Προς το περιεχόμενο

Κατάληψη και μετά?

Melissa_virus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγώ δεν κατάλαβα τι σε νοιάζει ο άλλος που πίνει τον καφέ του έξω από το πανεπιστήμιο ή έξω από την αίθουσα.Πως σε επηρεάζει;Να πω ότι ερχόταν με το ζόρι την ώρα που κάνεις μάθημα ναι μαζί σου;Αλλά αν είναι έξω τι σε κόφτει εσένα.

Αχαχαχαχαχά!

Και εκεί φαντάζομαι συζητάτε για το άρθρο 16 και τους για τις σεξουαλικές σας επιδόσεις ε; (Με εμένα η Μαρία είχε οργασμό μια φορά και μετά έκανε έκτρωση!).

Πραγματικός χώρος του πνεύματος, ανταλλαγής ιδεών. Ευτυχώς που υπάρχει και το άσυλο για να το προστατεύει.

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Βασικά έχει δίκιο σε αυτό. Τι σε νοιάζει εσένα τι κάνει ο άλλος όσο αυτό δν σε επηρρεάζει?

Εσύ δηλαδή πιστεύεις ότι οι αιώνιοι φοιτητές είναι ένα υγιές φαινόμενο;

Δημοσ.

Δεν βλάπτουν την υγεία μου πάντως.

Δημοσ.
Δεν βλάπτουν την υγεία μου πάντως.

ουτε οι καμερες βλαπτουν την υγεια σου.. να γεμισουμε την αθηνα μαυτες ναι ε?

Δημοσ.
ουτε οι καμερες βλαπτουν την υγεια σου.. να γεμισουμε την αθηνα μαυτες ναι ε?

Οι κάμερες θα ασχολούνται και με εμένα, δεν ψήνομαι.

• Super Moderators
Δημοσ.
Για να σε δούμε λοιπόν.

Ευχαρίστως. Για να μη γίνει το μήνυμά μου ατελείωτο, δες σελίδες 46-54, εξηγώ τρεις φορές γιατί το "επιχείρημα" ότι τα ΙΠ θα αυξήσουν την ανεργία είναι έωλο, αντιδημοκρατικό και σκοταδιστικό. Αν θέλεις να πουλήσεις και άλλη τρέλα, σου κάνω ένα post δυόμισι σελίδες με ΟΛOΚΛΗΡΕΣ τις απαντήσεις μου στον andreaslam, τον insmoniak και εσένα στο "επιχείρημα" της ανεργείας.

Έχει απαντήσει και ο FilipposMD, βέβαια, αλλά ας περιοριστούμε μόνο στα δικά μου. Περιληπτικά: η ανεργία, αγαπητέ omni, δεν αντιμετωπίζεται με τον περιορισμό των ευκαιριών να σπουδάσει κανείς. Είναι, δε, διπλά αντιδημοκρατικό και ουτοπικό να θέλεις να αντιμετωπίσεις την ανεργία στερώντας από τον Έλληνα την ευκαιρία να πάει σε ιδιωτικό πανεπιστήμιο μέσα στην πατρίδα του, τη στιγμή που ΗΔΗ μπορεί να το κάνει όπου θέλει στην Ε.Ε. και εκτός αυτής. Το πανεπιστήμιο, ιδιωτικό ή δημόσιο, είναι φορέας παιδείας και μόρφωσης. Δε γίνεται, λοιπόν, να λέμε ναι στον ένα φορέα και όχι στον άλλο. Επιλεκτική υπεράσπιση του δικαιώματος στο αγαθό της παιδείας δε γίνεται.

αν το αλλάξω σε ένας από τους μεγαλύτερους πειράζει;

Όσο πας και καλύτερα. Όχι, φίλε omni, δε με καλύπτεις αν το αλλάξεις, πρώτον γιατί ακόμη δε μου απαντάς σε ποια στοιχεία στηρίζεις την τοποθέτησή σου, και δεύτερον γιατί, αλλάζοντάς το, για μία ακόμη φορά στρίβεις αλά Ιταλικά μόλις δεις ότι δε σου βγαίνει η αφέλεια που πέταξες.

