Προς το περιεχόμενο

Κατάληψη και μετά?

Melissa_virus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
chris_mall: Δεν μπορεί να ζητήσει συγγνώμη ενώ είναι banned. Το αν απαιτείται δεν είναι κάποιο ζήτημα που -κατά τη γνώμη μου- σε αφορά άμεσα.

Βασικά νόμιζα πως το ban είναι προσωρινό! Όσο για το αν με αφορά νομίζω πως είναι θέμα όλων η υβριστική συμπεριφορά ενός ατόμου από τη στιγμή που διαβάζεις το post του σε ένα forum.

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ποπο , αρκετά γέλασα μεσημεριάτικα με όλα αυτά που διαβάζω στο εν λόγω topic. Καλά ρε παιδιά γιατί τόση αναταραχή , θέλετε δεν θέλετε εαν δεν συμμετέχετε σε συνελεύσεις και δεν ενημερώνεστε πολυπλεύρως και όχι όπως τα γράφουν οι εφημερίδες ή οι διάφοροι τραμπούκοι , θα συνεχίσετε να βλέπετε την ροή των πραγμάτων όπως ακριβώς την παρουσιάζετε τώρα.

Ο User: Sotirakis , θα έπρεπε να ήταν σαφώς πιο συγκρατημένος και τα ξεσπάσματα αυτά καλό θα ήταν να τα κρατήσει για τις κατα-μέτωπο λογομαχίες.

Τώρα για κάτι που ακούστηκε τι είναι τα ΕΑΑΚ (πάντως δεν είναι ότι είναι οι υπόλοιπες παρατάξεις - κινήσεις...), για διασφάλιση της εξεταστικής , για όποιος έχει τέτοια συμπεριφόρά εδώ μεσα έχει και ανάλογο αντίκρισμα στη κοινωνία.... :) (καλό αυτό... δν το είχα σκεφτεί...)

Θα σας αναφέρω ένα πράγμα: Όσο υπάρχουν συμφέροντα , θα διεκδικούνται με κάθε δυνατό μέσο. Όσο και να θέλει κανείς να αλλάξει μια κατάσταση , εαν δεν έχει μαζική δύναμη αυτή η προοπτική που βάζει , είναι αδύνατον να επιτευθχεί.

Επειδή πολλά έχουν ειπωθεί και εγώ ο ίδιος έχω συμμετάσχει σε πολλές συζητήσεις σχετικά με τις καταλήψεις... άκρη δεν θα βγάλουμε εδώ μέσα. Ο καθένας έχει την άποψη του και καλό είναι να δέχεται την άποψη του αλλουνού με λίγο σεβασμό , όσο λάθος κ αν είναι.

Όσο για τον χρήστη nontasg απλά πιστεύω πως προκάλεσε με το λέγειν του λέγοντας πράγματα .... θαύματα!!! Καλό θα ήταν πριν να γίνουν τα ban , να υπάρχει ένας διαλογος μεταξύ mod-user (υπο ban)

Δημοσ.

Όσο για τον χρήστη nontasg απλά πιστεύω πως προκάλεσε με το λέγειν του λέγοντας πράγματα .... θαύματα!!! Καλό θα ήταν πριν να γίνουν τα ban ' date=' να υπάρχει ένας διαλογος μεταξύ mod-user (υπο ban)[/quote']

Όχι. Admin είναι μπορεί να κρίνει πότε θα πέσει το ban. Και σιγά, 2 μέρες έριξε μόνο :)

Και μια συμβουλή για καλύτερο Insomnia:

Προσθήκη του(της) nontasg στην Λίστα Αποκλεισμένων

By the way' date=' κάποια μέρα θα κάνεις έναν άντρα πολύ ευτυχισμένο...[/quote']

Τι συμπάθεια είναι αυτή που έχεις στον nontasg :D. Μην την δείχνεις τόσο. Θα σε παρεξηγήσουν

Δημοσ.

