sotirakis.net Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Ήθελα να'ξερα μόνο,όλοι αυτοί οι φανατικοί υποστηρικτές των καταλήψεων που γάβγιζαν πριν λίγο καιρό που είναι τώρα??????Μάλλον σε καμμιά παραλία και θα παίζουν ρακέτες................ :mrgreen: Ώστε γίναμε και σκυλιά τώρα ;;;;;; Γουστάρω !!!!! Αυτοί οι φοιτήτες είναι στις παραλίες nontasg... Ξεκουράζονται nontasg.... Λιώνουν με φραπεδιές και τάβλι nontasg... Αράζουν στις αμμουδιές και χαζεύουν κώλους στις παραλίες nontasg... Ξέρεις όμως κάτι nontasg ;;; Αυτοί οι φοιτητές είναι ΤΩΡΑ στις παραλίες. ΤΩΡΑ κατάφεραν να πάνε στις παραλίες, εν αντιθέσει με άλλους συμφοιτητές τους οι οποίοι είχαν φύγει για τις παραλίες από τις αρχές Ιουνίου nontasg. Αυτοί οι άλλοι οι φοιτητές nontasg , αυτοί που τόσο ένθερμα τους υπερασπίζεσαι nontasg, πλατσούριζαν nontasg και έπαιζαν με τα κουβαδάκια τους nontasg όταν οι "άλλοι" , οι κακοί , οι χαραμοφάηδες , οι αναρχικοί , τα τσογλάνια που πρέπει να τα μπαγλαρώσει η αστυνομία (καλοί άνθρωποι...) , εκείνοι οι φοβεροί και τρομεροί φοιτητές που κάνουν τις καταλήψεις γιατί γουστάρουν τον χαβαλέ, γουστάρουν να χάνουν μαθήματα , να χάνουν εξαμήνα, να έρχονται σε σύγκρουση με τους καθηγητές από τους οποίους by the way θα ζητήσουν να τους πάρουν στο μεταπτυχιακό μετά, αυτοί οι φοιτητές λοιπόν nontasg έμειναν μέχρι αρχές Ιουλίου (ζέστη...πολύ ζέστη...) προκειμένου να διεκδικήσουν διπλές εξεταστικές και παράδοση των projects τον Σεπτέμβρη. Εμειναν στις πόλεις που σπούδαζαν για να κερδίσουν κάποια πράγματα για ΟΛΟΥΣ τους συμφοιτητές τους... Έμειναν για να πιέσουν τους καθηγητές στα τμήματα που έκαναν ώστε να πάρουν αποφάσεις προς όφελος των φοιτητών nontasg. Και ξέρεις πόσο σπαστικό είναι να διεκδικείς για άτομα τα οποία σε λένε "κομμούνι, αναρχικό, εσύ-μου-καθυστερείς-το-πτυχίο-μου, αρχίδι, μαλάκα" ;;; Ξέρεις πόσο σπαστικό είναι να διεκδικείς να δώσει διπλή εξεταστική ο σκατοΔΑΠίτης ο οποίος δεν πάτησε ποτέ το βρωμοποδάρι του στην καταλήψη, παρά μόνο ερχόταν στην συνέλευση για ψηφίσει κατά γιατί έτσι του είχαν πει από τα γραφεία ; Ξέρεις πόσο σπαστικό είναι να δικεδικείς να δώσει διπλή εξεταστική ο ΠΚΣίτης ο οποίος ερχόταν μόνο για να κολλήσει αφίσες και για να πει το ποιηματάκι του ΚΚΕ ; Ξέρεις πόσο σπαστικό είναι να δικεδικείς να δώσει διπλή εξεταστική ο ΠΑΣΠίτης ο οποίος ερχόταν γιατί "πλάκα έχει !" και γιατί ήταν της μόδας να κάνεις κατάληψη ; (και για να μην ακούσω μαλακίες του τύπου "Για τους ΕΑΑΚίτες δεν λες τίποτα, οπότε τέτοιος θα είσαι", οι ΕΑΑΚίτες ήταν οι πιο συζητήσιμοι τύποι στις καταλήψεις και οι οποίοι είχαν τουλάχιστον κάτι αξιόλογο να πουν...) Ξέρεις πόσο σπαστικά ήταν όλα αυτά nontasg ;;;;; Αλλά nontasg αυτό σημαίνει αλληλεγύη. Αυτό σημαίνει να μην σκέφτεσαι μόνο τον κώλο σου αλλά να διεκδικείς για όλους... Ακόμα και για κάποιους που πιθανόν να μην θέλεις... Ακόμη και για αυτούς που σε έβριζαν και που σε κοροιδευαν... Βέβαια εσύ nontasg θα συνεχίσεις να θεωρείς τους φοιτητές που έκαναν τις καταλήψεις κοπρόσκυλα σε μεγαλό ποσοστό... Μέχρι εκεί φτάνει όμως το μυαλό σου nontasg... Εκεί κάπου προσκρούει επάνω στην στενομυαλιά σου και στο κόλλημα που έχεις στο..μυαλό σου. Εκεί κάπου το poso-malakas-eimai beeper σου αρχίζει να βαράει σαν τρελλό !!!! Για αυτό λοιπόν nontasg, να μην αναφέρεσαι στους φοιτητές αυτούς ωσάν να ήταν σκυλιά που γαβγίζουν και να το βουλώσεις... <angry> Μαλάκα nontasg... </angry> edit ---- Οι φοιτητές της Πληροφορικής Ιωαννίνων μπορούν να σου επιβεβαιώσουν όλα όσα αναφέρω για τις παρατάξεις...
