anthony_88 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Μην ασχολειστε με τον Omnislash... Το παιδι εχει αποδειξει οτι δε νιωθει και σε αλλα threads, οποτε αφηστε το... Εγω την αποψη μου την εχω πει αρκετα ποστ πιο πανω. Με ενα Search θα τη βρειτε..
DarkKnight Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Ναι υπάρχει κ η άποψη του Insomniak όπως κ το αρθράκι στην ελευθεροτυπία που κανείς δεν εδέησε να σχολιάσει, physics δεν νομίζω να με έπεισες με την απάντησή σου αμέσως μετά την παράθεση του link...
johnnyestia Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ότι κόπτεται κανείς για τη "δωρεάν παιδεία" καθεαυτή. Μην είσαι σίγουρη για αυτό που λές. Για να μιλήσω προσωπικά, ήμουν από τους "τυχερούς" διότι πέρασα στην σχολή της αρεσκείας μου, αλλά σε άλλη πόλη. Ευτυχώς το κράτος μου παρείχε ΔΩΡΕΑΝ στέγαση σε εστία, γιατί αλλιώς δεν θα είχα την δυνατότητα να συντηρήσω τον ευατό μου μακριά από το σπίτι μου χωρίς να εργαστώ. Έχωντας καρπωθεί λοιπόν την πρόνοια του κράτος στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό, πραγματικά λυπάμαι διότι βλέπω αρκετούς και όσο περνά ο καιρός περισσότερους να μην τους ενδιαφέρει να ενδυναμωθούν οι θεσμοί που έχει θεσπίσει το κράτος στην κατεύθυνση της δωρεάν παιδείας στην 3βάθμια. Να ξέρετε πως όσοι τώρα φωνάζουν κατά της αναθεώρησης, παλαιότερα φωνάζαν για δωρεάν σίτηση και στέγαση, για την πλήρωση των αναγκαίων εγκαταστάσεων και υποδομών, για αύξηση του διδακτικού προσωπικού και πολλά άλλα αυτονόητα, αλλά και ανόητα για πολλούς που χάσανε κάποια μαθήματα από καταλήψεις. Και εγώ έχασα σχεδόν ένα χρόνο από κινητοποιήσεις, αλλά ευχαρίστως θα έχανα και άλλο έναν αν ήξερα πως έτσι θα μπορούσαν περισσότεροι μή προνομιούχοι να βοηθηθούν τόσο όσο και εγώ.
omnislash Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 τελευταίο ποστ μου για το snoob. Σνουμπ εχεις κατάστημα οπωροκηπευτικων και έχεις το μονοπώλιο της περιοχής.Ερχομαο εγώ και ανοίγω δικό μου κατάστημα βιολογικών προιόντων με τιμές σαφώς ανώτερες από τις δικές σου,δίπλα από το δικό σου διαλαλώντας ότι τα δικά μου είναι καλύτερα.Ως γνωστόν εσύ με τα βίας τα έβγαζες πέρα γιατί δεν υπήρχε ζήτηση.Αν έρθω δυο πράγματα θα συμβούν.Είτε θα κλείσουμε και οι δυο (πράγμα απίθανο γιατί πρέπει να πάρουν από κάπου οι γείτονες τα φρούτα τους) ή μόνο ο ένας θα επιβιώσει.Γιατί εγώ από πίσω έχω ένα κεφάλαιο και διαμορφώνω τις τιμές όσο χαμηλά θέλω προσφέροντας καλύτερη ποιότητα (γιατί έτσι φημολογείται από στόμα σε στόμα) ενώ εσύ έχεις και δυο στόματα να θρέψεις. Κάνε μια παραίτητη αναδρομή στο παρόν(ναι δεν είναι δόκιμος όρος και με συγχωρείς που δε γνωρίζω λατινικά για να σου απαντήσω στο ρητό σου και τα ξαναλέμε. Α fireflies μην κάνεις σε παρακαλώ την πολύξερη με τα αγγλικά.Δεν το χω σε τπτ να αρδιάζω και γω 5 10 ρητά. Ειδικά όσοι δεν έχουν καν διαβάσει το α.16, ούτε καν ξεφυλλίζοντας την Κυριακάτικη. Δεξιοκρατείται το τοπικ μου φαίνεται.Πες μας εσύ τι λέεει το άρθρο 16 να φωτισθούμε τα ζωντόβολα Αλήθεια εσύ τι σπουδάζεις φωστήρα και μεγάλε γόη; kwsn αν εσύ προσβάλλεσαι με το που δεν πέρασες στις πανελλήνιες δε φταίω εγώ.Και δεν είχα διάθεση να σε προσβάλλω.Αλλά δεν μπορείς και να μου τη λες που δεν πέρασες ως ότι έφταιγε το σύστημα.Πες ,υπήρχαν ικανότεροι από μένα.Δεν κατάλαβα έχετε μπει και σεις στο τρυπάκι καλές σχολές και κακές σχολές;