Snoob μήπως είσαι λιγουλάκι ΝΔ;Να ξέρουμε και που ανήκει κομματικά ο καθένας.

Για να καταλάβω, μόλις μου ζήτησες δελτίο πολιτικών φρονημάτων; Γεια σου ρε δημοκράτη, που θέλεις να με πείσεις ότι αγωνίζεσαι για το καλό του λαού. Ίσα ρε όμορφε, που θα σου δώσω και αναφορά. Σε ρώτησα εγώ τι ψηφίζεις; Νομίζεις ότι με νοιάζει; Ας ψηφίζεις ό,τι γουστάρεις. Τις θέσεις σου (ο Θεός να τις κάνει, αλλά τέλος πάντων) σχολιάζω, όχι το ψηφοδέλτιο που έριξες στην κάλπη.

Αλλά, έτσι σκέφτονται όσοι γουστάρουν διαχωριστικές γραμμές. Αν ο άλλος διαφωνεί μαζί τους, πρέπει να είναι "πλουτοκράτης" ή "ανάρχας", "κομπλεξικός" ή "μαλλιάς". Στα μαντριά σας, πρόβατα, ε; Άσπρα, κόκκινα, κίτρινα, μπλε, καραβάκια στο Αιγαίο...Έτσι, φόρεσε τα χρωματιστά γυαλιά σου.

Omni, να σου πω ένα μυστικό, αλλά υποσχέσου μου ότι δε θα σοκαριστείς. Ο φασισμός, φίλε μου, δεν έχει χρώμα. Συνέχισε να ρωτάς τους άλλους τι ψήφισαν, ίσως να σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις τον κόσμο μέσα σε όμορφα, διακριτά καλούπια, σε καλούς και κακούς.

Συνέχισε να παίζεις καουμπόηδες και ινδιάνους, omni.

Δημοσ.

Να σου πω τι κοστίζουν:

Ο φοιτητής που φοιτεί για 7 ή 8 χρόνια κατα 99% δεν γουστάρει την επιστήμη του.Γουστάρει καλή ζωή.Αν αυτοί απαγορευτούν από το πανεπιστήμιο τι θα κάνουν?ΘΑ πάνε να δουλέψουν(αναγκαστικά)Σιγά να μην τους ταίζουν οι γονείς τους μια ζωή.Ίσως κάποιοι πάλι να σοβαρεφτούν-φοβηθούν και να στροθούν.

Πάντως θα υπάρχει βελτίωση.Γιατί εγώ δηλαδή να βλέπω κάθε μέρα στη σχολή μου ρεμάλια που το μόνο που κάνουν είναι οι διαδηλώσεις για δωρεάν παιδείακτλΕμένα με επηρεάζουν αρνητικά.Αισθάνομαι ότι βρίσκομαι σε σφαγείο και όχι σε πανεπιστήμιο.

Επίσης αισθάνεται κανείς εκει μέσα ότι δεν άξιζε όλη η προσπάθεια του στην τρίτη λυκείου αφού αλλιώς τα φανταζόταν και αλλιώς τα βρήκε.Εγώ πχ λέω κουράστηκα στην τρίτη για ποιόν λόγο?Για να έρθω μέσα έναν χώρο στον οποίο πας και βλέπεις όλα τα ρεμάλια με τους καφέδες στο χέρι ξαπλωμένοι σε μια καρέκλα και να βρίζουν τους πάντες?Αυτό προσπαθούσαμε όλοι 12 χρόνια.

Αλλά ξέχασα εσυ είσαι ένας από αυτούς...

Ένα ποστό, όχι τόσο μεγάλο όσο αναφέρεις, πράγματι δεν γουστάρει την επιστήμη του, αλλά στη σχολή δεν μπήκαν μόνο με δική τους επιλογή φταιέι και εκείνο το εξεταστικό σύστημα που τους έβαλε εκεί που δεν ήθελαν. Δεν βλέπω γιατί είναι κακό να γουστάρεις καλή ζωή, και ακόμα περισσότερο δεν καταλαβαίνω γιατί βλάπτει την 3βαθμια αυτό το γούστο. Αν αυτοι απαγορευτούν απο το πανεπ, θα κάνουν ότι θα κάνουν και οι συνεπείς φοιτητές αν απογορεύτούν απο το πανεπ... θα ποιάσουν δουλεία.

