lucky_strike Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Αλλα ελεγε το αρθρο. Κι εγω επισης εχω την εντυπωση οτι τις καταληψεις συνηθως τις αποφασιζει ετσιθελικα μια μικρη μειοψηφεια φοιτητων σε βαρος των υπολοιπων που δε θελουν να χασουν το μαθημα. Εσυ για να τα λες ετσι φανταζομαι οτι θα εισαι υπερ των καταληψεων?
omnislash Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Χάος στα ελληνικά πανεπιστήμια μαχαίρια, ναρκωτικά, βιασμοί, ληστείες σε κάποια υπόγεια υπάρχουν και ρουκέτες μη σου πω πυρηνικές κεφαλές, Ναι ρε συ γι αυτό κάποιο καλοί κύριοι προκειμε΄νουυ να μας προστατέψουν φέρνουν στις ΓΣ ασφαλίτες και μπράβους.Με τη δικαιολογια πως ειανι ξαδέλφια τους. Παιδια, διαβασατε χτες ενα αρθρο του "Ελ.Τυπου" με επικεφαλιδα οτι αναρχικοι 40ρηδες κανουν κουμαντο και αποφασιζουν καταληψεις (ή κατι τετοιο)?...Μιλαμε οτι φρικαρησα. Ακομα και για μαχαιρια ελεγε... Καλα, αυτο ειναι το κλιμα που επικρατει στα ελληνικα πανεπιστημια? Κοιτα ναι μπορεί να μικροδειχνουν όντας 20άρηδες αλλά το έχουν επιτύχει δια μέσου του καννιβαλισμού οπου θεωρειται πως φαινεσαι νέωτερος αν έχεις τέτοιες συνήθειες. lucky μπορείς να κρίνεις ακι μόνος σου τι ισχύει αν μπεις μέσα σε ένα από αυτά.Ουτε μαχαίρια ούτε τπτ.Μόνο κατι μεταλλάδες μαλλια΄δες ίσως δεις αλλα δεν πειράζουν κανένα. και ρουκέτες μη σου πω πυρηνικές κεφαλές, ε μη προδίδεις του συντρόφους του ΕΛΑ σε παρακαλώ.:evil: Τη φήμη ότι ο Αχμαντινεζαντ έχει κρύψει τα χημικά όπλα του τη Παντειο την έχεις ακουστά; Κι εγω επισης εχω την εντυπωση οτι τις καταληψεις συνηθως τις αποφασιζει ετσιθελικα μια μικρη μειοψηφεια φοιτητων σε βαρος των υπολοιπων που δε θελουν να χασουν το μαθημα. Λοιπόν επειδή εισαι ανίδεος περί του θέματος σε πληροφορώ ότι σε εμας αποφασίστηκε μη κατάληψη και καονική διεξαγωγή της εξεταστικής.Ποσo χρονών είσαι;
Physics_Rulez Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Εγώ δε θα πω οτι η κατάληψη αποφασίζεται απο μειοψηφίες, από πλειοψηφίες αποφασίζεται. Η ουσία όμως είναι οτι η κατάληψη είναι παράνομη και καταχρηστική. Δεν έχει καμμια φοιτητική πλειοψηφία το δικαίωμα να κλείσει τη σχολή. Αυτό μπορεί να το καταλάβει κανένας;;; Πολύ απλά γίνεται λόγω της ύπαρξης του ασύλου. (Like stealing a candy from a baby) Είναι σαν να μαζεύονται οι κάτοικοι μιας περιοχής και να ψηφίζουν ωραία και δημοκρατικά για να φύγουν πχ. οι γύφτοι από την περιοχή αυτή. Έχουν δικαίωμα να τους διώξουν; είναι στη δικαιοδοσία τους; ΟΧΙ Αυτά περι καραμέλας πλειοψηφίας στις καταλήψεις. Είστε παράνομοι κύριοι, και καταχράζεστε την πλειοψηφία λόγω ύπαρξης ασύλου. Δεν είστε ούτε επαναστάτες ούτε τπτ. ΥΓ. Το πρώτο μάθημα που έχασα ήταν σήμερα. Και συνεχίζουμε
