Προς το περιεχόμενο

Κατάληψη και μετά?

Melissa_virus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σε αυτό που σε ρώτησα εγώ θα απαντήσεις; Τα σύνορα της χώρας τα έχεις περάσει ποτέ;

Αν πω ότι παίζει να έχει περάσει τα Τέμπη και άρα η σωστή απάντηση είναι ΝΑΙ μάλλον πάω για ban ε; Άσε δεν το λέω λοιπόν :P

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αν πω ότι παίζει να έχει περάσει τα Τέμπη και άρα η σωστή απάντηση είναι ΝΑΙ μάλλον πάω για ban ε; Άσε δεν το λέω λοιπόν :P

Ε μα αυτό εννοώ έχω φτάσει Θεσσ/νικη αρα έχω περάσει τα σύνορα:-D

LL_neoτ ώρα πως εσύ που δηλώνεις περήφανός ακροδεξιός(γιατί εμένα μου φαίνεται χουντικός η βασιλικός) είσαι υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων;

Kαι γιατί ο νο1 τεχνοκράτης αυτής της χώρας ο Σημίτης είναι κατά των ιδιωτικών πανεπιστημίων;Μήπως ξέρει κάτι;

Δημοσ.

Όταν θα πάρεις για ένα και μόνο μάθημα βιβλιογραφία 10 βιβλίων, όταν κάνεις σεμινάρια των 10 ατόμων που πρέπει να είσαι 100% προετοιμασμένος, όταν γράφεις εξετάσεις και φοβάσαι να γυρίσεις το κεφάλι σου για να μη νομίσουν ότι αντιγράφεις, όταν δίνεις ένορκη κατάθεση για να εξηγήσεις γιατί το γραπτό σου μοιάζει με άλλου που κάθονταν 2 σειρές ποιο πέρα, ΙΣΩΣ καταλάβεις για τι πράγμα μιλάς.

Σου δίνω τις ίδιες ελπίδες με το να μάθει να παίζει σόλο ηλεκτρική κιθάρτα ο σκύλος του γείτονα πάντως.

• Super Moderators
Δημοσ.

Kαι γιατί ο νο1 τεχνοκράτης αυτής της χώρας ο Σημίτης είναι κατά των ιδιωτικών πανεπιστημίων;Μήπως ξέρει κάτι;

Αυτό το συμπέρασμα ("νο 1 τεχνοκράτης") το στηρίζεις σε ποια αξιολόγηση;

Κοινώς, είναι άποψή σου (για να της δώσουμε την πρέπουσα σημασία) ή στοιχείο από κάποια άλλη πηγή;

Την περίπτωση ο Σημίτης να είναι κατά των ΙΠ για να υποσκάψει τον Παπανδρέου, ώστε μαζί με τους νυν δελφίνους (Βενιζέλο, Λοβέρδο κτλ) που ήδη έχουν ταχθεί κατά να τον φάνε μια ώρα αρχύτερα, μάλλον δε σε βολέυει να τη σκεφτείς, ε;

Δημοσ.
Την περίπτωση ο Σημίτης να είναι κατά των ΙΠ για να υποσκάψει τον Παπανδρέου, ώστε μαζί με τους νυν δελφίνους (Βενιζέλο, Λοβέρδο κτλ) που ήδη έχουν ταχθεί κατά να τον φάνε μια ώρα αρχύτερα, μάλλον δε σε βολέυει να τη σκεφτείς, ε;

Αν ήταν υπέρ θα προωθούσε το νόμο όσο ήταν κυβέρνηση

εννούσα πως αν αυτός δε θα έχει τα φόντα να με διδάξει εγώ δλδ θα φταίω;Αφού ο πιο ικανός θα πάει εκεί που πέφτει το παραδάκι.Στα Ιιδιωτικά θα διατίθονται μεγάλα ποσά για έρευνα που το κράτος δε θα μπορεί να ανταγωνισθεί.Υπαρχει καμιά αντιρρηση επ αυτου;Αφού λοιπόν ούτε ικανοί καθηγητές δε θα υπάρχουν ούτε έρευνα θα γίνεται γιατί δε θα υπάρχουν κεφάλαια τότε το το χ ΔΑΕΙ θα πιάσει πάτο στην αξιολόγηση με αποτέλεσμα οι απόφοιτοι του να μην μετράνε.