Back from διακοπές !!! (είτε το ήθελα, είτε όχι...) :roll:

@Melissa_virus

Τα ΕΑΑΚ, τα οποία ανήκουν στο αριστερό-ελευθεριακό (και μένα έτσι μου τους είπαν...) υπάρχουν σχεδόν σε κάθε σχολή και είναι ψιλοαυτόνομα μεταξύ τους υπό την έννοια ότι δεν έχουν κάποια γραμμή από "γραφεία" αλλά λειτουργούν πάντα με γνώμονα τους φοιτητές. Έχουν σαφείς "επιρροές" από τους ΑΚίτες (αναρχικούς) αλλά δεν έχουν και τα κολλήματα τους... Είναι από τους πιο συζητήσιμους και ανοιχτόμυαλους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στην κατάληψη. Στις πορείες ήταν πάντα από τους πρώτους (και εννοώ τους πρώτους-πρώτους που συγκρούονταν με τα ΜΑΤ...) και δεν προκαλούσαν ούτε με την συμπεριφορά τους, ούτε καταστροφές. (Just to know,αυτοί που έσπαγαν την Αθήνα ήταν οι ΑΚίτες, και την έσπαγαν λόγω ιδεολογίας και λόγω άποψης και όχι επειδή ήταν μαστουρωμένοι ή επειδή τους είχε βαρέσει η ζέστη...)

@Lucifer

Καλά έκανες και με banαρες. Το παράκανα. Απλά έχω μια απορία. Τι είναι χειρότερο; Να ξεφεύγεις και να λες κάτι χοντρό ή να είσαι συνεχώς στα μαχαίρια με πολλούς,να ξεκατινιάζεσαι συχνά-πυκνά και να την σκαπουλάρεις μετά ; (Ναι notasg, σε σένα αναφέρομαι...)

Α, και κάτι ακόμα ! Μου φαίνεται πολύ λάθος να σβήνονται posts από τους moderators. Ποια η έννοια του forum αν κάθε τι λογοκρίνεται και περνιέται μέσα από φίλτρα αποδοχής-politically correct-σεμνότητας(σεμνάάάάά....)-ορθότητας ; Φαντάζεστε τι θα γινόταν αν η Ιστορία διέγραφε τα posts από το forum της τα οποία για παράδειγμα αφορούσαν τον εμφύλιο, τους παγκόσμιους πολέμους, την πρώτη πυρηνική βόμβα ; Στο τέλος θα έμενε ένας όμορφος,αγγελικά πλασμένος κόσμος χωρίς ίχνος λάθους και παρασπονδίας. Πως λοιπόν θα επέλθει η βελτίωση αν δεν μπορεί να γίνει η αναδρομή σε λάθη και η κατανόησή τους;

@CHRIS_MALL

Δεν έχεις φτάσει ποτέ στο σημείο να ξεσπάσεις; Λογικό δεν είναι να χάνω εκεί την πνευματική μου διαύγεια ;

Συγνώμη θα ζητήσω μόνο από τον εαυτό μου για την μαλακία που έκανα και από τοn Lucifer που είναι υπεύθυνος για αυτό to section του forum. Από κανέναν άλλον...

@nontasg

sdkjhgkjfdhgkjfdhgkjfdhkjghgkjhfdslkgjhpsadhfpadshpf

asdfklahsdflkjahsdfkjhdskjfhakjdshflkjdsaf

adsfjkadhfkjhdaslkfjhadskjf

adfkjhasdkjfhdskjfhkdjshfkjashfjkdsahf

Αυτά... R.I.P.

Αλήθεια, πόσοι από εμάς που συμμμετέχουμε σε αυτο το topic σπουδάζουμε ; Όσοι δεν σπουδάζουν, τι έχουν τελειώσει, τι δουλειά κάνουν; Εσύ nontasg ;

Back to topic, βγήκαν οι βάσεις των σχολών; Τι θα γίνει τελικά με όσες σχολές έχουν βάση κάτω από 10;

Ακούγονται πολλά για συμμετοχή και των σχολείων στις (πιθανές...) καταλήψεις (αν γίνουν...) τον Σεπτέμβριο. Έχετε ακούσει τίποτα ;

Δημοσ.