mandate Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Εγώ δε θα πω οτι η κατάληψη αποφασίζεται απο μειοψηφίες, από πλειοψηφίες αποφασίζεται. Η ουσία όμως είναι οτι η κατάληψη είναι παράνομη και καταχρηστική. Δεν έχει καμμια φοιτητική πλειοψηφία το δικαίωμα να κλείσει τη σχολή. Αυτό μπορεί να το καταλάβει κανένας;;; Πολύ απλά γίνεται λόγω της ύπαρξης του ασύλου. (Like stealing a candy from a baby) Είναι σαν να μαζεύονται οι κάτοικοι μιας περιοχής και να ψηφίζουν ωραία και δημοκρατικά για να φύγουν πχ. οι γύφτοι από την περιοχή αυτή. Έχουν δικαίωμα να τους διώξουν; είναι στη δικαιοδοσία τους; ΟΧΙ Αυτά περι καραμέλας πλειοψηφίας στις καταλήψεις. Είστε παράνομοι κύριοι, και καταχράζεστε την πλειοψηφία λόγω ύπαρξης ασύλου. Δεν είστε ούτε επαναστάτες ούτε τπτ. ΥΓ. Το πρώτο μάθημα που έχασα ήταν σήμερα. Και συνεχίζουμε λοιπόν έστω ότι συμφωνώ μαζί σου εσύ συμφωνείς να φύγουν τα κόμματα-παρατάξεις από τα ανώτερα-ανώτατα ιδρύματα ? εδώ θα δείξει το κράτος άν κρίνει με δύο μέτρα και δύο σταθμά θα δείξει ότι όντως είναι υπέρ των μεταρυθμίσεων και όχι ότι η πολιτική που ακολουθείται έχει μοναδικό σκοπό να μη φάμε κανα πρόστιμο
Physics_Rulez Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δεν αντιλαμβάνομαι τη σχέση που μπορεί να έχει η κατάργηση των παρατάξεων με αυτό που λέω εγώ.
mandate Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 κοίτα back in the day στο γυμνάσιο που ήμουνα άν υπήρχε κανα πρόβλημα πχ οι τοίχοι ήταν απαράδεκτοι μαζευόταν το τμήμα υπολογίζαμε πάνω κάτω το κόστος [μπογιές και δε συμμαζεύεται] ο καθένας έδινε αυτό που του αντιστοιχούσε και τέλος πολύ απλά. τα περισσότερα προβλήματα,τα αντιμετώπιζαμε άμεσα ως τμήμα και δε καταριόμασταν τη κοινωνία , τους πράκτορες την άπονη ζωή Σε αει- τει μέχρι να αποφασίσουν να κάνουν κάτι με δικά τους έξοδα οι περισσότεροι θα έχουν πάρει πτυχίο
Physics_Rulez Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Μαζί σου εγώ, αλλά sorry κι όλας ο τρόπος γραφής σου μου είναι λίγο περίεργος, χωρίς να θέλω να σε θίξω με οποιοδήποτε τρόπο.
