fireflies Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Johnnyestia, έχεις εμπειρία από τα πανεπιστημιακά συγγράμματα? 'Η / και από την αγορά συγγραμμάτων? Έχεις δηλαδή σπουδάσει με το ένα ή το άλλο σύστημα? Ρωτάω ειλικρινώς, μην αρπαχτούμε πάλι εδώ μέσα.
KWSN_Men Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Τι λέτε τώρα ρε παιδιά;;; Να καταργηθούν για να πρέπει ο κάθε omnislash να ανοίξει και ΔΕΥΤΕΡΟ βιβλίο για να περάσει ένα μάθημα;;; Απαράδεκτο!!! Που ξανακούστηκε!!!
Super Moderators Snoob Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Μη φοβάσαι. Αρκεί που απαντάς εσύ. Μανάβικο γίναμε.
izerman76 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Πανελλήνιες you know;Αξιοκρατία; Αυτό δεν έχει σχέση με την ερώτηση - σου είπε ότι η λειτουργία των ιδιωτικών σχολείων δεν κατήργησε την ύπαρξη των δημοσίων. Γιατί να γίνει κάτι τέτοιο με τα πανεπιστήμια; Ξέχασες και κάτι άλλο.Δεν είναι από τη κυψέλη όσοι πάνε στα Λονδίνα με ότι αυτό συνεπαγεται. 1) Έλεος πια - δεν ζούμε στο '50, με τον μοχθηρό βιομήχανο και την τίμια πλην άπορη κορασίδα, σε λίγο θα ακούμε απο πίσω καζαντζίδη σαν μουσική, όπως παρουσιάζετε την κατάσταση. Και τι σημαίνει αυτό δηλαδή; Ότι οι σατανικοί πλούσιοι θέλουν να αγοράσουν τις θέσεις των φτωχών βιοπαλαιστών στα πανεπιστήμια, και επειδή δεν το καταφέρνουν πάνε να τις πάρουν μέσω ΙΠ; Υ.Γ. Α, και κάτι άλλο - οι βάζελοι και οι αεκτζήδες έχουν δικαίωμα να μιλάνε για διαιτησία.
DarkKnight Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Τι λέτε τώρα ρε παιδιά;;; Να καταργηθούν για να πρέπει ο κάθε omnislash να ανοίξει και ΔΕΥΤΕΡΟ βιβλίο για να περάσει ένα μάθημα;;; Απαράδεκτο!!! Που ξανακούστηκε!!! Αλλο η ανάπτυξη της κριτικής σκέψης που αναπτύσσετε με την ανάγνωση περισσότερων για ένα μάθημα, βιβλίων κ άλλο να σου δίνουν τουλάχιστον 1 δωρεάν
Forensick Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Τι λέτε τώρα ρε παιδιά;;; Να καταργηθούν για να πρέπει ο κάθε omnislash να ανοίξει και ΔΕΥΤΕΡΟ βιβλίο για να περάσει ένα μάθημα;;; Απαράδεκτο!!! Που ξανακούστηκε!!! To οτι δεν υπαρχουν βιβλιοθηκες σου λεει κατι? Το οτι κατα μεσο ορο τα βιβλια της σχολης μου κοστιζουν 50 ευρω και οτι ανα εξαμηνο εχω 5 μαθηματα, 5x50=250ευρω σου λεει κατι? Το οτι ο βασικος μισθος ειναι 600 ευρω σου λεει επισης κατι?
johnnyestia Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Johnnyestia, έχεις εμπειρία από τα πανεπιστημιακά συγγράμματα? 'Η / και από την αγορά συγγραμμάτων? Έχεις δηλαδή σπουδάσει με το ένα ή το άλλο σύστημα?Ρωτάω ειλικρινώς, μην αρπαχτούμε πάλι εδώ μέσα. Ναι, και αρκετή μάλιστα. Λοιπόν, η βιβλιοθήκη μας είχε μια μεγάλη συλλογή διαθέσιμη για τον καθένα να μελετήσει. Επίσης όποιος είχε λεφτά αν ήθελε αγόραζε, δεν τον εμπόδιζε κανένας. Εγώ που δεν είχα την δυνατότητα, είτε δανειζόμουν από την βιβλιοθήκη, είτε (κυρίως) από συναδέλφους μου. Στο τέλος όμως μου μείναν τα βιβλία που μου δωθήκαν από την σχολή, και σε αυτά ανατρέχω τώρα όταν χρειάζεται. ΔΕΝ ΜΕ ΕΒΛΑΨΕ που μου δώσαν βιβλία. Και για να σας προλάβω με τις πανεπιστημιακές εκδόσεις, ρωτήστε όσοι δεν ξέρετε για τις πανεπιστημιακές εκδόσεις του Πανεπιστημίου της Κρήτης, όπου τα βιβλια τους είναι σε άμεσα ανταγωνίσιμο επίπεδο με τους ιδιώτες και αποφέρουν και κέρδος στο πανεπιστήμιο. Για να δείτε πόσο καλά μπορεί να δουλέψει το δημόσιο όταν υπάρχει βούληση και ικανοί άνθρωποι Μου φαίνεται πως για να αντιπαρέρθετε στα λεγόμενά μου αρχίζετε και λέτε ότι να'ναι.Άκου να καταργηθούν και τα δωρεάν βιβλία!!!