Ακούγονται πολλά για συμμετοχή και των σχολείων στις (πιθανές...) καταλήψεις (αν γίνουν...) τον Σεπτέμβριο. Έχετε ακούσει τίποτα ;

χεχε θυμάμαι μια φορά που είχαμε κάνει κατάληψη στο σχολείο (πριν 5 χρόνια?) για θέμα που αφορούσε διπλανούς δήμους και όχι τον δικό μας!κάπως έτσι το κόβω το θέμα...ξεπεράστηκε κ αυτό με τις τυρόπιτες πλέον...

Δημοσ.

Αλήθεια' date=' πόσοι από εμάς που συμμμετέχουμε σε αυτο το topic σπουδάζουμε ; Όσοι δεν σπουδάζουν, τι έχουν τελειώσει, τι δουλειά κάνουν; Εσύ nontasg ;

[/quote']

Είναι ΙΕΚόπαιδο.

ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ

ΧΑΧΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΑΑ

ΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧ

ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧ

ΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑ

:mrgreen: :-D :roll: :o :grin: 8) :)

:???: :evil: :( :-? :-| :confused: :evil:

:( :twisted: :) :roll: :-D :mrgreen: 8)

Δημοσ.
Είναι ΙΕΚόπαιδο.

ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ

ΧΑΧΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΑΑ

ΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧ

ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧ

ΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑ

:mrgreen: :-D :roll: :o :grin: 8) :)

:???: :evil: :( :-? :-| :confused: :evil:

:( :twisted: :) :roll: :-D :mrgreen: 8)

Θα σου κάνω αναφορά για spamming(καμμιά εικοσαριά emoticons....):mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Και είπαμε ΗΜΟΥΝ ιεκόπαιδο....Τώρα σπουδάζω στο πανεπιστήμιο.....

Ελπίζω να με συγχωρέσεις και για αυτό ε??:) :)

Α αλήθεια κάτι έλεγες για υπογραφές τις προάλλες........Δεν το βλέπω το post σου........

sotirakis.net no problem.Τα ξέχασα ήδη αυτά που είπες.....

Είμαι καλός άνθρωπος εγώ και δεν κρατάω κακίες......:-D :-D

Καλώς ήρθες λοιπόν πίσω στην παρέα μας!!!!!

Μόνο αν σε ξαναπιάσουν τα νεύρα σου να με βρίσεις νυχτερινές ώρες που δεν μπαίνουν μικρά παιδιά στο forum οκ???:wink: Κρίμα είναι τα παιδάκια να βλέπουν λέξεις όπως "μ@λ@κ@" και τέτοια....

Και τέλος ρε παιδιά κάθεστε και ασχολείστε μαζί μου στις 4:30 τα ξημερώματα παραμονή 15ης Αυγούστου???Έλεος..........

Δημοσ.

sotirakis.net ιδέα δεν έχω αν βγήκαν οι βάσεις. Καλά από Σεπτέμβριο στα σχολεία σίγουρα θα έχουν καταλήψεις, αλλά και οι δάσκαλοι απεργίες. Τώρα ελπίζω να δώσουμε εξεταστική και μετά ας κάνουν ότι θέλουν.

Όντος με τα παιδιά, μάλλον ΕΑΑΚ θα είναι και αυτοί εδώ, κάνεις καλή κουβέντα. Και πάντα έχουν να πούνε κάτι σωστό, σε αντίθεση με τα κομματόσκυλα, που γλύφουν την καραμέλα του κόμματος τους.

Δημοσ.
Back from διακοπές !!! (είτε το ήθελα' date=' είτε όχι...) :roll:

Τα ΕΑΑΚ, τα οποία ανήκουν στο αριστερό-ελευθεριακό (και μένα έτσι μου τους είπαν...) υπάρχουν σχεδόν σε κάθε σχολή και είναι ψιλοαυτόνομα μεταξύ τους υπό την έννοια ότι δεν έχουν κάποια γραμμή από "γραφεία" αλλά λειτουργούν πάντα με γνώμονα τους φοιτητές. Έχουν σαφείς "επιρροές" από τους ΑΚίτες (αναρχικούς) αλλά δεν έχουν και τα κολλήματα τους... Είναι από τους πιο συζητήσιμους και ανοιχτόμυαλους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στην κατάληψη. Στις πορείες ήταν πάντα από τους πρώτους (και εννοώ τους πρώτους-πρώτους που συγκρούονταν με τα ΜΑΤ...) και δεν προκαλούσαν ούτε με την συμπεριφορά τους, ούτε καταστροφές. (Just to know,αυτοί που έσπαγαν την Αθήνα ήταν οι ΑΚίτες, και την έσπαγαν λόγω ιδεολογίας και λόγω άποψης και όχι επειδή ήταν μαστουρωμένοι ή επειδή τους είχε βαρέσει η ζέστη...)

