omnislash Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Θες να πεις δηλαδή πως τα ιδιωτικά θα δίνουν πτυχία γιαλαντζι. Αυτό ακριβώς είναι που δεν μπορείς να στηρίξεις με τίποτα και είναι μια τελείως αβάσιμη και ανυπόστατη υπόθεση. 1ον δε θα έχουν οι φοιτητές το κατάλληλο υπόβαθρο αφού θα είναι μπάτε σκύλοι αλέστε και 2ον στην αρχή δε θα υπάρχουν οι καταλληλοι καθηγητές. Γιατί στη συνέχεια όλοι θα μεταπηδήσουν στα ιδιωτικά γιατι θα παίρνουν περισσοτερα όπως ακριβώς έγινε και με τη δημόσια τηλέοραση οπου οι Πρετεντέρης και σια μετακόμισαν σε ιδιωτικούς σταθμούς.Ετσι λοιπόν οι καλοί καθηγητές θα φύγουν στα ιδιωτικά και τα δημόσια θα απαξιωθούν.Ενας λόγος που ζήταγες. Σε μια χαρά σχολές μπαίνουν. Δε νομίζω όσους ξέρω είτε σε ιΕκ είναι ειτε σε κωλοχανεία του εξωτερικού.Ο καλύτερος είναι σε ΤΕΙ.
Lucifer Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 1ον δε θα έχουν οι φοιτητές το κατάλληλο υπόβαθρο αφού θα είναι μπάτε σκύλοι αλέστε και 2ον στην αρχή δε θα υπάρχουν οι καταλληλοι καθηγητές.Γιατί στη συνέχεια όλοι θα μεταπηδήσουν στα ιδιωτικά γιατι θα παίρνουν περισσοτερα όπως ακριβώς έγινε και με τη δημόσια τηλέοραση οπου οι Πρετεντέρης και σια μετακόμισαν σε ιδιωτικούς σταθμούς.Ετσι λοιπόν οι καλοί καθηγητές θα φύγουν στα ιδιωτικά και τα δημόσια θα απαξιωθούν.Ενας λόγος που ζήταγες. Τότε οι κακοί καθηγητές να γίνουν καλύτεροι. Και αναφορικά με το μπάτε σκύλοι αλέστε, άντε και μπαίνουν τετρακόσιες χιλιάδες φοιτητές του 10 στην Ιατρική. Πόσοι θα τη βγάλουν?
omnislash Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 ότε οι κακοί καθηγητές να γίνουν καλύτεροι. Δε γίνεται αυτό που λες.Αν εγώ μπορώ να παίξω μπάλα μέχρι τον Παναιγιάλειο δε γίνεται να μπορώ να παίξω και στη Μπαρτσελόνα. άντε και μπαίνουν τετρακόσιες χιλιάδες φοιτητές του 10 στην Ιατρική. Πόσοι θα τη βγάλουν? Ολοι αφού πληρώνουν;Το ότι κάποιοι θα μείνουν άνεργοι είναι άλλο θέμα.φυσικέ τι έγινε.Που πριν απαντούσες ανά 5 λεπτά σε κάθε ποστ ή τωρα δε μας συμφέρει;
Lucifer Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δε γίνεται αυτό που λες.Αν εγώ μπορώ να παίξω μπάλα μέχρι τον Παναιγιάλειο δε γίνεται να μπορώ να παίξω και στη Μπαρτσελόνα. Τότε μάγκα μου θα κάνεις στην άκρη, να έρθει ο νέος και ικανότερος, να δει και το ποδόσφαιρο πρόοδο. Ολοι αφού πληρώνουν;Το ότι κάποιοι θα μείνουν άνεργοι είναι άλλο θέμα. Όχι δε μπάει έτσι, γιατί μια επιχείρηση εξαρτάται από τη φήμη της, και αν μαθευτεί πως το τάδε ΙΑΤΕΙ λαδώνεται ή ακόμα και αν δε μαθευτεί, και φανεί πως το επίπεδο των πτυχιούχων ποσοστιαία είναι πιο σάπιο από αυτό των άλλων ΑΤΕΙ, λουκέτο. Ακριβώς όπως στα ιδιωτικά λύκεια με τις πανελλήνιες, και εκεί πληρώνεις, αλλά επειδή η αξιολόγηση στην πράξη υπάρχει και εκεί με τη μορφή των εξετάσεων, δεν βάζουν 20άρια σε ανάξιους.
fireflies Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δε γίνεται αυτό που λες.Αν εγώ μπορώ να παίξω μπάλα μέχρι τον Παναιγιάλειο δε γίνεται να μπορώ να παίξω και στη Μπαρτσελόνα. Σόρρυ αλλά η σύγκριση φανερώνει πλήρη άγνοια περί ακαδημαϊκής κοινότητας. Καμία, μα καμία σχέση.