fireflies Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Α fireflies μην κάνεις σε παρακαλώ την πολύξερη με τα αγγλικά.Δεν το χω σε τπτ να αρδιάζω και γω 5 10 ρητά. Όπως νομίζεις. Μόνο που εγώ δεν αράδιασα ρητό. Δεξιοκρατείται το τοπικ μου φαίνεται.Πες μας εσύ τι λέεει το άρθρο 16 να φωτισθούμε τα ζωντόβολα Πλάκα μου κάνεις έτσι? Ολόκληρο το α.16 υπάρχει μια δυο σελίδες πιο πριν. 3 second memory, εκτός των άλλων. Α, και σόρρυ για το ρητό πάλι.
Lucifer Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Σνουμπ εχεις κατάστημα οπωροκηπευτικων και έχεις το μονοπώλιο της περιοχής.Ερχομαο εγώ και ανοίγω δικό μου κατάστημα βιολογικών προιόντων με τιμές σαφώς ανώτερες από τις δικές σου,δίπλα από το δικό σου διαλαλώντας ότι τα δικά μου είναι καλύτερα.Ως γνωστόν εσύ με τα βίας τα έβγαζες πέρα γιατί δεν υπήρχε ζήτηση.Αν έρθω δυο πράγματα θα συμβούν.Είτε θα κλείσουμε και οι δυο (πράγμα απίθανο γιατί πρέπει να πάρουν από κάπου οι γείτονες τα φρούτα τους) ή μόνο ο ένας θα επιβιώσει.Γιατί εγώ από πίσω έχω ένα κεφάλαιο και διαμορφώνω τις τιμές όσο χαμηλά θέλω προσφέροντας καλύτερη ποιότητα (γιατί έτσι φημολογείται από στόμα σε στόμα) ενώ εσύ έχεις και δυο στόματα να θρέψεις. Συγκρίνεις 2 ακαδημαϊκές κοινότητες με εντελώς διαφορετικό οικονομικό προσανατολισμό με 2 μανάβικα.
Physics_Rulez Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Εχεις κατάστημα οπωροκηπευτικων και έχεις το μονοπώλιο της περιοχής. Ως γνωστόν εσύ με τα βίας τα έβγαζες πέρα γιατί δεν υπήρχε ζήτηση. Γιατί εγώ από πίσω έχω ένα κεφάλαιο και διαμορφώνω τις τιμές όσο χαμηλά θέλω Πω πω.... το παράδειγμα είναι πολύ ατυχές και ασυνάρτητο για τους παρακάτω λόγους: -Αυτές οι προτάσεις που έκανα quote, στην πράξη δεν ισχύουν ποτέ. (σε συνδυασμό πχ η 1η με τη 2η) -Το οτι έχεις από πίσω ένα κεφάλαιο δε σημαίνει οτι διαμορφώνεις τις τιμές όσο χαμηλά θέλεις (προσφέροντας μάλιστα καλύτερη ποιότητα!!!!). προσφέροντας καλύτερη ποιότητα (γιατί έτσι φημολογείται από στόμα σε στόμα) !!!!!!!!!! τελικά το μετάνοιωσες; τα ιδιωτικά θα προσφέρουν (καλύτερη) ποιότητα σπουδών; Με λίγα λόγια ισχυρίζεσαι πως το ιδιωτικό θα προσφέρει πολύ χαμηλές τιμές (πιο χαμηλές απ ότι θα σου κόστιζε να φοιτήσεις στο δημόσιο ισως;; εδώ μπερδεύτηκες και συ ο ιδιος) και πολύ καλό επίπεδο σουδών Έγινες πιο αισιόδοξος και από μας δηλαδή. Μπράβο