[/quote']

XAAAAA!! Ωραίος !! Που τα άκουσες αυτά ρε Σωτηράκη? Απο ΕΑΑΚήτες πάντως δεν νομίζω , εκτος κ αν ήταν τίποτα του <<φεύγα>>.

Μου άρεσε πολύ το ψιλοαυτόνομα ... δεν ξέρω αν έχεις καταλάβει τι σημαίνει λειτουργούμε αυτόνομα. (Αν γνωρίζεις υπάρχει και το Αυτόνομο στέκι ... καλό θα ήταν να πας να ακούσεις περί αυτόνομης λειτουργίας). Δεν υπάρχει <<λειτουργεί ψιλοαυτόνομα>> . Ή λειτουργείς αυτόνομα εντελώς ή βασίζεσαι απο κάπου και δυστυχώς τα ΕΑΑΚ , επειδή δεν έχουν συγκεκριμένο πολιτικό φορέα, βασίζονται - περνάνε γραμμή αν το θες (πιο σκληρά) απο τα ΝΑΡ , ΑΡΑΝ κλπ. - ανάλογα σε κάθε σχολή. (τα ΕΑΑΚ = συσπειρώνουν ανεξάρτητο κόσμο αλλά δεν μπορούν να θεωρηθούν ανεξάρτητη κίνηση , όσο και να θέλουν)

Το ότι έχουν σαφείς επιρροές με τους αντιεξουσιαστές ... δεν μπορώ ακόμα να το χωνέψω. Ποιος σου το είπε αυτό???? Το ότι είναι απο τους πιο συζητήσιμους που βρήκες στην Κατάληψη... (αφού δεν υπήρχαν κ άλλοι..!!! :D ) ... λογικό μου ακούγεται...!!!

Στις πορείες ήταν απο τους πρώτους (και εκεί παίχτηκαν πολλές σκοπιμότητες , στην κεφαλή της πορείας!!!), αλλά όχι στις συγκρούσεις. Δεν είναι σκοπός η σύγκρουση!!! Αυτά τα έκαναν η 300αριά των κοκκινόμαυρων.

Και για τους ΑΚ , καλό θα ήταν να διαβάσεις λίγο (αν θες βέβαια , δεν στο λέω ειρωνικά) περί της ιδεολογίας τους και να κριτικάρεις έπειτα εαν αυτά που πιστεύουν συμβαδίζουν με τις ενέργειές τους. Στα κιόσκια τους έχουν πολλά και διάφορα σχετικά με τα "πιστεύω" τους

* Άλλο ΑΚ - άλλο Αναρχικοί

nontags

Σε ποια σχολή σπουδάζεις αν επιτρέπεται?

Δημοσ.

nontags

Σε ποια σχολή σπουδάζεις αν επιτρέπεται?

Είναι nontasg,όχι nontags....

Δε λέω που σπουδάζω,γιατι μερικοί εδω μέσα έχετε αρχίσει να γίνεστε επικίνδυνοι....:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Και είναι και κάποιοι και από Πάτρα....:mrgreen:

Δημοσ.
@Lucifer

Καλά έκανες και με banαρες. Το παράκανα. Απλά έχω μια απορία. Τι είναι χειρότερο; Να ξεφεύγεις και να λες κάτι χοντρό ή να είσαι συνεχώς στα μαχαίρια με πολλούς' date='να ξεκατινιάζεσαι συχνά-πυκνά και να την σκαπουλάρεις μετά ; (Ναι notasg, σε σένα αναφέρομαι...)