KWSN_Men Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Ολοι αφού πληρώνουν;Το ότι κάποιοι θα μείνουν άνεργοι είναι άλλο θέμα.φυσικέ τι έγινε.Που πριν απαντούσες ανά 5 λεπτά σε κάθε ποστ ή τωρα δε μας συμφέρει; Εσύ ρε μεγάλε που μιλάς συνέχεια για κωλοχανία του εξωτερικού και ότι αφού πληρώνεις σου δίνουν από πριν το πτυχίο, έχεις περάσει τα σύνορα της χώρας και τα ξέρεις, ή από τη κεφάλα σου τα κατεβάζεις, ως συνήθως;
FilipposMD Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Είναι προφανής η λύση τελικά. Να κλείσουμε τα σύνορα για φοιτητές και εργαζόμενους, να μην αναγνωρίζεται κανένα πτυχίο εξωτερικού, να βγούμε απ'την Ε.Ε γιατί οι Δανοί είναι πιο πλούσιοι και να γίνουν όλα κρατικά. Χμμμμ, κάτι μου θυμίζει βρε παιδιά αυτό το μοντέλο. Τελευταία φορά που το είδα πάντως, δεν δούλευε και τόσο καλύτερα από το δικό μας! Κι ένα περίεργο πράγμα. Όποιος έχει διαφορετική άποψη, νοιάζεται αποκλειστικά για τα λεφτά του, το συμφέρον του, τα παιδιά και τα ξαδέρφια του. Μιλάμε για τον ορισμό της δημοκρατικής νοοτροπίας, έτσι; Ένα κακό που θα φέρουν τα ΙΠ, και το ομολογώ, είναι ότι δε θα φεύγουν πολλοί Έλληνες στο εξωτερικό, να δουν πώς λειτουργούν κάποια πράγματα. Αν κάποιος δεν έχει πάει να δει τι γίνεται και έξω και ισχυρίζεται ανακρίβειες από το θέμα των διοδίων μέχρι τον τρόπο εισαγωγής στα πανεπιστήμια, πώς περιμένει να λάβουμε σοβαρά υπόψη μας τη γνώμη του για το τι θα γίνει αν ιδρυθούν ΙΠ; Φίλε μου, ρώτα, μάθε, δες τι γίνεται εκεί που υπάρχουν και ξανασκέψου το. Σχεδόν σε τίποτα δεν πρωτοτυπεί πια η Ελλάδα, όλα τα παραδείγματα υπάρχουν έξω για να τα δούμε.
Filos19 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Εσύ ρε μεγάλε που μιλάς συνέχεια για κωλοχανία του εξωτερικού και ότι αφού πληρώνεις σου δίνουν από πριν το πτυχίο, έχεις περάσει τα σύνορα της χώρας και τα ξέρεις, ή από τη κεφάλα σου τα κατεβάζεις, ως συνήθως; Χαχαχαχαχα.Σωστός ο παίχτης.Τελικά ρε αυτός ο Omnislash έχει αυτήν την τάση να έλκει όλες τις βρισιές και τις αντιπάθειες! Άντε το πόστ πάει και για χιλιάρα!!
omnislash Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Εσύ ρε μεγάλε που μιλάς συνέχεια για κωλοχανία του εξωτερικού και ότι αφού πληρώνεις σου δίνουν από πριν το πτυχίο, έχεις περάσει τα σύνορα της χώρας και τα ξέρεις, ή από τη κεφάλα σου τα κατεβάζεις, ως συνήθως; επειδή κανεις τον έξυπνο ως συνήθως μάθε ότι σχεδόν το 1/5 όσων εισέρχονται στη σχολή ηλεκτρολόγων του πολυτεχνείου,πάνε σε πανεπιστήμια του εξωτερικού με κύρος.Αυτοί όμως γυρνάνε στην Ελλάδα για τη σύνταξη.Γιατί βρίσκουν άνετα δουλειά έξω,ενώ τα βλαστάρια του 12 που πάνε έξω πως να το κάνουμε δεν τους δέχονται σε καλά πανεπιστήμια γιατί δεν ληρούν τις προδιαγραφές.δεν είπα να κλείσουν τα σύνορα αλλά νομίζετε πως τον νοιάζει αν αναγνωρίζεται το πτυχίο του στην Ελλάδα;Εμάς που είμαστε ψωροκώσταινα μας νοιάζει. Και ucifer εννούσα πως αν αυτός δε θα έχει τα φόντα να με διδάξει εγώ δλδ θα φταίω;Αφού ο πιο ικανός θα πάει εκεί που πέφτει το παραδάκι.Στα Ιιδιωτικά θα διατίθονται μεγάλα ποσά για έρευνα που το κράτος δε θα μπορεί να ανταγωνισθεί.Υπαρχει καμιά αντιρρηση επ αυτου;Αφού λοιπόν ούτε ικανοί καθηγητές δε θα υπάρχουν ούτε έρευνα θα γίνεται γιατί δε θα υπάρχουν κεφάλαια τότε το το χ ΔΑΕΙ θα πιάσει πάτο στην αξιολόγηση με αποτέλεσμα οι απόφοιτοι του να μην μετράνε.