Προσπάθείς να εξηγήσεις την αρχική σου θέση για βελτίωση του πανεπ αν διαγραφουν οι >6, με βάση προσωπικές σου προκατάληψεις. Το επιχειρημα σου στερείται γενικής ισχύς και αντικειμενικότητας. Πρέπει να αποδείξεις πως οι >6 επειρεάζουν την ερευνητικη-διοικητική-διδακτική λειτουργία του πανεπ.

" Πάντως θα υπάρχει βελτίωση". Πως το απέδειξες?

Δεν καταλαβαίνω τον συλλογισμό σου..... όσοι είναι "ρεμάλια" στο πανεπ στάνταρ διαδηλώνουν ?!?!?

Και οι >6 ( κατ`εσενα "ρεμάλια") δεν κουράστηκαν για να μπούν όσο και εσύ? Δικαίωμα τους δεν είναι να απολάυσουν τους καρπούς "ρεμαλιάζοντας"?

Δημοσ.
Οι κάμερες θα ασχολούνται και με εμένα, δεν ψήνομαι.

ναι ολοι θα ασχολουνται με τον cloud.. αν δεν εχεις τπτ να φοβηθεις δε σε πειραζουν και οι καμερες....

ετσι απανταω και γω οτι οι αιωνιοι φοιτητες ασχολουνται με μενα.. μιας και ειχα παει με την κοπελα μου στη σχολη της να δει κατι και πεσαν απανω μου για να ψηφισω την παραταξη τους.. αντε μην αρχισω και με τον κομματισμο στα πανεμιστημια και φαω 40 ban συνεχομενα

Δημοσ.
Omni, να σου πω ένα μυστικό, αλλά υποσχέσου μου ότι δε θα σοκαριστείς. Ο φασισμός, φίλε μου, δεν έχει χρώμα. Συνέχισε να ρωτάς τους άλλους τι ψήφισαν, ίσως να σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις τον κόσμο μέσα σε όμορφα, διακριτά καλούπια, σε καλούς και κακούς.

Εγώ πάντως έπαθα σοκ. Μην τα λες έτσι απότομα αυτά... Μήπως δεν ψηφίζεις τελικά (=δεν έχεις χρώμα, κάπως πρέπει να είσαι φασίστας, δεν παίζει.); :Ρ

EDIT:

ναι ολοι θα ασχολουνται με τον cloud.. αν δεν εχεις τπτ να φοβηθεις δε σε πειραζουν και οι καμερες....

ετσι απανταω και γω οτι οι αιωνιοι φοιτητες ασχολουνται με μενα.. μιας και ειχα παει με την κοπελα μου στη σχολη της να δει κατι και πεσαν απανω μου για να ψηφισω την παραταξη τους.. αντε μην αρχισω και με τον κομματισμο στα πανεμιστημια και φαω 40 ban συνεχομενα

Ε δεν ψήνομαι να με παίρνουν μάτι όταν κάνω αμαρτίες. Δεν είναι ζήτημα φόβου, είναι ζήτημα σεβασμού.

Μαζί σου είμαι για τον κομματισμό στα πανεπιστήμια. Για να μην παρεξηγούμαστε, χαβαλέ κάνω.

• Super Moderators
Δημοσ.

Λυπάμαι που σοκαρίστηκες. Θέλεις κι εσύ να μάθεις τι ψήφισα, μήπως; Θα σε βοηθήσει να με ερμηνεύσεις;

Δημοσ.

Snoob

Μια αποτυχημένη προσπάθεια για Humor ήταν. Έτσι, μπας και σε κάνω να χαμογελάσεις, γιατί έτσι όπως σε βλέπω να λες τα αυτονόητα στον τοίχο, θαυμάζω την υπομονή σου. Μην με παίρνεις στραβα :-).