DarkKnight Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 To οτι δεν υπαρχουν βιβλιοθηκες σου λεει κατι? Το οτι κατα μεσο ορο τα βιβλια της σχολης μου κοστιζουν 50 ευρω και οτι ανα εξαμηνο εχω 5 μαθηματα, 5x50=250ευρω σου λεει κατι? Το οτι ο βασικος μισθος ειναι 600 ευρω σου λεει επισης κατι? όχι ρε είσαι ακόμα 1 παράδειγμα βασιλακης καιλας...
Physics_Rulez Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Ποιος ο λόγος να καταργηθούν τα δωρεάν βιβλία ρε παιδιά; Anyway, δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο, αν και θα συμφωνούσα να παραμείνουν δωρεάν, αλλά να μπορεί ο φοιτητής να επιλέγει από μια γκάμα...
Forensick Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 όχι ρε είσαι ακόμα 1 παράδειγμα βασιλακης καιλας... Μπαρδον? αν και θα συμφωνούσα να παραμείνουν δωρεάν, αλλά να μπορεί ο φοιτητής να επιλέγει από μια γκάμα... Πολυ σωστο αυτο.
johnnyestia Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Ποιος ο λόγος να καταργηθούν τα δωρεάν βιβλία ρε παιδιά;Anyway, δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο, αν και θα συμφωνούσα να παραμείνουν δωρεάν, αλλά να μπορεί ο φοιτητής να επιλέγει από μια γκάμα... Επειδή το είπε ο Θεός Βερεμής έπρεπε ο ένας να σημειώσει πως ήταν μέτρο της χούντας και άλλοι να πούν πως αφού δίνουν το 1 δωρεάν απαγορεύεται να ανοίξουμε και άλλο. Είπα πως έχουμε αρχίσει να λέμε ό,τι νά'ναι εδώ μεσα και όσο νυχτώνει επαληθεύομαι.
KWSN_Men Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 To οτι δεν υπαρχουν βιβλιοθηκες σου λεει κατι? Το οτι κατα μεσο ορο τα βιβλια της σχολης μου κοστιζουν 50 ευρω και οτι ανα εξαμηνο εχω 5 μαθηματα, 5x50=250ευρω σου λεει κατι? Το οτι ο βασικος μισθος ειναι 600 ευρω σου λεει επισης κατι? Γι' αυτό φτιάχνεις μια καλή βιβλιοθήκη με χώρους μελέτης. Λες στην Αγγλία να αγόραζα και τα 10 προτεινόμενα συγγράμματα για κάθε μάθημα, με κόστος 50 λίρες το καθένα; Επειδή το είπε ο Θεός Βερεμής έπρεπε ο ένας να σημειώσει πως ήταν μέτρο της χούντας και άλλοι να πούν πως αφού δίνουν το 1 δωρεάν απαγορεύεται να ανοίξουμε και άλλο. Είπα πως έχουμε αρχίσει να λέμε ό,τι νά'ναι εδώ μεσα και όσο νυχτώνει επαληθεύομαι. Όχι, αλλά γιατί να το ανοίξεις το άλλο βιβλίο αφού αν παπαγαλίσεις αυτό και τις σημειώσεις του καθηγητή είσαι τζιτζι; Άσε που σε πολλά δεν χρειάζεται καν το σύγγραμμα, μόνο οι σημειώσεις ή τα sos φτάνουν...
Forensick Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Γι' αυτό φτιάχνεις μια καλή βιβλιοθήκη με χώρους μελέτης. Λες στην Αγγλία να αγόραζα και τα 10 προτεινόμενα συγγράμματα για κάθε μάθημα, με κόστος 50 λίρες το καθένα; Τοσα χρονια γιατι δεν εχουν φτιαξει κατι τετοιο? Γιατι να κανουμε προτασεις οι οποιες δεν ειναι αμεσα υλοποιησιμες(Βερεμης)αλλα παρολαυτα να θελουμε να κανουμε καποιες αλλαγες πριν την ωρα τους?
KWSN_Men Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Τοσα χρονια γιατι δεν εχουν φτιαξει κατι τετοιο? Γιατι να κανουμε προτασεις οι οποιες δεν ειναι αμεσα υλοποιησιμες(Βερεμης)αλλα παρολαυτα να θελουμε να κανουμε καποιες αλλαγες πριν την ωρα τους? Γιατί είμαστε απασχολημένοι να κάνουμε καταλήψεις και εκλογές.
johnnyestia Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Όχι, αλλά γιατί να το ανοίξεις το άλλο βιβλίο αφού αν παπαγαλίσεις αυτό και τις σημειώσεις του καθηγητή είσαι τζιτζι; Άσε που σε πολλά δεν χρειάζεται καν το σύγγραμμα, μόνο οι σημειώσεις ή τα sos φτάνουν... Δηλαδή αν σε βάλει να το αγοράσεις και δεν στο δώσει τσάμπα αλλάζει κάτι σε αυτό? Ή μήπως να σε αναγκάσει να δώσεις 500? για το κάθε μάθημα να πάρεις άλλα 10 για να έχεις ολοκληρωμένη άποψη? Βιβλιοθήκες και περιοδικά υπάρχουν και πρόσβαση μέσω ίντερνετ σε βάσεις γνώσεως. Όποιος θέλει να την ψάξει όρεξη να έχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.