KWSN_Men Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 επειδή κανεις τον έξυπνο ως συνήθως μάθε ότι σχεδόν το 1/5 όσων εισέρχονται στη σχολή ηλεκτρολόγων του πολυτεχνείου,πάνε σε πανεπιστήμια του εξωτερικού με κύρος.Αυτοί όμως γυρνάνε στην Ελλάδα για τη σύνταξη.Γιατί βρίσκουν άνετα δουλειά έξω,ενώ τα βλαστάρια του 12 που πάνε έξω πως να το κάνουμε δεν τους δέχονται σε καλά πανεπιστήμια γιατί δεν ληρούν τις προδιαγραφές.δεν είπα να κλείσουν τα σύνορα αλλά νομίζετε πως τον νοιάζει αν αναγνωρίζεται το πτυχίο του στην Ελλάδα;Εμάς που είμαστε ψωροκώσταινα μας νοιάζει. Και ucifer εννούσα πως αν αυτός δε θα έχει τα φόντα να με διδάξει εγώ δλδ θα φταίω;Αφού ο πιο ικανός θα πάει εκεί που πέφτει το παραδάκι.Στα Ιιδιωτικά θα διατίθονται μεγάλα ποσά για έρευνα που το κράτος δε θα μπορεί να ανταγωνισθεί.Υπαρχει καμιά αντιρρηση επ αυτου;Αφού λοιπόν ούτε ικανοί καθηγητές δε θα υπάρχουν ούτε έρευνα θα γίνεται γιατί δε θα υπάρχουν κεφάλαια τότε το το χ ΔΑΕΙ θα πιάσει πάτο στην αξιολόγηση με αποτέλεσμα οι απόφοιτοι του να μην μετράνε. Να ξαναρωτήσω λοιπόν. Έχεις βγει από τα σύνορα της χώρας; Ή από τα λίγα που έχεις ακουσά και τα περισσότερα που φαντάζεσαι; Κάτι σαν το γυναικείο οργασμό ας πούμε που έχεις ακουστά μόνο;
omnislash Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Να ξαναρωτήσω λοιπόν. Έχεις βγει από τα σύνορα της χώρας; Ή από τα λίγα που έχεις ακουσά και τα περισσότερα που φαντάζεσαι; Κάτι σαν το γυναικείο οργασμό ας πούμε που έχεις ακουστά μόνο; Εχεις επιχειρήματα να αντιπαραθετείς ασε λοιπόν τις προσωπικές επιθέσεις που δε νομίζω να σε τιμάνε
Pablo_Hasan Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 πια βλασταρια του 12 ρε ανθρωπε, ακομα εκει εχει μεινει; Τι νομιζεις οτι ηταν οι πανελληνιες; αστο ομως καλυτερα να μην σε ξυπναω, καλον υπνο...