Εδώ ποιος θα απαντήσει;

Δημοσ.

Συνηθίζεις τις υποθέσεις σου να τις αντιμετωπίζεις ως βεβαιότητες.

Το επιχείρημά σου βασίζεται στην υπόθεση πως οι ικανοί καθηγητές είναι σε αριθμό ίσοι οι λιγότεροι από των αριθμό των θέσεων στα ΙΑΕΙ. Δεύτερη υπόθεση είναι πως το μόνο κίνητρο τους θα είναι ο μισθός παραβλέποντας άλλα κίνητρα.

Ειλικρινά σου λέω πως μόνο προς το συμφέρον σου θα είναι να προσπαθήσεις να είσαι λιγότερο εριστικός. Για παράδειγμα, το σχόλιο για την κόρη του Snoob ήταν (βασισμένο σε μια ατεκμηριώτη υπόθεση) μια αχρείαστη κακία. Η ειρωνεία σου προς τον Physicz ήταν πραγματικά ανώφελη.

Δημοσ.

Εδώ ποιος θα απαντήσει;

Εγώ σου είχα απαντήσει από χθες. Ότι, IMO, αν είχες την παραμικρή ιδέα για το πώς λειτουργεί ο συγκεκριμένος κύκλος, δε θα έγραφες αυτά που γράφεις.

Δημοσ.

Ε μα αυτό εννοώ έχω φτάσει Θεσσ/νικη αρα έχω περάσει τα σύνορα:-D

:twisted: Αστειάάάάάάάκιαααααα

• Super Moderators
Δημοσ.
Αν ήταν υπέρ θα προωθούσε το νόμο όσο ήταν κυβέρνηση

Αυτό είναι επιχείρημα; Την περίπτωση να κόλωσε μπροστά στο πολιτικό κόστος την εξετάζουμε; Όοοοχι. Την περίπτωση η κυβέρνησή του να είχε άλλες προτεραιότητες να τη σκεφτούμε; Όοοοοχι. Δηλαδή, επειδή δεν προώθησε το νόμο, ήταν κατά. Ούτε τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων προώθησε. Και σε αυτό, κατά ήταν;

Αλήθεια, το πού στήριξες το χαρακτηρισμό "νο 1 τεχνοκράτης" θα μας το πεις, ή είναι επτασφράγιστο μυστικο;

Πώς μου αρέσει που "απαντάς" σε ό,τι νομίζεις πως σε βολεύει.

Όσο για την απίθανη υπόθεση τα ΙΠ να απορροφήσουν όοοοολους τους άξιους καθηγητές, αρκεί να ρίξεις μια ματιά να δεις πόσοι εξαιρετικοί γιατροί υπάρχουν σε δημόσια νοσοκομεία (ενώ ήδη υπάρχουν ιδιωτικά) πόσοι άριστοι δάσκαλοι στα δημόσια σχολεία (ενώ ήδη υπάρχουν ιδιωτικά) για να καταλάβεις ότι αυτά που λες δεν είναι επιχειρήματα, είναι φοβίες διανθισμένες με λαϊκισμούς.

Δημοσ.

Νταξ, λύση δεν είναι με τίποτα από μόνη της, αλλά το θεωρώ βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Αν μη τι άλλο, πιστεύω δεν θα βλάψει τίποτα.

Δημοσ.
Νταξ, λύση δεν είναι με τίποτα από μόνη της, αλλά το θεωρώ βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Αν μη τι άλλο, πιστεύω δεν θα βλάψει τίποτα.

Σωστά.Η απάντηση σου είναι πληρέστερη της δικής μου.Αλλά όπως είπες δεν γίνεται μόνο του τίποτα.Ας ρισκάρουμε και σε κάτι που έχει δοκιμαστεί παγκοσμίως...:|

Δημοσ.

Πάντως δεν προκύπτει απο κάπου ότι η ίδρυση ΙΠ θα οδηγήσει στη βέλτίωση των ΔΠ , ούτε θα προβλέπει κάτι τέτοιο το αναθεωρημένο άρθρο.

Δημοσ.
Μα όταν κάποιος κωλοβαραει από το πρωί μέχρι το βράδυ μέχρι τα 18 του και μετά θυμάται ότι πρέπει να σπουδάσει τι είναι;

Το κωλοβάρεμα της 3ης λυκείου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...