Melissa_virus Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 (και για να μην ακούσω μαλακίες του τύπου "Για τους ΕΑΑΚίτες δεν λες τίποτα' date=' οπότε τέτοιος θα είσαι", οι ΕΑΑΚίτες ήταν οι πιο συζητήσιμοι τύποι στις καταλήψεις και οι οποίοι είχαν τουλάχιστον κάτι αξιόλογο να πουν...) [/quote'] Βασικά τι είναι οι ΕΑΑΚίτες? :oops: Όσον αφορά αυτά που λες για ΔΑΠ, στην Λαμία δεν πάταγαν καν στο ΤΕΙ, μόνο στην τελική συνέλευση ήρθε ένας. Βασικά μάλλον θα είναι διακοπές Μύκονο. οπότε ούτε κατά δεν έρχονταν να ψηφίσουν. Ξέρεις πόσο σπαστικό είναι να δικεδικείς να δώσει διπλή εξεταστική ο ΠΚΣίτης ο οποίος ερχόταν μόνο για να κολλήσει αφίσες Και σε εμάς τα ίδια. Έρχονταν κόλλαγαν αφίσες και δρόμο. Και μετά άκουσα σε μια συνέλευση να λέει ένας της ΠΑΣΠ ότι συμμετέχει στην κατάληψη η παράταξή του, ότι κάθε μέρα είναι εκεί (ΠΟΤΕ δεν είχε πατήσει στο ΤΕΙ...), και έφαγε ένα δικαιολογημένο μέγα κράξιμο από τους υπόλοιπους. Υ.Γ Πάντως εμείς μια εξεταστική θα δώσουμε… Αυτό είναι το αποτέλεσμα. Επίσης ο νόμος είναι γεγονός ότι κάποια στιγμή θα περάσει είτε γίνουν καταλήψεις είτε όχι.
theomen Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Μαλάκα nontasg... nonta περιμένουμε την απάντηση σου σε αυτό.
Melissa_virus Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 nonta περιμένουμε την απάντηση σου σε αυτό. Χεχεχε ναι. Έφαγε γερό κράξιμο. Please μην αρχίσετε τα βρισίδια. Τhanks
Lucifer Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 2 μέρες άδεια στον sotiraki προειδοποιητικά. Καλή συνέχεια.
Melissa_virus Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 2 μέρες άδεια στον sotiraki προειδοποιητικά.Καλή συνέχεια. χαχαχα. άδεια! Κανένας άλλος ξέρει τι είναι το ΕΑΑΚ?
nontasg Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Μέχρι εκεί φτάνει όμως το μυαλό σου nontasg... Εκεί κάπου προσκρούει επάνω στην στενομυαλιά σου και στο κόλλημα που έχεις στο..μυαλό σου. Εκεί κάπου το poso-malakas-eimai beeper σου αρχίζει να βαράει σαν τρελλό !!!! Για αυτό λοιπόν nontasg' date=' να μην αναφέρεσαι στους φοιτητές αυτούς ωσάν να ήταν σκυλιά που γαβγίζουν και να το βουλώσεις... <angry> Μαλάκα nontasg... </angry> edit ---- Οι φοιτητές της Πληροφορικής Ιωαννίνων μπορούν να σου επιβεβαιώσουν όλα όσα αναφέρω για τις παρατάξεις...[/quote'] sotirakis.net σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.....Πραγματικά με συγκίνησες τόσο που δεν είχα κουράγιο ούτε το κουμπάκι της ανφοράς μηνύματος να πατήσω......Και δεν ήταν ανάγκη να του ρίξετε ban του παιδιού........Την άποψή του εξέφρασε......Εγώ τον συγχωρώ πάντως και no problem από μένα να αρθεί το ban του......Μάλλον δε τα εννοούσε αυτά που είπε......Μπορεί να κάθησε πολύ ώρα στον ήλιο και να έπαθε καμμιά ηλίαση..... Όσον αφορά τους φοιτητές της πληροφορικής που λες,αν είναι να έρθω και να μου μιλήσουν όλοι σαν και σένα καλύτερα να μου λείπει το βύσσινο.....