Super Moderators Snoob Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 τελευταίο ποστ μου για το snoob. Το υπόσχεσαι; Σνουμπ εχεις κατάστημα οπωροκηπευτικων και έχεις το μονοπώλιο της περιοχής. Πρώτο λογικό κενό: πώς έχω το μονοπώλιο της περιοχής; Ξέρεις ΚΑΝ τι σημαίνει μονοπώλιο; Ότι ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ να πουλήσει άλλος. Αφού στην αμέσως επόμενη αράδα του επικού "παραδείγματός" σου γράφεις: Ερχομαο εγώ και ανοίγω δικό μου κατάστημα βιολογικών προιόντων με τιμές σαφώς ανώτερες από τις δικές σου,δίπλα από το δικό σου διαλαλώντας ότι τα δικά μου είναι καλύτερα. πάει να πει ότι μονοπώλιο ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ. Άρα, από την αρχή το έπιασες στραβά. Τέλος πάντων, συνεχίζουμε. Ως γνωστόν εσύ με τα βίας τα έβγαζες πέρα γιατί δεν υπήρχε ζήτηση. Θα με τρελάνεις. Πού πας και τα βρίσκεις αυτά; Πρώτα λες ότι έχω ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟ και μετά μου λες ότι δεν τα βγάζω πέρα γιατί δεν υπάρχει ζήτηση; "Ως γνωστόν"; Δηλαδή, σε ένα "μονοπώλιο" δεν υπάρχει ζήτηση, ως γνωστόν; Και ξέρεις ποια είναι η πλάκα; Ότι και πάλι, στην ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΡΑΜΜΗ,ανατρέπεις ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ τη φόλα περί απουσίας ζήτησης. Πώς; Σε αφήνω να το εξηγήσεις με την αμίμητη "λογική" σου: Αν έρθω δυο πράγματα θα συμβούν.Είτε θα κλείσουμε και οι δυο (πράγμα απίθανο γιατί πρέπει να πάρουν από κάπου οι γείτονες τα φρούτα τους) ή μόνο ο ένας θα επιβιώσει. Αποφάσισε. Αφού από κάπου πρέπει να πάρουν τα φρούτα τους οι γείτονες, πώς στο διάτανο εγώ δεν είχα ζήτηση πριν εμφανιστείς; Γιατί εγώ από πίσω έχω ένα κεφάλαιο και διαμορφώνω τις τιμές όσο χαμηλά θέλω προσφέροντας καλύτερη ποιότητα (γιατί έτσι φημολογείται από στόμα σε στόμα) ενώ εσύ έχεις και δυο στόματα να θρέψεις. Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν. Εσύ τελικά διαμορφώνεις τις τιμές όσο χαμηλά θέλεις ή έχεις τιμές ανώτερες από τις δικές μου; Προσφέρεις καλύτερη ποιότητα, ή έτσι φημολογείται; Η φήμη είναι δικαιολογημένη, ή αυτοί που τα λένε αυτά είναι πληρωμένοι τσάτσοι του μαγαζιού μου; Δεν είναι το ίδιο ξέρεις, το ένα με το άλλο. Αν πράγματι έχεις καλύτερη ποιότητα και τιμές, έχω πρόβλημα. Αν είναι μούσι τότε μιλάμε για παραπληροφόρηση και χειραγώγηση της αγοράς. Εγώ έχω δυο στόματα να θρέψω, ενώ εσύ έχεις βάλει τερμίτες και το δουλεύουν το μαγαζί αυτόματα, και τους πληρώνεις με κάνα-δυο σαπιόξυλα; Σε παρακαλώ θερμά, κάθισε να ξαναδιαβάσεις μια φορά αυτά που γράφεις, προτού πατήσεις το ρημάδι το κουμπί που γράφει "καταχώρηση απάντησης". Υποθέτω, γιατί με αυτά που γράφεις δεν μπορώ να είμαι σίγουρος, ότι κάτι θα ήθελες να πεις σχετικά με τις μεγάλες επιχειρήσεις που πνίγουν τις μικρές, για το καρτέλ τιμών και τα σχετικά. Τώρα, και να σε ρωτήσω τι σχέση έχουν αυτές οι άρες μάρες που έγραψες, με την ίδρυση των ιδιωτικών πανεπιστημίων, μάλλον χαμένος κόπος είναι. Είμαι βέβαιος, όμως, ότι παρότι δύο φορές μας δήλωσες ότι αποχωρείς, θα πατήσεις τις διακυρήξεις σου και θα επανέλθεις με ένα ακόμη σπαρταριστό επεισόδιο. Το αναμένω ασμένως. Υ.Γ. Scripta manent σημαίνει "τα γραπτά μένουν" στα λατινικά.