KWSN_Men Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Εχεις επιχειρήματα να αντιπαραθετείς ασε λοιπόν τις προσωπικές επιθέσεις που δε νομίζω να σε τιμάνε Ποιες προσωπικες επιθέσεις; Θες ένα επιχείρημα; Όπως και σε άλλα θέματα, και εδώ, λες ότι σου κατέβει, χωρίς να έχεις ιδία πείρα και με ύφος φωτεινού παντογνώστη. Η αλήθεια είναι ότι οι πιο πολλοί εδώ μέσα περιμένουμε να συμμετάσχεις σε θέματα για να γελάσουμε. Σε αυτό που σε ρώτησα εγώ θα απαντήσεις; Τα σύνορα της χώρας τα έχεις περάσει ποτέ;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Πες ένα.μη γενικέυεις.αυτό που βλέπω σε εσένα snoob είναι ότι φοβασαι μήπως η κορούλα δεν έχει τα φοντα να περάσει σε ΔΠ και λες ας υπάρχει και μια εναλλακτική λύση γιατί ως γνωστόν τα παιδιά των Ελλήνων πρέπει να γίνουν επιστήμονες. Και μετά μιλάς για προσωπικές επιθέσεις; Μύρισες τα νύχια σου ότι το δεκατετράμηνο βρέφος δεν έχει τα φόντα για ΔΠ και ερμήνευσες όλα αυτά που κάθησα κι έγραψα; Το "είδες", ε; Υποκλίνομαι στην τεκμηριωμένη ανάλυσή σου. Και δεν αναφέρομαι καν σε κάτι κατάπτυστες εκφράσεις του στυλ "τεμπελόσκυλα βλαστάρια" κτλ. Κάθησε ξαναδιάβασε τι άλλα αντί άλλων έχεις γράψει, τι απαράδεκτους και υβριστικούς χαρακτηρισμούς έχεις χρησιμοποιήσει σε βάρος ανθρώπων που διέπραξαν το έγκλημα να μη συμφωνήσουν με τις ατεκμηρίωτες θέσεις σου και φρόντισε να μαθαίνεις πέντε πράγματα για το θέμα των thread που συμμετέχεις. Μετά, να είσαι σίγουρος ότι θα σε παίρνουν όλοι πολύ πιο σοβαρά και δε θα σου θυμίζουν το έπος του γυναικείου οργασμού. Όταν, όμως, λες σε ένα thread τέτοιες κολοσσιαίες ανοησίες, μην έχεις την απαίτηση από τον άλλο να το προσπερνάει. Μόνος σου υποσκάπτεις την αξιοπιστία σου. Και δικαίως σε ρωτάνε αν αυτά που λες σε αυτό το thread τα ξέρεις, ή απλά συρράφεις ό,τι έτυχε να πάρει το αυτί σου, όπως στο άλλο. Όπως στρώνει κανείς, κοιμάται.
omnislash Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Ποιες προσωπικες επιθέσεις; Θες ένα επιχείρημα; Όπως και σε άλλα θέματα, και εδώ, λες ότι σου κατέβει, χωρίς να έχεις ιδία πείρα και με ύφος φωτεινού παντογνώστη. Η αλήθεια είναι ότι οι πιο πολλοί εδώ μέσα περιμένουμε να συμμετάσχεις σε θέματα για να γελάσουμε. Σε αυτό που σε ρώτησα εγώ θα απαντήσεις; Τα σύνορα της χώρας τα έχεις περάσει ποτέ; Ναι τα χω περάσει και έχω μιλήσει με πολλούς που σπουδάζουν εκτός χώρας ή και που σπούδασαν.Και γι αυτό σου λέω όσοι είναι καλοί κάθονται και δουλευουν εκεί.Υπάχουν κάποιοι που σπουδάζουν εκεί αλλά επειδή δεν τους αρέσει ο τρόπος ζωής γυρνάνε εδώ, και τέλος υπάρχουν κάποιοι που μέχρι τα 18 αποτελούσαν βάρος της κοινωνίας,επειτα διαπίστωσαν πως πρέπει να σπουδάσουν (που όμως αφού κανένα σοβαρό ίδρυμα δεν τους δεχεται) και για αυτό πάνε στα κωλοχανεία. εννούσα πως αν αυτός δε θα έχει τα φόντα να με διδάξει εγώ δλδ θα φταίω;Αφού ο πιο ικανός θα πάει εκεί που πέφτει το παραδάκι.Στα Ιιδιωτικά θα διατίθονται μεγάλα ποσά για έρευνα που το κράτος δε θα μπορεί να ανταγωνισθεί.Υπαρχει καμιά αντιρρηση επ αυτου;Αφού λοιπόν ούτε ικανοί καθηγητές δε θα υπάρχουν ούτε έρευνα θα γίνεται γιατί δε θα υπάρχουν κεφάλαια τότε το το χ ΔΑΕΙ θα πιάσει πάτο στην αξιολόγηση με αποτέλεσμα οι απόφοιτοι του να μην μετράνε. Γι αυτό έχετε επιχειρήματα.Η δεν πειράζει αφού θα παξιωθούν τα ΔΠ να τα κλείσουμε; "τεμπελόσκυλα βλαστάρια" Μα όταν κάποιος κωλοβαραει από το πρωί μέχρι το βράδυ μέχρι τα 18 του και μετά θυμάται ότι πρέπει να σπουδάσει τι είναι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.