• Super Moderators
Δημοσ.

Cloud,

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, κι εγώ χιουμοριστικά το έλεγα, αλλά δεν τα πάω καλά με τα άτιμα τα emoticons και τα αποφεύγω.

Ορίστε, μια παρέκκλιση: :D

Δημοσ.

Ξέρω ότι θα το μετανιώσω αυτό, αλλά θέλω να ρωτήσω τον ομνισλας, από που έβγαλε το συμπέραμσα ότι θα μπαίνει όποιος θέλει στα ιδιωτικά πανεπιστήμια χωρίς κριτίρια. Ακόμα πιο σημαντικά, γιατί πιστεύει ότι κάποιος που θα μπει, θα βγει κι όλας. Αν θέλει ένα πανεπιστήμιο να έχει κάποια αξιοπιστία, δεν θα επιτρέψει ούτε να μπαίνει όποιος να 'ναι, και σημαντικότερα, ούτε να βγαίνει.

Δημοσ.

Ακου snoob για να μαθαίνεις.Εχουμε 50 θέσεις εργασίας για βιβλιοθηκονόμους.Η σχολή τους βγάζει 80.Συνεπώς οι 30 μένουν ανεργοι.Διαφωνείς;Αν βγει και ένα ΙΠ και βάλει άλλες 20 θέσεις δε θα μείνουν πάλι 50 άνεργοι;Οπότε τώρα κατάλβες πως αυξάνεται η ανεγία από τα ΙΠ.Πρόσεξε οι 50 μπορεί να είναι και από τα δΠ και από τα ιΠ

Για να σε προλάβω και μη μου πεις να αυξηθεί η ιδιωτική πρωτοβουλία για αν βρουν θέση όλοι(ευσεβείς πόθοι) δε θα ήταν καλύτερο να κόβαμε 30 θέσεις των βιβλιοθηκονόμων χωρίς να ιδρύσουμε ΙΠ για να εξαλειφθεί το φαινόμενο της ανεργίας;

Και εκεί φαντάζομαι συζητάτε για το άρθρο 16 και τους για τις σεξουαλικές σας επιδόσεις ε; (Με εμένα η Μαρία είχε οργασμό μια φορά και μετά έκανε έκτρωση!).

Ρε κςσν χαλάρωσε γιατί στο ΓΕΙλ στον τεράστιο κήπο του δε συζήτανε εξωακαδημαικά θέματα;

η ανεργία, αγαπητέ omni, δεν αντιμετωπίζεται με τον περιορισμό των ευκαιριών να σπουδάσει κανείς.

Πως μειώνεται φίλτατε snoob;Σε συγχαιρω προσωπικώς για το πλούσιο λεξιλόγιο σου που χρησιμοποιείς(δεν το λέω ειρωνικά)

file19 τώρα αν έχεις πρόβλημα με όσους πίνουν καφέ εν ώρα μαθήματος τι να σου πω;Τότε με το 99% των Ελήνων φοιτητών θα έπρεπε να είχες κόψει παρτίδες.Γιατί εκεί που μαι γω και τα τζιμάνια το καφεδάκι θα τον πιούνε.Και τα στελέχη στη δουλειά τους πίνουνε ένα καφεδάκι.Τσέκαρε λίγο την έννοια ομοφοβικότητα

Κοίτα εμένα με ενοχλεί όταν η γυναίκα απατάει τον άντρα.Ούτε κι αυτό είναι υγιές φαινόμενο αλλά υπάρχει.

από που έβγαλε το συμπέραμσα ότι θα μπαίνει όποιος θέλει στα ιδιωτικά πανεπιστήμια χωρίς κριτίρια.

Δε θα μπαίνει με πανελλήνιες.Τουλάχιστον είναι αξιοκρατικές.Επιπλέον αφού πληρώνεις θα βγεις όπως και να σαι.Δεν υπάρχει περίπτωση.Παιδιά στην Ελλάδα είμαστε χαλαρώστε λίγο

Να σε ρωτήσω κάτι, αυτός που δεν έχει λεφτά και θέλει να σπουδάσει τι κάνει;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...