Α, και κάτι ακόμα ! Μου φαίνεται πολύ λάθος να σβήνονται posts από τους moderators. Ποια η έννοια του forum αν κάθε τι λογοκρίνεται και περνιέται μέσα από φίλτρα αποδοχής-politically correct-σεμνότητας(σεμνάάάάά....)-ορθότητας ; Φαντάζεστε τι θα γινόταν αν η Ιστορία διέγραφε τα posts από το forum της τα οποία για παράδειγμα αφορούσαν τον εμφύλιο, τους παγκόσμιους πολέμους, την πρώτη πυρηνική βόμβα ; Στο τέλος θα έμενε ένας όμορφος,αγγελικά πλασμένος κόσμος χωρίς ίχνος λάθους και παρασπονδίας. Πως λοιπόν θα επέλθει η βελτίωση αν δεν μπορεί να γίνει η αναδρομή σε λάθη και η κατανόησή τους;

[/quote']

Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο, ξέρω σίγουρα τι απαγορεύεται. Προσωπικά δεν έχω την απαίτηση να είμαστε όλοι με μια άρπα και 2 φτερά και να λέμε μόνο μελιστάλαχτες κουβέντες, εκ μέρους μου υπάρχει νομίζω ανοχή και στην ειρωνεία, και στις εξυπνάδες γιατί θεωρώ πως η ένταση -όταν αυτή είναι εντός κάποιων πλαισίων- είναι φυσιολογικό (μη σου πω και απαραίτητο) μέρος ενός εκτενούς διαλόγου. Μεγάλα παιδιά είμαστε, μπορούμε να το χειριστούμε και χωρίς έναν mod πάνω από το κεφάλι μας για την παραμικρή σποντούλα που θα μας πετάξουν, δεν είμαστε στο δημοτικό να φωνάζουμε την κυρία. Όταν όμως υπάρχει σαφής καταπάτηση κανόνων μέσω της χυδαιολογίας (σου θυμίζω πως έχω φάει 2 φορές ban για τον ίδιο λόγο και ο ίδιος) τότε το θέμα παύει να είναι προσωπικό θέμα και γίνεται θέμα του forum, του επιπέδου του και της εικόνας του προς τα έξω. Το να πέφτουνε σπόντες και ειρωνείες εντός θέματος είναι ένα πράγμα, το να υβρεολογούμε επειδή κάποιος μας τσάντισε, είναι ένα άλλο, πολύ διαφορετικό.

Σχετικά με την διαγραφή των post έχεις απόλυτο δίκιο, διαφωνώ με το να πραγματοποιείται. Προσωπικά το έχω αποφύγει όσο μπορώ, ακόμα και post με greeklish έχω κάτσει να μεταφράσω αν ήταν μεγαλούτσικα. Αλλά όταν έχεις ένα σοβαρό θέμα σαν αυτό των καταλήψεων, το οποίο έχει τσακίσει από τους offtopic τσακωμούς, τι κάνεις? Δεν είναι άσχετα με το θέμα τα post αυτά? Δεν είναι άχρηστα για το θέμα? Δεν είναι άχρηστα γενικώς?

Κανονικά δεν θα έπρεπε να κάθομαι να τα γράφω αυτά, έπρεπε να σου στείλω ένα pm και να σου ξεκαθαρίσω τη θέση μου. Αλλά θεώρησα καλό να γνωρίζουν και οι υπόλοιποι πως ακριβώς βλέπω το θέμα των flames και τι να περιμένουν. Δεν θέλω να είμαι ο μπαμπούλας κανενός σε αυτό το ζήτημα.

Αν βέβαια στα επόμενα 5 post δεν είστε ontopic, το κλειδώνω μέχρι να βγεί νέα ανακοίνωση από το Υπουργείο.

Δημοσ.

θα απαντησω εντελως συνοπτικα σε οσα ειδα εδω.

πρωτο την εξεταστικη λογω καταληψεων την χασατε.

δευτερο αυτοι που ηταν στην καταληψη τωρα ειναι στην μυκονο και σε αλλα νησια οπως και οι συνδικαλιστες και οι καθηγητες.

τριτο ο νομος θα περασει και χαμπαρι δεν θα παρετε.

τεταρτο αφορα τους λεγομενους "αγωνιστες" αληθεια ποσα ατομα εισασταν στις καταληψεις διοτι μου αρεσε σε σχολες που λεγατε οτι ειστε η πλειοψηφεια και η πραγματικη πλειοψηφια ηταν σπιτια τους.