Physics_Rulez Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Ήθελε να μιλήσει για είσοδο σε μονοπώλιο (στην προκειμένη περίπτωση το μονοπωλιακό καθεστώς είναι τα δημόσια) και προφανώς μπερδεύτηκε κάπου στις τιμές. Θα είναι μάλλον ακριβότερες λόγω υψηλότερου επιπέδου σπουδών (αυτό ακόμα δεν το πιστεύω πως ελέχθη), ή μάλλον φθηνότερες για να χτυπήσει το μονοπώλιο.... παρέχοντας βέβαια υψηλού επιπέδου σπουδές και ταϊζοντας τους εργαζόμενους πέτρες. (????)
Super Moderators Snoob Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Ωραία, ας υποθέσουμε ότι ο ποιητής ήθελε να πει ότι το κοινό μανάβικο και ο νεοφερμένος με τα βιολογικά είναι το δημόσιο και το ιδιωτικό πανεπιστήμιο, αντίστοιχα. Δηλαδή, "ως γνωστόν" το κοινό μανάβικο (δημόσιο πανεπιστήμιο) δεν είχε ζήτηση; Α, μάλιστα, γι' αυτό γίνεται σφαγή στις πανελλαδικές, επειδή δεν είχε ζήτηση. Και έρχεται ο βιολογικός μανάβης (ιδιωτικό πανεπιστήμιο) και το σπάει το μονοπώλιο, προσφέροντας καλύτερα και φτηνότερα προϊόντα; Φτηνότερα από τι, από το δωρεάν; Δηλαδή σε πλήρώνει για να αγοράσεις; Και, τέλος πάντων, το προϊόν του είναι καλύτερο ή λέει ότι είναι καλύτερο; Αν μεν δεν είναι, την έκαστε ο βιολογικός. Γιατί, θα φας το σάπιο μούσμουλο μία, θα το φας δυο, θα κυκλοφορήσει στη γειτονιά ότι πουλάς φύκια για μεταξωτές κορδέλες και πάπαλα. Αν πάλι η πραμάτεια του βιολογικού είναι πράγματι καλύτερη, ο πτωχός πλην τίμιος οπωροπώλης που πουλάει τα ψεκασμένα με τις ορμόνες πρέπει να αρχίσει να πουλάει σωστό πράγμα στην πελατεία, ειδάλως την έκατσε τη βάρκα. Ώπα, μην πανηγυρίζεις, omni. Δεν παραδέχτηκα ότι τα δημόσια πανεπιστήμια θα κλείσουν. Γιατί; Επειδή, σε αντίθεση με το κολοσσιαίας αφέλειας "παράδειγμά" σου, η λειτουργία δημόσιων πανεπιστημίων αποτελεί ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΩΧΥΡΩΜΕΝΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ του κράτους. Οπότε, για να τελείωνουμε με αυτό το μνημειώδες "παράδειγμα", μέχρι να μου δείξει κάποιος ΜΙΑ πρόταση για την αναθεώρηση του άρθρου 16 όπου να ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ του κράτους να μου παρέχει δωρεάν (τέλος πάντων, ας πούμε δωρεάν) παιδεία σε ΟΛΕΣ τις βαθμίδες, θα μου επιτρέψετε να πω ότι οι κινδυνολογίες περί κλεισίματος των ΔΠ είναι ένα "επιχείρημα" της πλάκας για να μαντρώσετε τα πρόβατα που (νομίζετε ότι) έχετε απέναντί σας.
