιέσαι πχ αφή ,ακοή αλά κάτι που το μαθίνεις από το κοινωνικό περιβάλλον.Στην προκειμένη περίπτωση σχολείο.

1821 1991

Καμία σχέση δεν τα παρομοίωσα.Αστοχη η παρατήρηση σου (όπως και τόσες άλλες)

πανεπιστημια και εκκλησίες

Δε μου εξήγησες που είχα άδικο;

Νομπέλ

Απορώ που το τόνισες σωστά.Ευγε.:evil: Τώρα αν δεν έχεις να προσθέσεις καλύτερα πόσταρε σε αλλο τοπικ.:evil:

Δημοσ.
Ποσo χρονών είσαι;

Eγω μπορει να ειμαι 37 αλλα δεν εχει σημασια. Ειναι απαραδεκτο και φασιστικο να κρινεις καποιον απ την ηλικια του.

Στις εφημεριδες διαβαζουμε και στις τηλεορασεις βλεπουμε οτι μικρες ομαδες (αριστερων συνηθως) αποφασιζουν τις καταληψεις σε βαρος της πλειοψηφιας. Βεβαια εσυ θα μου πεις οτι ειναι μια ενορχηστρωμενη συνομωσια εναντιον σας:mrgreen:

Αλλα και πλειοψηφεια να ειστε, οι καταληψεις ειναι μια πολιτικη κινηση και δεν εχει καμμια δουλεια στους χωρους της εκπαιδευσης. Αν θες να διαδηλωσεις πηγαινε στο δρομο και κανε ενα τσαντηρι, τα παιδια που θελουν να κανουν μαθημα τι σου φταινε?

Δημοσ.
...Στις εφημεριδες διαβαζουμε και στις τηλεορασεις βλεπουμε οτι μικρες ομαδες (αριστερων συνηθως) αποφασιζουν τις καταληψεις σε βαρος της πλειοψηφιας...

Θα διαφωνήσω ταπεινά σε αυτό. Από προσωπική εμπειρία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...