πεμπτο και τελευταιο την εξεταστικη που χαθηκε και αρκετες δουλειες φοιτητων που ειχαν τα μεταπτυχιακα τους ποιος θα τους τα πληρωσει?

οσο για καποια σχολια που κανουν καποιοι καλο ειναι να προσεχουν τις εκφρασεις τους διοτι οπως λενε οι κανονες σε αυτο το φορουμ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ αν το σεβεστε το ΦΟΡΟΥΜ καλο ειναι να μην προχωρατε σε ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ δεν ειμαστε ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να ακουμε τις ΥΒΡΕΙΣ σας.

Υ.Σ αυτο αφορα τον συντονιστη lucifer αλλα και τους αλλους της ομαδας επειδη κατα καιρους εχω δει και σε μενα αλλα και σε αλλους μαζικα υβριστικα σχολια απο χρηστες "κλωνους" γιατι δεν τους κανετε (ΒΑΝ) μια και καλη να ησυχασουμε επιτελους διοτι αυτο νομιζω οτι απαγορευεται απο τους κανονισμους γιατι δεν το κανετε? δεν ειναι δυσκολο φανταζομαι να τους βρειτε ποιοι χρηστες ειναι κλωνοι τους ξερετε? μην το παρεις προσωπικα lucifer κανεις πολυ καλα την δουλεια σου οπως και αλλοι καμια φορα το τραβαμε και εμεις οι χρηστες το σχοινι και εσεις ΑΝΘΡΩΠΟΙ ειμαστε και ειναι φυσικο και φυσικα διαφωνω στο θεμα τις προσωπικης αντιπαραθεσης πισω απο εναν υπολογιστη και ενα πληκτρολογιο ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ τον αλλον για να μιλαμε ετσι.

αυτα και να με συγχωρεσετε αλλα δεν αντεξα με αυτα που ειδα και υποψιν δεν ειμαι φοιτητης αλλα διοικητικο προσωπικο σε σχολη.

ΔΕΝ διαφωνω με το σκεπτικο των καταληψεων αλλα ΔΙΑΦΩΝΩ με τις συνεπειες προς τους φοιτητες

το νομοσχεδιο μπορει να ειναι ΚΑΛΟ μπορει να ειναι ΚΑΚΟ το θεμα ειναι οτι ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ θελουμε δεν θελουμε ειναι εντολη των "εταιρων" μας παει και τελειωσε ειμαστε στην ευρωπαικη ενωση και κανουμε οτι μας λενε.

Δημοσ.

admin.iekep οι μόνοι που χάσανε την εξεταστική σαν μ@λ είμαστε οι φοιτητές του ΤΕΙ Λαμίας και Κοζάνης. Όλοι οι υπόλοιποι δεν χάνουν τίποτα... 2 εξεταστικές θα δώσουν κανονικότατα... Απορώ δεν υπάρχει κάποιος τρόπος (και όχι πάλι κατάληψη), για να διεκδικήσουμε και εμείς σαν άνθρωποι 2 εξεταστικές?

Ναι όντος ο νόμος θα περάσει κάποια στιγμή που δεν θα το περιμένει κανένας... Γεγονός είναι και αυτό.

Μερικοί ήταν και από πριν Μύκονο.

Αλλά στις καταλήψεις είχε συμμετοχή.

Δημοσ.
χρηστες "κλωνους"

ποιός ήρθε ??? :D:D:D

ΒΑΝ? τι είναι αυτό? να σου κάνουμε ένα για πείραμα?

καλώς ήλθατε στην ελληνική πραγματικότητα έλληνες φοιτητές. Τίποτα όσοι πραγματικά θέλετε να σπουδάσετε μείνετε μακριά από καταλείψεις και κοιτάξτε μόνο τον εαυτό σας πως θα ξεμπλέξετε πιο γρήγορα από αυτό το χάος που λέγεται ελληνική παιδεία. Βρείτε κάποιον από αυτούς του λίγους καθηγητές που νοιάζονται ,συνεργαστείτε μαζί τους και αποχωρήστε με το πτυχίο ρίχνοντας μια μούντζα σε όλους τους υπόλοιπους.