KWSN_Men Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 kwsn αν εσύ προσβάλλεσαι με το που δεν πέρασες στις πανελλήνιες δε φταίω εγώ.Και δεν είχα διάθεση να σε προσβάλλω.Αλλά δεν μπορείς και να μου τη λες που δεν πέρασες ως ότι έφταιγε το σύστημα.Πες ,υπήρχαν ικανότεροι από μένα.Δεν κατάλαβα έχετε μπει και σεις στο τρυπάκι καλές σχολές και κακές σχολές; 1. Όταν έδινα εγώ περνούσαν 38.000 άτομα. Όχι όπως τώρα 100.000+ που πέρασες εσύ ο φωστήρας. 2. Και μόνο ότι εσύ πέρασες στις πανελλήνιες, λέει πολλά για το αν το σύστημα αυτό είναι πάει καλά ή όχι. 3. Δε προσβάλλομαι επειδή δεν περασα (που πέρασα, αλλά όχι σε σχολή που γούσταρα), γιατί είναι σα να με κατηγορείς γιατί δε τραγουδάω όμορφα. Το ξέρω ότι δεν έχω ωραία φωνή, όπως ξέρω και ότι δεν είμαι παπαγάλος. Το ότι ήξερα τόσο καλά αρχαία που έκανα μετάφραση όπως άλλοι κάνουν στα αγγλικα, προφανώς δεν έφτανε για το εκπαιδευτικό σύστημα μας, γιατί έπρεπε να παπαγαλίζω αυτολεξί και τη ζωή του Θουκιδίδη. Και ανάθεμα αν τα παπαγαλάκια που πέρασαν θυμούνται τίποτα. Και φυσικά, αν εσύ προσβάλλεσαι που εγώ σε λέω ηλίθιο είναι επίσης δικό σου θέμα. Το ότι το ίδιο με εμένα πιστεύει όλο το forum, είναι δικό μας θέμα. Εσύ θα μας πεις τι σπουδάζεις τρισμέγιστε; Πάρε και ένα link που θα σε βοηθήσει στη ζωή σου στο μέλλον: http://www.seductioninsider.com/sex_tips/how_to_give_a_woman_an_orgasm.shtml Α fireflies μην κάνεις σε παρακαλώ την πολύξερη με τα αγγλικά.Δεν το χω σε τπτ να αρδιάζω και γω 5 10 ρητά. Σε όλα όσα είπε, αυτό κατάφερε να αντιτάξει το κομπλεξικό μυαλό σου;
nontasg Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Εγώ πάλι αποφάσισα απλά να περιμένω πότε θα πραγματοποιηθεί αυτή η πολυσυζητημένη αναθεώρηση του άρθρου 16 για να γίνει επιτέλους μια κίνηση ανανέωσης και εξόδου από τη στασιμότητα στην ελληνική παιδεία.Επιπλέον έτσι θα ανασάνει λίγο και ο server της insomnia από τον καταιγισμό των posts επί του θέματος.Έφτασε ήδη τα 1000 και προχωράει. :mrgreen: Άντε καλό ξημέρωμα.
Physics_Rulez Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Το ότι το ίδιο με εμένα πιστεύει όλο το forum, είναι δικό μας θέμα. Rachel: -Itʼs not over until someone says, "I do." Phoebe: -I do! I do! I do!
sotirakis.net Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Για να χαλαρώσει λίγο το κλίμα, τι πιστεύετε ότι θα πρέπει να γίνει για να παγώσει-σταματήσει η προώθηση των αλλαγών για τι άρθρο 16 ; Δυστυχώς και λυπάμαι που το λέω, οι μόνοι τρόποι μου φαίνονται οι εξής : 1. Να σκοτωθεί κάποιος φοιτητής σε κάποια πορεία διαμαρτυρίας. 2. Να μπουκάρουν οι φοιτητές μέσα στην Βουλή. 3. Να γίνουμε Σορβώνη (αστυνομία μέσα στα πανεπιστήμια, ξύλο, κτλ) Δυστυχώς, τα κανάλια (τα οποία είναι το μόνο ουσιαστικό μέσο πίεσης στις εκάστοτε κυβερνήσεις) ασχολούνται με την newbie τρομοκρατία και δεν αφιερώνουν ούτε λεπτό στις κινητοποιήσεις... Κάποια καλή ιδέα για να προκληθεί λίγος θόρυβος γύρω από το θέμα υπάρχει ρε παιδιά ; Γιατί το κόβω να περνάει η αναθεώρηση με 5 βουλευτές μέσα στην Βουλή... By the way, θα υπάρχει άσυλο στα ΙΠ ; Πλήρες, λίγο ή καθόλου ;
KWSN_Men Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Του οποίου άσυλου ο σκοπός και η χρησιμότητα είναι...;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.