mandate Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Μαζί σου εγώ, αλλά sorry κι όλας ο τρόπος γραφής σου μου είναι λίγο περίεργος, χωρίς να θέλω να σε θίξω με οποιοδήποτε τρόπο. κοίτα , δε θα με τουμπάρεις με κομπλιμέντα λέω ότι κανείς δε θα δώσει ούτε ένα σεντ για τη σχολή που είναι πχ για αγορά εξοπλισμού, βιβλίων για τη βιβλιοθήκη το χ ποσοστό θα έλεγε για μίζες , οι άλλοι θα λέγανε για το σατουρνάλιο καπιταλισμό , ότι να ναι Δηλαδή σε καμμία περίπτωση δέ θα έπαιρναν οι φοιτητές ενός Ω τμήματος μία απόφαση από κοινού Σε αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω το ίδιο το Φορουμ INSOMNIA που μου δίνει το βήμα να πώ αυτά που θέλω , γιατί άν τα έλεγα αυτά σε ένα αμφιθέατρο βλέπε φράσεις όπως απόφαση από κοινού ,λεφτά από τη τσέπη μας/σας θα γινόμουν δωρητής οργάνων
insomniaK Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Το euronews (Γερμανία) παρουσίασε τις κινητοποιήσεις των φοιτητών στην Ελλάδα και επί λέξη ανέφερε "κατά των ιδιωτικών πανεπιστημίων". Είναι η πρώτη φορά που οποιαδήποτε φοιτητική κινητοποίηση παρουσιάζεται από το συγκεκριμένο σταθμό.
johnnyestia Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Σε αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω το ίδιο το Φορουμ INSOMNIA που μου δίνει το βήμα να πώ αυτά που θέλω , γιατί άν τα έλεγα αυτά σε ένα αμφιθέατρο βλέπε φράσεις όπως απόφαση από κοινού ,λεφτά από τη τσέπη μας/σας θα γινόμουν δωρητής οργάνων Μην ανησυχείς, δεν θα σε έπαιρνε κανείς στα σοβαρά.
mandate Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Μην ανησυχείς, δεν θα σε έπαιρνε κανείς στα σοβαρά. το μόνο σίγουρο και ένα χ ποσοστό θα πέθαινε στα γέλια
morfeus13 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Όταν καταλάβουν οι κύριοι και οι κυρίες που διοικούν αυτό το ρημάδι το κράτος οτί δεν χρειάζεται να βάζουν παντού το χερι τους τότε και μόνο τότε ίσως πάει μπροστά αυτή η χώρα.Το φοιτιτικό κίνημα της δεκαετίας του 70΄ δεν είχε χρώματα.Τώρα δυστυχώς,και με ευθύνη και εμάς των φοιτητών έχει γίνει ουράνιο τόξο.
Forensick Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Τώρα δυστυχώς,και με ευθύνη και εμάς των φοιτητών έχει γίνει ουράνιο τόξο. Για φαντασου να ταν 2χρωμο ας πουμε...τσ-τσ-τσ...ντεμοντε!
omnislash Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 "κατά των ιδιωτικών πανεπιστημίων". Η πλάκα είναι ότι σε μια εκπομπή της εΤ 3 ένας βουλευτής ανέφερε τη λέξη ιδιωτικά και δεν τον σταμάτησε κανεις ούτε οι παρουσιαστές ούτε ο αλλος βουλευτής.Και μετά μας λένε για "μη κερδοσκοπικά) Είναι σαν να μαζεύονται οι κάτοικοι μιας περιοχής και να ψηφίζουν ωραία και δημοκρατικά για να φύγουν πχ. οι γύφτοι από την περιοχή αυτή. Έχουν δικαίωμα να τους διώξουν; είναι στη δικαιοδοσία τους; ΟΧΙ Γιατί διώχνουμε κανένα ;ισα ίσα όποιος θέλει μπαίνει.Ωραια έννοια της δημοκρατίας έχεις αφού η πλειοψηφιά αποφασίζει έτσι έτσι θα γίνει. Δεν είστε ούτε επαναστάτες ούτε τπτ. Γιατί είπε κανείς ότι είμαστε επαναστάτες;
KWSN_Men Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Η πλάκα είναι ότι σε μια εκπομπή της εΤ 3 ένας βουλευτής ανέφερε τη λέξη ιδιωτικά και δεν τον σταμάτησε κανεις ούτε οι παρουσιαστές ούτε ο αλλος βουλευτής.Και μετά μας λένε για "μη κερδοσκοπικά) Η αλήθεια είναι ότι έπρεπε επιτόπου να τον παλουκώσουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.