Δημοσ.
admin.iekep οι μόνοι που χάσανε την εξεταστική σαν μ@λ είμαστε οι φοιτητές του ΤΕΙ Λαμίας και Κοζάνης. Όλοι οι υπόλοιποι δεν χάνουν τίποτα... 2 εξεταστικές θα δώσουν κανονικότατα... Απορώ δεν υπάρχει κάποιος τρόπος (και όχι πάλι κατάληψη)' date=' για να διεκδικήσουμε και εμείς σαν άνθρωποι 2 εξεταστικές?

Ναι όντος ο νόμος θα περάσει κάποια στιγμή που δεν θα το περιμένει κανένας... Γεγονός είναι και αυτό.

Μερικοί ήταν και από πριν Μύκονο.

Αλλά στις καταλήψεις είχε συμμετοχή.[/quote']

1)Μην καθεσαι και ακους το καθε ψευτομπλουκι.Στο τει λαμιας πχ το α εξαμηνο ηλεκτρονικης εδωσε ολα τα εργαστηρια πριν τη καταληψη.

το ιδιο συνεβει και με αρκετα αλλα εξαμηνα.βεβαια πολλα αλλα εξαμηνα η τμηματα οπως το δικο μου η και το δικο σου δωσανε 1-2 μαθηματα η και κανενα.

2)Λοιπον σπουδαζω λαμια και η εξεταστικη δεν θα χαθει αυτο ειναι το μονο σιγουρο.Αν παρακολουθουσες τις συνελευσεις θα το γνωριζες εχει αποφασιστει μαλιστα να ζητησουμε διπλη εξεταστικη(η κανονικη ειναι στανταρ).

3)Αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να συμμετεχεις στις γενικες και να λες τη γνωμη σου.Ετσι λοιπον και τωρα που θα ανεβουμε λαμια απλα πρεπει να πας στη γενικη οταν θα συζητηθει με ποιους τροπους θα πιεσουμε τους καθηγητες για το θεμα της εξεταστικης.Σιγουρα θα εχουμε τα γνωστα εμποδια με το γλομπο τους ετων 36¨φοιτητης¨ αλλα θα το παλεψουμε.

4)τελος αν δεν εισαι στεφ αλλα σευπ ειστε αξιοι της μοιρας σας αφου ειλικρινα ειστε εντελως apolitic ατομα,καμια οργανωση(δεν εννοω κομμα αλλα πρωτοβουλια-δραστηριοτητα) και φυσικα στις γενικες αντε να εχουν ερθει 5-10 απο ατομα απο σευπ.

4)στο τει λαμιας υπαρχουν 4 παραταξεις δαπ-νδ,πασπ-πασοκ,πκσ-κκε,ανεξαρτητοι-σε αυτους ειναι γενικα ατομα αριστερων πεποιθησεων αλλα και πολλοι αναρχικοι-αντιεξουσιαστες.

Για την ιστορια το πλαισιο της καταληψεις το κατεβασαν οι ανεξαρτητοι και το στηριξε ομως και η πκσ ενω δεν το αποδεχτηκαν δαπ και πασπ οπου και το καταψηφισαν.

5)για το τι ειναι οι αναρχικοι ή τα εακ ή η δαπ,πασπ,πκσ κτλ καλυτερα παρε διαβασε τις ιδεολογικες τους θεσεις και κρινε μονη σου γιατι ο καθενας λεει το μακρυ και το κοντο του απο οτι διαβασα παραπανω.

Και παιδια ελεος πριν πειτε τη λεξη αυτονομοι ας μεινεται εστω και μια μερα σε μια καταληψη πχ υφανετ θεσ/νικη ή ακομη καλυτερα δειτε τη ζωη των chiappas γνωστοι ως zappatistas στο μεξικο-οχι και αυτονομοι τα εακ καλοι χρυσοι κανουν οτι μπορουν αλλα μη τρελαθουμε...

Αν δεν απαντησω σε καποιον ειναι επειδη ειμαι σε νετ καφε και παιζει να φυγω το λεω προς αποφυγη παρεξηγησεων.

Σε καμια 10αρια μερες που θα ειμαι στο σπιτακι μου στη dsl μου να συζητησουμε οτι θελετε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...