CHRIS_MALL Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Sotiraki αγόρι μου παρ'το αλλιώς.... Χαλάρωσε γιατί εσύ και οι φίλοι σου θα κυβερνήσουν τον κόσμο με την πνευματική διαύγεια που τους διακατέχει!! Όσο για τις διπλές εξεταστικές διεκδίκησε τες για τον εαυτό σου...ή μήπως προκειμένου να εκδικηθείς όλους αυτούς που προανέφερες προτιμάς να χάσεις την εξεταστική; Προσωπικά πιστεύω ότι αν δεν ζητήσει συγγνώμη, δεν πρέπει να του αφαιρεθεί το ban. Κάτι τέτοιοι τύποι με τέτοιες συμπεριφορές συχνά τρώνε ban από την ίδια την κοινωνία και δυστυχώς από την ίδια τη ζωή!
nontasg Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Προσωπικά πιστεύω ότι αν δεν ζητήσει συγγνώμη' date=' δεν πρέπει να του αφαιρεθεί το ban. Κάτι τέτοιοι τύποι με τέτοιες συμπεριφορές συχνά τρώνε ban από την ίδια την κοινωνία και δυστυχώς από την ίδια τη ζωή![/quote'] Δε με ενδιαφέρει να μου ζητήσει συγγνώμη......Απλά τον αγνοώ.......Ούτε θα ζήταγα να φάει ban,ένα σβήσιμο του post του νομίζω θα αρκούσε,αλλά με πρόλαβε ο Lucifer και του έριξε ban............Το μόνο που έχω να πω είναι ότι λυπάμαι για τον τρόπο που μου μίλησε..........:neutral: :neutral:
theomen Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δε με ενδιαφέρει να μου ζητήσει συγγνώμη......Απλά τον αγνοώ.......Ούτε θα ζήταγα να φάει ban,ενα σβήσιμο του post του νομίζω θα αρκούσε,αλλά με πρόλαβε ο Lucifer και του έριξε ban............Το μόνο που έχω να πω είναι ότι λυπάμαι για τον τρόπο που μου μίλησε..........:neutral: :neutral: είσαι φλώρος ο άλλος σε βρίζει και εσύ λες ευχαριστώ.... κρίμα και είχα πάρει pop corn.
konnak Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Νώντα, μη στενοχωριέσαι βρε, άλλωστε όποιος το λέει είναι! Και ο μπαμπάς σου είμαι σίγουρος ότι είναι καλύτερος του μπαμπά του!
Lucifer Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 chris_mall: Δεν μπορεί να ζητήσει συγγνώμη ενώ είναι banned. Το αν απαιτείται δεν είναι κάποιο ζήτημα που -κατά τη γνώμη μου- σε αφορά άμεσα. nontasg: Δεν τον έκανα ban επειδή στην είπε, τον έκανα ban επειδή στην είπε απρεπώς. Γενικά δεν είχες καμία σχέση με το ban, οπότε η ένδειξη μεγαλοκαρδίας εκ μέρους σου είναι κάπως άκυρη. theomen: Μην αρχίζεις flames και πρόσεχε πως εκφράζεσαι. Ontopic τώρα, βαριέμαι να σβήνω posts.
nontasg Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Lucifer:το ξέρω και εγώ αυτό εννοούσα....... Theomen:τις τελευταίες μέρες έκανα μαθήματα αυτοσυγκράτησης,οπότε λυπάμαι που σε απογοητεύω... Αλλά μην ανησυχείς,σίγουρα κάπου άλλου θα βρεις τσακωμό να αξιοποιήσεις τα pop-corn... Το φλώρος στο συγχωρώ..... konnak:τι θα γίνει ρε παιδί,την έχεις βρει μαζί μου???Πήγαινε να βρεις καμμιά γκόμενα να εκτονωθείς λίγο....
Melissa_virus Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 είσαι φλώρος ο άλλος σε βρίζει και εσύ λες ευχαριστώ....κρίμα και είχα πάρει pop corn. ΛΟΛ. Γιατί ρε theomen όποιος μας βρίζει πρέπει να τον δίνουμε απαραίτητα σημασία και να τον αρχίζουμε στις μπουνιές? Δες καμία ταινία να φας και το ποπ κορν σου konnak:τι θα γίνει ρε παιδί' date='την έχεις βρει μαζί μου???Πήγαινε να βρεις καμμιά γκόμενα να εκτονωθείς λίγο....[/quote'] Kαι πάλι LOL.
konnak Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Τελευταίο offtopic (I 'm out Luci): konnak:τι θα γίνει ρε παιδί,την έχεις βρει μαζί μου???Πήγαινε να βρεις καμμιά γκόμενα να εκτονωθείς λίγο.... Μπα, δεν έχει βοηθήσει...Και πάλι όταν βλέπω posts απέραντης βλακείας δεν μπορώ να μην σχολιάσω. Και μια συμβουλή για καλύτερο Insomnia: Προσθήκη του(της) nontasg στην Λίστα Αποκλεισμένων By the way, κάποια μέρα θα κάνεις έναν άντρα πολύ ευτυχισμένο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.